- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.701
Kızlar yatak odası sırları dökülmüş ortaya :))) kardeş kardeş sarılmak nasıl oluyor ben bir türlü anlayamadım :)) neyse tez vakitte hepiniz muradınıza erersiniz inşallah diyelim. :)
Sorma canım herkes dertliymiş bu konuda:))))
Yok ama bi süre ben böyle iyiyim sanırım:))))
Kardeş kardeş sarılıyoruz tam eşim bana sıkıca sarılmış omzumda uyuyacakken bebiş mızırdanıyo onu alıyorum kucağıma emzirip yerine koyuyorum sonra bir dönüyorum eşim çoktan uyumuş
Yani sarılmamız bile yarım kalıyor
Şimdi film izliycez güzel bi film var benimle birlikte izlermisin dedi
Bakalım film kaç kez bölünecek beril hanımla
Eskiden ilk yatırdığımda kesintisiz 6 saat uyurdu sonra Emer Emer uykuya devam ederdi
Şimdi akşam 7 de uyumak istiyor ama ben 9 a doğru uyutuyorum
Çümkü 7 de yatarsa sabah 6 da ayakta kuzucuk
Şimdi ilk yattığında gece 12-1 e kadar sık uyanıyo sonra 1 den sonra sabah 6-7 ye kadar kesintisiz uyuyor
Arada nadiren gece 3 te falan uyanıp emdiği oluyor tabi
Ama bu kesintisiz 8 saat uykuyu nasıl alıştırcam bilmiyorum
Ya bu annelik nelere kadir
Ben ilaç düşmanı bi insanım
Daha doğru düzgün ağrı kesici aldığımı bilmem
Karnım ağrıdan ölürdü yine de almazdım
Çünkü antipatim var mesela hiç antibiyotik kullanmadım ömrümde
Ama şimdi midem ağrımadığı halde mide ilacı alıyorum şaka gibi
Normalde ağrısaydı o acıyı çeker doğal yollardan bitkiler kullanır yine de bu ilacı kullanmazdım
Şimdi süt diyince direk atladım
Zaten vitonic diye laktasyon için üretilmiş bir vitamin hapı alıyorum günde 3 kez
Şimdi bi de rabarbanın dediği vitamini mi alsam diye düşünüyorum
Zaten süt olsun diye günde 3 öğün et yiyorum 4 litre su içiyorum
Daha yaptıklarımı saysam bitmez
Offfki offf ne zormuş annelik
Emzirme bitince yani umarım uzun süre emzşrebilirim
Bitince 1 gün boyunca aç kalıcam aç kalmayı özledim zaten yemek yemeyi pek sevmem
Bizde bu gecr uyanmalari hala belli degil bi gece cok uyaniyo bi gece az, ama daha hic 5-6 saat uyumasi benim kiz. Niye acep yaa huylandim simdi
Slm seni de mrk etmiştim ama tövbeliyin bir daha kimseyi nerde acaba diye yazıp araştırmıycam ...
İyi olmanıza sevindim , kabızlık için zeytinyağı denedin mi?
Senim bu yorimda dikkatimi ceken vitonic oldu, gozlerim acildi:)) ise yariyo mu süt konusunda? Hemen alayimm:)
Kizlar buarada gncnin malt tabletleri var onlar da ise yariyo.
Evet canım senin kardeşinin doktorunun methini çok duyuyoruz. Atahan a süt olmuşya zaten önemli olan o, daha önce bilseydim bende denerdim ilaçlarıma başlamadan önce. Bu arada bu akşam yemekte 1 tane bira içtim hemen göğüslerim doldu, sağıp attım tabiişu kas gevşeticiler bitince emzirmeyi deneyeceğim yeniden, hala kabullenemedim çünkü aptal gibi 3-4 saatte bir sağıyorum sütümü, toplasan bir günde 15 ml falan çıkıyor ama. Bu emzirmeyi bırakma psikolojik olarak çok yıpratıcıymış hazırlıklı olun, rüyalarıma giriyor.
Herkese günaydın.
Bizdrn daha erkenci yok galiba.
5.45 ten beri ayaktayız....
Benim kız da öyle canım. Ben 4 saat uyusa ona da razıyım. Açlıktan uyumuyor diye mamayı sürekli içtiğinden fazla yapıp veriyorum. Doyuyor mamanın birazı kalıyor ama 3 saat sonra o mamayı içen o değil. 5 en geç 5.30 ayakta. Daha uyuyacak.
Canım nerede satılıyor?
Benim kız da öyle canım. Ben 4 saat uyusa ona da razıyım. Açlıktan uyumuyor diye mamayı sürekli içtiğinden fazla yapıp veriyorum. Doyuyor mamanın birazı kalıyor ama 3 saat sonra o mamayı içen o değil. 5 en geç 5.30 ayakta. Daha uyuyacak.
Biz5 aylık olduk canım. Dönebiliyoruz. Hele bezimiz açılırken.
Emekleme çabasındayız.
Dişimiz hala yok.
