2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tabiii caniiiim yoksa ben ne yemekler yaparim ohooooooooo :))))

Anne topuzu o ) disari cikarken istesek oyle guzel toplayamayiz sacimizi yalan mi yalan miiii

Emel tartilar fark edebilior moralini bozma. Bizim doktordaki tartiyla evdeki tarti arasinda 90gr oynuyor hep.

Benim kiz beni bukadar uykusuz biraktikca zor.. Hem yatAgi bizim odada, zor oluyo arkadasim.

Emel tartilar fark edebilior moralini bozma. Bizim doktordaki tartiyla evdeki tarti arasinda 90gr oynuyor hep.

Yok canım moralimi bozmayacağım dün başka bir doktorla görüştüm 2400gr doğan çocuk ancak o kadar olur dedi kilosu ve boyu normal bebeğinin dedi. Yarın doktora aylık kontrol için gideceğiz.

Çemkir ivy :)) gelince ozelden de yaz catlarim :))))

Masallah size Allah utandirmasin :)

Hosgeldin. Hic bi fikrim yok acikcasi medelanin calma modeli var onu mu diyorsun? Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.

Bayiliyorum kizina :) ah ah bizimki sadece yattigi yerden bize guluyo, fit olmanin faydalari bak :) masallah Allahim korusun onu

Allahım hepimizin yavrularını korusun. Kızım bana ve babasına hiç çekmemiş kime çekmiş bilmiyorum :) Gerçi ben bebekken kiloluymuşum ama sonrasında liseye kadar safinaz gibiydim sonra kilo almaya başladım ama güzeldi kilom evlendim hamile kaldım doğurdum şimdi balık etli oldum :)

ayyy çok güldüm beklecim yaaaa nerden biliyosun bu şarkıyı
bu şarkıyı nişanlanacağımız sabah eşimle dinlemiştik çok gülmüştük

Sarkiyo bilen cok guler Zaten :))

Enim enteresan bi arkadas cevrem vardir geyik muhabbetine ogrenmstim bunu :)). Lay laaayyy loooooom diye soylemeyi severim bile dalga gecerek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…