- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.601
Burka kizimin en sevdiği hayvanlar penguen. Evimiz penguen oyuncaklarla dolu. Nick ne yapsam diye dusunurken etrafimda penguenden başka birşey göremedim
Kızlarbebeği min vücudu yüzü döküntü olmuş. Bugün eve geldim kırmızı lekeler hep. Yıkadım temizledim. Değişik bir yiyecekte vermedim. Dün yoğurduna bebebisküvisi koydum ondan mı oldu acaba?kaşınıp rahatsız edermi yavrumu bilemedim
Bide pekmez veriyorduk hergün 1 çay kasığı onu vermedik. Ama bilmemedim ki
Arkadaslar bu Cuma aylik kontrolumuz var 5. ay asilari kac tane? Bacaktan mi agizdan alinan var mi?
Ufff cok aci ve utanc verici seyler bunlar ya. Benim de son 3ay ya gerekiyordu, normalde annem bize geldiginde 2gun kalir doner daha fazla tutamayiz. Yine 2gunlugune gelmisti o ara benim
Hastaneye ytisim oldu ve annem 4ay kaldi bizde. Hic kaldirmadi beni yattigim yerden kahvalti ogle yemegi hep hazirladi. Hepdiyorum maddi manevi Allahim ondan bin kere razi olsun cennetlik benim annem. Sizi okuyunca daha bi fark ettim
Gozlerim dolduannemi de ozledim galiba simdi.
Canım acaba giyidiği kıyafetten olabilir mi? Şampuan,deterjan v.s. Geldi ilk bemim aklıma, evin ısısı veya? Hay Allah, geçmiş olsun
bence bebe bisküvisindendir,çünkü içinde yumurta var,sanırım yumurta alerji yaptı miniğinde.ama benimki sadece tahmin sen yine de takip et ve dr agötür canım çok geçmişolsun
36 ne peki, karsli misin??
aşılardan söz açılmışken bebişlerinizin kollarındaki aşı yerleri kabardı mı? ne durumdalar?
bisürü alıntı yaptıydım ama kk forumda problem çıkınca kaldı. buaralar eşm izinde fazla giremiyorum maşallah sizde de muhabbet aldı başını gidiyo yetişemiyorum hızınıza.biz iyiyiz mutluyuz.çok şükür bakıcımızıda bulduk inşallah pişman olmayız iyi birisine benziyor
kardelencim alıntı yapmışım cevap yazmayı unutmuşum bizim kızın aşı yerinde hiçbişey yok daha bizden 41 gün küçük arkadaşn kızınınki su toplayıp patlamış
bisürü alıntı yaptıydım ama kk forumda problem çıkınca kaldı. buaralar eşm izinde fazla giremiyorum maşallah sizde de muhabbet aldı başını gidiyo yetişemiyorum hızınıza.biz iyiyiz mutluyuz.çok şükür bakıcımızıda bulduk inşallah pişman olmayız iyi birisine benziyor
kardelencim alıntı yapmışım cevap yazmayı unutmuşum bizim kızın aşı yerinde hiçbişey yok daha bizden 41 gün küçük arkadaşn kızınınki su toplayıp patlamış
Iyi geceler kızlar,
Amma kaynatmışsınız:)) benim kıZdaki yeni gelişme: parmak emmeyi bıraktı dudaklarını ya da yanak içini emiyor:)) hem de sürekli. O kadar normal bi şeymiş gibi yapıyor ki...
Dokuz ay bakıcı hayırlı olsun inş biz de iyi birini buluruz. Saç bantları ile ilgili vi kaç soru sordum ama görmedin galiba
bu arada bakıcınızda hayırlı olsun. İnşallah iyi biridir de kızına çok iyi bakar.
Canım selam
Kızıma senin yaptığın saç bantlarından yapmak istiyorum. Foto yüklemiştin ya hani. O çiçeklerin en altı nasıl açık duruyor? Nasıl dikiyoruz bi de bant kısmı takıcılarda falan satılıyor mu? Nerden alabilirim
aşılardan söz açılmışken bebişlerinizin kollarındaki aşı yerleri kabardı mı? ne durumdalar?
Arkadaslar bu Cuma aylik kontrolumuz var 5. ay asilari kac tane? Bacaktan mi agizdan alinan var mi?
Koldan ne aşısı oldunuz kardelencim?
O da yok bugün...
saol cnm ya inşallah arada bizede uğrarEki Görüntüle 934705
luboyfcum bunlar kızıma son yaptklarm saç bantları keçeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?