- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.561
Canım bence yanında kimsenin olmaması daha iyi, ben şimdi doğum yapsam yine yanlız olmayı tercih ederdim. Bebeklerimizin düzenide bizimle birlikte oturuyor zamanla, o ilk günlerdeki uçan evler, her yerde bezler pompalar bebek eşyaları, aç anneler halimiz kalmadı bak :) üstesinden geldik. Bazılarımız yaprak bile sarıyor artık :)))
Canım yalnız degilsin bende hatırlamak istemiyorum o günleri. Gunlerce ağladım durdum,şimdi öğütler alıyorum ek gidaya şöyle başla böyle yap gibi. Defolun hayatımdan diye bagirasim var
bende yalnız kalanlardanım. ama o günler aklıma geldikçe hala ahh diyorum. hamileliğimden birşey anlamadığım yetmezmiş gibii lohusalığımdan da birşey anlamadım. herkesin birşeyi çıktı...
çok ama çokkk zorlandım. ağlamalar ağrılar...........
yazıklar olsun düşüncesiz insanlara. hiç affetmeyeceğim anneleri. zaten erken doğum yaptım. süt gelmez. yeme içme yok o halde mutfaga gırıpte yemek yapamadım açıkçası. sonra aylarca pompala dur.
bu konuda çok doluyum. birşeyler yazmadan edemedim. çok dertleşme taraftarı değilim ama yazmak iyi gelir belki...
bir türlü affedemiyorum aileleri. içim içimi yiyor bana bunu bunu yaptınız diyemediğim için. çokkkkkk kırgınım çokkkk.
şimdi ayıla bayıla seviyorlar kızımı!!
Canım seni en iyi anlayanlardan biri de benim, annem 10 gün kaldı gitti
Hadi o tamam 90 yaşındaki dedeme ve 15 yaşındaki erkek kardeşime bakıyor mecbur gitti
Ama eşimin a...sı ( anne kelimesini kaynana derken bile haketmediği için a...sı diyorum) geliceğini söylemesine rağmen
ben ağlayarak arayıp "neolur gelin anneciğim size çok ihtiyacımız var" dememe rağmen
oğlu arayıp ozanı yoğun bakıma kaldırıyorlar Demesine rğmen son olarak da 1 hafta cerrahpaşada yatmamıza rağmen gelmedi
Bahanesi de : 45 yaşındaki oğluna sabah işe giderken kahvaltı akşam işten geldiğinde yemek hazırlıyormuş ?!?
Ve gelmediği gibi eşimin dahaönce sakla zor zamanda kullanırsın diye verdiği 3 bin tl yi de o abisine vermiş ,
daha para istiyorlar bizden
Yani beterin beteri var....
Canım seni en iyi anlayanlardan biri de benim, annem 10 gün kaldı gitti
Hadi o tamam 90 yaşındaki dedeme ve 15 yaşındaki erkek kardeşime bakıyor mecbur gitti
Ama eşimin a...sı ( anne kelimesini kaynana derken bile haketmediği için a...sı diyorum) geliceğini söylemesine rağmen
ben ağlayarak arayıp "neolur gelin anneciğim size çok ihtiyacımız var" dememe rağmen
oğlu arayıp ozanı yoğun bakıma kaldırıyorlar Demesine rğmen son olarak da 1 hafta cerrahpaşada yatmamıza rağmen gelmedi
Bahanesi de : 45 yaşındaki oğluna sabah işe giderken kahvaltı akşam işten geldiğinde yemek hazırlıyormuş ?!?
Ve gelmediği gibi eşimin dahaönce sakla zor zamanda kullanırsın diye verdiği 3 bin tl yi de o abisine vermiş ,
daha para istiyorlar bizden
Yani beterin beteri var....
