2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Emel'cim

Kayra iyi. Babaanesi burda ve keyfi cok yerinde.

Istanbul nasil gecti? Esin sanirim kizinin video dunu paylasmis yarabbim onu nasil guzel gulen bir bebek. Masallah Allah hep guldursun. Kucuk mucuk ama sesi gulmesi tam yerinde.

İstanbul bol gezmeli idi :) komşular sağolsun her gün oturmaya çağırdılar :)Ben paylaştım eşimin telefonu ile çektim evet babasına gülüyor. Amin canım hepimizin ki .

sen olmuşsun kuzum :))))

hahahaha Ivy'cim ne oldu sanaaaa. Almanya yaramadi sana, gel canim ulkene burada akli yerinde insandin.

Selam Emel'cim

Kayra iyi. Babaanesi burda ve keyfi cok yerinde.

Istanbul nasil gecti? Esin sanirim kizinin video dunu paylasmis yarabbim onu nasil guzel gulen bir bebek. Masallah Allah hep guldursun. Kucuk mucuk ama sesi gulmesi tam yerinde.

kimler gelmiş kimler :)))
canım bu haftanın top konuları :
polly fuarda kaça düşmüş
montessori felsefesi
motiluim süt arttıyor mu
kocalarmızı çekiştirme

sen yorulma diye özet geçeyim dedim

ailesi şaka yapmıştır ben abartmışımdır uzatmamalıyımdır...bzdede savunmalar böle

off beğenin eski hali geri gelsin biiiir..

takvimlerimiz gelsin ikiiii

polly fuarda kaça düşmüş
montessori felsefesi
motiluim süt arttıyor mu
kocalarmızı çekiştirme

Ayyy iyi oldu ozet gecmen

1- Kaca dusmus Polly? Fuar nerde?
2- Daha once bahsetmistim Kayra 2 yasindayken Ingiltereye gitme planimiz var. Simdiden okul bakiyoruz ve Montessori teknik ile egitim veren bir okul bulduk. Fiyati biraz tuzlu geldi. Simdi ayni teknik ile egitim veren fiyati daha uygun bir okul bakiyoruz. Bence de klasik sistem gunumuze uygun bir egitim sistemi degil ama sasirdigim Turkiye de bu sistem ile egitim okullarin olmasi. Hangileriymis merak ettim.

Luboyf sizin de Ingiltereye gitme planiniz var bu linki bir incele istersen

http://www.river-house.co.uk

3-Artiriryor mu bari sutu?

4- Ne yapti yine bu odun soyundan gelen canlilar? Merak icindeyim

bişey daha sorayım.su vermeye başladınız mı?meyve filesikullanıyor musunuz?

Kati gidaya basladigimdan beri su veriyorum ama cok almiyor bir iki emiyor birakiyor.

Allahin cezasi meyve filesi Istanbulda her yerde bitmis sadece yedekleri satiliyor. Bakmadigim AVM kalmadi. 15 gundur meyve filesi ariyorum Istanbulda. Olmadi internetden siparis verecegim

Kızlar tt nin suluğu u kullanan var mı? Benim kızım bir türlü çekemedi suyu içinden, acaba suluk mu zor anlayamadım. Lvl 1 suluk bu arada.

TT nin sulugu ben de var ama 6. aydan sonra kullanacagim. Suan normal biberonla veriyorum.

Ayyy ozlemisim yazmayiii. Bugun kimse durduramaz beni diyecegim birazdan kesin birsey cikar

İyice sinir oldum bu beğen tuşuna ya uff

Çok güldüm canım Allahtan seni güldürsün :)

Ayy çok güldüm yaaa içseydin cork cork :)) Allah'tan kızına vermemişsin :))

sen olmuşsun kuzum :))))

hahahaha Ivy'cim ne oldu sanaaaa. Almanya yaramadi sana, gel canim ulkene burada akli yerinde insandin.

Sormayın kızlar, ev hanımlığı yaramadı bana, iyice karıştırdım herşeyi :))) geçen gün atılacak boş şişeleri buzdolabına koymuşum, baya aradım sonra, dahada önemlisi aylardır beklediğim yüzme kursuna ön görüşme için randevum vardı dün sabah, tamamen unutmuşum. Onlarda aramadılar ben gitmeyince, akşam aklıma geldi. Bu olaydan sonra eşim hemen mutfağa geçmiş bizim vitaminleri kaldırmış, sadece kızımızın vitaminlerini bırakmış ortada. Yanlış vitamin verirsin çocuğa diyor, o kadarda sıyırmadım daha dedim :) çok fena diline düştüm, hayır ben sürekli multitask olmakla övünen, eşim ortalığı karıştırıp birşeyleri yanlış yapınca küplere binen taraftım. Tüm imajım yerlebir oldu.

TT nin sulugu ben de var ama 6. aydan sonra kullanacagim. Suan normal biberonla veriyorum.

Ayyy ozlemisim yazmayiii. Bugun kimse durduramaz beni diyecegim birazdan kesin birsey cikar

Sendeki no 2 mi canım? Bendeki başlangıç olanı ama kızım hüpletemiyor suyu bir türlü, başka marka mı alsam yoksa bu alıştırma sulukları hep mi böyledir?

polly fuarda kaça düşmüş
montessori felsefesi
motiluim süt arttıyor mu
kocalarmızı çekiştirme

Ooo honey e özel hızlandırılmış forum update i ha? Bende isterim önümüzdeki haftalarda bundan, zaten iyice uçmuş durumdayım, destek lazım :)

Bu meyve fileleri +10 ay değil mi? Bizimkinin üzerinde öyle yazıyor, yanlış mı almışız yoksa daha erken aylar için olanlarıda var mı biliyormusun cnm?

4. Soru, ne yapmıyorlar olucak canım, kızlar çok dertliler sorma :)

Ben cevap vereyim canım 6 ay olanlar var ama ben almadım. Yarın çarşıya çıkıp alayım bari :)

Saol canım, bende bakayım o zaman 6 ay için olanlarına, biz ne kadar saçma almışız bu kızın eşyalarını :) hello kitty li limited edition mutfak seti çıkarmıştı Nuk markası, ben o zaman hamileydim, suluk almışız 3 numara, kaşık çatal 1- 2 yaş için sanırım, meyve filesi 10 aylık, önlükler kocaman, biberon yeni doğan kolik, emzik 0-3 ay :))) hiç bir fikrimiz yokmuş alırken, hangisnin deseni güzelse onları seçmişiz heralde :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…