Başkasındayken seslenirsem bana gelmek için kollarını uzatıyor. En güzeli de o valla.
kızlar siz bebişleri oturtuyor musunuz ?
daha çok erken ama bizimki yatmak istemiyo. kucakta da hep dik tutulmuyo.
kendi oturuyo zaten. bende engellemiyorum.
daha çok mu erken ya
Merhaba ama ben cvp yazana kadar sen çıktın. iyiyiz şükürler olsun kontroller vs haftada2 gün dışardayım okuyorum ama
y zamıyorum
Nurumhiram sen de mrk etmişsin saol canım iyiyiz . Okumaya ancak fırsat oluyor
Kızlar eşlerinizle olan sorunlardan bahsetmişsinizya (geçici şeylerde olsalar) bu gibi konularda oturup açık açık konuşuyor musunuz? Yoksa karşılıklı beklentiler içinde konu uzayıp gidiyor mu?
Ben geldim.
Rota nın ikinci dozunu yaptırdık. Yine fazla kilo almış dedi Dr. 900 gr almışız ve 3 cm uzamışız. 5 aylık 7200 ve 69 cm olduk. Maşallah bize. Sadece anne sütü olduğu için bi şey demiyorum dedi. Çok kusuyor dedim 900 gr almış sus istersen dedi. :)) sonra açıkladı sütün çok geliyordur yada yağlı geliyordur sindiremiyordur diye. Çünkü emdikten 2,5 saat sonra bile kusabiliyor nadiren de olsa.
Kaka yapamıyordu kızım bi süredir. İlk önce bir gün ara verdi sonra 5. Gün yaptı sonra 7. Gün yaptı ve bügünde 5. Gündü hala yok. Normal değil dedi. Bi kaç arkadaştan normal olduğunu öğrendiğim için rahattım ben. Ama değilmiş. Sütünü sağ biraz içine zeytinyağı ekle ver dedi. Bu akşam verdim bakalım sabah bok içinde yüzerken bulabilirim. Sümüksü olması normalmiş.
Deviti sordum. İçinde katkı maddesi olmayan vitamin yok ve hangisi masum hangisi değil biz bilemeyiz dedi. Hak vermedim değil. Ben oğluma verdim dedi. Acd verebilirsin ama a ve c vitaminine ihtiyacı yok gelişimi iyi dedi. Hiç O bacaklı çocuk görmedin mi riske girebiliyormusun dedi.
Destekli oturmaya devam dedi. 6 aylıkken desteksiz oturabilir. Eğer geç kalırsa 8 aylığa kadar endişe etmeyiz dedi.
Dut pekmezi bilmediğim bi işe yarıyormuş demiştim ama unuttum demiştim hatırlarsanız. Alerjiye iyi geliyormuş günde bir çay kaşığı verebilirsin dedi.
Ek gıdayı öğün aralarında yardımşar fincan olarak ver artık dedi. Günde 2 yada 3 kez olarak. Meyve sebze ver dedi. Hangileri dedim. Avakadoyu özellikle sordum ağır bir meyve tıpki Kivi gibi son sıralarda yer alır dedi. Bazı arkadaşlar başlangıç meyvesi olarak veriyor dedim. Sondan başlamışlar dedi. Gerçi çoktan veren arkadaşlar reaksiyon oluşmadıysa devam edebilir bence. Balkabağını önerdi. Ama çok bekleyen vardı tek tek soramadım. Havucu yemedi dedim elma armutla karıştır ver dedi.
Kan tahlili için kan verdik. Hemşire koldan almaya çalıştı hem beceremedi hemde çok canını yaktı kızımın kibarca bıraktırdım. Elinin üstünden damla damla da olsa alalım dedi. Dedim benim kucağımdayken al. Yer çekiminden faydalanalım gelir güzel kan dedim. Dediğim gibi kolay oldu. Sizinde aklınızda olsun. Bebişler kilo aldıkta damarlarını bulamıyorlar. Elinin üstünden olunca ağlamadı bile. Sonuçları yarın alıcaz Makinaları arızalımıymış neymiş. Hazır canı yanmışken biyokimya da istemiş Dr.
Bakalım yarın sonucu bildiririm. Sanırım bu kadar.
İyi geceler :))
Pehh sen dertli diiilsin sanirim bu konusa, bizi mi kiskandiriyon ivyyyy :)
Kizimin emmedigi donemde yasadim iste o psikolijiyi . Burda nasi dert yaniyordum hatirlarsin. Aramizdaki bag kopuyo gibi hissediodim. Kilosu iyi olunca burada da bicok kisi ooo kilosu ii demek ki sutun yetiyo kuruntu yapiosun diye beni elestirmisti. Ama bu psikoloji beni asil uzendi. People are strange, when you are stranger.. :)
Kizlar cok sevdigim bi nevresim takimim var yumusacik, beyaz. Son 2kullanimimda fark ettim uzerinde ufak ufak tüyler var gibi, yikadim kac kere ama gecmiyor ufak siyah tüylenmeler olmus. Siz yasadiniz mi boyle biseyi hic cozumu var midir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?