- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.581
Oncelikli teklifin icin sagol canim. Linklerde hep stokta yok diye gordum bi tek medikalevim de var arkadasin soyledigi gibi esim yarin soracak. Hangi yol daha kisa surecekse onu deneyecegiz artik. Senin gordugun linkleri bana atabilir misinCok yerde gordum ki ben alla alla, arkadas biberonu almak isterse link veririm.
arabanız çok güzelmiş. güle güle kullansın :) içinde durabiliyor mu? benim kızımda yatmıyor artık sıkıldılar sanırım bunca ay yatmaktan. ayakta oynayacağı birşeyler almam gerekiyor.
Allah şifalar versin. inşallah sorunsuz bir ameliyat geçirirsiniz.
Ay kocaman çocuk gibi çıkmış Lepistescim, maşallah. Arabası da yakıyor. :)
Aşkolsun canım neden uğraşmayayım, konu sağlık olunca hemde. Hepimiz elimizden geleni yaparız.
Üzüldüm konuyu açarak üzülmenize neden olduğum içinboşver, madem hayatında yerleri yok onların vefasızlığı içinde üzülmen yersiz....diyeceğim ama birde kalbine sormak lazım değilmi, çok kırılmışsın belli ama benim nacizane tavsiyem, tutma içinde bu kızgınlığını, kendine zarar. Söyle gitsin onların canı sıkılsın veya unutmaya çalış. Yavrun sağlıklıya, bak geçti bitti lohusalık.
Hadi gözünüz aydın :)
Burka cim benim kv cocuklarima iç çamaşırı elbise getirdi kizima kırmızı atlet giydirdi bi baktım vücut kıpkırmızı düşün yani nekadar adi ürünler. Oysa okadar zenginler ki. Paraları batsın. Hepsini cope attım. Esimde annesine dedi bidaha bişey alma
sizce elmalı yoğurdu sevmiş mi Eki Görüntüle 944985 Eki Görüntüle 944986 Eki Görüntüle 944987 Eki Görüntüle 944988
Bugun doktora gideceklermis. Msj at istersen?
Kızlarbebeği min vücudu yüzü döküntü olmuş. Bugün eve geldim kırmızı lekeler hep. Yıkadım temizledim. Değişik bir yiyecekte vermedim. Dün yoğurduna bebebisküvisi koydum ondan mı oldu acaba?kaşınıp rahatsız edermi yavrumu bilemedim
Bide pekmez veriyorduk hergün 1 çay kasığı onu vermedik. Ama bilmemedim ki
bende yalnız kalanlardanım. ama o günler aklıma geldikçe hala ahh diyorum. hamileliğimden birşey anlamadığım yetmezmiş gibii lohusalığımdan da birşey anlamadım. herkesin birşeyi çıktı...
çok ama çokkk zorlandım. ağlamalar ağrılar...........
yazıklar olsun düşüncesiz insanlara. hiç affetmeyeceğim anneleri. zaten erken doğum yaptım. süt gelmez. yeme içme yok o halde mutfaga gırıpte yemek yapamadım açıkçası. sonra aylarca pompala dur.
bu konuda çok doluyum. birşeyler yazmadan edemedim. çok dertleşme taraftarı değilim ama yazmak iyi gelir belki...
bir türlü affedemiyorum aileleri. içim içimi yiyor bana bunu bunu yaptınız diyemediğim için. çokkkkkk kırgınım çokkkk.
şimdi ayıla bayıla seviyorlar kızımı!!
Luboyfcum
Sebzeli pure corbasinda (2. tarif) meyva ile sebzeleri karistirip mi veriyorsun?
Sen mi başkası mı yazdı tam emin değilim ama
Birkaç gün görmediğiördeği görünce korkup ağlamıştı
Neroldu tekrar sevdi mi o oyuncağı hala korkuyor mu?
Bizde de aynısı oldu neyapsam onu görünce ağlıyor ?
Canım seni en iyi anlayanlardan biri de benim, annem 10 gün kaldı gitti
Hadi o tamam 90 yaşındaki dedeme ve 15 yaşındaki erkek kardeşime bakıyor mecbur gitti
Ama eşimin a...sı ( anne kelimesini kaynana derken bile haketmediği için a...sı diyorum) geliceğini söylemesine rağmen
ben ağlayarak arayıp "neolur gelin anneciğim size çok ihtiyacımız var" dememe rağmen
oğlu arayıp ozanı yoğun bakıma kaldırıyorlar Demesine rğmen son olarak da 1 hafta cerrahpaşada yatmamıza rağmen gelmedi
Bahanesi de : 45 yaşındaki oğluna sabah işe giderken kahvaltı akşam işten geldiğinde yemek hazırlıyormuş ?!?
Ve gelmediği gibi eşimin dahaönce sakla zor zamanda kullanırsın diye verdiği 3 bin tl yi de o abisine vermiş ,
daha para istiyorlar bizden
Yani beterin beteri var....
az önce mutfağa gittim oyun halısında sırt üstü yatan kızım geldiğimde yüz üstü duruyordu. ilk defa dönmüş :) artık bizde dönüyoruz.
Ben sordum eczaneye yokmuş diğerlerinin telefonu yok yarın çıkınca uğrayabilirsem sorarım.
Minnoşcum kız uyurken yaptım bende yoksa gün boyu uyumayan kızla zor yapardım canım .
Arkadaslar bu Cuma aylik kontrolumuz var 5. ay asilari kac tane? Bacaktan mi agizdan alinan var mi?
üzülme ıvy bu öyle birşey ki insanın kafasında dönüp duruyor. geçip giderken lohusalık ruhunda koca bir iz bırakıyor. ben de öyle. diyorum ya 8 ay karşımda saat 4 duvar arası dakikaları saydım. sonra kızım geldi aniden bı baktım yıne 4 duvar
allah nasıl güç kuvvet vermiş şükürler olsun....
değişik bu insanlar ya anlamak mümkün değil....
benimkilerde kv kp birer çeyrek almış. biz çocuğumuz olana kadar bir ev alacak kadar masraf yaptık neredeyse. bugünümüze şükür olsun allahım yardım etti. kredilerle boğuştuk kaç sene.
aldıkları iki altını takmayı beceremediler. oğlunun eline tutuşturmuşlar meleğin hediyesi diye. ne denir allah aşkına. ne denir böylesine....yol yordam bilemzler!!
geri verecektim yapamadım.
Arkadaslar bu Cuma aylik kontrolumuz var 5. ay asilari kac tane? Bacaktan mi agizdan alinan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?