- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.641
Aynen âmin diyorum. Hepimize inş. Bebeklerimiz onları gördüğünde mutlu oluyorsa seviyor seviliyor ve iyi bakılıyor demek. Allahım karşımıza iyi içinde Allah korkusu olanları çıkarsın. Canım kv problem çıkarmadı di mi? Bakıcı meselesineay ben de bakıcı arıyorum inşalah iyi biri çıkar karşımıza dua edin teyzeleri lütfen bebeğimi başkalarına bırakacak olmak içimi yakıp kavuruyor. oğlum onu çok sevsin mutlu olsun gözlerinin içi gülsün bakıcısıyla((
ben buradaki duaların tuttuğuna inanıyorum ...
haydı kızlar duaya :))
CANIM FACEDEN ARKADAŞ OLSAK ORDAN GÖNDERSEM BEN MAİL ADRESİMİN ŞİFRESİNİ UNUTTUM MALESEFYaptığın bantlara bakarken patiği yeni fark ettim çok güzel olmuş. ben örgü ve el işi işlerini çok severim. kızıma yapmak istiyorum ama kendimce bir türlü vakit ayıramıyorum. ya rica etsem yaptıklarını bana mail atabilir misin. fikir olsun :)
cnm aşı yok, ama 6. ay 4 tane
kızardı kabardı cnm bzmki..
dokuzay bakıcınız hayırlı olsun,inş. hep ii gider herşey..
QUOTE]
TEŞEKKÜR EDERİM CANM İNŞALLAH
AHHH AAAHHH UYKUSUZ GECELER, BENKİ HAMİLELİĞİMN SON AYLARINDA BİLE UYKUSUZLUK NEDİR BİLMEDİM AMA ŞU KIZIMI TANIMADIĞIM BİRİNE BIRAKMA DUYGUSU VE DÜŞÜNCESİ TÜM UYKULARIMI KAÇIRIYORay ben de bakıcı arıyorum inşalah iyi biri çıkar karşımıza dua edin teyzeleri lütfen bebeğimi başkalarına bırakacak olmak içimi yakıp kavuruyor. oğlum onu çok sevsin mutlu olsun gözlerinin içi gülsün bakıcısıyla((
EMELCİM SANADA TEŞEKKÜR EDERİM LEPİSTESSİN DEDİĞİ GİBİ BİRBİRİMİZE DUA EDELİMDE BEBEKLERİMİZE BİZ GİBİ İTİNAYLA BAKSIN BAKICILARI, SEVSİNLER BİRBİRLERİNİ
çok şükür iyi olmalarına sevindim.
dün aldığın bazı şeylerde sorun vardı onları değiştirmeye gidecektin değiştirebildin mi?
ay ben de bakıcı arıyorum inşalah iyi biri çıkar karşımıza dua edin teyzeleri lütfen bebeğimi başkalarına bırakacak olmak içimi yakıp kavuruyor. oğlum onu çok sevsin mutlu olsun gözlerinin içi gülsün bakıcısıyla((
Allah gönlüne göre bir bakıcı versin inşallah.
Etkilendim içim tuhaf oldu, yakın olsam ben bakardım ınan bakardım. Çocukları çok seviyorum ücretsiz izindeyim 2 çocuk 3 olurdu ne olacakiyi biri çıksın karşına
Çok şükür, çok merak etmiştim dün telefonunuda açmayınca, gece sms atmış geri.
Evet canım, 2 tanesi aynı mağazadandı, değiştirecektim sonra aldığım 2 ürünün 2 side hatalı çıktı niye bir daha burdan birşey alayım diye iade ettim, yinede hediye çeki verdiler özür mahiyetinde, çünkü çok sık raslanan bir durum değilmiş. O da beni buldu tabii :)
Sagol ivycim haber verdigin icin. Meltemden hala ses yok ama.
Gunaydin bi de :)
sağolun kızlar amin inşallah.
