2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım, Allah bozmasın aranızı. Konuşabilmek çok önemli çiftler arasında ama çoğumuz bunu yapmakta zorlanıyor.

Planınızdan biraz çalabilirim ek gıdaya geçince :) saatleriniz oturdumu yoksa ileri geri değişiyormu cnm?

Canım her domtor kendi doğrusunu öneriyor. Bu arada bana avakado olmaz dedi ama ben verdim 1 kaşık :)

aaayyy ne çok konuşmuşsunuz yaa ( hala oku oku bitmedi

Adett oldum da yine aciyor ki. Kayganlastirici fln islerini hic bilmem, arastrmam lazim ama disaridan bisey de garip olur ya...
bnde aynı durumdayım cnm umudum adet olmaktı oldum en nihayetinde biraz ıslaklık oldu ama acı var gibi off psikolojik mi anlamadım ki..sinir oluyorum kendime

hogg da öle dio kitapta şuan 4 saate bi emmeleri lazım ama ben furkan ne zmn isterse emziriyorum genelde 2-2,5 saate
, ama eşimle dışarı çıkınca 3-4 saat babannede uslu duruyo evde nie öle diil anlamadım:26:

tırnağını keserken kızımın parmağını kanattım üsgünüm ağladı minikim

geçmiş olsun cnm bnde yapmıştım hemde 2 parmak nasıl üzüldüm bnde onunla ağladım hatta bi da hiç kesmedim hep babası kesiyo

Sizde de mi tık yok ne oldu bunlara ya

kızlar bu durumda yalnız olmadığıma sevinsem çok mu bencil bir hareket olur :))))

bide ben ekleneyim listeye napmalı bu kocaları yaaa

aybikecim 6.ayın dolmasını umut edeyim bari..kırkı çıksın, 3. ayı dolsun derken 6 ya az kaldı inş. hepimizin düzelir

Kızlar eşlerinizle olan sorunlardan bahsetmişsinizya (geçici şeylerde olsalar) bu gibi konularda oturup açık açık konuşuyor musunuz? Yoksa karşılıklı beklentiler içinde konu uzayıp gidiyor mu?

bn konuşurum cnm yani çok açık diil de üstü kapalı, o da alınganlık yaptığımı bebeğimizin ikimizi de yorduğunu, bahaneleri sıralar...sonra susarım içime atarımm

çk sevndm cnm anne candır..yolculukta güzel geçmiş harika bnde önümüzdeki hafta gidicem annema 2 saat yol ama eşim bırakacak otobüste ağlar üşür die korkuyo bnde deneyelim emzirip binersek uyur diom.Babanız çook özlesin sizi inş.

kızlarrrr,,,

bizim de dişimiz çıktıııı

hem de babasının doğum gününde kızım babasına doğum günü hediyesi verdi

tebrikler cnm, darısı çıkmayanların bzlerin başınaa inş..

Buarada takvimler nire kayboldu yaaaaaaa
Beğen gitti şimdi sıra takvimde mi

Furkan bu hafta hep 23 de uyudu hep ağlaya ağlaya zor uyuttum gece 3saate emmesi güzel tabi, bgn avakado deneyeceğim tepkisini yazarım kendinize ii bakın

Amin canım. Hepimizin arası iyi olsun eşlerimiz ile inşallah. Ben konuşmadan durmam. :)

Plan doktorumuzun vermiş olduğu bir fotokopi kağıdı. Ben sadece saatleri baz aldım ve saat 11 de meyve veriyorum birde akşam 5 de anne sütü ile mama hazırlıyorum onun dışında anne sütüne devam. Saatlerimize uyuyoruz sadece 8 de kaşık maması diyor biz 8 yada 8.30 da emiyoruz ve sonrasında uyuyoruz canım.

Bu ay başka doktora gideceğiz bakalım o ne diyecek ?

kızlar yardım!!! oğlumun uyku düzeni çok bozuk nasıl düzenleyeceğiz bilmiyorum.İlk 1-2 ay uyuyordu.Şimdi ise yenidoğan gibi.

Canım bebeğin kaç aylık ve geceleri nasıl uykusu ?

6 ağustos doğumlu,pek belli olmuyor saati ama,akşam 6-7 gibi yatıyor,2-3 saat sonra uyanıyor.uyandıktan 1 saat sonra 1 saat kadar uyuyor.sonra sabaha karşı 4-4,5 gibi yatıp 11 e kadar uyuyor.(arada emmeye kalkıyor sadece)

Canım bebeğin kaç aylık ve geceleri nasıl uykusu ?

tatlımm yalnız değilsin benim bebeğimde hiç düzenli uyumadı hatta son 2 aydır daha da bozuldu.gündüz 45 dk ya da 1 saatlik 3 kez uykusu var gece her 1,5 saatte bir uyanıyor ne denediysem bu huyunu değiştiremedim daha önce 5 saat falan uyurdu gece aralıksız ama şimdi uykularım delik deşik üstelik şubat başı işe başlıycam nasıl uykumu alıp çalışıcam bilemiyorum.eğere bi çare bulursan bana da yaz

Canım benim kızımda gündüzleri uyumuyor ama çok şükür akşam 8.30 yada 9 da uyuyor. Ve emmek için kalkıyor sabah da 8 de kalkıyor 1 saat oynuyoruz emiyor uyuyor 11 e kadar ondan sonra gündüzleri en fazla 20 dk 2 kere uyuyor.

