- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.521
Ilginiz icin tesekkur ederim. Malesef calm bende de var o degil canim. Medela haberman yarik damak biberonu.
Gordum simdi internette 50lira gibi biseye biberonu satiliyor cok acilsa yeni biberon alma sansin yok mu??
Gordum simdi internette 50lira gibi biseye biberonu satiliyor cok acilsa yeni biberon alma sansin yok mu??
Bu farkli bi modeli ama cok guzelmis. 375 diyor fiyatina cok pahaliymis.
Buarada sen alinti yapmayi bilmiyor musun :) kendi kendine yaziosun gibi bi hava oluyo. :)
Sevi seli liseli ben de yasini kucuk sanmistim:)
Liseli olunca liseden aonra evlendim sanmistim:))
Lise ogretmeniymissin.
çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda bulursunuz. yarık damak rahatsızlığının tedavisi nasıl oluyor. kendiliğinden iyileşen bir şey mi yoksa müdahale mi gerekecek?
:)))) sevgi seli seli seli ...liseli degil..sınıf ogretmeniyim. Adimi yazdım kullaniliyor dedi. Yanina 1 koy 2 koy olmayinca aklima bu geldi :))))
Yurtdışında var mı? Araştırdınız mı?
Kuzenim sömestr da almanyaya gidecek. Getirtebiliriz
Bende özel mesaj attım eğer yurt dışında varsa getirtebiliriz dedim.
Cok tesekkur ederim yurtdisindan getirtmek uzun sureceginden size de bi sorayim once demistim benim de arkadaşlarım var bu haftada satisa sunulmazsa istetecegim. Ama yine de aklinizda olsun bulundugunuz yerlerde eczanelere sorarsaniz sevinirim.cok sagolun
Cok tesekkur ederim yurtdisindan getirtmek uzun sureceginden size de bi sorayim once demistim benim de arkadaşlarım var bu haftada satisa sunulmazsa istetecegim. Ama yine de aklinizda olsun bulundugunuz yerlerde eczanelere sorarsaniz sevinirim.cok sagolun
Kimse yanlış anlamasın hepimiz eşlerimizi sevdiğimiz için evlendik belki ama ben eşime çok aşık oldum eşimle tanıştıktan 2 hafta sonra aileleri tanıştırdık ve 9 ay içinde söz nişan düğün oldu. Yani eşime ilk gördüğümde aşık oldum. Ve bunu ona söyledim. Eşimden Allah razı olsun beni üzmedi belkide daha yeni evli olduğumuz için.
Ayrıca bende sana hayranım herşeyi araştırıp bizlerle paylaştığın için.
9-2 ay arası ameliyat olacak canim
Almak icin ariyorum ama stoklarda yok ne eczanelerde ne de internetteGordum simdi internette 50lira gibi biseye biberonu satiliyor cok acilsa yeni biberon alma sansin yok mu??
Nerede satılıyor kız bende baktım ama temin edilemiyor diyor hepsinde.
O şarkıyı bende biliyorum bu arada :)
Canim zaten bunun numarasi yok biberonun kendinde ayarlayabiliyosun az ya da cok akmasi icinYEni biberon alsa, basligi yine1 numara olur.
Anladigim kadariyla 2 numara baslik araniyor.
Merhaba ben sizin siki bi takipcinizim kizim 19 ağustos dogumlu. Sizi surekli okudum bugune kadar yazmayi dusunmedim ama bi problemim var ve paylasmak istedim. Kizimda yarik damak rahatsizligi var. Dogdugundan beri Medelanin ozel biberonunu kullaniyoruz. Malesef biberonun emzigi eskidi. Yenisini turkiyede hicbir yerde bulamadik dagitici firma gumrukte oldugunu bakanligin onayini beklediklerini soyledi. Nerdeyse bir aydir bekliyoruz bebegim beslenirken zorlaniyo acil biberondan almamiz lazim. Sizde n ricam tanidiginiz benimle ayni durumda olan birileri varsa irtibata gecmeme vesile olmaniz ya da saglik bakanliginda tibbiz cihaz kurumunda tanidiginiz varsa biberonun ne zaman testten cikacagini sormaniz. Kucagimda bebisle ancak bu kadar yazabildim. Simdiden tesekkur ederim bu arada bu zamana kadar bana cok sey katan paylasimlariniz icin tesekkurler
Anne topuzu o) disari cikarken istesek oyle guzel toplayamayiz sacimizi yalan mi yalan miiii
sizce elmalı yoğurdu sevmiş mi Eki Görüntüle 944985 Eki Görüntüle 944986 Eki Görüntüle 944987 Eki Görüntüle 944988
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?