Canım lohusalik öyle bir dönemki yıllar geçse de unutulmuyor.3.5 yıl önce yaşadıklarım bile aklıma gelince moralim bozuluyor. Benim annem yok, kv ise hastaneden ciktigimiz gün kendi ogluna yiyecek hazırladı bana sormadı bile.. Ağlayarak domates salata yemişti süt gelsin diye. Sonrada kusmustum . Oğluyla sahile gittiler gezdiler sürekli eşime diyordu arkadaslarinla gez evde rahat etmezsin bebek sesinden. Çok ağladım çok. Ama şimdi onu hiç ciddiye almiyorum ne hali varsa görsün. Asla dediğini yapmam ne düşünse dusunsun. Çekirdek ailemle mutluyum, sende takma kimseyi ve evet herşeyi sen iyi biliyorsun kimsenin aklına ihtiyacın yok
az önce mutfağa gittim oyun halısında sırt üstü yatan kızım geldiğimde yüz üstü duruyordu. ilk defa dönmüş :) artık bizde dönüyoruz.
Kızlar ya çok üzüldüm gerçekten yazık çok yazık neler çekmişsiniz o lohusa halinizle
Yaşananlar unutulmuyor evet ama sizler çok güçlü insanlarsınız belli ki öyle böyle üstesinden gelmişsiniz Allah yaşatmasın bi daha ve kimseye de muhtaç etmesin inşallah
Emel videoyu yeni iLedim bayıldım yaaaaa 37485954 kere naşallah
Çıtır olmanın avantajları işte bizimki k.çını kaldırıp da bi halt yapamıo
Afferin kuzucğuna
Bizimki De zar zor bi döndü bi kere sonra amaaaan pek de matah bişi diilmiş die düşünmüş olacak ki bi daha yapmadı
Göz renkleriiiisormuştum ama cevap veren olmadı netleşti mi bebişlerinizin göz renkleri
Aybike dün gidecekti sanki Dr ya:26:
Ayy kim eklemiş unuttum şimdi tondora mıydı arabasını yesinler masşallah minik adam olmuş annesi o
Yuh artıktan başka bişi diyemiyorum :/ ya bu insanların derdi ne biz gelinleri geçtim oğullarını geçtim minicik torunları için bile mi vicdanları yok bunların ya
Aynen emel gibi dusundum :) almanyada bulur aslinda ama ugrasir mi acaba soylemek dogru olmayabilir diye dusundum. Ki sen teklif etmissin :)
bende yalnız kalanlardanım. ama o günler aklıma geldikçe hala ahh diyorum. hamileliğimden birşey anlamadığım yetmezmiş gibii lohusalığımdan da birşey anlamadım. herkesin birşeyi çıktı...
çok ama çokkk zorlandım. ağlamalar ağrılar...........
yazıklar olsun düşüncesiz insanlara. hiç affetmeyeceğim anneleri. zaten erken doğum yaptım. süt gelmez. yeme içme yok o halde mutfaga gırıpte yemek yapamadım açıkçası. sonra aylarca pompala dur.
bu konuda çok doluyum. birşeyler yazmadan edemedim. çok dertleşme taraftarı değilim ama yazmak iyi gelir belki...
bir türlü affedemiyorum aileleri. içim içimi yiyor bana bunu bunu yaptınız diyemediğim için. çokkkkkk kırgınım çokkkk.
şimdi ayıla bayıla seviyorlar kızımı!!
az önce mutfağa gittim oyun halısında sırt üstü yatan kızım geldiğimde yüz üstü duruyordu. ilk defa dönmüş :) artık bizde dönüyoruz.
Bugun doktora gideceklermis. Msj at istersen?