Sana tavsiyem gece uykusuna saat 9 gibi başla 10 a kadar uyusun. Uyanırsa yine pişpişle uyusun. Kucağına filan alma yada ne bilim uykusunu bölecek birşey yapma mesela ben eğer ışığı açarsam kızım bir daha uyumuyor ben karanlıkta emziriyorum yada karanlıkta pişpişliyorum.

Bir kaç gün dene bunu sonrasında alışacak en önemli uyku akşam 22.00 ile 02.00 arasındaki uyku. Şimdiden alıştırırsan hep o saatte uyur. Benim kızım 8.30 -9 olduğunda başlıyor mızırdanmaya yatırıyorum yatağına poposuna iki pat pat ve pişpiş diyorum uyuyor ağlarsa beşiğini sallıyorum kucağıma almıyorum.

ıvy iyi dileklerin için çok sağol canım inş iyice dinlenirim sizler içinde zira buna çoooooookkkkk ihtiyacım var.

sevo benimde boy 1.72 canım ama ayaklar aldı başını gidiyor ayakkabı bulmakta zorlanıyorum sen ne yapıyorsun bu konuda?
artık kocişin ayakkabılarını giyeriz olmadı zaten onun ayakta 43

Canım bebeğin eğer yeterli uykuyu alıyorsa çok uyumazmış benim kızım gece uykusunu aldığı için gündüz uyumuyormuş İstanbulda ki doktor öyle dedi. Şuan uyumaları gereken saat 14 saat toplam. Hesapla bakalım bebeğin o kadar saat uyuyor mu?

Dene canım arkadaşa yazdığım yöntemi sende. Pes etme pes edersen yapamazsın. İnan en geç 1 hafta da alışıyor. Benim kızımın uyku saati geldimi acayip huysuzluk yapıyor ağlıyor yatağına koyuyorum karanlıkta pişpiş diyorum uyuyor kendi kendine.

ben de şubatta işe başlayacağım ve ne yapacağımbilmiyorum.gece saat 12 den sonra gündüz olmadığı kadar enerjik oluyor,oynamak istiyor:))

ben de şubatta işe başlayacağım ve ne yapacağımbilmiyorum.gece saat 12 den sonra gündüz olmadığı kadar enerjik oluyor,oynamak istiyor:))

Gece ile gündüzün ayıramıyor demek ki dediğim gibi yap gece karanlıkta uyut. gündüz de aydınlık ve mümkünse hafif ses olsun öyle uyut.

Allah bozmasın bebişinin uykusunu.uyandığı zaman uyumuyor ki tekrar,gülücüklerle uyanıyor,kucağa almazsak çok fena ağlıyor.ama dediğin gibi 1 hafta denemek lazım

Allah bozmasın bebişinin uykusunu.uyandığı zaman uyumuyor ki tekrar,gülücüklerle uyanıyor,kucağa almazsak çok fena ağlıyor.ama dediğin gibi 1 hafta denemek lazım

Amin canım darısı başına inşallah. Gece ve gündüzü ayırtedemiyor . Bununla ilgili bir yazı okumuştum bir anne doktoruna soruyordu doktorun cevabı gece ile gündüzü ayırt edemiyor gece sessiz ortamda uyutun gündüz tam tersi sesli ortamda uyutun demişti. Ben kızımı doğumundan 1 hafta sonra hep karanlıkta uyuttum herkes ışıkda uyut dedi hatta gece lambası kullan dedi ama kullanmadım. Çok şükür karanlıkta emiyor yani mememi buluyor :)

Sorunda yaşamadım hiç bu zamana kadar. ama dediğim gibi gündüz pek yok uykumuz.

canım uzun süredir yatış kalkışlarını not ediyorum ben zaten.toplamda ortalama 13 saat uyuyor ama sorun süre değil çok sık uyanması gece 1,5 saatte bir uyanıyor sabaha doğru 45 dk oluyor bu sürre, dolayısıyla ben uykumu alamıyorum birde zor uyuyabilen biriyim ben tekrar uyuyana kadar o uyanıyor.ama en azından dediğin gibi daha erken uyutmaya çalışırım artık sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…