- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.741
ben de şubatta işe başlayacağım ve ne yapacağımbilmiyorum.gece saat 12 den sonra gündüz olmadığı kadar enerjik oluyor,oynamak istiyor:))
aaayyy ne çok konuşmuşsunuz yaa( hala oku oku bitmedi
bnde aynı durumdayım cnm umudum adet olmaktı oldum en nihayetinde biraz ıslaklık oldu ama acı var gibi off psikolojik mi anlamadım ki..sinir oluyorum kendime
hogg da öle dio kitapta şuan 4 saate bi emmeleri lazım ama ben furkan ne zmn isterse emziriyorum genelde 2-2,5 saate
, ama eşimle dışarı çıkınca 3-4 saat babannede uslu duruyo evde nie öle diil anlamadım:26:
geçmiş olsun cnm bnde yapmıştım hemde 2 parmak nasıl üzüldüm bnde onunla ağladım hattabi da hiç kesmedim hep babası kesiyo
bide ben ekleneyim listeye napmalı bu kocaları yaaa
aybikecim 6.ayın dolmasını umut edeyim bari..kırkı çıksın, 3. ayı dolsun derken 6 ya az kaldıinş. hepimizin düzelir
bn konuşurum cnm yani çok açık diil de üstü kapalı, o da alınganlık yaptığımı bebeğimizin ikimizi de yorduğunu, bahaneleri sıralar...sonra susarım içime atarımm
çk sevndm cnm anne candır..yolculukta güzel geçmiş harikabnde önümüzdeki hafta gidicem annema 2 saat yol ama eşim bırakacak otobüste ağlar üşür die korkuyo bnde deneyelim emzirip binersek uyur diom.Babanız çook özlesin sizi inş.
tebrikler cnm, darısı çıkmayanların bzlerin başınaa inş..
Buarada takvimler nire kayboldu yaaaaaaa
Beğen gitti şimdi sıra takvimde mi
Furkan bu hafta hep 23 de uyudu hep ağlaya ağlaya zor uyuttum gece 3saate emmesi güzel tabi, bgn avakado deneyeceğim tepkisini yazarım kendinize ii bakın
canım uzun süredir yatış kalkışlarını not ediyorum ben zaten.toplamda ortalama 13 saat uyuyor ama sorun süre değil çok sık uyanması gece 1,5 saatte bir uyanıyor sabaha doğru 45 dk oluyor bu sürre, dolayısıyla ben uykumu alamıyorum birde zor uyuyabilen biriyim ben tekrar uyuyana kadar o uyanıyor.ama en azından dediğin gibi daha erken uyutmaya çalışırım artık sağol canım
Canım sakın yanlış anlama ama acaba doymuyor mu ? sürekli 1.5 saatte bir kalkıyorsa ya doymuyordur yada bir sıkıntısı vardır ?
işte bu tarif ettiğin şahıs benim kocam oluyorKadınlara söylerler aslında ama bahane uydurmak konusunda erkekler kat kat başarılı bence :) birde konuşurken sen kırıldığın noktaları belirtiyorsun, bu kadın ne diyor belkide gerçekten kırıldığı şeyler var biraz öz eleştiri yapayım demek yerine olayı geri sana döndürürler, sen hassassız, sn büyütüyorsun v.s, :)))
neden yanlış anlayayım ki tatlım olabilir tabi ki bunu ben düşündüm ama yeterli süt var uyandığında 8-9 dk emiyor bırakıyor tekrar versemde almadan uyuyor.doymuyor mu die birkaç gece mama verdim , sonuç yine değişmedi.artık ne yapsam bilemiyorum
kızlarrrr,,,
bizim de dişimiz çıktıııı
hem de babasının doğum gününde kızım babasına doğum günü hediyesi verdi
Kurutucum yok hep beyazlarla yikiyorum ya. Pamuk evet hem de cok guzl bi kumas(
işte bu tarif ettiğin şahıs benim kocam oluyorher seferinde ne yapar eder yağ gibi üste çıkar tek kendiside değil aileside hep haklıdır bir bildikleri vardır ya da ii niyetle yapmışlardır bazı hataları
Bugün çok yoğundum, kızıma beşik aldık nihayet o geldi kuruldu falan, evi toparladım, kaka faciası sonrası kızımla banyo, onu kurttum doyurdum uyuttum, bir kahve içeyim dedim. Kendimi bir biberon kahveyi elimde çalkalarken buldum
Kızımın biberonuna yapmışım kahveyi, öyle bir süre bakıştık biberonla... eşimde uzaktan bakıyor öyle, yorum bile yapamadı şaşkınlıktan :))))
hiç sorma canım gece yarısı bi gülüşler bi şebeklikler ki sorma.yüzüne bakmamaya çalışıyorum genelde ama bazen dayanamayıp mıncıklıyorum çok tatlı oluyor
Gece ile gündüzün ayıramıyor demek ki dediğim gibi yap gece karanlıkta uyut. gündüz de aydınlık ve mümkünse hafif ses olsun öyle uyut.
çok sağol desteklerin için .
gündüz 3 kez uyur 45 dk sürer uykusuPeki gündüzde aynı şekilde mi. ne kadar uyanık kalıyor ?
Bugün çok yoğundum, kızıma beşik aldık nihayet o geldi kuruldu falan, evi toparladım, kaka faciası sonrası kızımla banyo, onu kurttum doyurdum uyuttum, bir kahve içeyim dedim. Kendimi bir biberon kahveyi elimde çalkalarken buldum
Kızımın biberonuna yapmışım kahveyi, öyle bir süre bakıştık biberonla... eşimde uzaktan bakıyor öyle, yorum bile yapamadı şaşkınlıktan :))))
gündüz 3 kez uyur 45 dk sürer uykusu
Gecmisi okuyup oyle araniza katilayim diyorum AMA hep birsey cikiyor ve okuyamiyorum
Neyse umarim Hersey yolundadir. Bebisler iyidir.
Canım valla ne desem ki düzene oturtmayı dene sonrasında senin için zor olur. Gündüz uykusu iyi aslında. Gece düzene koymak gerek :)
Meltemcim hoşgeldin bizde herşey yolunda:)
Sen nasılsın Kayra nasıl ?
Irmak gitti mi acaba fuara ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?