2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen esine cok takıldıysan artık onun dilinden kurtulamazsın :))
Saka bi yana cok güldüm Allah ta seni güldürsün
Kuzenim Dr, esantiyon kahve getirmişler augmentin şişesinde , ates düşürücü şişesinde de coffemate, geyik yapmıştık ilac diye verirmişsin , cocuk uyumazmis diye , ona dönmüş bu is
Aynısını bende yaptım hatta kahveli biberonu ağzıma bile götürdüm
Ay sendemi
Ivy'cim bir ara deneme turlari atiyordunuz hatirladigim kadari ile sen cok emin olamiyordun. Anladigim kadari ile tekrar birlestiniz ve asmissiniz sorunlari.

Inan cok sevindim. Herkes huzurlu, keyifli olsun.

Meltowski bunu beğendi

Begen butonu eski Hali vs bebeklerimizin takvimi geri gelsin !!!

Bizimki haftaya Pazar 5 aylik olacak. 15- 20 saniye oturuyor ama kambur oturuyor. Sonar haciyatmaz gibi bir on bir arkadaya gidip geiyor sonra ya sagina ya soluna dusuyor.

O degil de Kayra haftaya 5 aylik oluyor daha donmuyor sadece yan donmeye calisiyor ama tam donus yok. Bizimki gibi tembel olan var mi?

Bizde yan donüyoruz tam tur yok
Ama ayaklarını ağzına götürüyor, çoraplarını çekiyor o 6 ay hareketi imiş mesela

Tam oturamiyor yoruluyor, arada mama koltuğuna koyuyorum 5 dk da yoruluyor kendini arkaya dogru bırakıyor

Yahu Aybike topic in top olayi senin kayinvalideyi gonderme ihtimalinin olmasiymis. Su es meselelerine yavas yavas geliyorum.

Bu arada 10 gunder kv bizde. Valla ben bir 10 gun daha kalmasini isterdim. Sali gidiyor maalesef.

Burka'cim seni burada gormek ne guzel. Niye tovbelisin?

Geçmişte birisini mrk edip acaba nerede diye yqzmıştım orada mı diye diğer topiğe bakmıştım ve orada yazdığını görüp burada mrk edenlere hbr vermiştim sonra okişi bana kılıç kuşanmışsın falan dedi neyse uzatmıyım artık kimseyi mrk edip nerde acaba diye yazmak vediğer topiğe bakmak yok benim için.

A cok begendim Ivy cim bu yaziyi. Hemen copy paste yapip e-mail me gonderiyorum

Cok tesekkurler

Yaa dönme konusunda en enteresan benim oğlum galiba uyanıkken 1 kere yarım döndü
ama uykusunda yana ve hatta yüzüstü dönüyor vr mı başka uyurdöner?

Ay 7yilin sonunda benimkinin de oyle olacagini bilsem sabrederim inan. Kadinlardan daha beter dirdur ediyor artik ben yalvariyorum tm nolur artik sus ya konuma diyorum. Teallam

7ye kaç kaldı sizin canım? Bu arada evlilik değil, birliktelikte 7 yıl sonunda böyle oldu benimkisi :))

Cok iyiymis :)))) calkaladin mi :)))))

Evet şöyle saat yönünde çevirip duruyordum :) bu arada kahve makinesinin altınada girmedi, zorla yan tutarak doldurdum kahveyi, kremasını falan attım sonra.

ayıp ediyorsun şekerim sanada hazırlarız

Tamam canım, ben uzaklaşınca nöbeti sana veriyorum :)

Aynısını bende yaptım hatta kahveli biberonu ağzıma bile götürdüm

Yanlız değilmişim demek, devamı geliyormu peki canım bu kafa karışıklığının? Yoksa bir kereden nirşey olmuyor mu? Bem birde kızıma kaşıkla tattırırken ağzımı oynatıyorum, inşallah geçicidir :)

Ne yapmıyorlar? Ve dertliler? Heryere çekebilirim, dur yavaş yavaş geriye gidiyorum anlarım neler oldugunu

Geçmişte görüceksin canım :) kızlar kızacak şimdi bana espri konusu yapıyorum diye, kızmayınnnn :)) gerçi kızacak kimse yok ama yinede önlemimi alayım :)

Ivy'cim bir ara deneme turlari atiyordunuz hatirladigim kadari ile sen cok emin olamiyordun. Anladigim kadari ile tekrar birlestiniz ve asmissiniz sorunlari.

