2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabahtan beri yazdiklariniza icimden cevap veriyorum:)
Yazmaya halim kalmadi. Fir dondu gibi sabahin 6 sindan beri donuyorum ortada:)
Bir de cok midem
Bulaniyor basim donuyor. Gece cok sik kalkiyorum birden yerr e carpilacak gibi oluyorum.
Dolmani tebbrik ederim emel, ben artik sadece gunu kurtaracak yemekletr yapiyorum.
Tencere ymegi bereketli oluyor ama kim yapacak.

Somom ald bugun. Ogluma tattirsam erkrn mi??

Kofte ve lahmacunun tadina baktirdim:)) artik somonu begenmrz herhalde.

Emel citir kizini bir daha yedim bugun:)

Aybike bence yollara dustu kaynanatorunu elden teslim edicek:)

Yurtdışında var mı? Araştırdınız mı?
Kuzenim sömestr da almanyaya gidecek. Getirtebiliriz

Bende özel mesaj attım eğer yurt dışında varsa getirtebiliriz dedim.

Cok tesekkur ederim yurtdisindan getirtmek uzun sureceginden size de bi sorayim once demistim benim de arkadaşlarım var bu haftada satisa sunulmazsa istetecegim. Ama yine de aklinizda olsun bulundugunuz yerlerde eczanelere sorarsaniz sevinirim.cok sagolun

Ben sordum eczaneye yokmuş diğerlerinin telefonu yok yarın çıkınca uğrayabilirsem sorarım.

Minnoşcum kız uyurken yaptım bende yoksa gün boyu uyumayan kızla zor yapardım canım .

Hangi sehirdesin?? Kosuyolunda medela pompa kiralamistim bes sene oldu gerci. Orasi medelanin urunlerini satiyordu. Kasik biberonunu almistik. Dur ben bir arayip sorayim.

Canım birbirinize saygınız bitmesinde, sevgi zaten kolay kolay bitmiyor. Birde alışkanlık oluyor yıllar geçtikçe, büyünleşiyorsun. Sizin bitmez (Allah korusun, maşallah ilişkinize) ben anladım :) öyle güzel anlatıyorsunki zaten sen bu ilişkiyi götürmeye niyetlisin, hiç kırılmadım değilde hiç kırmadı beni diyorsunya, güzelliğin karşındakinden geldiğini kabul ediyorsun. Belki de sen ona kırılmayacak kadar seviyorsun, bu sevgin de karşılıklı hatalarınızı görmenizi engelliyor. Yani sınırsız bir döngü aslında ilişkiler.

Gordum simdi internette 50lira gibi biseye biberonu satiliyor cok acilsa yeni biberon alma sansin yok mu??
Almak icin ariyorum ama stoklarda yok ne eczanelerde ne de internette

Nerede satılıyor kız bende baktım ama temin edilemiyor diyor hepsinde.

O şarkıyı bende biliyorum bu arada :)

YEni biberon alsa, basligi yine1 numara olur.
Anladigim kadariyla 2 numara baslik araniyor.
Canim zaten bunun numarasi yok biberonun kendinde ayarlayabiliyosun az ya da cok akmasi icin

Nasıl bir başlık aradığın? Belki biz yardımcı olabiliriz? Sonrasında da ilgili yerlere ses çıkarmana yardımcı oluruz tabii cnm.

Aradığın bu mu acaba; http://medikalevim.com/Medela-Yarik-Damak-Dudak-Biberonu,PR-8.html

Bu sitede stokta 1 adet var gösteriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…