- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.341
kızın aynı kızıma benziyor gülmesi de aynı saçları da aynı olmayan saçları yani erkek tipli şeyler
Sonunda açıldı. Emelcim maşallah kızına çooook tatlı.
Bekliyorum:)
hata veriyor kk
bebişlere yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz?hazır yoğurt veren var mı?şu bebekler için olandan
Çooooook tatlı onun gülmesini yerim
Sadece kırsalda değil istanbuldaki hastanelerdedeçoook ihtiyaç sahibi insanlar var benhastaneden çıkarken 4 aydırorda yatan bir bebeğin annesine verdim yanımda götürdüğüm herşeyi ( bez mama giysi) gerçekten ihtiyacı olanlara yarasın aldıklarımız.
Durumu bizden çoook daha iyi olan bir akrabam oğlumun küçülen kıyafetlerini istedi şaşırdım kaldım ne insanlarvar?
Bizimle aynı odada kalan bir kızın ( 2 yaşında) ayağında çorabı bile yoktu alamamışlar
pembe giydirdiğim halde soruyorlar pööff
Bugün bunu okudum bizim en iyi marka diye aldığımız oğluma mama yaptığım su enalt sıralarda
en üst sıralarda hiç duymadığım markalarvar
Ne içecekizi deşaşırdım artık
http://sozcu.com.tr/2014/genel/icilebilir-10-su-markasinda-yenilenen-liste-440611/
:))) Kaan ismini de severim.
Kızlar buyurun sizler için uğraştım kızımın gülüşü. 1 ay önce çekilmişti. Göbeğinde yürümesini de çektim videoya ama henüz onu pcye yüklemedim yükleyeyim sonra youtubeye atınca link veririm yine:)
http://www.youtube.com/watch?v=9y3tOUeZamM&feature=youtu.be
O kızını yerim emelll:)
meyve veren ağaç yakında belli olur kiraz mı vişne mi yazıyor sende:)
Ye canım sende yeee
Yaaa bende ne yaziyooor?
meyve veren ağaç yakında belli olur kiraz mı vişne mi yazıyor sen de de
Ay emel 3gden baglaniyorum wirelesd actigim anda bakicam co merak ettim:))
canım aynı benim kızıma benzettim bizimkiside kesintisiz kahkaha atııyor
sonuç tabiki hıçkırık :))
maşaAllah Rabbim nazarlardan korusun
Üzerinden 1 ay geçmiş, üstü küllenmiş bir konuyu tekrar gündeme getirmeyiniz, lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?