- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.301
En guzel melek hem de, Allahim ona uzun omurler versin.
bugün bizimki ekmeğin kabuğunu kopartmış ben de elinden alınca bastı çığlığı. kızlar ya kızım 8 de uyudu altıda pişikliydi bi altını değiştirsem mi bilemedim şuanda çok da tatlı uyuyor. siz hiç gece alt değiştiriyo musunuz? dün 9 saat aç ve kakalı uyumuş. bugün ne kadar uyur bilmiyorum ama pişiğin artmasından korkuyorum
benim bebeğim başak ama 27 ağustos doğumlu
Sana sonuna kadar katiliyorum cok guzel anlatmissin benim oglumun sol bobreginde malesef tas cikmisti cok arastirarak istanbulda unlu bir prof.gittik bir sorun olmasin diye once kendisine sordum bobregi ile ilgilide sikinti olmasin diye icebilirsin dedi daha sonra cocuk doktorumuza sorduk zaten gazli bir bebek onada faydasi olur icebilirsin bazen cocuklarada bebeklede verdigimiz oluyor dedi bende yan etkilerinin hicbiri olmadi malesef sende yapttigi kadar sutte yapmadi masallah sana bizde sadece doyuracak kadar ben hamilelikten oncede bu hapi cok kullaniyordum duyuncada sasirdim midemde sorunlar oldugu icin belkide aliskin oldugumdan sorun yasamadim seninde dedigin gibi doktorunuzla konusmadan biz annelerinde icine sinmeden biseyleri yapmamaliyiz bu arada sut icin gnc nin bira mayasi tabletlerine basladim bakalim nasil olucakmotilium konusunda doktorlar ikiye bölünmüş durumda
hayır kesinlikle diyenlerin yanısıra evet kullanılabilir sakınca olmaz diyenler de cabası
ben de bir süre kullandım ama bende aşırı süt yaptı o yüzden bıraktım, yani o kadar çok süttüki 5.5 aydır çatlamayan göğüslerimin üzeri aşırı şişkinlikten harita gibi oldu, mastit oldum vs. vs. kızım içmeye yetişemedi, her içtikten sonra baya kustu fazla geldi çünkü süt, içerken de aşırı tazyikli geldiğinden sürekli boğazına kaçtı
diğer tarafran yan etkilerinin hepsni yaşadım, ağsım aşırı kurudu, karnım ağrıdı, adet oluyor gibi kanama yaptı hafif
zaten bunlar ilacın yan etkilerinde yazıyor, karın ağrısı, ağız kuruluğu, regl döneminde değişiklik, bir de fazla kullanımı durumunda böbreklere zarar veriyormuş
diğer yandan breastfeedingonline.com adresinde bu ilaçla ilgili detaylı bilgi var, orda günde 3 kez yani 30 mg alınması durumunda süte geçen miktarın çok az olacağı, hatta bebeklerde kusma durumunda da motilium verildiği ve bu bebeğe direk verilen miktarın süte geçenden çok çok fazla olduğu, bu nedenle bebek için herhangi bir risk oluşturmayacağı söyleniyor.
diğer taraftan bi arkadaşım burdan okuyup doktoruyla konuşmuş, doktoru ankarada çok bilinen bir prof. kesinlikle kullanma demiş ve kızmış, o zaman her sütü olmayana bu ilacı veriridik ve mama takviyesine gerek kalmazdı demiş, üstelik hormonlarla oynamak ne kadar doğru demiş
ben kullanırken şöyle düşünmüştüm, mamada da o kadar çok kimyasal varki, en azından içinde biraz motilium olan anne sütü alması daha az zararlıdır diye düşünmüştüm, hormonlarla oynamak konusunda ise hamile kalmak için bir sürü hormon iğnesi yapılıyor insanlara, o kadar iğne mi daha zararlı yoksa bu ilaç mı tartışılır tabi, normal yolla hamile kalan birisi hormon hakkını bu ilaçla kullanabilir diye düşünüyorum vs vs
burdan kimseyi yanlış yönlendirmeyelim zaten aybike de ilk tavsiye ederken mutlka doktounuza danışın diye uyarmıştı, bu durumda herkes doktorunun dediğine göre hareket eder, en mantıklısı bu.
Canım başını yıkarken bebek oturur pozisyonda olursa daha güvende hisseder, koca kız oldu artık niye hala file kullanıyorsunki, oturt küvetine azcık ıslansın yavrucak :)
Âmin. Allah kaç yaşında olursa olsun kimseyi annesiz bırakmasın yani olabildiğince.
bugün bizimki ekmeğin kabuğunu kopartmış ben de elinden alınca bastı çığlığı. Kızlar ya kızım 8 de uyudu altıda pişikliydi bi altını değiştirsem mi bilemedim şuanda çok da tatlı uyuyor. Siz hiç gece alt değiştiriyo musunuz? Dün 9 saat aç ve kakalı uyumuş. Bugün ne kadar uyur bilmiyorum ama pişiğin artmasından korkuyorum
Kizimi zorla uyuttum. Bugun evde temizlik var iyice dagiliyor dikkati. 15dk sonra temizlikci kadinin cep telefonu caldi uyuttugum odada birakmis! Ve kizim uyandi tukurukler yaparak. Gittim kadina keske odada birakmasaydiniz ona uyandi dedim kadin "heeeeeeaaaaaeeeee" dedi ya. Cildiricam.
Ne tesadüf bizde de temizlik var. Üstelik berra ile ilgilenmek için geleceğine söz veren kuzenim gezmelere gitmiş. Ve her sabah 2 saat uyuyan kızım 40dk uyudu uyandı. Halıları verdim koltuk kılıflarını yıkadım, perdeleri tülleri makinaya attım ve misafir gelecek bugün ne güzel dimi?
Ne tesadüf bizde de temizlik var. Üstelik berra ile ilgilenmek için geleceğine söz veren kuzenim gezmelere gitmiş. Ve her sabah 2 saat uyuyan kızım 40dk uyudu uyandı. Halıları verdim koltuk kılıflarını yıkadım, perdeleri tülleri makinaya attım ve misafir gelecek bugün ne güzel dimi?
Ben hiç göremiyorum resmi:)
KIZLAR BU HOLMER MAMA SANDAYLEYİS İLE GÖRÜŞTÜM BANA ŞUNU YAZDILAR
Merhaba Lepistess Hanım,
Arkadaşınıza 165TL vermiştik ancak ikinci bir indirim talebinde bulununca 160TL verdik. Malesef döviz çok yüksek ve kargo şirketleri 2 gün önce zam yaptı ancak sizide memnun etmek adına ürünü 165TL den kargo bize ait gönderebiliriz.
Almaya karar verirseniz hesap bilgilerimizi gönderebiliriz
alıcak olanlar bence şimdiden alsın kızlar daha da bu kadar indirim yapmazlar bence ben hesap nolarını bekliyorum alıcam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?