- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.761
Selam Emel'cim
Kayra iyi. Babaanesi burda ve keyfi cok yerinde.
Istanbul nasil gecti? Esin sanirim kizinin video dunu paylasmis yarabbim onu nasil guzel gulen bir bebek. Masallah Allah hep guldursun. Kucuk mucuk ama sesi gulmesi tam yerinde.
Bugün çok yoğundum, kızıma beşik aldık nihayet o geldi kuruldu falan, evi toparladım, kaka faciası sonrası kızımla banyo, onu kurttum doyurdum uyuttum, bir kahve içeyim dedim. Kendimi bir biberon kahveyi elimde çalkalarken buldum
Kızımın biberonuna yapmışım kahveyi, öyle bir süre bakıştık biberonla... eşimde uzaktan bakıyor öyle, yorum bile yapamadı şaşkınlıktan :))))
Bugün çok yoğundum, kızıma beşik aldık nihayet o geldi kuruldu falan, evi toparladım, kaka faciası sonrası kızımla banyo, onu kurttum doyurdum uyuttum, bir kahve içeyim dedim. Kendimi bir biberon kahveyi elimde çalkalarken buldum
Kızımın biberonuna yapmışım kahveyi, öyle bir süre bakıştık biberonla... eşimde uzaktan bakıyor öyle, yorum bile yapamadı şaşkınlıktan :))))
bende heyecanla onu bekliyorum :)))
Selam Emel'cim
Kayra iyi. Babaanesi burda ve keyfi cok yerinde.
Istanbul nasil gecti? Esin sanirim kizinin video dunu paylasmis yarabbim onu nasil guzel gulen bir bebek. Masallah Allah hep guldursun. Kucuk mucuk ama sesi gulmesi tam yerinde.
Aynen ona göre kardeşimi göndereceğim fuara ?
işte bu tarif ettiğin şahıs benim kocam oluyorher seferinde ne yapar eder yağ gibi üste çıkar tek kendiside değil aileside hep haklıdır bir bildikleri vardır ya da ii niyetle yapmışlardır bazı hataları
bende amcama dedim, öğren giderim dedi
kimler gelmiş kimler :)))
canım bu haftanın top konuları :
polly fuarda kaça düşmüş
montessori felsefesi
motiluim süt arttıyor mu
kocalarmızı çekiştirme
sen yorulma diye özet geçeyim dedim
bişey daha sorayım.su vermeye başladınız mı?meyve filesikullanıyor musunuz?
Kızlar tt nin suluğu u kullanan var mı? Benim kızım bir türlü çekemedi suyu içinden, acaba suluk mu zor anlayamadım. Lvl 1 suluk bu arada.
İyice sinir oldum bu beğen tuşuna ya uff
Çok güldüm canım Allahtan seni güldürsün :)
Ayy çok güldüm yaaa içseydin cork cork :)) Allah'tan kızına vermemişsin :))
sen olmuşsun kuzum :))))
hahahaha Ivy'cim ne oldu sanaaaa. Almanya yaramadi sana, gel canim ulkene burada akli yerinde insandin.
lazer mi hürem hamam otu yagı mı limon mu biodermi????????????
kızlar bunların heerhangi bırınden sonuc alan var mı yardımlarını beklıorum bıde lımaon kullanan arkadaslar yardımcı olrsa sevınıcem:)
TT nin sulugu ben de var ama 6. aydan sonra kullanacagim. Suan normal biberonla veriyorum.
Ayyy ozlemisim yazmayiii. Bugun kimse durduramaz beni diyecegim birazdan kesin birsey cikar
kimler gelmiş kimler :)))
canım bu haftanın top konuları :
polly fuarda kaça düşmüş
montessori felsefesi
motiluim süt arttıyor mu
kocalarmızı çekiştirme
sen yorulma diye özet geçeyim dedim
Kati gidaya basladigimdan beri su veriyorum ama cok almiyor bir iki emiyor birakiyor.
Allahin cezasi meyve filesi Istanbulda her yerde bitmis sadece yedekleri satiliyor. Bakmadigim AVM kalmadi. 15 gundur meyve filesi ariyorum Istanbulda. Olmadi internetden siparis verecegim
Ayyy iyi oldu ozet gecmen
1- Kaca dusmus Polly? Fuar nerde?
2- Daha once bahsetmistim Kayra 2 yasindayken Ingiltereye gitme planimiz var. Simdiden okul bakiyoruz ve Montessori teknik ile egitim veren bir okul bulduk. Fiyati biraz tuzlu geldi. Simdi ayni teknik ile egitim veren fiyati daha uygun bir okul bakiyoruz. Bence de klasik sistem gunumuze uygun bir egitim sistemi degil ama sasirdigim Turkiye de bu sistem ile egitim okullarin olmasi. Hangileriymis merak ettim.
Luboyf sizin de Ingiltereye gitme planiniz var bu linki bir incele istersen
http://www.river-house.co.uk
3-Artiriryor mu bari sutu?
4- Ne yapti yine bu odun soyundan gelen canlilar? Merak icindeyim
Bu meyve fileleri +10 ay değil mi? Bizimkinin üzerinde öyle yazıyor, yanlış mı almışız yoksa daha erken aylar için olanlarıda var mı biliyormusun cnm?
Ben cevap vereyim canım 6 ay olanlar var ama ben almadım. Yarın çarşıya çıkıp alayım bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?