2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sınırsız bir döngü ilişki ve eğer bir ilişkiye başlarken kalıcı olmasını istiyorsan bazı şeyleri görmeyeceksin. Yani öyle ufak şeylere kırılmayacaksın ufak şeyler için kırmayacaksın. Bilhassa başkası için eşini kırmayacaksın. Eşime bazı şeyleri açıkça söyledim. Beni aldatırsan hakkım sana asla helal değil dedim ve ben bunu öğrenirsem biter bu iş dedim. Ve ben sevgimi asla saklamam kimseden de çekinmem.
Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın çok zor. Çünkü biz kadınlar en sevdiklerimizi bırakıp başka bir sevdiğimizin yanına gidiyoruz. O yüzden erkekler bizlerin biraz kıymetini bilse bizler onları hep el üstünde tutacağız.

Ya aslında yazsam çok şey var ilişki adına ama işte bazı erkekler anlayışlı bazıları değil. Allah anlayışsız erkekleri bir an önce anlayışlı erkek modeline çevirsin.

O popoya benim için 2 tane pıt pıt yapar mısın canım? Maşallah ya, alıp başını gidecek bu kız Emel :) benim kızım bu kadar yukarıya kaldıramıyor göğsünü.

Ooo akşama kadar kaç tane pıt pıt yapıyorum. Isırıyorum bile ama tabi bezini :) Evet çok gidiyor geri geri :) Kaldırır canım biz 6 aylık olduk.

Benim esim sanirim gidecek haftaya pzt yurtdisina, sali donuyor. Sorsun mu ister misin???

Ben sordum eczaneye yokmuş diğerlerinin telefonu yok yarın çıkınca uğrayabilirsem
Tesekkur ederim canım bi umut iste napalim .

Hangi sehirdesin?? Kosuyolunda medela pompa kiralamistim bes sene oldu gerci. Orasi medelanin urunlerini satiyordu. Kasik biberonunu almistik. Dur ben bir arayip sorayim.

Canim turkiye de hicbiryerde yokmus malesef.
Yine de caban icin sagol
İnşallah canim sagol

Evet iste bu aradigim bi bakayim sagolasin. Aslinda ilgili yerlere bi sikayet etmek gerek saglik bakanligina gidecek esim. Bizim biberonlarin emziklerinin uclari artik iyice yirtildi o yuzden cok sut akitiyo cocugun genzine kaciyo ilk icisinde alisana kadar tabi bi de hava yuttugundan cok gaz yapiyo agzindan burnundan cikiyo. Benim anlamadigim su anda damak yarigiyla dogan bebekler nadil besleniyor. Allah onlarin aileletine sabir versin. Muhtemelen mideye hortum atiyolardir. Biz yine sansliyiz yirtik mirtik idare ediyoruz. Medeladan baska nukunda varmis ama o da yok piyasada. Bu ne sacma bi uygulama sadece iki marka var ve aslinda bi suru hasta var.ayrica bu biberonlar emme guclugu ceken premature dogmus cocuklarda da kullaniliyorken insanin isyan edesi geliyo

Ayy emel ne guzel soyluyorsun. Yaz emel yaz!!!

Ben hep liseli okudum seni:)))

Brnim İsmimde hic beni yansitmiyor. Bingil bingil kossskocaman bir kadnim. Minnosu neden yazdiysam:))

Ahahah minnosh :) bu topic in bayanları hep aynı şeyden şikayetci, sonra resimleri görüyoruz hepsi fıstık.

Bende almanyada yaşıyorum, aklında olsun. Buradan alıp sana posta ile gönderebilir veya gelen birisi ile yollayıp yurt içinden kargo yaptırabilirim. Sanırım şu aradığın şey; http://www.amazon.de/Medela-Medizin...id=1390406079&sr=8-6&keywords=Medela+haberman

Son düzenleme:

Valla aklıma gelenlerden biride sendin canım bu konuda :) Allahtan yurtdışında yaşayan canım arkadaşlarımız var. kalp kalp

Valla aklıma gelenlerden biride sendin canım bu konuda :) Allahtan yurtdışında yaşayan canım arkadaşlarımız var. kalp kalp

Ne demek canım görevimiz :) bu arada bu hepiniz için geçerli, istediğiniz bir şey olursa söylemeniz yeter, elimden geleni yaparım.

İlaç veya diğer medikal teminleri içinde, eşim ve çevremde bir çok kişi dünyayı gezer, bir şekilde elden elden yapabiliriz böyle acil durumlarda, birbirimizi haberdar edelim bu konularda lütfen.

Son düzenleme:

Bir erkek kadına saygı duysa yeter bence, ama maalesef bizim türk erkekleri kadını evde yemek yapan, çocuk büyüten, kocasını memnun etmek için çabalayan bir nesne gibi görüyor çoğu zaman. Belki bunu farklı şekillerde ifade ediyorlar ama çoğunun aklındaki kadın modeli bu.

Dediğinde çok haklısın, geçen sene eşime öyle kızgındımki bir olaydan dolayı, onun üzerine normalde yapsa kızmayacağım şeylerden dolayı hep tartışma çıktı, o da bizi baya kopardı. Önemli olan niyet gerçekten. Birde, çok sevdiğim bir söz vardır, annem söylemişti; haklı mı olmak istiyorsun, mutlu mu? Haklı olmak istersen her zaman mücadeleler bitmez, mutlu olmak istiyorsan bazen haklıysanda göz ardı ediceksin bazı şeyleri... Ben öyle yapıyorum artık.

Son düzenleme:
sagol canim ben amerikada satiliyo diye biliyordum esimle konusayim sana donucem sagol

Ben ciddi ciddi merak etmeye başladım kızlar, arasam mı?

Kayınvalidesi pazar gidecekti, öncesinde problem mi çıkardı gitmemek için acaba?

Geldiğinde geçerli bir bahanesi yoksa, haber vermeden kaybolduğu için çok kızacağım ona

Sen mi başkası mı yazdı tam emin değilim ama
Birkaç gün görmediğiördeği görünce korkup ağlamıştı
Neroldu tekrar sevdi mi o oyuncağı hala korkuyor mu?
Bizde de aynısı oldu neyapsam onu görünce ağlıyor ?

Aynen emel gibi dusundum :) almanyada bulur aslinda ama ugrasir mi acaba soylemek dogru olmayabilir diye dusundum. Ki sen teklif etmissin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…