Inan cok sevindim. Herkes huzurlu, keyifli olsun.

Aynen öyleydi canım, ciddi olarak ayrılmaya karar vermiştik, eşim bir başka ülkeye taşınmaya karar vermişti, bana sormadan falan, hemen bende peşinden giderim sanmış, olaylar öyle büyüdüki sonra ummadığımı bir hal aldı işte. Şimdi çözdük sorunları, balayı dayız :)) aminnnn, herkes huzurlu olsun. Evde huzursuzluk çok zor.

Anladim yine bir kaynama durumlari olmus anlasilan. :)

Meltowski emekleyince bu gunlerini arayacaksin diyorlar sen de emekleyince rahat edersin diyorsun. NEdir bu celiski adasim

canım benim tembel teneke 3,5 aylıkken bir kez dönmüştü nasıl mutlu oldum, 3 gün önce bir kez daha döndü...bidaha da bi numara yok...bugün 5 aylık oldu. bu gidşle dönmeden yürüyecek bu çocuk, ben ümidi kestim

Bende şoku atlattım gülüyorum hala canım :)) sütten kesme olayı çok zormuş gerçekten umarım kısa sürede atlatırım.

Evet canım, üstü kapalı dalga geçiyor benimle, birşey alacağım mutfaktan, dur canım sen dinlen ben getirrim diyor, yatın annenle uzun bir pazar uykusu uyuyun diyor kızıma falan.

Yahu Aybike topic in top olayi senin kayinvalideyi gonderme ihtimalinin olmasiymis. Su es meselelerine yavas yavas geliyorum.

Bu arada 10 gunder kv bizde. Valla ben bir 10 gun daha kalmasini isterdim. Sali gidiyor maalesef.

Aaa ben o olayı nasıl atladım ( aybike cim nedir son durum?

Honeycim, bende kayınvalidemi çok severim. Hatta tatile falan onunla gitmeye bayılırım. Allah bozmasın sizide.

A cok begendim Ivy cim bu yaziyi. Hemen copy paste yapip e-mail me gonderiyorum

Cok tesekkurler

Ne demek canım, mutlaka eksikleri vardır, çok acele yazmak zorunda kaldım. Eksikleride siz tamamlarsınız zamanla, sonra seyahat edeceklere fikir olur.

canım kimse inanamadığı için böyle bir ihtimale ara kaynadı gitti benim laf :))) valla bir tek senin dikkatini çekti :)
dur bakalım salı günü falan istanbuldakini arayacağım gönderiyorum diye, ne diyecek

aslında meselemiz gözden çıktı...ameliyat olucam diye tutturdu katarakt var. ama sorduk soruşturduk bu yaş ve ilerlemiş kataraktta kör olma ihtimali varmış. eşim o yüzden ameliyata izin vermedi. biliyor bişey olsa benim üstüme kalacak ve ben hem paşama hem annesine bakamayacağım. bu da iyi ozaman alın biletimi İstanbulda ameliyat olayım sonra geri gelirim dedi :)
ama biliyoruz gidince gelmek istemeyecek tekrar, büyük oğluna aşık. büyük oğluda biliyor bende geri almayacağım zaten
salı günü gönderiyorum ameliyat için diyeceğim, o da kabul etmeyecek üstüne kalmasın diye. bakalım bu savaşı kim kazanacak
cevap : tabikide BEN :))))

Ivy, uçuş yazısı için teşekkürler derli toplu çok aydınlatıcı olmuş ben nasıl saklayım bilemedim ve ekranın fotoğrafını çektim

Aybike kv konusu benim de gözümden kaçmış. Bu fırsatı iyi değerlendir bence

My honey özletme kendini daha sık uğra lütfen.

Ya site kendi kendine mobil görünüme geçti. Memnunum rahat okuyacağım ama beğenme yıldızını bulamadım. Mobilde beğenme olmuyor mu?

Toys shop a baktın mı? Orada görmüştüm.

Bu arada bizim eczacının içinden doktor çıktı. Motillum istedim içemezssiniz emziriyosunuz deid. Bende süt için istiyorum dedim. Yok kesinlikle vermedi. Humana stil tea için dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…