6 agustosta oglum Deniz i kucagima aldim. 2980 kg. 52 cm dogdu. Su an 70 cm.7500 kg. Idrar yolu enfeksiyonu olduk baya ugrastik. Iyiyiz cok sukur. Su ara memeyi reddetme disinda pek sıkıntımız yok. Ek gıdaya hic baslamadim daha. Su bile vermedim. Bilmiyorum yanlis mi yaptim ama. Neyse böyle işte. Ben hepinizi ccokkk yakindan tanıyorum hep okudum yorumlarinzi.. ekleyebilirsrm oglumu da koyayım. Nasil ekleniyor bilmiyorum
Sevgi kalmıyor kalmasinda... Benim ailemde çok kalabalık ama zor günümde herkesin gelmemek için mazereti oldu. Şimdi herkes değersiz. Yalancı sohbetlerimiz var sadece. Esimde benle aynı fikirde annemi hiç umursama diyor ama birgün bir hastalığı olursa bana davrandigi gibi davranicam fazlasina gerek yok anlar herhalde ozaman . Allah bize güç kuvvet huzur versin biz kendimize bakarız
Kızlar ya çok üzüldüm gerçekten yazık çok yazık neler çekmişsiniz o lohusa halinizle
Yaşananlar unutulmuyor evet ama sizler çok güçlü insanlarsınız belli ki öyle böyle üstesinden gelmişsiniz Allah yaşatmasın bi daha ve kimseye de muhtaç etmesin inşallah
Emel videoyu yeni iLedim bayıldım yaaaaa 37485954 kere naşallah
Çıtır olmanın avantajları işte bizimki k.çını kaldırıp da bi halt yapamıo
Afferin kuzucğuna
Bizimki De zar zor bi döndü bi kere sonra amaaaan pek de matah bişi diilmiş die düşünmüş olacak ki bi daha yapmadı
Göz renkleriiiisormuştum ama cevap veren olmadı netleşti mi bebişlerinizin göz renkleri
Aybike dün gidecekti sanki Dr ya:26:
Ayy kim eklemiş unuttum şimdi lepistes miş geçmişe gittim arabasını yesinler masşallah minik adam olmuş annesi o
Ve burcu senin kız sevmiş bence de elmalı yoğurdunu
Eşimin kendi kendine avutmak için söyleidiği birşey var a..sı için
Yaşlılıktan bunadı kafası gitmiş onun falan diyor, ama aslında benden daha sağlam ve dinç , kafası da gayet iyi çalışıyor
torunu o istememiş biz yapmışız oyüzden Hiçir sorumluluk almaması normalmiş ? Bir kere geldi görmeye bil bakalım hangi tarihte?
Tam evlilik yıldönümümüzde (akşama kavga edelim kutlamayalım diye) geldi 2 saat oturdu gitti 1 kere eşim zorla kucağına verdi,
1 tulum ve çorap getirmiş okadar , hastanede yattığımız zamanda eşim bak bu sefer gelicek falan diyordu yine gelmeyince
beni evlatlık mı aldılar acaba demeye başladı.
Eşimin kendi kendine avutmak için söyleidiği birşey var a..sı için
Yaşlılıktan bunadı kafası gitmiş onun falan diyor, ama aslında benden daha sağlam ve dinç , kafası da gayet iyi çalışıyor
torunu o istememiş biz yapmışız oyüzden Hiçir sorumluluk almaması normalmiş ? Bir kere geldi görmeye bil bakalım hangi tarihte?
Tam evlilik yıldönümümüzde (akşama kavga edelim kutlamayalım diye) geldi 2 saat oturdu gitti 1 kere eşim zorla kucağına verdi,
1 tulum ve çorap getirmiş okadar , hastanede yattığımız zamanda eşim bak bu sefer gelicek falan diyordu yine gelmeyince
beni evlatlık mı aldılar acaba demeye başladı.
Sevgi kalmıyor kalmasinda... Benim ailemde çok kalabalık ama zor günümde herkesin gelmemek için mazereti oldu. Şimdi herkes değersiz. Yalancı sohbetlerimiz var sadece. Esimde benle aynı fikirde annemi hiç umursama diyor ama birgün bir hastalığı olursa bana davrandigi gibi davranicam fazlasina gerek yok anlar herhalde ozaman . Allah bize güç kuvvet huzur versin biz kendimize bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?