2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende yalnız kalanlardanım. ama o günler aklıma geldikçe hala ahh diyorum. hamileliğimden birşey anlamadığım yetmezmiş gibii lohusalığımdan da birşey anlamadım. herkesin birşeyi çıktı...
çok ama çokkk zorlandım. ağlamalar ağrılar...........

yazıklar olsun düşüncesiz insanlara. hiç affetmeyeceğim anneleri. zaten erken doğum yaptım. süt gelmez. yeme içme yok o halde mutfaga gırıpte yemek yapamadım açıkçası. sonra aylarca pompala dur.

bu konuda çok doluyum. birşeyler yazmadan edemedim. çok dertleşme taraftarı değilim ama yazmak iyi gelir belki...
bir türlü affedemiyorum aileleri. içim içimi yiyor bana bunu bunu yaptınız diyemediğim için. çokkkkkk kırgınım çokkkk.

şimdi ayıla bayıla seviyorlar kızımı!!

Canım yalnız degilsin bende hatırlamak istemiyorum o günleri. Gunlerce ağladım durdum,şimdi öğütler alıyorum ek gidaya şöyle başla böyle yap gibi. Defolun hayatımdan diye bagirasim var

Canım yalnız degilsin bende hatırlamak istemiyorum o günleri. Gunlerce ağladım durdum,şimdi öğütler alıyorum ek gidaya şöyle başla böyle yap gibi. Defolun hayatımdan diye bagirasim var

hepsinden nefret edecek boyuta geldim ben

annem 3 hafta ptesı gelıp cuma gıttı. işthım yok dıye aksam ıftara kadar ac duruyordum!! ne yersın ne yapayım dıyordu yahu kadın ben sana oruclu oruclu sunu mu yap dıycem...

kv 3 hafta gelmedı annem var dıye. sonra da ates almaya gelır gıbı geldı gıttı. mıdem oyle donuk kı...anlatamam.

çok doluyum cok....

şimdi ne yapsam bahane buluyorlar. saçma sapan akıll vermeler. verdikleri akılı kullanmayınca dalga gecmeler. sankı bır benım cocugum olmus bır ben bılıyormusum herseyı. bunu da acık acık duıyen yok. bakıslarla ımalarla bellı edıyorlar. kaçak dövüşüyorlar. birşey desen aaa ne art nıyetlısın olucak. harbıden defolup gıtsınler hayatımdan ama bır laf var atsan atılmıyorrrrr satsan satılmıyor.

Canım seni en iyi anlayanlardan biri de benim, annem 10 gün kaldı gitti

Hadi o tamam 90 yaşındaki dedeme ve 15 yaşındaki erkek kardeşime bakıyor mecbur gitti

Ama eşimin a...sı ( anne kelimesini kaynana derken bile haketmediği için a...sı diyorum) geliceğini söylemesine rağmen

ben ağlayarak arayıp "neolur gelin anneciğim size çok ihtiyacımız var" dememe rağmen

oğlu arayıp ozanı yoğun bakıma kaldırıyorlar Demesine rğmen son olarak da 1 hafta cerrahpaşada yatmamıza rağmen gelmedi

Bahanesi de : 45 yaşındaki oğluna sabah işe giderken kahvaltı akşam işten geldiğinde yemek hazırlıyormuş ?!?

Ve gelmediği gibi eşimin dahaönce sakla zor zamanda kullanırsın diye verdiği 3 bin tl yi de o abisine vermiş ,

daha para istiyorlar bizden

Yani beterin beteri var....