Bende düşünüyorum acaba işi bırakıp çocuk bakıcılığımı yapsam:) ben de seviyorum çcocukları kıyamıyorum hiçbiirne hele ki anne oldktan sonra hepsi daha güzel gözküyor gözüüme.
Işyerime gelen müşterilerin eğer çcoukları varsa önce onlarla ilgileniyorum artık. Sonra annelerinin babaalrının işlerini yapıyorum.
Bazen görüyorum yavrularına nasıl kaba davranan insanlar var. Geçen biri çocuğa bir bere takıyor ay içim acıdı haldur huldur ya yavrum alışmış oda sesi çıkmıyor.
Şimdi yazayım size doktor amcamızın dediklerini.
Öncelikle yeni doktorumuz. Doktorumuzu değiştirdik.
Kızım erken doğduğu için 2 yaşına kadar yaşıtlarını anca yakalayabilir doktorumuz. O yüzden normal doğan bebeklerin kilo-boy-baş çevresi ile kıyaslanmaz. Zaten hiçbir bebek bir değildir. Her bebek farklı bir bireydir.
Anne sütü ağırlıklı ek gıdaya devam edebilirmişiz. Ve ilk aylar aldığı gibi kilo almaz boyu uzamazmış.
Bıngıldağımız kapandı kapanıyor bizim kafası büyüdükçe sorun yokmuş. Kızımın şuan kafası boyu ve kilosu normalmiş.
Kan ilacı vermediğimi söyledim kan değerine bakalım dedi baktık kan değeri iyi yani çak az düşük ilaç kullanmasına gerek yok dedi. Sen pekmez ye kırmızı et ye ve yeşil yapraklı sebze meyve ye kızın senden alır gerekli demiri dedi.
D vitaminini sordum öyle birşey yok dedi ama eğer için rahat değilse acd kullanabilirsin dedi.Çocuğuna vereceğin herşeyi araştırıp vermen çok güzel dedi içinde bir kuşku olursa bir ilaça vs karşı ara dedi.
Kavanoz mamalarını sordum hepsi aynı dedi hepsinden verebilirsin dedi ama eğer evdeysen daima taze hazırla ver dedi. Dışarı filan olduğunda verebilirsin dedi.
Kızımın bir çok hareketine baktı ayaklarını bastırdı kızım bastı. Ellerinden tuttu kızım kalktı filan dedi maşallah çok ileride gelişimi. Oturtabilirsin destekli dedi. Oturtuyorum dedim.
Kulağını ve saçını çekmesi gelişimi ile ilgiliymiş aslında 7 yada 8 ayda fark edermiş bebek saç ve kulağını senin kız erken farketmiş dedi.
Çok iyi beslemişsin çok iyi bakmışsın dedi sakın kilosu az diye üzülme dedi çok sağlıklı dedi ayrıca 5 aylık bebek için kilosu normal dedi. Anne sütüne ağırlık ver sürekli. Kilosu başı ve boyu birbiri ile orantılı dedi.
EK gıda için 10 sayfalık bir dosya verdi içinde tariflerde var sizlere de yazacağım tarifleri ben deneyeyim ona göre yazacağım.
Doktordan çok ama çok mutlu geldim çok şükür.
İyi olmanıza sevindim , " hiç bir sorun yok diyecek" demiştim ben
Biz de bu cts aşı olucaz ama siz 6. Ay olurken biz daha 4. Ay olucaz
kendimi kervanın ennnn sonundaki deve gibi hissediyorum Ulaşılacak yere geldiğimde diğerleri çoktan gitmiş oluyor
ekgıda için daha erkenmiş , karaciğer enzimleri hala normalin çok üstünde düşmesini bekliyoruz bakalım
Kızım erken doğduğu için 2 yaşına kadar yaşıtlarını anca yakalayabilir doktorumuz. O yüzden normal doğan bebeklerin kilo-boy-baş çevresi ile kıyaslanmaz. Zaten hiçbir bebek bir değildir. Her bebek farklı bir bireydir.
