- 12 Temmuz 2006
- 59.011
- 225.351
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.361
Sizde beğen butonunu geri verin lütfen....
Üzerinden 1 ay geçmiş, üstü küllenmiş bir konuyu tekrar gündeme getirmeyiniz, lütfen...
Hazır ilginizi çekmişken alakasız ama bir soru sormak isterim; 1 ay önce destek sisteminize bir ticket açmıştım. Bir yanıt alamadım, acaba nasıl ulaşmalıyız destek almak istediğimiz konularda?
Vereceğim link üzerinden yöneticilerimize mail göndermelisiniz, yoğun olduklarından bazen gözden kaçabiliyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php
Mailiniz dışında Adminlere özel mesajla da ulaşabilirsiniz.
canım aynı benim kızıma benzettim bizimkiside kesintisiz kahkaha atııyor
sonuç tabiki hıçkırık :))
maşaAllah Rabbim nazarlardan korusun
O nasil guzel gulmedir Allahimm korusun yaa :))) ay masallah ay bu bebeklerin gulmelerine hastayim bayildimm bayildimmmmmmm yavruuuuum
bizim bıcrıkda buay diğer aylara göre az aldı sanrım alışmamız lazım artık hep az az alıcaklar emel buarada kızının gülüşüne bayldm. benzer bi videoyu bugün bende kızmla çektim mandalinayı gördükçe kahkahalar attı :)Evet canım 1 ayda 300 gr aldı.
Helenascım canım senin yavru sevmedi mi eğitici aktivite kitabını ?
canım bizimkide çok yapıyordu kulağını çekiştirip kıvırıp duruyordu arkadaşım diş çıkarmanın habercisi olduğunu söyledi ama bilemeyeceğim doğru mu?Kızlar kızım kafasını çok kaşıyor ve kulağını çok çekiyor kepçe yapacak yakında kulağını :)
çok hoş görünüyorlar kafayı kaldırıyor ayakları kaldırıyor bi toto kalıyor yerdebenim kızın başıyla tek derdi yastığa değmeyecek baş sürekli kaldırıyor yatmak istemediğinde
hadi gözün aydın canm pek sevndm senin adınaben pazar günü kvnin arkasından çalıcam darbukayı
bence gayet güzel olmuşorganik olanlara baktım bunlar amigurumi tekniğiyle örülen oyuncaklardan. burda bir kaç arkadaş ördüklerimi paylaşmıştı onlardan görüp bende geçen gün ördüm kızıma. ilk defa ördüğüm için biraz şekli bozuk oldu.
evde ördüğüm kızımın çakma hello kitty si
Eki Görüntüle 942689
Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin canm bazen şükürsüzlük yapıyoruzumarım bu dönemleri çabucak geçer çünkü gündüz kucağımdan inmiyo, elimi kolumu bağladı bişi yapamıyorum puffEki Görüntüle 942924
tüp bebek tedavisiyle 3 kez düşük yapan bi arkadaşım face de paylaşmış bunu görünce milyonlarca şükür dedim,şikayetleri geri alalım kızlar...
hadi gözünaydıngidişi olsun da dönüşü çoooooook geç olsun inş.
bu arada dün hero bayb numunelerim geldi 5. ay kullanılacak: meyve püresi- devam sütü - sütlü pirinçli- üzüm havuç suyu çıktı içinden, dolapta aptamillerin yanında yer aldılar
Bu sabah Furkan ın iki kez kakasında siyah taneler vardı, meyve püreleri muz yada avakadodan dır demi:26::26:
Ben Kazen'e mesaj atmistim ama bir cevap alamadim.. Yogunluktan herhalde.
Vereceğim link üzerinden yöneticilerimize mail göndermelisiniz, yoğun olduklarından bazen gözden kaçabiliyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php
Mailiniz dışında Adminlere özel mesajla da ulaşabilirsiniz.
Tünaydın hanımlar tünaydın dediğime bakmayın 8 de uyandık ancak girebildim Kaan'ın bacaklarında pul pul kuruluk vardı la roche'un bebekler için olan bi kremi var atopik ciltler için onu kullanıyordum ama iyice artmış hatta yüzünde bile var şuan doktorumuz babe önerdi ama ben mustela mı alsam die düşünüyorum çünkü pişik kreminde en iyi sonucu müsteladan aldım babe kullanıp memnun olan var mı ? Bide pamukçuk sıkıntımız var dudağımıza kadar sarmış karbonatlı su ile temizliyorum ama bir türlü geçmiyor mikostatini kusuyor nasıl geçiricem bu illeti
Hatun kaynanayı gönderdi kayboldu artık ne yapıyorsaaaa :)))
DArbuka caliyorlar :)
DArbuka caliyorlar :)
Aman sabahlar olmasın :)))) hoşgeldinnn canım
Kim ne öneride bulundu bilmiyorum ama benim kaanımında aynı sekilde bacakları ve göğüs kısmı pul pul dökülüyordu hatta baya sert sert olmustu göğüs uçları bacakları üstelik biz sampuan nemlendirici masaj jeli vb hepsini mustela kullanıyoruz o işe yaramadı. Doktorumuz excipial lipo diye bir solüsyon verdi rahatlıkla sürebilirsin doğal bi krem içinde zararlı bişi yok dedi. Bir haftaya kalmadan pamuk gibi oldu cildi. Şimdi hala banyodan sonra onu sürüyorum hatta ben kendi yüzüme bile sürüyorum bazen cok pahalı kremlerden daha iyi yatıştırıyor kuruluk olduğunda. Bence doktoruna danısıp bir denemelisiniz
Eczaneye gittim ki kendisi tanıdığım mustela önerdi oda en iyisi dedi şampuanını da değiştirip mustela aldım pişik kreminde de tüm denemelerimden sonra mustela işe yaramıştı bakalım deneyeceğiz geçirmez ise senin söylediğinizde not ettim doktora sorup bide onu denerim inşallah geçer bir anda oldu bizim muhtemelen hasta oldu die sık yıkanmadı çocuğum pek nemlendiremedik vücudunu ondan oldu galiba teşekkür ederim adaşmış kaantolarımız :)))
Kizlar cok kalamayacagim. Sadece sunu sormak istiyorum. Hipp marka organik kavanoz meyveleri ve sebzeleri var ya. Bunlarin besin degeri var midir acaba, hic doktoruna soran var mi? Yoksa vitamini, besin degeri gitmis sebze ve meyve gorunumlu seyler midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?