2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim bir bahçecîğimiz var ama tohumlar ne kadar sağlıklı geçen yaz domates biber ekmiştik bu yazda ekeriz inşallah Kaanla sularız :))

Hehe artik sigmiyor hele mont giyince sksip kaliyor icinde:))

İvye soralim oto koltugunu o avrupada ya

Hehe artik sigmiyor hele mont giyince sksip kaliyor icinde:))

İvye soralim oto koltugunu o avrupada ya

Evet evet aramızdaki avrupalıya soralım :)) Avrupa diince aklıma bg göçmeni bi arkadaşım gelir çok hin fikirlidir kızım nerden geliyo aklıma böle şeler diince benimki Avrupa kafası derdi :))

Bizim bir bahçecîğimiz var ama tohumlar ne kadar sağlıklı geçen yaz domates biber ekmiştik bu yazda ekeriz inşallah Kaanla sularız :))

rabarbacım canım sen de çok tatlısın, ben de çok seviyorum buradaki tüm arakadaşlarımızı, yalnız olmadığımızı hissetmek çok güzel

bir de bahçecik demişsinya havuzlu villacık gibi olmuş, mamaroo ve polly den sonra bahçeciğinle de hava attın gözümden kaçtı sanma:):):) bi dahakine uyarırım haberin olsun, ben sözümü çekmem bilirsin, bahçeciği olan var olmayan var ama olmazkiii böyle cık cık cık

şaka bi yana canım çok şanslısın, patates domates biber ne bulursan ek bence, ben ankarada yaşarken arka balkona eşimle saksılara ekmiştik domates biber, maydanoz, hafta sonları kahvaltıda kopartıyorduk hala unutamıyorum tadlarını çok lezzetli oluyorlardı, yanına simit peynir çay, offf ne canım çekti burda simit de yok zaten, gelen tanıdıklar bi şey istermisniz diye sorduğunda simit istiyorum hep, simiti özleyeceğim de hiç aklıma gelmezdi.

Evet canım hakkaten öyle oldu ama gerçekten bahçecik bizimki küçük bir alan ama fırsat buldukça ekeceğim tabiki insan hasret kalmayınca hesaplayamıyor neleri özleyebileceğini evde yapmayı denesen en azından içini bastırırsın eşimin Tunus'a yolu düşerse simit yollarım sana bi oraya yolu düşmedi bizimkinin ben ağzını açtım ya kesin düşer :)

cnm bende şimdilik mama sandalyesi düşünmüyorum ya bakalım, evde bebek arabası bzm herşeyimiz bazen uyuyo bazen oynuyo mama sandalyesi de olur dışarı çıkana kadar en az 2 ay evdeyiz ne olsa içanadoluda bahar nisanda başlar :))

oto koltuğu önemli ama biz sürekli konya aksaray şehirlerarası yoldayız şehir içi desen hergün çıkarız..bnde szlerden fikir ediniyorum markalar yazdıkça..

bu arada dişciye gittim hafta içi gel dedi kanala gider gibi 2 diş..off..
eşimle özsüte gidip kahve pasta keyfi yaptık sonrada market(kv başbaşa takılın die tembihledi giderken saolsun biz gelene furkanı yıkamış kp le süperoldu bu)
sinema seansları uysa patron mutlu son istiyor a gidecektik ama uymadı akşama belki..

söylemeden geçemedim.. arkadaşlar daha önce yoğurtla pekmezin karıştırılmaması gerektiğini yazmıştım.. gözden kaçmış bir daha yazayım.. lütfen yoğurt ile pekmezi karıştırmayın.. yoğurt ile pekmez karıştığında pekmez: yoğurtun proteinini.. yoğurt ise pekmezin demirini öldürüyor.. vitamin almıyorlar yani.. lütfen ayrı ayrı verin..

ben de ayakta sallayarak uyutuyorum
şimdi direk yatakta sallamaya başladım yarım saatte uyuyor şşşşşt sesi ve sallayarak
direk yatağına bıraksam durmazki anlamadım ben yaa ama bu akşam direk yatağına bırakayım mızmızlanınca sallayayım o zaman dimi canım

