- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.261
toprak ali adı canım.benim oğlum sabah 9da kalkar 11.30 da tekrar uyur 13.00 kadar sonra tekrar 3te uyur 16.15e kadar.sonra 18.30da bir uyku daha 19.45 e kadar genellikle.sonra yatırmam bir daha 22.30 da uyuturum o bi yarım saat sonra uyanır,bi daha emer uyur.gece 1.30,2 gibi uyanır emer,5,7 ve 9 diye gidiyor yani ben şükrediyorum çok beterdi.gece en az 3 kere uyanır yani.tabi gündüz uykuları hep böyle olmuyor.yatırırım bazen yarım saat sonra kalkar öbür uyku saatine kadar uyutmam uyumak istesede,çünkü gece saati değişiyor kayınca.ama eksik uyuduğunu genellikle bir sonraki uykuda tamamlıyor.belki seninkinin tam olarak uykusu gelmiyordur o saatte ama zorladığı için kendini sık sık uyanıyor olabilir.sonuçta uykusunu 13,14 saate tamamlıyorsa daha fazlasını beklememek lazım.hesapla sende. uyutmasan o saatte huysuzluk eder mi mesela bunlar etkenler.senin ne istediğin de önemli çünkü.
canım ben 2 hafta önce deldirdim kızımın kulağını.. uyuşturularak delindi.. birtek makinanın sesinden korktu 3-4 saniye ağladı o kadar.. krem verdiler onu sürdüm sürekli.. tek püf noktası küpeyi sürekli haraket ettirmek.. o yara olmasını engelliyor.. hala daha küpesinin farkında değilEki Görüntüle 962771
internetten aldım canım. kargo falan derken 250 tl 'yi buldu
Aa cok guzelmis benim hic hbrim yoktu, benim büyüklerde sever aslında , bakmak lazım
İki gün verdim ilacı katıla katıla ağladı gazdan bide küçüktü o zaman daha tövbe dedim bide bu süt işini bu kadar takmayın kafanıza kaşık maması falan verilebilir artık büyüdüler. Ben bugün elma tattırdım ilk defa aslında 2 hafta daha beklerdim ama biz yemek yerken küçük Emrah gibi bakınıp yutkunmasına dayanamadım. Ben 6. Aycı değildim ancak doktorumuz istemedi başlamamızı ve sebepleri bana makul geldi artık iki haftada tadım süresi oldun dedim 3 gün elma 3 gün yoğurt 3 gün havuç deneyeceğim sosyalleşmesi konusundada biz dışarı çıkıyoruz evet ama sürekli sık sık değil ancak Kaan gördüğüne yılışık görmediğine sırnaşık pek yabancılama huyu yok bu konuda bana çekmiş bende öyleymişim yalnız korktuğum bi şişman amca vardı :))) bu arada 2-3 yaş arası kreş ok ama 6 aylık bebek için şartları rahat olmaz bence su çiçeği olanı var kızamık olanı var bilemezsin ablamın kızı anaokuluna gidiyor geçenki salgını getirdi Eve küçük olan 11 aylık çocuk 1 ayda iyileşemedi serum taktılar demem o ki canım kreş şartları bebişlere uygun değil bence bu arasa yazıcam yazıcam unutuyorum geçenlerde seni rüyamda gördüm esmer çıtı pıtu gözlüklü saçlarında at kuyruğyydu bilinç altımda öyle canlandırmışım seni demekki))
Ayy ne guzel düşünmüş teyzeye bizden selam olsun , ellerinden öperiz
Sende güle güle kullan canım
Ha ha ha Arap müzikleri istiyormuş kucuk kuzu
Benim eşimde Antepli oldugu icin kesin benimkilerde sever Arap müziği :)))
Birde kebapları of ki ne of :)
gecmisi okuyamadim henuz, 3 gundur cok yogunum. kursum basladi, baya agir geciyor, unuversite ile gorusmek icin randevu aldim 14 subata , hazirlanmaya basladim simdiden. hepsinden onemlisi minik yavrum daha fazla ilgi istiyor. her gun bir oncekinden ne kadarda farkli 2 haftadir.
esyalari firlatiyor, emeklemeye calisiyor, biberon, suluk ve kasigini kendisi tutmak istiyor. beslenme suremiz neredeyse 4 katina cikti, banyo suremiz uzadi suyla oynuyoruz bol bol. disarida pusetinde gezdirip gelmek yetmiyor, insan gormek, degisik seyler gormek istiyor. dahada onemlisi artik benimle baya iletisim kuruyor:) gozume baka baka gark gurk ihhh rhh ehh anniiii pepeee bidi bidi birseyler anlatiyor kaslarini kaldira kaldirabende dinliyorum cevap veriyorum boyle dakikalar suruyor :) cep telefonu tablet pc gorunce atliyor bizde etrafinda bunlari kullanmamaya basladik artik, o yuzdende yazamadim.
bu hafta yorgunum, yogunum ama keyifliyim veee sizi ozluyorum. simdi duzenimiz oturuyor yavas yavas yine buralardayim.
Hatrlar misiniz esimle kiyafet yuzunden tartismistik, ben hala daha alamamistim kiyafet. Annem bugun bi kargo yapti bana. Kizima da bana da bir suru sey almis. Her turlu ihtiyacimiz var. Oturdum agliyorum mutluluktan. Canim annem.
arkadaşlar benim kız birşey istediğinde ııııııııı diye sesler çıkartıyor kızar gibi
birde elinden birşey aldığımız zaman bir kızıp ağlıyorki görmeniz lazım
sizinkilerde böylemi?
Sagol meltemcim. Annem benim iste hep arkamda oldugunu yine gosterdi.
sanırım senin annen bir melek....
Çok şanslısın beklecim
Sen de öyle güzel bi anne olacaksın kızına
Evet canım tam benimkini tarif ettin :))))
Bugün bu aaaa ııııı seslerine ek olarak mammmm ve bummm dedi ilk kez 3 heceli sesler çıkardı bakalım devamı gelecek mi ha bi de annnne gibi bir ses de çıkartıyor uzun süredir
ya ne yalan söyliyeyimm gözüm korktu çok fena bişi olcak gibi geldi ileride de böyle cadı olursa
elindeki şeyi aldıgımızda neyse düştüğünde de ağlıyor sinirleniyor ama her zaman degil hırs yaptıgı zaman sanırım
sende de hakkındaki pozitif yorumlarla popüler bir kimliğe dönüşebilir yazıyor mesela.
ya ne yalan söyliyeyimm gözüm korktu çok fena bişi olcak gibi geldi ileride de böyle cadı olursa
elindeki şeyi aldıgımızda neyse düştüğünde de ağlıyor sinirleniyor ama her zaman degil hırs yaptıgı zaman sanırım
canım yorumlarımıza yapılan beğeniler karşılığında verilen puanlama gibi birşey ne kadar çok begeni olursa okadar ördek çıkıyor popülerlik artıyor diye tahminde bulunuyorum :)))
amin inşallah canmEn guzel melek hem de, Allahim ona uzun omurler versin.
İnsallah canim. Annem hayatini bana adamistir, ben de kizima yapacagim insallah.
Her iki turlu de denedik, bi aglamaya basladi mi susmadi fikriyecim, ama aglamadan deniim bakalim, sagol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?