2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canım ben baktığım yerde bebdor vardı 6 aylıktı. Nuk varmıydı bakmadım ama nuby vardı o da 3+ vardı .

Ay 7yilin sonunda benimkinin de oyle olacagini bilsem sabrederim inan. Kadinlardan daha beter dirdur ediyor artik ben yalvariyorum tm nolur artik sus ya konuma diyorum. Teallam

Cok iyiymis :)))) calkaladin mi :)))))

.

Hepsiburafadan alsana direk niye ugrasiyon? Gerci gecen jokerde vardi galiba emin degilim. Aman al sanaldan, kapina gelsin:) cok pratikhanim gordum kendimi

1. fuar istanbulda fiyat için ırmak ı bekliyoruz, bugün onu gönderdik fuara
2. izmir ve istanbulda okul var canım. yalnız biz henüz sadece odası ve evin dizaynı kısmına baktık
3. sanırım evet :) benimki coşyu :)
4. cevap sorunun içinde gizli, odunluk :)))

Aynısını bende yaptım hatta kahveli biberonu ağzıma bile götürdüm

İyiyiz saol canım, inşallah bu haftada iyi olursa 4. Ay aşılarını olucaz artık herşeyi geriden takip töek çokzor daha tattırmak bile yasak
Nese iyi olsun da geriden gelelim. Sen videomu paylaştın ben görmedim mrk ettim?

Olsun canım sağlığı yerinde olsunda varsın geriden gelsin. Facebookta paylaşmıştım canım.

Sendeki no 2 mi canım? Bendeki başlangıç olanı ama kızım hüpletemiyor suyu bir türlü, başka marka mı alsam yoksa bu alıştırma sulukları hep mi böyledir?

Bana kayınvalidem getirdi. Kutusunu attım. Ama az once kayınvalideme sordum 6. Ay sonrası dedi. Resmi bu

Eklentiler

• $image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 51
Ahahah, yok canım. Bizim çoook daha büyük sorunlarımız vardı zaten, daha yeni aştık 3-4 aydır. Sonra kaldığımız yerden devam hayata :))

Ivy'cim bir ara deneme turlari atiyordunuz hatirladigim kadari ile sen cok emin olamiyordun. Anladigim kadari ile tekrar birlestiniz ve asmissiniz sorunlari.

Inan cok sevindim. Herkes huzurlu, keyifli olsun.

Canım insallah emekledikleri zaman rahat edeceğiz :))
Benim ilk gebelikten sonra oldu canım , geri donmuyor malesef neyseki diger gebeliklerimde tekrar büyümedi
Bende aldım o takımdan :)) giydik bile :))
bende tüm numaralar için indirim...mega boy dediği o numaranın en büyük paketi..mesela 4 numaranın mega paketinde 66 adet var. 3 numarada kaç tane var hatırlamıyorum
Canım büyük 3m migroslarda filan var sanırım , bizim buradakinde yoktu :/
Ya bu ilacı bugün aile hekimine sordurdum emziren annelere kesinlikle tavsiye etmem demiş. Bebeğe geçer demiş çok tereddüt etti ben kullanıp kullanmama konusunda.
Motilium kusan bebeklere de veriliyor canım , hemde bağırsak düzenliyor , biz bu ara ek gıda ile kabizlik ta yaşadığımız icin sütten geçerse onada fayda eder diye düşündüm , aldım , dün 1 tane ictim bugunde devam edeceğim , bakalım süt artacak mı
Yaa öyle insan suçlu hissediyor kendini
Öbürlerini baya emzirdim gene de keserken icim burkuldu
Dut pekmezi alerjiye iyiymis demek , öğrendiğim iyi oldu
Bebek rahatsa , kaka yumusaksa sorun etme canım , bizde de pazardan Perşembe ye kaka yoktu, kabiz mı oldu diye endişe ettim ama yumuşak yaptı huzursuz da olmadı
Diş çıkaracaktır canım , ondandir sıkıntısı

Ne yaptın ıvy , öldüm gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…