2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde bu gecr uyanmalari hala belli degil bi gece cok uyaniyo bi gece az, ama daha hic 5-6 saat uyumasi benim kiz. Niye acep yaa huylandim simdi

Senim bu yorimda dikkatimi ceken vitonic oldu, gozlerim acildi:)) ise yariyo mu süt konusunda? Hemen alayimm:)

Kizlar buarada gncnin malt tabletleri var onlar da ise yariyo.

Bizde bu gecr uyanmalari hala belli degil bi gece cok uyaniyo bi gece az, ama daha hic 5-6 saat uyumasi benim kiz. Niye acep yaa huylandim simdi

Benim kız da öyle canım. Ben 4 saat uyusa ona da razıyım. Açlıktan uyumuyor diye mamayı sürekli içtiğinden fazla yapıp veriyorum. Doyuyor mamanın birazı kalıyor ama 3 saat sonra o mamayı içen o değil. 5 en geç 5.30 ayakta. Daha uyuyacak.

Kizimin emmedigi donemde yasadim iste o psikolijiyi . Burda nasi dert yaniyordum hatirlarsin. Aramizdaki bag kopuyo gibi hissediodim. Kilosu iyi olunca burada da bicok kisi ooo kilosu ii demek ki sutun yetiyo kuruntu yapiosun diye beni elestirmisti. Ama bu psikoloji beni asil uzendi. People are strange, when you are stranger.. :)

Mama yedirebildigim nadir aksamlardada uyandi ya. Ac oldugunu sanmiyorum anlamadim ben bu isi.

Kizlar cok sevdigim bi nevresim takimim var yumusacik, beyaz. Son 2kullanimimda fark ettim uzerinde ufak ufak tüyler var gibi, yikadim kac kere ama gecmiyor ufak siyah tüylenmeler olmus. Siz yasadiniz mi boyle biseyi hic cozumu var midir???

sızınkıler ıyıymıs kızlar benım oglan saat bası gece kalkıor gunduzde en fazla ıkı saat uyuo

Biz5 aylık olduk canım. Dönebiliyoruz. Hele bezimiz açılırken.
Emekleme çabasındayız.
Dişimiz hala yok.
Başkasındayken seslenirsem bana gelmek için kollarını uzatıyor. En güzeli de o valla.

bızde 5 aylık olduk benım kı donuyo artık yan donuo yuz ustu donuo emekleme pozızyonu alıo ama hemen sıkılıo aglıo ama sureklıde bu seklı alıor:)her budugunu agzına alıor ya yavas yavas otrtuyorum ama yıkılıverıo bıde kızlar cok salyası akıoneden acaba bı cozumu warmı bunun

lazer mi hürem hamam otu yagı mı limon mu biodermi????????????
kızlar bunların heerhangi bırınden sonuc alan var mı yardımlarını beklıorum bıde lımaon kullanan arkadaslar yardımcı olrsa sevınıcem:)

Burka cım iyi olmanıza sevindim. Bizi mesajsız bırakma canım.

Kızlar eşlerinizle olan sorunlardan bahsetmişsinizya (geçici şeylerde olsalar) bu gibi konularda oturup açık açık konuşuyor musunuz? Yoksa karşılıklı beklentiler içinde konu uzayıp gidiyor mu?

Eşimle öyle sorunum hiç olmadı. Olsaydı bende söylerdim eşimde söylerdi. Yani açık açık konuşurduk ikimizde :)

Mincim canım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın canım. Bende doktorumuzu değiştirdim yeni bir doktor geldi. Ona gideceğiz 24 de ona da soracağım ek gıda işini. Siz yine iyisiniz benim doktor bana bir liste verdi görseniz şok olursunuz. ?

Üşenmeyeyimde yazayım size.

4-6 ay günlük beslenme programı
08.00 anne sütü veya bebek sütü (150-180ml)

11.00 Meyve püresi(125gr) Elma armut şeftali gibi mevyeleri cam rendede rendeleyebilirsiniz veya 125 gr meyveli kavanoz maması yada 100ml organik meyve suyu

13:00 sebze çorbası( patates-havuç-kabak-taze fasulye gibi sebzeleri haşlayıp püre kıvamına getirerek hazırlayabilirsiniz. İçine 60 ml bebek sütü katarak daha besleyici hale getirebilirsiniz.)

17.00 anne sütü veya bebek sütü (150-180 ml) veya 125mg yoğurt. (5.aydan itibaren)

20.00 1 öğün kaşık maması

23.00 anne sütü veya bebek sütü (150-180ml)

gece uyandığında anne sütü veya bebek sütü (150-180ml)

Uyuyormuyum hayır uymuyorum çünkü kızım bu kadarını yemiyor zaten. Ben sadece günde bir kere meyve ve sebze veriyorum sebzeyi de 3-4 gündür vermiyorum çünkü yemiyor öğürüyor kusuyor. yoğurt hiç yemedi hep kustu.
Belki uymayıp kötü yapıyorum ama bunları versem benim kızım beni emmeyi tamamen bırakır.

Evet canım, yaşamadan anlaşılabilecek bir duygu değil. Ben son 3-4 gecedir kızımı uyuttuktan sonra böyle kala kalıyorum. Mutlu uyuyor, tüm gün onunla ilgileniyorum. Ama o gün bitince büyük bir eksiklik varmış gibi geliyor, gün boyunca onu aç bırakmışım gibi hissediyorum ve ben çok vicdan azabı duyuyorum. Neyse, bunuda atlatırız :)

Kizlar cok sevdigim bi nevresim takimim var yumusacik, beyaz. Son 2kullanimimda fark ettim uzerinde ufak ufak tüyler var gibi, yikadim kac kere ama gecmiyor ufak siyah tüylenmeler olmus. Siz yasadiniz mi boyle biseyi hic cozumu var midir???

Pamuk mu nevresim? Koyu renk birşeyler kalmışsa makinede oluyor öyle benim bildiğim cnm. Birde kurutucun var mı?

Son düzenleme:
Kızlar tt nin suluğu u kullanan var mı? Benim kızım bir türlü çekemedi suyu içinden, acaba suluk mu zor anlayamadım. Lvl 1 suluk bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…