2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah Toprak Ali'ye .. uyutmama konusunda biraz daha dikkat etmeliyim. Ben sadece gece uykusundan önceki uykusunu uyumazsa en az 19:00 olmasını bekliyorum. Gün içinde de dikkat etmek gerekiyor.. Haklısın toplamda en az 15 saat uyuyorsa normaldir.

bende deldirmek istiyorum ama daha erken diye düşünmüştüm demek ki deldirilebiliyormuş. bu arada kızına da kocaman maşallah.

internetten aldım canım. kargo falan derken 250 tl 'yi buldu

çok iyi fiyata almışsın bende hafta sonu baktım hatta kızımı koydum içine hemen oyuncaklarla oynamaya başladı ama bize biraz pahallı geldiği için almadık.

Aa cok guzelmis benim hic hbrim yoktu, benim büyüklerde sever aslında , bakmak lazım

aslında tam senin büyükler için. ben şimdiden biriktirmeye başladım büyüyene kadar anca dolar marketi.

Ayy Rabarbacım çok tatlısın ya:)))) ben de arada görüyorum topic rüyaları:))))
Gözlük hariç tutmuş rüyan bi ara kızımla resmimizi koyarım
Salgın hastalık ve kreş konusunda haklısın galiba belki çok dikkat edip çocuklara hiç yaklaştırmazlarsa olabilir Lepistes zor durumda kalmışya o şartlar altında belki
Bi ara kreşi ben de düşünmüştüm çalıştığım işyerinin karşısında bi kreş var hem sık sık emzirmeye giderim diye düşünmüştüm orda bir sürü bebek var dı görevliler hemşireydi ama annem kıyamadı Saolsun geldi benim de içime sinmemişti zaten
Sürekli aklıma takılan şey kızımın asosyal olması benim kızım babası kılıklı soğuk nevale:)))) ben tam tersiyimdir
O yüzden sürekli evde olması konusu aklıma takılıyor hem de dışarıdan az az mikrop almazsa hep evde steril ortamda sonra çok kolay hasta olur diye düşünüyorum bi de biz geziciyiz ya her ülkede ger türlü mikroba maruz kalacak
Katı gıda konusunda en iyisini sen bilirsin ama ağzını şapırtatıp yemek istiyorsa da engel olmamak lazım
Dediğim gibi her bebeği annesidir en iyi bilen
Öperim Kaan'ı

arkadaşlar benim kız birşey istediğinde ııııııııı diye sesler çıkartıyor kızar gibi
birde elinden birşey aldığımız zaman bir kızıp ağlıyorki görmeniz lazım
sizinkilerde böylemi?

Sagol meltemcim. Annem benim iste hep arkamda oldugunu yine gosterdi.

Merak ettik seni yahuuuu neyse keyfiniz yerindeymis cok sevindim

Hatrlar misiniz esimle kiyafet yuzunden tartismistik, ben hala daha alamamistim kiyafet. Annem bugun bi kargo yapti bana. Kizima da bana da bir suru sey almis. Her turlu ihtiyacimiz var. Oturdum agliyorum mutluluktan. Canim annem.

sanırım senin annen bir melek....

Evet canım tam benimkini tarif ettin :))))
Bugün bu aaaa ııııı seslerine ek olarak mammmm ve bummm dedi ilk kez 3 heceli sesler çıkardı bakalım devamı gelecek mi ha bi de annnne gibi bir ses de çıkartıyor uzun süredir

buarada haftasonu kayınvalidemdeydik, kızımın yabancı kişileri görünce ağlama huyu olduğu için gittiği gün tüm ilk gördüğü insanlara bi posta ağladı ve pazar günü pes etti yavrum kucaklasalar bile ağlamadı. maruz bırakma yöntemiyle zorla sosyalleşti kuzucum

ya ne yalan söyliyeyimm gözüm korktu çok fena bişi olcak gibi geldi ileride de böyle cadı olursa
elindeki şeyi aldıgımızda neyse düştüğünde de ağlıyor sinirleniyor ama her zaman degil hırs yaptıgı zaman sanırım

kızlar bu profilimizdeki mavi ördeklerde neyin nesi? bende meyve veren ağaç yakında belli olur vişne mi kiraz mı? yazıyor o ne demek ki

sende de hakkındaki pozitif yorumlarla popüler bir kimliğe dönüşebilir yazıyor mesela.

sende de hakkındaki pozitif yorumlarla popüler bir kimliğe dönüşebilir yazıyor mesela.

canım yorumlarımıza yapılan beğeniler karşılığında verilen puanlama gibi birşey ne kadar çok begeni olursa okadar ördek çıkıyor popülerlik artıyor diye tahminde bulunuyorum :)))

canım yorumlarımıza yapılan beğeniler karşılığında verilen puanlama gibi birşey ne kadar çok begeni olursa okadar ördek çıkıyor popülerlik artıyor diye tahminde bulunuyorum :)))

hımmm çok ilginç bakalım kiraz mıyım neyim çıksın ortaya :) k.k boş durmuyor

En guzel melek hem de, Allahim ona uzun omurler versin.
amin inşallah canm

İnsallah canim. Annem hayatini bana adamistir, ben de kizima yapacagim insallah.

bazen hiç beklemediğim bir yerde aynı annem gb davrandığımı farkediyorum. sanırım bu annelik anneden kıza geçen bir davranış biçimi :) inşallah evlatlarımıza hayırlı bi anne oluruz

Her iki turlu de denedik, bi aglamaya basladi mi susmadi fikriyecim, ama aglamadan deniim bakalim, sagol.

canım acaba korkuyormudur bu aylarda artık korku hissi de oluyor bebeklerde acaba kucağındayken ikiniz duşa geçerseniz nasıl olur.yada birden yıukama bütün vucudunu popsunu ayrı yıkarsın daha sonrada başını böyle öçabuk bitirirsen sıkılmaz.bide bayo için oturmak için sandalye oluyor ondan denesen belki otur poziyonda daha memnun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…