- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.481
Maşallah canım. Kucağı sevmeyen mi aralarında :) büyüdükçe sever ama annesi merak etme. oto koltuğunu ilk defa mı kullanacaksınız? Benim kızımda yavaş yavaş oto koltuğunu reddeder olduemzirme yastığı veya bumboda oturtuyorum ama onlarada küs bu aralar...
Irmak saolsun bir oyuncak paylaştı, onu deneyeceğim heralde ama henüz bulamadım. Irmak ın tuzu kuru tabii, 2. Si yolda, biz napacağız bu kadar döküntüyü hiç bir fikrim yok :)
yerim ben o geri geri giden elleri ve totoyu maşallah emeklemeye başlamış
merhaba ben sizin siki bi takipcinizim kizim 19 ağustos dogumlu. Sizi surekli okudum bugune kadar yazmayi dusunmedim ama bi problemim var ve paylasmak istedim. Kizimda yarik damak rahatsizligi var. Dogdugundan beri medelanin ozel biberonunu kullaniyoruz. Malesef biberonun emzigi eskidi. Yenisini turkiyede hicbir yerde bulamadik dagitici firma gumrukte oldugunu bakanligin onayini beklediklerini soyledi. Nerdeyse bir aydir bekliyoruz bebegim beslenirken zorlaniyo acil biberondan almamiz lazim. Sizde n ricam tanidiginiz benimle ayni durumda olan birileri varsa irtibata gecmeme vesile olmaniz ya da saglik bakanliginda tibbiz cihaz kurumunda tanidiginiz varsa biberonun ne zaman testten cikacagini sormaniz. Kucagimda bebisle ancak bu kadar yazabildim. Simdiden tesekkur ederim bu arada bu zamana kadar bana cok sey katan paylasimlariniz icin tesekkurler
Merhaba ben sizin siki bi takipcinizim kizim 19 ağustos dogumlu. Sizi surekli okudum bugune kadar yazmayi dusunmedim ama bi problemim var ve paylasmak istedim. Kizimda yarik damak rahatsizligi var. Dogdugundan beri Medelanin ozel biberonunu kullaniyoruz. Malesef biberonun emzigi eskidi. Yenisini turkiyede hicbir yerde bulamadik dagitici firma gumrukte oldugunu bakanligin onayini beklediklerini soyledi. Nerdeyse bir aydir bekliyoruz bebegim beslenirken zorlaniyo acil biberondan almamiz lazim. Sizde n ricam tanidiginiz benimle ayni durumda olan birileri varsa irtibata gecmeme vesile olmaniz ya da saglik bakanliginda tibbiz cihaz kurumunda tanidiginiz varsa biberonun ne zaman testten cikacagini sormaniz. Kucagimda bebisle ancak bu kadar yazabildim. Simdiden tesekkur ederim bu arada bu zamana kadar bana cok sey katan paylasimlariniz icin tesekkurler
sizce elmalı yoğurdu sevmiş mi Eki Görüntüle 944985 Eki Görüntüle 944986 Eki Görüntüle 944987 Eki Görüntüle 944988
maşallah bayağı yol kat etmiş , artık geri geride olsa emeklemeye başlamış neredeyse. darısı bizimkilerin başına.
Merhaba ben sizin siki bi takipcinizim kizim 19 ağustos dogumlu. Sizi surekli okudum bugune kadar yazmayi dusunmedim ama bi problemim var ve paylasmak istedim. Kizimda yarik damak rahatsizligi var. Dogdugundan beri Medelanin ozel biberonunu kullaniyoruz. Malesef biberonun emzigi eskidi. Yenisini turkiyede hicbir yerde bulamadik dagitici firma gumrukte oldugunu bakanligin onayini beklediklerini soyledi. Nerdeyse bir aydir bekliyoruz bebegim beslenirken zorlaniyo acil biberondan almamiz lazim. Sizde n ricam tanidiginiz benimle ayni durumda olan birileri varsa irtibata gecmeme vesile olmaniz ya da saglik bakanliginda tibbiz cihaz kurumunda tanidiginiz varsa biberonun ne zaman testten cikacagini sormaniz. Kucagimda bebisle ancak bu kadar yazabildim. Simdiden tesekkur ederim bu arada bu zamana kadar bana cok sey katan paylasimlariniz icin tesekkurler
sizce elmalı yoğurdu sevmiş mi Eki Görüntüle 944985 Eki Görüntüle 944986 Eki Görüntüle 944987 Eki Görüntüle 944988
Bi sRki var aybikeye yolllamak istiyom burdan
"Lay layyyy loooooom gaaaaaliba sana gore sevmeler,
Hopaşinanayyy gaaaaaaliba sana gore sevilmelerrrr"
:))
Pek mini mini degilim 31 yaşındayım :)) denizli de yaşıyorum. Öğretmenim ama su an ücretsiz izindeyim. İlk bebegim. Dogumdsn önce surekli buralardaydim fakat dogumdan sonra yanımda kimse yoktu
Kv rahmetli olmus annem de cok panik unutmuş bebek bakmayi. Yalnizdim düşe kalka ogrendim birseyleri. Ondan pek giremedim
seni hatırlıyorum canım hoşgeldin
hatta ortak bi sorun vardı özelde yazışmıştık öyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?