2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben kaka yapmadığı için gece değiştirmiyorum benimki 21.30 22.30 arası uyuyor genelde gecede bir iki sefer uyanıyor emziriyorum geri uyuyor.. önceden sabaha kadar uyurdu ama artık sütüm mü yetmiyor acaba diye düşünüyorum??

benim bebeğim başak ama 27 ağustos doğumlu

anladım canım aman aslan bebeklerinin özelliği olmasın tüm bebeklerde var demekki
bende aslan burcuyum bakalım iki aslan ne yapacagız

Sana sonuna kadar katiliyorum cok guzel anlatmissin benim oglumun sol bobreginde malesef tas cikmisti cok arastirarak istanbulda unlu bir prof.gittik bir sorun olmasin diye once kendisine sordum bobregi ile ilgilide sikinti olmasin diye icebilirsin dedi daha sonra cocuk doktorumuza sorduk zaten gazli bir bebek onada faydasi olur icebilirsin bazen cocuklarada bebeklede verdigimiz oluyor dedi bende yan etkilerinin hicbiri olmadi malesef sende yapttigi kadar sutte yapmadi masallah sana bizde sadece doyuracak kadar ben hamilelikten oncede bu hapi cok kullaniyordum duyuncada sasirdim midemde sorunlar oldugu icin belkide aliskin oldugumdan sorun yasamadim seninde dedigin gibi doktorunuzla konusmadan biz annelerinde icine sinmeden biseyleri yapmamaliyiz bu arada sut icin gnc nin bira mayasi tabletlerine basladim bakalim nasil olucak

ben normalde geceleri hiç açmam kaka yapmaz o saatlerde .dün uyanır diye korkuyordum.
Sonra açtım altını sadece kenar bantlarının cırt sesine uyandı azıcık mıkırdandı sonra uykuya devam uyanmadı neyseki.
Ama iyiki değiştirmişim koca adam gibi kaka yapmış.
Bizimki kakalarıyla gayet mesut mutlu uyuyordu:)

SELMALAR GÜZEL ANNELER ÇOKTAN DÜZENLİ OLARK GİRİP SİZE TAKİP EDEMİYORTUM Ç0K ÇOK BÜYÜK EKSİKLİK YAŞIYORUM BU DURMDA.Bir yoğun hastalıklar misafirler günleri yaşıyoruz.Çok şükür hastalıklarımız öyle ciddi birşey yok ama iki çocuk olunca sırayla olunca hasta olmadan bir günümüz olmuyor.Okullar tatil evde iki paşayla olunca biraz yoğunum.Berke uyunca abisiyle ilgilenmeye çalışıyorum onu çok ihmal ediyorum ve fırsat bulunca birlikte resim ve deneyler yapıyoruz en sevdiği etkinlikleri.Şİmdi oturup kuru yemiş ve çay keyfi yapıyotuz bana izin verdi size bir mesaj yazmaysına:)))
Şükür tatil güzel geçiyor oğlum dinliyor sayılır:)))grip de bizden geçti gititi İnşalah bir daha gelmez.Berke de azıcık azcıı mamalara başladı.Lybof çok sağol yazın çok iyiy geldi bana.Ben de berkeye azar azar veriyorum ve günde iki kez veriyorum böyle uygun gördüm.Sabah 6 gibi emer sonra 7 den sonra uyanır ve artık saat 10 gübü uyur ve diyer bebekler giib uyanınca mer bili,yorsunuz sadecama severcek daha yeni yeni başladık tecrube konuşuyor sanırm çok rahatım şimdilik.İnşalalh hep böyle olurum.

Bir sorunumuz var Berke yine altın rengi sümüksel akka yapıyor bir ay oldu hiç anlmadım neden böyle oldu yine.Tekrar tahlil yapıldı bişey çıkmadı dr dediğine götre her ishal her sümüksel dışkı patoloji olmazmış ama bu durum beni rahatsız ediyor.süt ürünleri kestim yumurta ve çikolata bakalım işe yararmı.Süt alerjisi bebeğimiz var kimindi hatırlamıyorum alerjisi olduğunu nasıl anladınız.tahlil mi yapıldı test mi???

Kizimi zorla uyuttum. Bugun evde temizlik var iyice dagiliyor dikkati. 15dk sonra temizlikci kadinin cep telefonu caldi uyuttugum odada birakmis! Ve kizim uyandi tukurukler yaparak. Gittim kadina keske odada birakmasaydiniz ona uyandi dedim kadin "heeeeeeaaaaaeeeee" dedi ya. Cildiricam.

Ne tesadüf bizde de temizlik var. Üstelik berra ile ilgilenmek için geleceğine söz veren kuzenim gezmelere gitmiş. Ve her sabah 2 saat uyuyan kızım 40dk uyudu uyandı. Halıları verdim koltuk kılıflarını yıkadım, perdeleri tülleri makinaya attım ve misafir gelecek bugün ne güzel dimi?

okuyunca bile yoruldum canım ya Allah kolaylık versin

O da iyiymis..

KIZLAR BU HOLMER MAMA SANDAYLEYİS İLE GÖRÜŞTÜM BANA ŞUNU YAZDILAR

Merhaba Lepistess Hanım,

Arkadaşınıza 165TL vermiştik ancak ikinci bir indirim talebinde bulununca 160TL verdik. Malesef döviz çok yüksek ve kargo şirketleri 2 gün önce zam yaptı ancak sizide memnun etmek adına ürünü 165TL den kargo bize ait gönderebiliriz.
Almaya karar verirseniz hesap bilgilerimizi gönderebiliriz

alıcak olanlar bence şimdiden alsın kızlar daha da bu kadar indirim yapmazlar bence ben hesap nolarını bekliyorum alıcam bugün

esprini anlamadım dimi ben ühü ühü ühü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…