Sophie arayanlar butikbebe de indirime girmiş kargo da bedava
Az masrafa söliim sizi
Bi de kipa da f&f ürünleri bayaa indirimde ve çokkkk cici şeyler var
Şu meşhur fularları tek kalmış 2 tl ye aldım

teyzeleri idil bugün çıkan yeni dişiyle annesini ısırdı haberiniz olsun darısı ısırılmayan annişlerin başına 3 gündür ateşi vardı yavrumun canavar gb çeneme omzuma ne bulursa oraya saldırıyordu inşALLAH RAHATLAR ARTIK

bizde nihanla uyku eğitimine başlayalım dedik ama ilk günden yelkenleri suya indirdik uyku saati gelince yatağına bıraktım nihanı öptüm ışığı kapayıp gece lambasını açtım, yanında pışpış yaptım 2 dk falan durdu sonra başladı ağlamaya, sakinleştirmeye çalıştım kucağıma alıp tekrar yatırdım yatırır yatırmaz yine bastı çığlığı, pışpış eee falan demekte fayda etmedi benim sesimi bastırdı o kadar çok ağladı ki gözümün içine bakıyodu al beni diye dayanamadım en sonunda aldım, nasıl alışıcaz biz bu uykuya

Bana da oyle olur gibi geliyo ve denemeye cesaret edemiyorum. Hayirlisi napalim..

Saolun kızlar, gittim bugün eczaneye linola yoktu getiririz falan dediler, sonra uğrayamam diye biobaby aldım, bakalım iyidir inş o da. Eczacı tavsiye etti.

geceleri gözlerimi açamıyorum kaç kare kalkıyorum sayamadım artık ama o gülüşler cıvıldamalar içimi ısıtıyo unutturuyo tüm yorgunlukları benim yavrum hasta 3 gündür öksürüyor burnu tıkalı antibiyotik ve peditus kullanıyoruz inşallah hemen iyileşir miniğm

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR uzun zamandır giremedim umarım iyisinizdir benim oğlum çok hasta oldu çiğerlerine kadar indi virus şidi eve nebuluzatör aldık gunde üç kere ilaçlı hava veriyorum inşallah düzelir

Cok gecmis olsun canim. Herkes hasta ya.. Disari cikamiyorum korkumdan. İyilesir ins bebegin bir an once

Kizlar evde oldugumdan beri ara ara esra erolu izliyordum, gulmeyin:) bugun de baktim banttan veriolar. Nolmus diye google a baktim meger kadin 15 haftalik bebegini kaybetmis uzuldum resmen ya.. 15.haftalarda baya buyumus oluyolardi yazik Allah sabir versin.

ya mn elif yazdıklarını okuyunca gözlerim binggg bingg yerinden fırladı!! benim kızımda yeşilin hertürlüsünde kaka yapıyor...aynen my honey gibi rahat rahat takılıyordum 12 sinde kontrolu var bir sorayım dr una. hay allah ya...sayfaları atlaya atlaya okuyordum gerçekten alerji belirtisi mi hangi ortak fikirde karar kıldınız acepp

ıvy the me bu konuyla alakalı yani ek gıdayla ilgili başlangıçta sıkıntı yaşadım.. eyvah ççuvalladık diye napsam napsam diye aranırken dr bı arkadasım " bu tabak bitecek mi" diye bir kitap önerdi. hemen aldım. aynen bu yöntem anlatılıyor detaylı detaylı. sayfa sayısı oldukça uzun. yarıladım gibi. açıkçası çokta yapılabilinecek gibi gelmiyor bana. boşluk kalan yerleri var bence....belki bir yaş sonrası uygulanabilir...

ya allah aşkına şu atak nasıl birşey kızımın 6. ayı bitiyor anlamadım nasıl birşey. son 3-4 gündür canıma okuyor acaba atak mı geçiriyor prensesim

şöyle ki salla salla, 2 saatı buluyor bu ki hiç öyle değildi, uyuyor zorlaaa ne kadar dersiniz:))) 10 dakika bilemediniz 15!!! kahvaltımı 15 gibi flan yapıyorum. gelip geçen birşeydir umarım. böyle olmaz yoksa bütün gün başağrısı çekiyorum. açlıktan mı gerginlikten mi bilmem.........

açıkçası ben de daha önce avokado almadım evime yemedim de...burda sizden duydum çok iyi vs birileri yazmıştı. aaaa çok iyiymiş kızım yemeli hemen dedim aldım

bugün verdim yedi şapşirik!! diğer meyveleri yemiyor melek su. bunu sevdi. ya bi bakayım dedim. ne tuhaf birşey hiç hoşlaşmadım.tad yok sanki. seve seve bunu sevdi

buarada ilk yoğurdumu yaptım. annem getrdi mayasını kadın bir yapmış allahım süzme yoğğurt gibi. benimki sulu oldu :18: doğru ısıyı bulucağım inş.

ya artık ne yapacağımızı şaşırdık. nedir bu allah aşkına olucak şey mi
ve size şunu demek istiyorum eninde sonunda kırılma noktamız olucak çünkü başedilecek yanı kalmadı gıda sektörünün. çok ama çok üzülüyorum.
canım ülkemin geldiği nokta içler acısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…