- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.541
Canım birbirinize saygınız bitmesinde, sevgi zaten kolay kolay bitmiyor. Birde alışkanlık oluyor yıllar geçtikçe, büyünleşiyorsun. Sizin bitmez (Allah korusun, maşallah ilişkinize) ben anladım :) öyle güzel anlatıyorsunki zaten sen bu ilişkiyi götürmeye niyetlisin, hiç kırılmadım değilde hiç kırmadı beni diyorsunya, güzelliğin karşındakinden geldiğini kabul ediyorsun. Belki de sen ona kırılmayacak kadar seviyorsun, bu sevgin de karşılıklı hatalarınızı görmenizi engelliyor. Yani sınırsız bir döngü aslında ilişkiler.
O popoya benim için 2 tane pıt pıt yapar mısın canım? Maşallah ya, alıp başını gidecek bu kız Emel :) benim kızım bu kadar yukarıya kaldıramıyor göğsünü.
Cok yerde gordum ki ben alla alla, arkadas biberonu almak isterse link veririm.Nerede satılıyor kız bende baktım ama temin edilemiyor diyor hepsinde.
O şarkıyı bende biliyorum bu arada :)
Cok tesekkur ederim yurtdisindan getirtmek uzun sureceginden size de bi sorayim once demistim benim de arkadaşlarım var bu haftada satisa sunulmazsa istetecegim. Ama yine de aklinizda olsun bulundugunuz yerlerde eczanelere sorarsaniz sevinirim.cok sagolun
Ben sordum eczaneye yokmuş diğerlerinin telefonu yok yarın çıkınca uğrayabilirsem
Tesekkur ederim canım bi umut iste napalim .
Hangi sehirdesin?? Kosuyolunda medela pompa kiralamistim bes sene oldu gerci. Orasi medelanin urunlerini satiyordu. Kasik biberonunu almistik. Dur ben bir arayip sorayim.
Yine de caban icin sagolCanim turkiye de hicbiryerde yokmusmalesef.
İnşallah canim sagolarabanız çok güzelmiş. güle güle kullansın :) içinde durabiliyor mu? benim kızımda yatmıyor artık sıkıldılar sanırım bunca ay yatmaktan. ayakta oynayacağı birşeyler almam gerekiyor.
Allah şifalar versin. inşallah sorunsuz bir ameliyat geçirirsiniz.
Evet iste bu aradigim bi bakayim sagolasin. Aslinda ilgili yerlere bi sikayet etmek gerek saglik bakanligina gidecek esim. Bizim biberonlarin emziklerinin uclari artik iyice yirtildi o yuzden cok sut akitiyo cocugun genzine kaciyo ilk icisinde alisana kadar tabi bi de hava yuttugundan cok gaz yapiyo agzindan burnundan cikiyo. Benim anlamadigim su anda damak yarigiyla dogan bebekler nadil besleniyor. Allah onlarin aileletine sabir versin. Muhtemelen mideye hortum atiyolardir. Biz yine sansliyiz yirtik mirtik idare ediyoruz. Medeladan baska nukunda varmis ama o da yok piyasada. Bu ne sacma bi uygulama sadece iki marka var ve aslinda bi suru hasta var.ayrica bu biberonlar emme guclugu ceken premature dogmus cocuklarda da kullaniliyorken insanin isyan edesi geliyoNasıl bir başlık aradığın? Belki biz yardımcı olabiliriz? Sonrasında da ilgili yerlere ses çıkarmana yardımcı oluruz tabii cnm.
Aradığın bu mu acaba; http://medikalevim.com/Medela-Yarik-Damak-Dudak-Biberonu,PR-8.html
Bu sitede stokta 1 adet var gösteriyor.
Evet sınırsız bir döngü ilişki ve eğer bir ilişkiye başlarken kalıcı olmasını istiyorsan bazı şeyleri görmeyeceksin. Yani öyle ufak şeylere kırılmayacaksın ufak şeyler için kırmayacaksın. Bilhassa başkası için eşini kırmayacaksın. Eşime bazı şeyleri açıkça söyledim. Beni aldatırsan hakkım sana asla helal değil dedim ve ben bunu öğrenirsem biter bu iş dedim. Ve ben sevgimi asla saklamam kimseden de çekinmem.
Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın çok zor. Çünkü biz kadınlar en sevdiklerimizi bırakıp başka bir sevdiğimizin yanına gidiyoruz. O yüzden erkekler bizlerin biraz kıymetini bilse bizler onları hep el üstünde tutacağız.
Ya aslında yazsam çok şey var ilişki adına ama işte bazı erkekler anlayışlı bazıları değil. Allah anlayışsız erkekleri bir an önce anlayışlı erkek modeline çevirsin.
