2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deneyen var mı acaba?ben biriyle tanışmıştım danone de çalışıyordu,kendi bebeğine küçük danone yoğurtlardan yediriyordu.

Kıyafet falan ihtiyaç sahibini buluyorda, süt pompaları gerçekten hem pahalı hemde yeni doğum yapan bir anne için gerçekten ihtiyaç oluyor bazen. Buyük hastahanelerde vardır belki bilmiyorum ama kırsaldaki hastahanelerde hiç yokmuş. Bizde kuzenim ve kız kardeşimle birlikte toplam 6 elektrikli 3 tane de manuel pompa var. Yeni doğum yapan annelere ulaştırabilirsek çok iyi olur. Dediğin gibi ihtiyaç sahibi heryerde var, sadece kursalda değil...

Ve gerçekten ülkemizde çorap bile alamayacak durumda insanlar var, bizim aman yer tutmasın diye attığımız birşey bazı insanlar için önemli ihtiyaç çok şükür halimize, o anne babalarada allah yardım etsin...

pembe giydirdiğim halde soruyorlar pööff

Ya bende bir defa bir bebeğin cinsiyetini sormuştum bir restorantda, babası henüz cinsiyeti belli değil 3 aylık olunca öğreneceğiz diye espri yapmıştı :) demekki iyice sıkılmışlar cinsiyet soranlardan, banada gıcık olmuşlardır :)

Çok şaşırdım :s ben kızılay su almıştım tr deyken, en altlardaymış, bravo.

Üzerinden 1 ay geçmiş, üstü küllenmiş bir konuyu tekrar gündeme getirmeyiniz, lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…