Anne sütü ağırlıklı ek gıdaya devam edebilirmişiz. Ve ilk aylar aldığı gibi kilo almaz boyu uzamazmış.
Bıngıldağımız kapandı kapanıyor bizim kafası büyüdükçe sorun yokmuş. Kızımın şuan kafası boyu ve kilosu normalmiş.
Kan ilacı vermediğimi söyledim kan değerine bakalım dedi baktık kan değeri iyi yani çak az düşük ilaç kullanmasına gerek yok dedi. Sen pekmez ye kırmızı et ye ve yeşil yapraklı sebze meyve ye kızın senden alır gerekli demiri dedi.
D vitaminini sordum öyle birşey yok dedi ama eğer için rahat değilse acd kullanabilirsin dedi.Çocuğuna vereceğin herşeyi araştırıp vermen çok güzel dedi içinde bir kuşku olursa bir ilaça vs karşı ara dedi.
Kavanoz mamalarını sordum hepsi aynı dedi hepsinden verebilirsin dedi ama eğer evdeysen daima taze hazırla ver dedi. Dışarı filan olduğunda verebilirsin dedi.
Kızımın bir çok hareketine baktı ayaklarını bastırdı kızım bastı. Ellerinden tuttu kızım kalktı filan dedi maşallah çok ileride gelişimi. Oturtabilirsin destekli dedi. Oturtuyorum dedim.
Kulağını ve saçını çekmesi gelişimi ile ilgiliymiş aslında 7 yada 8 ayda fark edermiş bebek saç ve kulağını senin kız erken farketmiş dedi.
Çok iyi beslemişsin çok iyi bakmışsın dedi sakın kilosu az diye üzülme dedi çok sağlıklı dedi ayrıca 5 aylık bebek için kilosu normal dedi. Anne sütüne ağırlık ver sürekli. Kilosu başı ve boyu birbiri ile orantılı dedi.
EK gıda için 10 sayfalık bir dosya verdi içinde tariflerde var sizlere de yazacağım tarifleri ben deneyeyim ona göre yazacağım.
Burka o kadar ciddi şeyler yaşadın ama hep pozitifsin. Enerjin düşmüştür tabii ama biz hissetmedik hiç. Tebrik ediyorum arkadaşım seniİyi olmanıza sevindim , " hiç bir sorun yok diyecek" demiştim ben
Biz de bu cts aşı olucaz ama siz 6. Ay olurken biz daha 4. Ay olucaz
kendimi kervanın ennnn sonundaki deve gibi hissediyorum Ulaşılacak yere geldiğimde diğerleri çoktan gitmiş oluyor
ekgıda için daha erkenmiş , karaciğer enzimleri hala normalin çok üstünde düşmesini bekliyoruz bakalım
Çok şükür canım. Doktoroda gülücükler attımı cimcime?
Sen kafasını kaşıyor deyince ben zaten sevinmiştim cnm, çünkü güzel bir ilerleme olduğunu biliyordum, benim kızım henüz yapamıyor diye yazmıştım, dün gece uyurken kulağını tutmuştu, ama tesaffümi arkası gelir mi bilmem. Birde videolarından takip ediyoruz prensesi, rahatca yorum yapalım :) bence kilosu boyu ve hareketleri çok iyi, iyi ve ileride. Burda birçok anne bunu söyleyebilir sanırım çünkü hepimiz saniye saniye bebek hareketleri izliyoruz.
Tarifleri bekliyoruzzz.
MAŞALLAH CANIM KIZINA.HEP GÜZEL HABERLER ALALIM İNŞALLAH. AYRICA SAÇ VE KULAK OLAYINA BENDE SEVİNDİM. MALUM BENMKİDE PEK Bİ SIKI FIKI BUARALAR SAÇ VE KULAKLARIYLA. HATTA EMERKEN YAKALADI MI BENM SAÇIMIDA ÇEKİYOR BICIRIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?