2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence bebe bisküvisindendir,çünkü içinde yumurta var,sanırım yumurta alerji yaptı miniğinde.ama benimki sadece tahmin sen yine de takip et ve dr agötür canım çok geçmişolsun

evet gercekten cennetlikmis.

Canım acaba giyidiği kıyafetten olabilir mi? Şampuan,deterjan v.s. Geldi ilk bemim aklıma, evin ısısı veya? Hay Allah, geçmiş olsun

bence bebe bisküvisindendir,çünkü içinde yumurta var,sanırım yumurta alerji yaptı miniğinde.ama benimki sadece tahmin sen yine de takip et ve dr agötür canım çok geçmişolsun

Ev gündüz sıcak oluyor güneşten.çamasırlarını hep aynı yıkıyorum. Evde de değilim başka bişey yedireceklerini sanmıyorum. Sampuanda hep aynı nivea.
Niyeyse o bisküvi bana zhiç güven vermiyor. Bakalım inşallah yarına kalmaz. Bir defa çay kaşıpıyla besledim oda alerji yapmıştı. Doktorumuz cildi hasas bebişin dedi.
Ohh mışıl mışıl uyuyor dün akşam uyutmadı beni sıpaa. Fırsat b fırsat ben yatar.

aşılardan söz açılmışken bebişlerinizin kollarındaki aşı yerleri kabardı mı? ne durumdalar?

bisürü alıntı yaptıydım ama kk forumda problem çıkınca kaldı. buaralar eşm izinde fazla giremiyorum maşallah sizde de muhabbet aldı başını gidiyo yetişemiyorum hızınıza.biz iyiyiz mutluyuz.çok şükür bakıcımızıda bulduk inşallah pişman olmayız iyi birisine benziyor
kardelencim alıntı yapmışım cevap yazmayı unutmuşum bizim kızın aşı yerinde hiçbişey yok daha bizden 41 gün küçük arkadaşn kızınınki su toplayıp patlamış

Son düzenleme:

bizimde 2-3 haftadır kızarık ve kabarık şekilde yani her an patlayabilir sanırım.

bu arada bakıcınızda hayırlı olsun. İnşallah iyi biridir de kızına çok iyi bakar.

Iyi geceler kızlar,
Amma kaynatmışsınız:)) benim kıZdaki yeni gelişme: parmak emmeyi bıraktı dudaklarını ya da yanak içini emiyor:)) hem de sürekli. O kadar normal bi şeymiş gibi yapıyor ki...
Dokuz ay bakıcı hayırlı olsun inş biz de iyi birini buluruz. Saç bantları ile ilgili vi kaç soru sordum ama görmedin galiba

dertlerim depreşti bak şimdi benm annem ben lohusayken hiç gelemedi torununu 50 gün sonra görebildi ( merhametsiz babam sağolsun) o dönemlerde bağıra bağıra ağlamak istedim ama karnımdaki dikişlerle sadece dudaklarımı kemirebildim.k.v de de ayıplamasınlar diye geldi bebeğim 20 günlükken o da gelmeseydi daha iyiydi sinirlerimi zıplattı gitti o günler kabus gibiydi çok şükür geçti gitti.işte acı bir hatıra olarak kaldı özellikle babamın annemi göndermemesi...Allaha havale ediyorum hepsini...

bu arada bakıcınızda hayırlı olsun. İnşallah iyi biridir de kızına çok iyi bakar.

çok teşekkür ederim kızlar Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştrsın. helenascım sorunu görmedim inanki görsem cevap yazardım muhakkak

buldum canm sorunu bant kısmını takı toka satan yerlerden eşime aldırıyorum ben keçeyi ikiye kıvırıp kesiklerini yaptıktan sonra alt ucundan dikip sıkıştırıyorum yani nasıl anlatsam diktiğim ipi çektikçe keçe çiçek halini almaya başlıyor.

saol cnm ya inşallah arada bizede uğrarEki Görüntüle 934705

luboyfcum bunlar kızıma son yaptklarm saç bantları keçeden

Yaptığın bantlara bakarken patiği yeni fark ettim çok güzel olmuş. ben örgü ve el işi işlerini çok severim. kızıma yapmak istiyorum ama kendimce bir türlü vakit ayıramıyorum. ya rica etsem yaptıklarını bana mail atabilir misin. fikir olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…