- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.621
belki geç saatte gelirler diye düşünmüştüm ama gelmediler. Aybike ve meltowski sizi merak ediyoruz gelin artık. inşallah her şey yolundadır.
verem aşısı canım. 2. ayda yapıldı.
buldum canm sorunu bant kısmını takı toka satan yerlerden eşime aldırıyorum ben keçeyi ikiye kıvırıp kesiklerini yaptıktan sonra alt ucundan dikip sıkıştırıyorum yani nasıl anlatsam diktiğim ipi çektikçe keçe çiçek halini almaya başlıyor.
Evet canım karsliyim
Arkadaslar bu Cuma aylik kontrolumuz var 5. ay asilari kac tane? Bacaktan mi agizdan alinan var mi?
aşılardan söz açılmışken bebişlerinizin kollarındaki aşı yerleri kabardı mı? ne durumdalar?
cnm aşı yok, ama 6. ay 4 tane
kızardı kabardı cnm bzmki..
dokuzay bakıcınız hayırlı olsun,inş. hep ii gider herşey..
beklecim bnm annemde çk şükür senn annen gibi ii baktı bana ama rekor senn 4 ay, bnmki 20gün kaldı yine de ymk bebek herşeyle tek tek ilgilendi görümcemlerde geldi ilk günler oda kaldı... bnm annemlerde yılda 3 anca gelir ben sık gttiğimden, 2gece kalır dönerler..
kızlar aybike ve meltemden ses yok hala inş. kötü bişi yoktur.
günaydın karslılar...
bende bgn şubat tatili için annemlere gidiyorum akşama doğru, merak etmeyin :))
telden ne kadar girebilirsem artık takip ederim inş. 15gün kalıcam eşim son hafta gelcek
yeni evlenen kızkardeşime de gideceğiz ev görmeye kar kış çok olmazsa..
Aybike telefonunuda açmadı
Aybike cevap vermiş, sağlıkları yerindeymiş, başka problemler olmuş o nedenle girememiş, bugun bir ara gelip yazıcak.
çok teşekkür ederim kızlar Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştrsın. helenascım sorunu görmedim inanki görsem cevap yazardım muhakkak
ay ben de bakıcı arıyorum inşalah iyi biri çıkar karşımıza dua edin teyzeleri lütfen bebeğimi başkalarına bırakacak olmak içimi yakıp kavuruyor. oğlum onu çok sevsin mutlu olsun gözlerinin içi gülsün bakıcısıyla((
ben buradaki duaların tuttuğuna inanıyorum ...
haydı kızlar duaya :))
ay ben de bakıcı arıyorum inşalah iyi biri çıkar karşımıza dua edin teyzeleri lütfen bebeğimi başkalarına bırakacak olmak içimi yakıp kavuruyor. oğlum onu çok sevsin mutlu olsun gözlerinin içi gülsün bakıcısıyla((
allah gönlüne göre bir bakıcı versin inşallah.
etkilendim içim tuhaf oldu, yakın olsam ben bakardım ınan bakardım. çocukları çok seviyorum ücretsiz izindeyim 2 çocuk 3 olurdu ne olacakiyi biri çıksın karşına
Doktor amcamızdan çok güzel haberlerle geldim oh be şükürler olsun. Uzun uzun yazacağım.İnşallah iyi haberler alırsın doktordan, bence hiçbir sorun yok diyecek
Çooook geçmiş olsun.
ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
Hadi gözünüz aydın canım. Darısı diğer dönmeyen bebeklerin başına.az önce mutfağa gittim oyun halısında sırt üstü yatan kızım geldiğimde yüz üstü duruyordu. ilk defa dönmüş :) artık bizde dönüyoruz.
Kızlar ya çok üzüldüm gerçekten yazık çok yazık neler çekmişsiniz o lohusa halinizle
Yaşananlar unutulmuyor evet ama sizler çok güçlü insanlarsınız belli ki öyle böyle üstesinden gelmişsiniz Allah yaşatmasın bi daha ve kimseye de muhtaç etmesin inşallah
Emel videoyu yeni iLedim bayıldım yaaaaa 37485954 kere naşallah
Çıtır olmanın avantajları işte bizimki k.çını kaldırıp da bi halt yapamıo
Afferin kuzucğuna
Bizimki De zar zor bi döndü bi kere sonra amaaaan pek de matah bişi diilmiş die düşünmüş olacak ki bi daha yapmadı
Göz renkleriiiisormuştum ama cevap veren olmadı netleşti mi bebişlerinizin göz renkleri
Aybike dün gidecekti sanki Dr ya:26:
Ayy kim eklemiş unuttum şimdi lepistes miş geçmişe gittim arabasını yesinler masşallah minik adam olmuş annesi o
Ve burcu senin kız sevmiş bence de elmalı yoğurdunu
Ye canım ye bende senin oğluşunu yerim ne güzel çıkmış o fotoda öyle . :)Yahu Emel kizinin neresi minicik. BEn onun o totosunu yerim
5.ay da aşı yok aramızda tam 1 ay var desene bizde yarın. tam 6. aylık oluyoruz ve aşılarımız varArkadaslar bu Cuma aylik kontrolumuz var 5. ay asilari kac tane? Bacaktan mi agizdan alinan var mi?
Sağol canım hepimizin yedikleri hepimize süt olsun .Emelcim süpersin afiyet olsun süt olsun
Bizim kabardı canım.aşılardan söz açılmışken bebişlerinizin kollarındaki aşı yerleri kabardı mı? ne durumdalar?
Hadi gözünüz yadın canım. Hayırlı olsun bakıcınız.bisürü alıntı yaptıydım ama kk forumda problem çıkınca kaldı. buaralar eşm izinde fazla giremiyorum maşallah sizde de muhabbet aldı başını gidiyo yetişemiyorum hızınıza.biz iyiyiz mutluyuz.çok şükür bakıcımızıda bulduk inşallah pişman olmayız iyi birisine benziyor
kardelencim alıntı yapmışım cevap yazmayı unutmuşum bizim kızın aşı yerinde hiçbişey yok daha bizden 41 gün küçük arkadaşn kızınınki su toplayıp patlamış
Doktor amcamızdan çok güzel haberlerle geldim oh be şükürler olsun. Uzun uzun yazacağım.
Hadi gözünüz aydın canım. Darısı diğer dönmeyen bebeklerin başına.
Hepsine maşallah canım .
Bizim göz rengimiz koyu yeşildi hala güneşte koyu yeşil ama karanlıkta kahverengi. :) Ama kahve olsun bence bende babasıda kahve rengi gözlüyüz.
Ye canım ye bende senin oğluşunu yerim ne güzel çıkmış o fotoda öyle . :)
5.ay da aşı yok aramızda tam 1 ay var desene bizde yarın. tam 6. aylık oluyoruz ve aşılarımız var
Sağol canım hepimizin yedikleri hepimize süt olsun .
Bizim kabardı canım.
Hadi gözünüz yadın canım. Hayırlı olsun bakıcınız.
Canım inşallah istediğin gibi bir bakıcı bulursun sende.
Aybike cevap vermiş, sağlıkları yerindeymiş, başka problemler olmuş o nedenle girememiş, bugun bir ara gelip yazıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?