Canım lohusalik öyle bir dönemki yıllar geçse de unutulmuyor.3.5 yıl önce yaşadıklarım bile aklıma gelince moralim bozuluyor. Benim annem yok, kv ise hastaneden ciktigimiz gün kendi ogluna yiyecek hazırladı bana sormadı bile.. Ağlayarak domates salata yemişti süt gelsin diye. Sonrada kusmustum . Oğluyla sahile gittiler gezdiler sürekli eşime diyordu arkadaslarinla gez evde rahat etmezsin bebek sesinden. Çok ağladım çok. Ama şimdi onu hiç ciddiye almiyorum ne hali varsa görsün. Asla dediğini yapmam ne düşünse dusunsun. Çekirdek ailemle mutluyum, sende takma kimseyi ve evet herşeyi sen iyi biliyorsun kimsenin aklına ihtiyacın yok

Yuh artıktan başka bişi diyemiyorum :/ ya bu insanların derdi ne biz gelinleri geçtim oğullarını geçtim minicik torunları için bile mi vicdanları yok bunların ya

hepsi allah ından bulsunlar..........

en çokta dediğin gibi penguen böyle insan hayatındaki önemli şeyler asla unutulmuyor. ona üzülüyorum. düğünümü de acıyla hatırlarım. gebeliğimi de lohusalığımı da.

yazıklar olsun diyecek şey bulamıyorum.

ya bir de sağlıkçıyım aklıma takılan brşey olsa ararım arkadaşlarımı sorarım... buna rağmen saçma sapan şeyler... kızımı 3 aylıktan oturtmak istşyorlardı izin vermiyorum diye kısıtlama kızını bu çocuk ben de olsa şimdiye yürümüştü demeler....

birşey değil sevgi filana kalmıyor insanda.

Kızlar ya çok üzüldüm gerçekten yazık çok yazık neler çekmişsiniz o lohusa halinizle
Yaşananlar unutulmuyor evet ama sizler çok güçlü insanlarsınız belli ki öyle böyle üstesinden gelmişsiniz Allah yaşatmasın bi daha ve kimseye de muhtaç etmesin inşallah

Emel videoyu yeni iLedim bayıldım yaaaaa 37485954 kere naşallah
Çıtır olmanın avantajları işte bizimki k.çını kaldırıp da bi halt yapamıo

az önce mutfağa gittim oyun halısında sırt üstü yatan kızım geldiğimde yüz üstü duruyordu. ilk defa dönmüş :) artık bizde dönüyoruz.

Afferin kuzucğuna
Bizimki De zar zor bi döndü bi kere sonra amaaaan pek de matah bişi diilmiş die düşünmüş olacak ki bi daha yapmadı

Göz renkleriiii sormuştum ama cevap veren olmadı netleşti mi bebişlerinizin göz renkleri
Aybike dün gidecekti sanki Dr ya:26:

Ayy kim eklemiş unuttum şimdi lepistes miş geçmişe gittim arabasını yesinler masşallah minik adam olmuş annesi o

Ve burcu senin kız sevmiş bence de elmalı yoğurdunu

Son düzenleme:

alishia gerçekten içler acısı bir durum dilerim allahtan herbir acı anı unuturum. kendim için.....

gözrengine gelince. kızımın masmavi gözleri vardı:)

şimdi lacivert koyu yeşil nadiren de eskisi kadar olmasa da mavi oluyor

ilginçtir gün içinde bu renkler arasında gidip geliyor. uyku vaktine göre değişiyor gibi geliyor bana.

mavi olmasa da renkli olucağını düşünüyorum.

Yuh artıktan başka bişi diyemiyorum :/ ya bu insanların derdi ne biz gelinleri geçtim oğullarını geçtim minicik torunları için bile mi vicdanları yok bunların ya

Eşimin kendi kendine avutmak için söyleidiği birşey var a..sı için

Yaşlılıktan bunadı kafası gitmiş onun falan diyor, ama aslında benden daha sağlam ve dinç , kafası da gayet iyi çalışıyor

torunu o istememiş biz yapmışız oyüzden Hiçir sorumluluk almaması normalmiş ? Bir kere geldi görmeye bil bakalım hangi tarihte?

Tam evlilik yıldönümümüzde (akşama kavga edelim kutlamayalım diye) geldi 2 saat oturdu gitti 1 kere eşim zorla kucağına verdi,

1 tulum ve çorap getirmiş okadar , hastanede yattığımız zamanda eşim bak bu sefer gelicek falan diyordu yine gelmeyince

beni evlatlık mı aldılar acaba demeye başladı.