Ben hep liseli okudum seni:)))
Brnim İsmimde hic beni yansitmiyor. Bingil bingil kossskocaman bir kadnim. Minnosu neden yazdiysam:))
Yine de caban icin sagol
İnşallah canim sagol
Evet iste bu aradigim bi bakayim sagolasin. Aslinda ilgili yerlere bi sikayet etmek gerek saglik bakanligina gidecek esim. Bizim biberonlarin emziklerinin uclari artik iyice yirtildi o yuzden cok sut akitiyo cocugun genzine kaciyo ilk icisinde alisana kadar tabi bi de hava yuttugundan cok gaz yapiyo agzindan burnundan cikiyo. Benim anlamadigim su anda damak yarigiyla dogan bebekler nadil besleniyor. Allah onlarin aileletine sabir versin. Muhtemelen mideye hortum atiyolardir. Biz yine sansliyiz yirtik mirtik idare ediyoruz. Medeladan baska nukunda varmis ama o da yok piyasada. Bu ne sacma bi uygulama sadece iki marka var ve aslinda bi suru hasta var.ayrica bu biberonlar emme guclugu ceken premature dogmus cocuklarda da kullaniliyorken insanin isyan edesi geliyo
Ahahah minnosh :) bu topic in bayanları hep aynı şeyden şikayetci, sonra resimleri görüyoruz hepsi fıstık.
Bende almanyada yaşıyorum, aklında olsun. Buradan alıp sana posta ile gönderebilir veya gelen birisi ile yollayıp yurt içinden kargo yaptırabilirim. Sanırım şu aradığın şey; http://www.amazon.de/Medela-Medizin...id=1390406079&sr=8-6&keywords=Medela+haberman
Ayy emel ne guzel soyluyorsun. Yaz emel yaz!!!
Valla aklıma gelenlerden biride sendin canım bu konuda :) Allahtan yurtdışında yaşayan canım arkadaşlarımız var. kalp kalp
Evet sınırsız bir döngü ilişki ve eğer bir ilişkiye başlarken kalıcı olmasını istiyorsan bazı şeyleri görmeyeceksin. Yani öyle ufak şeylere kırılmayacaksın ufak şeyler için kırmayacaksın. Bilhassa başkası için eşini kırmayacaksın. Eşime bazı şeyleri açıkça söyledim. Beni aldatırsan hakkım sana asla helal değil dedim ve ben bunu öğrenirsem biter bu iş dedim. Ve ben sevgimi asla saklamam kimseden de çekinmem.
Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın çok zor. Çünkü biz kadınlar en sevdiklerimizi bırakıp başka bir sevdiğimizin yanına gidiyoruz. O yüzden erkekler bizlerin biraz kıymetini bilse bizler onları hep el üstünde tutacağız.
Ya aslında yazsam çok şey var ilişki adına ama işte bazı erkekler anlayışlı bazıları değil. Allah anlayışsız erkekleri bir an önce anlayışlı erkek modeline çevirsin.
sagol canim ben amerikada satiliyo diye biliyordum esimle konusayim sana donucem sagolAhahah minnosh :) bu topic in bayanları hep aynı şeyden şikayetci, sonra resimleri görüyoruz hepsi fıstık.
Bende almanyada yaşıyorum, aklında olsun. Buradan alıp sana posta ile gönderebilir veya gelen birisi ile yollayıp yurt içinden kargo yaptırabilirim. Sanırım şu aradığın şey; http://www.amazon.de/Medela-Medizin...id=1390406079&sr=8-6&keywords=Medela+haberman
sagol canim ben amerikada satiliyo diye biliyordum esimle konusayim sana donucem sagol
Yarın 10 da doktor randevumuz var bakalım ne diyecek doktor amcamız. Bu arada doktorumuzu değiştirdik bu doktora ilk kez gideceğiz.
İnşallah iyi haberler alırsın doktordan, bence hiçbir sorun yok diyecek
Merhaba ben sizin siki bi takipcinizim kizim 19 ağustos dogumlu. Sizi surekli okudum bugune kadar yazmayi dusunmedim ama bi problemim var ve paylasmak istedim. Kizimda yarik damak rahatsizligi var. Dogdugundan beri Medelanin ozel biberonunu kullaniyoruz. Malesef biberonun emzigi eskidi. Yenisini turkiyede hicbir yerde bulamadik dagitici firma gumrukte oldugunu bakanligin onayini beklediklerini soyledi. Nerdeyse bir aydir bekliyoruz bebegim beslenirken zorlaniyo acil biberondan almamiz lazim. Sizde n ricam tanidiginiz benimle ayni durumda olan birileri varsa irtibata gecmeme vesile olmaniz ya da saglik bakanliginda tibbiz cihaz kurumunda tanidiginiz varsa biberonun ne zaman testten cikacagini sormaniz. Kucagimda bebisle ancak bu kadar yazabildim. Simdiden tesekkur ederim bu arada bu zamana kadar bana cok sey katan paylasimlariniz icin tesekkurler
Çooook geçmiş olsun.
ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
Ahahah minnosh :) bu topic in bayanları hep aynı şeyden şikayetci, sonra resimleri görüyoruz hepsi fıstık.
Ben ciddi ciddi merak etmeye başladım kızlar, arasam mı?
Kayınvalidesi pazar gidecekti, öncesinde problem mi çıkardı gitmemek için acaba?
Geldiğinde geçerli bir bahanesi yoksa, haber vermeden kaybolduğu için çok kızacağım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?