2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok yerde gordum ki ben alla alla, arkadas biberonu almak isterse link veririm.
Oncelikli teklifin icin sagol canim. Linklerde hep stokta yok diye gordum bi tek medikalevim de var arkadasin soyledigi gibi esim yarin soracak. Hangi yol daha kisa surecekse onu deneyecegiz artik. Senin gordugun linkleri bana atabilir misin

Ay kocaman çocuk gibi çıkmış Lepistescim, maşallah. Arabası da yakıyor. :)

Adam oldu valla îlk aldığımız gün korktu ağladı. Sonra alıştı bugün 5. Günümüz niye zararlı diyorlar bilmem 5 günde nasıl sağlam basmaya başladı anlatamam. 10 15 dakika sonra yoruluyor zaten . Kucak istiyor.müzik çalınca çok hoşuna gidiyor. Alırsanız müzikli olsun .
Bu arada halıda gidemiyor ama halıyı kaldırınca parkede Tv'nin önüne gidip üstündekileri almaya çalışıyor. Yakında köşe korumaları ve priz korumaları almaya başlıcaz kızlar.

Kızlarbebeği min vücudu yüzü döküntü olmuş. Bugün eve geldim kırmızı lekeler hep. Yıkadım temizledim. Değişik bir yiyecekte vermedim. Dün yoğurduna bebebisküvisi koydum ondan mı oldu acaba?kaşınıp rahatsız edermi yavrumu bilemedim
Bide pekmez veriyorduk hergün 1 çay kasığı onu vermedik. Ama bilmemedim ki

üzülme ıvy bu öyle birşey ki insanın kafasında dönüp duruyor. geçip giderken lohusalık ruhunda koca bir iz bırakıyor. ben de öyle. diyorum ya 8 ay karşımda saat 4 duvar arası dakikaları saydım. sonra kızım geldi aniden bı baktım yıne 4 duvar

allah nasıl güç kuvvet vermiş şükürler olsun....

değişik bu insanlar ya anlamak mümkün değil....

benimkilerde kv kp birer çeyrek almış. biz çocuğumuz olana kadar bir ev alacak kadar masraf yaptık neredeyse. bugünümüze şükür olsun allahım yardım etti. kredilerle boğuştuk kaç sene.
aldıkları iki altını takmayı beceremediler. oğlunun eline tutuşturmuşlar meleğin hediyesi diye. ne denir allah aşkına. ne denir böylesine....yol yordam bilemzler!!

geri verecektim yapamadım.

Canım acaba giyidiği kıyafetten olabilir mi? Şampuan,deterjan v.s. Geldi ilk bemim aklıma, evin ısısı veya? Hay Allah, geçmiş olsun

Niye gelmemislerdi ya?? Sen cagirmadin mi??

Luboyfcum

Sebzeli pure corbasinda (2. tarif) meyva ile sebzeleri karistirip mi veriyorsun?

Burkacım evet babasına ve ördeğine yapmıştı bunu doğru
Şöyle yaptık ördeği hep uzakta bi yerlere koyduk ilk seferlerde görür görmez yine ağladı
Ama vazgeçmedik masanın üzerine kalorifer peteğinin üzerine mutlaka ebin içinde göz gezdirirken gözüne çarpacağım bi yere koyduk
2-3 gün sonra artık ördeğini görünce gülmeye başladı yine eskisi gibi bu sefer eline verdik hemen ağzına götürdü ve barıştılar artık korkmuyor
Babasına da nispeten alıştı eskiden babası yaklaştığında ağlıyordu şimdi uzun süre mıncıklarsa babası mızırdanıyo onun dışında sorun yok

Ne anneler var ya.. İnanamiyorum gercekten. Kanim cekildi.

Honeycim sadece 1 dilim armut katıyorum ki boşaltım kolay olsun az da tat versin diye sebzeler çok tatsız yemiyo çünkü
Doğru mu yaptığım bilmiuorum sadece daha iştahla yiyor o şekilde yiyor dediğim 2-3 günde 1 yarım fincan
10 gün sonra hergün yarım fincan vericem
6. Ayı doldurduğunda bir öğün bir kâseye çıkarıcam

Arkadaslar bu Cuma aylik kontrolumuz var 5. ay asilari kac tane? Bacaktan mi agizdan alinan var mi?

Benim bildiğim 5. Ayda aşı yok sadece kontrol var, iyi haberler alırsınız inşallah

• 4. Ay: 5'li karma aşı (Difteri-Tetanoz- asellüler Boğmaca-Inaktive Çocuk felci-HIB) 2. Doz

• 4. Ay: Konjuge Pnömokok Aşısı 2. Doz

• 4. Ay: Rotavirüs 2. Doz

• 6. Ay: Hepatit B 3. Doz

• 6. Ay: 5'li karma aşı (Difteri-Tetanoz- asellüler Boğmaca-Inaktive Çocuk felci-HIB) 3. Doz

• 6. Ay: Konjuge Pnömokok Aşısı 3. Doz

• 6. Ay: Rotavirüs 3. Doz

• 6. Ay: Grip Aşısı Her yıl

• 12. Ay: 3'lü karma aşı (Kızamık, Kızamıkçık, Kabakulak) 1. Doz

• 12. Ay: Hepatit A aşısı 1. Doz

• 15. Ay: Suçiçeği 1. Doz

• 18. Ay: 5'li karma aşı (Difteri-Tetanoz- asellüler Boğmaca-Inaktive Çocuk felci-HIB) 4. Doz

• 12. Ay: Hepatit A aşısı 2. Doz

• 18. Ay: Konjuge Pnömokok Rapel (Pekiştirme Dozu)

• 2 Yaş: Polisakkarit Pnömokok 1.Doz
(Risk grubu çocuklarda uygulanması önerilir. Detaylı bilgi için www.zaturre.com)

• 4-6 Yaş: 3'lü karma aşı (Kızamık, Kızamıkçık, Kabakulak) Rapel (Pekiştirme Dozu)

• 4-6 Yaş: 4'lü karma aşı (Difteri-Tetanoz- asellüler Boğmaca-Inaktive Çocuk felci) Rapel (Pekiştirme Dozu)

• 4-6 Yaş: Suçiçeği 2. Doz

Son düzenleme:

Ufff cok aci ve utanc verici seyler bunlar ya. Benim de son 3ay ya gerekiyordu, normalde annem bize geldiginde 2gun kalir doner daha fazla tutamayiz. Yine 2gunlugune gelmisti o ara benim
Hastaneye ytisim oldu ve annem 4ay kaldi bizde. Hic kaldirmadi beni yattigim yerden kahvalti ogle yemegi hep hazirladi. Hepdiyorum maddi manevi Allahim ondan bin kere razi olsun cennetlik benim annem. Sizi okuyunca daha bi fark ettim
Gozlerim doldu annemi de ozledim galiba simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…