2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım cevapladığın için. evde alıp da yüzüne bakmadığım bi sürü keçe var . Bi işe yarar belki.

Arkadaslar bu Cuma aylik kontrolumuz var 5. ay asilari kac tane? Bacaktan mi agizdan alinan var mi?

cnm aşı yok, ama 6. ay 4 tane

aşılardan söz açılmışken bebişlerinizin kollarındaki aşı yerleri kabardı mı? ne durumdalar?

kızardı kabardı cnm bzmki..

dokuzay bakıcınız hayırlı olsun,inş. hep ii gider herşey..

beklecim bnm annemde çk şükür senn annen gibi ii baktı bana ama rekor senn 4 ay, bnmki 20gün kaldı yine de ymk bebek herşeyle tek tek ilgilendi görümcemlerde geldi ilk günler oda kaldı... bnm annemlerde yılda 3 anca gelir ben sık gttiğimden, 2gece kalır dönerler..

kızlar aybike ve meltemden ses yok hala inş. kötü bişi yoktur.

günaydın karslılar...
bende bgn şubat tatili için annemlere gidiyorum akşama doğru, merak etmeyin :))
telden ne kadar girebilirsem artık takip ederim inş. 15gün kalıcam eşim son hafta gelcek
yeni evlenen kızkardeşime de gideceğiz ev görmeye kar kış çok olmazsa..

Evet canim annem kendini aştı, bi de beni 40ima kadar yalniz birakmadi o 40 gun babam da bizleydi. Cok ariyorum o gunleri.

İyi yolculuklar ve iyi eglenceler sana simdidrn.

çok teşekkür ederim kızlar Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştrsın. helenascım sorunu görmedim inanki görsem cevap yazardım muhakkak

ay ben de bakıcı arıyorum inşalah iyi biri çıkar karşımıza dua edin teyzeleri lütfen bebeğimi başkalarına bırakacak olmak içimi yakıp kavuruyor. oğlum onu çok sevsin mutlu olsun gözlerinin içi gülsün bakıcısıyla ((
ben buradaki duaların tuttuğuna inanıyorum ...
haydı kızlar duaya :))

Allah gönlüne göre bir bakıcı versin inşallah.

Etkilendim içim tuhaf oldu, yakın olsam ben bakardım ınan bakardım. Çocukları çok seviyorum ücretsiz izindeyim 2 çocuk 3 olurdu ne olacak iyi biri çıksın karşına

allah gönlüne göre bir bakıcı versin inşallah.

etkilendim içim tuhaf oldu, yakın olsam ben bakardım ınan bakardım. çocukları çok seviyorum ücretsiz izindeyim 2 çocuk 3 olurdu ne olacak iyi biri çıksın karşına

sağolun kızlar amin inşallah.
Bende düşünüyorum acaba işi bırakıp çocuk bakıcılığımı yapsam:) ben de seviyorum çcocukları kıyamıyorum hiçbiirne hele ki anne oldktan sonra hepsi daha güzel gözküyor gözüüme.
Işyerime gelen müşterilerin eğer çcoukları varsa önce onlarla ilgileniyorum artık. Sonra annelerinin babaalrının işlerini yapıyorum.
Bazen görüyorum yavrularına nasıl kaba davranan insanlar var. Geçen biri çocuğa bir bere takıyor ay içim acıdı haldur huldur ya yavrum alışmış oda sesi çıkmıyor.

İnşallah iyi haberler alırsın doktordan, bence hiçbir sorun yok diyecek

Çooook geçmiş olsun.
ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
Doktor amcamızdan çok güzel haberlerle geldim oh be şükürler olsun. Uzun uzun yazacağım.
az önce mutfağa gittim oyun halısında sırt üstü yatan kızım geldiğimde yüz üstü duruyordu. ilk defa dönmüş :) artık bizde dönüyoruz.
Hadi gözünüz aydın canım. Darısı diğer dönmeyen bebeklerin başına.

Hepsine maşallah canım .
Bizim göz rengimiz koyu yeşildi hala güneşte koyu yeşil ama karanlıkta kahverengi. :) Ama kahve olsun bence bende babasıda kahve rengi gözlüyüz.

Yahu Emel kizinin neresi minicik. BEn onun o totosunu yerim
Ye canım ye bende senin oğluşunu yerim ne güzel çıkmış o fotoda öyle . :)

Arkadaslar bu Cuma aylik kontrolumuz var 5. ay asilari kac tane? Bacaktan mi agizdan alinan var mi?
5.ay da aşı yok aramızda tam 1 ay var desene bizde yarın. tam 6. aylık oluyoruz ve aşılarımız var

Emelcim süpersin afiyet olsun süt olsun
Sağol canım hepimizin yedikleri hepimize süt olsun .

aşılardan söz açılmışken bebişlerinizin kollarındaki aşı yerleri kabardı mı? ne durumdalar?
Bizim kabardı canım.

Hadi gözünüz yadın canım. Hayırlı olsun bakıcınız.

Canım inşallah istediğin gibi bir bakıcı bulursun sende.

Son düzenleme:

Ben de buradaki duaların gücüne inanıyorum ve yaşayarak gördüm,
innşallah çooooook iyi bir bakıcınız olur uzun yıllar ( kreşe okula başkayana kadar) o bakar ve çoooook iyi baksın inşallah

Emelll haydi guzel haberlerini bize de soyle biz de sevinelim minnak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…