2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de şubatta işe başlayacağım ve ne yapacağımbilmiyorum.gece saat 12 den sonra gündüz olmadığı kadar enerjik oluyor,oynamak istiyor:))

hiç sorma canım gece yarısı bi gülüşler bi şebeklikler ki sorma.yüzüne bakmamaya çalışıyorum genelde ama bazen dayanamayıp mıncıklıyorum çok tatlı oluyor

Kadınlara söylerler aslında ama bahane uydurmak konusunda erkekler kat kat başarılı bence :) birde konuşurken sen kırıldığın noktaları belirtiyorsun, bu kadın ne diyor belkide gerçekten kırıldığı şeyler var biraz öz eleştiri yapayım demek yerine olayı geri sana döndürürler, sen hassassız, sn büyütüyorsun v.s, :)))

Canım sakın yanlış anlama ama acaba doymuyor mu ? sürekli 1.5 saatte bir kalkıyorsa ya doymuyordur yada bir sıkıntısı vardır ?

Canım sakın yanlış anlama ama acaba doymuyor mu ? sürekli 1.5 saatte bir kalkıyorsa ya doymuyordur yada bir sıkıntısı vardır ?

neden yanlış anlayayım ki tatlım olabilir tabi ki bunu ben düşündüm ama yeterli süt var uyandığında 8-9 dk emiyor bırakıyor tekrar versemde almadan uyuyor.doymuyor mu die birkaç gece mama verdim , sonuç yine değişmedi.artık ne yapsam bilemiyorum

işte bu tarif ettiğin şahıs benim kocam oluyor her seferinde ne yapar eder yağ gibi üste çıkar tek kendiside değil aileside hep haklıdır bir bildikleri vardır ya da ii niyetle yapmışlardır bazı hataları

Peki gündüzde aynı şekilde mi. ne kadar uyanık kalıyor ?

kızlarrrr,,,

bizim de dişimiz çıktıııı

hem de babasının doğum gününde kızım babasına doğum günü hediyesi verdi

Hayırlı olsun. :))

Kurutucum yok hep beyazlarla yikiyorum ya. Pamuk evet hem de cok guzl bi kumas(

Kurutucu o pamuklanmaları alıyor canım, ama belki yıkadıkça düzelir :s ben hiç anlamam bu konulardan deneyimli bayanlar cevap verir şimdi bizde öğreniriz.

Son düzenleme:

Böyle olmayan koca çok nadirdir canım zaten, benimkisi %90 seni anlıyorum tamam bir daha dikkat edeceğim şeklinde takılır ama bu 7 yılın sonunda oldu, o da sanırım diğer türlü konunun uzadığını anladı bu şekilde formul geliştirdi hemen tartışma sonlansın diye :)) yine bir uyanıklık yani :)

Bugün çok yoğundum, kızıma beşik aldık nihayet o geldi kuruldu falan, evi toparladım, kaka faciası sonrası kızımla banyo, onu kurttum doyurdum uyuttum, bir kahve içeyim dedim. Kendimi bir biberon kahveyi elimde çalkalarken buldum

Kızımın biberonuna yapmışım kahveyi, öyle bir süre bakıştık biberonla... eşimde uzaktan bakıyor öyle, yorum bile yapamadı şaşkınlıktan :))))

İyice sinir oldum bu beğen tuşuna ya uff

Çok güldüm canım Allahtan seni güldürsün :)

Ayy çok güldüm yaaa içseydin cork cork :)) Allah'tan kızına vermemişsin :))

gündüz 3 kez uyur 45 dk sürer uykusu

Canım valla ne desem ki düzene oturtmayı dene sonrasında senin için zor olur. Gündüz uykusu iyi aslında. Gece düzene koymak gerek :)

Gecmisi okuyup oyle araniza katilayim diyorum AMA hep birsey cikiyor ve okuyamiyorum

Neyse umarim Hersey yolundadir. Bebisler iyidir.

Meltemcim hoşgeldin bizde herşey yolunda:)

Sen nasılsın Kayra nasıl ?

Selam Emel'cim

Kayra iyi. Babaanesi burda ve keyfi cok yerinde.

Istanbul nasil gecti? Esin sanirim kizinin video dunu paylasmis yarabbim onu nasil guzel gulen bir bebek. Masallah Allah hep guldursun. Kucuk mucuk ama sesi gulmesi tam yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…