Sevgi kalmıyor kalmasinda... Benim ailemde çok kalabalık ama zor günümde herkesin gelmemek için mazereti oldu. Şimdi herkes değersiz. Yalancı sohbetlerimiz var sadece. Esimde benle aynı fikirde annemi hiç umursama diyor ama birgün bir hastalığı olursa bana davrandigi gibi davranicam fazlasina gerek yok anlar herhalde ozaman . Allah bize güç kuvvet huzur versin biz kendimize bakarız

Aynen emel gibi dusundum :) almanyada bulur aslinda ama ugrasir mi acaba soylemek dogru olmayabilir diye dusundum. Ki sen teklif etmissin :)

Aşkolsun canım neden uğraşmayayım, konu sağlık olunca hemde. Hepimiz elimizden geleni yaparız.

Üzüldüm konuyu açarak üzülmenize neden olduğum için boşver, madem hayatında yerleri yok onların vefasızlığı içinde üzülmen yersiz....diyeceğim ama birde kalbine sormak lazım değilmi, çok kırılmışsın belli ama benim nacizane tavsiyem, tutma içinde bu kızgınlığını, kendine zarar. Söyle gitsin onların canı sıkılsın veya unutmaya çalış. Yavrun sağlıklıya, bak geçti bitti lohusalık.

az önce mutfağa gittim oyun halısında sırt üstü yatan kızım geldiğimde yüz üstü duruyordu. ilk defa dönmüş :) artık bizde dönüyoruz.

Hadi gözünüz aydın :)

Son düzenleme:

Canim hosgeldin. Oglumun adini Deniz koyacaktik sonra Kayra'da karar kildik. \

Deniz'in resimlerini bekliyoruz

Evet aynen katılıyorum ,
Allah bize ve eşlerimize güç kuvvet huzur versin, ve emnim dediğin gibi o hasta falan olduğunda sen de ona yaparsın
etme bulma dünyası diye boşuna dememişler

Not ! Alakasız olacak ama nickin neden penguen , penguenleri çok sevdiğin için mi benim de tam karşımda
penguen posteri asılı hersabah o postere bakınca mutlu oluyorum ve kediden sonra en sevdiğim hayvan penguen

kızım doğduğunda griydi 2-3 aylıkken kahverengiye döndü halende öyle. sanırım artık değişmez.

Eşine üzüldüm sana karşı mahcup oluyordur, bir yandanda annesi işte kötü şey söylemek istemez. Hadi sana olan uzaklığını anlatım, kaynanalık yapıyor belliki, kötü kaynanalardan. Ama el kadar bebeğe olan bu sevgisizlik hiç insani gelmedi bana. Bence bu tip insanların yuvanızdan uzak olması daha iyi canım.

Burka cim benim kv cocuklarima iç çamaşırı elbise getirdi kizima kırmızı atlet giydirdi bi baktım vücut kıpkırmızı düşün yani nekadar adi ürünler. Oysa okadar zenginler ki. Paraları batsın. Hepsini cope attım. Esimde annesine dedi bidaha bişey alma

kabullenmeleri zor oluyor. benim eşimde hiçbirine ihtiyacımız yok diyor.4 tane tüp bebek denemesi yaptık. ne maddi ne manevi yardımları oldu. paraları yok sözüm ona. iş evin tadilatına gelince araba parası harcadılar

ben bunları çok ama çok unutmak istiyorum ama beceremiyroum. sıkıntı ve üzüntüden sedef hastası oldum. lohusalık döneminde saçım dirseklerim........................çok büyük iz bıraktılar ben de. sindiremiyoorummmmm...

öyle bir insanım ki ( bunu iyi anlamda demiyorum) kötü davranamıyorum. ağzım dilim bağlanıyor. saygı mı dersiniz ne dersiniz bilmem.. sevgi değil asla. korku belki. ufacık bırsey desem tümden ipler kopar eminim bunu da göze alamıyorum.
birşeyleri olsa koşa koşa en öndeyim yine.

ne yapsalar yeri dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…