- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.501
sizce elmalı yoğurdu sevmiş mi Eki Görüntüle 944985 Eki Görüntüle 944986 Eki Görüntüle 944987 Eki Görüntüle 944988
maşallah annesi çok sevmiş belli
emelbaha: cnm snn kız da pek tatlı ısırmalı o totoyu..
Tamam sustum. Ya bende her akşam yapmıyorum. Yani zorlu yemekler olunca onları akşamdan hallediyorum sabah da pişiriyorum. Eşim yemek yaptığım için değil sevdiği için hayran zaten maşallah diyim. Bazen yemek yapamadığım oluyor dışarıda yiyoruz.
Sende yaparsın ama senin kızın seni uyutmadığı için uykusuz oluyorsun ondan canım birşey yapmak istemiyor.
Ilginiz icin tesekkur ederim. Malesef calm bende de var o degil canim. Medela haberman yarik damak biberonu.
bnm oğlan da öle saçlı kellerden çok komik, keloğlan die seviyoruz arada, tepede saç var arka ve sol özellikle açıldı baya
pijama ve topuz grubunda bende varımm 5aydır genel görünüm böle, çok nadir elbise felan sonrası eşofman pijama..
Yurtdışında var mı? Araştırdınız mı?
Kuzenim sömestr da almanyaya gidecek. Getirtebiliriz
Yarın 10 da doktor randevumuz var bakalım ne diyecek doktor amcamız. Bu arada doktorumuzu değiştirdik bu doktora ilk kez gideceğiz.
Kızımın videosunu ekleyecektim ama hala kabloyu bulamadım. Eşime de sormayı unuttum
olur canım o da olur birbirimizi yine hamile olmuşken bir topikte daha da buluruz inş.çünkü ben ciddiyim yani daha oğlanın eşyalarının çoğunu bile vermedim 2.yi düşündüğümden hadi hayırlısı baklaım...
aaaaaa..... olmadı bak arkadaşım şimdi,hala eski cinsel hayata dönmedik falan...yapma lütfen eskisinden de güzel olmalı şimdi canım ilk aylar nadastaydık zaten anladık da artık silkelenmek gerek ,göster dişiliğini canım benim...
Emel tartilar fark edebilior moralini bozma. Bizim doktordaki tartiyla evdeki tarti arasinda 90gr oynuyor hep.
Canım senin sorununun yanıtı bu cümlemizde gizli sanırım :)))) özelden yazıcaktım biraz kaynatalım diye, şimdi çıkmam lazım.
Bu aralar öyle bahtsızımki, aldığım 3 eşya kırık veya eksik çıktı paketinden gidip geri vericem... Birazda sitem edeyim bebeğimle beni buralara kadar yordunuz tekrar v.s. diye. Havada yağmurlu, pufff
Kimse yanlış anlamasın hepimiz eşlerimizi sevdiğimiz için evlendik belki ama ben eşime çok aşık oldum eşimle tanıştıktan 2 hafta sonra aileleri tanıştırdık ve 9 ay içinde söz nişan düğün oldu. Yani eşime ilk gördüğümde aşık oldum. Ve bunu ona söyledim. Eşimden Allah razı olsun beni üzmedi belkide daha yeni evli olduğumuz için.
Ayrıca bende sana hayranım herşeyi araştırıp bizlerle paylaştığın için.
Masallah size Allah utandirmasin :)
Merhaba ben sizin siki bi takipcinizim kizim 19 ağustos dogumlu. Sizi surekli okudum bugune kadar yazmayi dusunmedim ama bi problemim var ve paylasmak istedim. Kizimda yarik damak rahatsizligi var. Dogdugundan beri Medelanin ozel biberonunu kullaniyoruz. Malesef biberonun emzigi eskidi. Yenisini turkiyede hicbir yerde bulamadik dagitici firma gumrukte oldugunu bakanligin onayini beklediklerini soyledi. Nerdeyse bir aydir bekliyoruz bebegim beslenirken zorlaniyo acil biberondan almamiz lazim. Sizde n ricam tanidiginiz benimle ayni durumda olan birileri varsa irtibata gecmeme vesile olmaniz ya da saglik bakanliginda tibbiz cihaz kurumunda tanidiginiz varsa biberonun ne zaman testten cikacagini sormaniz. Kucagimda bebisle ancak bu kadar yazabildim. Simdiden tesekkur ederim bu arada bu zamana kadar bana cok sey katan paylasimlariniz icin tesekkurler
sizce elmalı yoğurdu sevmiş mi Eki Görüntüle 944985 Eki Görüntüle 944986 Eki Görüntüle 944987 Eki Görüntüle 944988
Bayiliyorum kizina :) ah ah bizimki sadece yattigi yerden bize guluyo, fit olmanin faydalari bak :) masallah Allahim korusun onu
http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00061691800000/Default.aspx
Bu mama sandalyesi Salıncak da oluyor
ayyy çok güldüm beklecim yaaaa nerden biliyosun bu şarkıyı
bu şarkıyı nişanlanacağımız sabah eşimle dinlemiştik çok gülmüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?