2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ben sizin siki bi takipcinizim kizim 19 ağustos dogumlu. Sizi surekli okudum bugune kadar yazmayi dusunmedim ama bi problemim var ve paylasmak istedim. Kizimda yarik damak rahatsizligi var. Dogdugundan beri Medelanin ozel biberonunu kullaniyoruz. Malesef biberonun emzigi eskidi. Yenisini turkiyede hicbir yerde bulamadik dagitici firma gumrukte oldugunu bakanligin onayini beklediklerini soyledi. Nerdeyse bir aydir bekliyoruz bebegim beslenirken zorlaniyo acil biberondan almamiz lazim. Sizde n ricam tanidiginiz benimle ayni durumda olan birileri varsa irtibata gecmeme vesile olmaniz ya da saglik bakanliginda tibbiz cihaz kurumunda tanidiginiz varsa biberonun ne zaman testten cikacagini sormaniz. Kucagimda bebisle ancak bu kadar yazabildim. Simdiden tesekkur ederim bu arada bu zamana kadar bana cok sey katan paylasimlariniz icin tesekkurler

Son düzenleme:

Evet gordum o oyuncagi bulursan sevip sevmedigini yazarmisin canim ona gore belki bizde aliriz

kızıma elma püresini yoğurtla karıştırıp verdim sevdi mi sevmedi mi anlamadım ağzını biraz zorla açtı yuttu ama pek sevmedi sanırım yarım kase yedi

canım medela calma biberonsa bende onun başlığı var 1 defa denedim benımki kullanamadı istersen yarın hemen yollarım sana sadece kurye parası ödersin ok?nerde otoroyorsun ben kocaeli

Canım öncelikle hoşgeldin. Aradığın biberonun emziğini filan bizle paylaşırsan bizde ona göre bulunduğumuz yerlerde bakarız.

canım öncelikle çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun
çok zor bi durum gerçekten
dediğin biberonun tam olarak adı nedir umarım yardımcı olabliecek birileri olur

seni hatırlıyorum canım hoşgeldin
hatta ortak bi sorun vardı özelde yazışmıştık öyle hatırlıyorum

çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda bulursunuz. yarık damak rahatsızlığının tedavisi nasıl oluyor. kendiliğinden iyileşen bir şey mi yoksa müdahale mi gerekecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…