- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.281
canim ben banyodan sonra tulbentin ucunu kivirip siliyorum icini, bizimki suda cok kaldigi icin zaten banyodan sonra mutlaka sumukleride cikariyor:) veya ben ufak bir hamleyle zatrn yumusamis olduklrindan hemen temizliyorum. kulaginida tek kullanimlik yumusak havlularla temizliyorum. hic burnunda sumuk gormedim onun haricinde her gun banyo sonrasi temizlemek yetiyor bize canim.
bu arada ozlemisim seninickini gordum hizli hizli okurken gulumsetti:)
Hatrlar misiniz esimle kiyafet yuzunden tartismistik, ben hala daha alamamistim kiyafet. Annem bugun bi kargo yapti bana. Kizima da bana da bir suru sey almis. Her turlu ihtiyacimiz var. Oturdum agliyorum mutluluktan. Canim annem.
arkadaşlar benim kız birşey istediğinde ııııııııı diye sesler çıkartıyor kızar gibi
birde elinden birşey aldığımız zaman bir kızıp ağlıyorki görmeniz lazım
sizinkilerde böylemi?
kızlar dün nöbetçiydim bugün nöbetten çıktım dinlendim akşam misafirim geldi anca fırsat bulup girebildim az biraz geçmişe baktım ama çok geriye dönemedim
benim kızımda bir şey istemediği zaman ıııııı yapıyor istediğinde sevinip sesler çıkarıyor bazen annnnneee der gibi oluyor değişik değişik çıkarıyor işte sesler :)
birde bugün yüz üstü yatarken kollarının üzerinde kalktı (bunu zaten yapıyordu) sonra ayaklarınıda kaldırdı şınav pozisyonu gibi durdu biraz bacağını öne çekse emekliyecek gibi olacaktı :) 2-3 kez yaptı bugün bunu bakalım ne zaman sürünüp emekliyecek :)
canım acaba korkuyormudur bu aylarda artık korku hissi de oluyor bebeklerde acaba kucağındayken ikiniz duşa geçerseniz nasıl olur.yada birden yıukama bütün vucudunu popsunu ayrı yıkarsın daha sonrada başını böyle öçabuk bitirirsen sıkılmaz.bide bayo için oturmak için sandalye oluyor ondan denesen belki otur poziyonda daha memnun olur.
ağlamak ne kelime geçen gün oyalansın diye eline ekmek kabuğu verdim yumuşamaya başlayınca elinden aldım ağlamaktan resmen katılıp kıpkırmızı oldu
anneler candır. bizi en iyi onlar anlıyor. Rabbim annelerimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.
ağlamak ne kelime geçen gün oyalansın diye eline ekmek kabuğu verdim yumuşamaya başlayınca elinden aldım ağlamaktan resmen katılıp kıpkırmızı oldu
aynen bu sabah ekmeği aldım diye bastı çığlığı dayanamadım yumuşayan yeri aldım geri verdim :)))
canım ben 2 hafta önce deldirdim kızımın kulağını.. uyuşturularak delindi.. birtek makinanın sesinden korktu 3-4 saniye ağladı o kadar.. krem verdiler onu sürdüm sürekli.. tek püf noktası küpeyi sürekli haraket ettirmek.. o yara olmasını engelliyor.. hala daha küpesinin farkında değilEki Görüntüle 962771
Kizlar ivy hala yok ortalarda elbet bi selam verirdi, sosyal medyada ulasabilecek olan var mi? Ya da cep telefonunu filan bilen? Aybike bilir belki ama bugun o da cikmadi ortay. Kizlaaaaaaaar elma dersem cikin, armut dersem cikmayinnn
Elmaaaaa:))
bugün bizimki ekmeğin kabuğunu kopartmış ben de elinden alınca bastı çığlığı. kızlar ya kızım 8 de uyudu altıda pişikliydi bi altını değiştirsem mi bilemedim şuanda çok da tatlı uyuyor. siz hiç gece alt değiştiriyo musunuz? dün 9 saat aç ve kakalı uyumuş. bugün ne kadar uyur bilmiyorum ama pişiğin artmasından korkuyorum
Rossman marketleri alman marketler zaten bildigim kadariyla. kalite kontrolleri iyi yapiliyordur.
Ben yine de hametan beponthol sudocream, prime beyaz premium care ve unibaby yenidogan islak mendilden vazgecemiyorum.
Esim dalga geciyo hala mi yenidogan diye ama iyi bence boyle:)))
Bebeğin ek gıdasına günde 1 ya da 2 öğünle başlanır.
6 aylık olana kadar genellikle 2 öğün verilmesi önerilir.
ilk seferde bir çay kaşığının yarısı kadar, daha sonra bir çay
kaşığı kadar verilmeli, ilk ek besinlerde bir kaç çay kaşığı yeterli
olacaktır, eğer diliyle itmiyor ve istiyorsa bir kaç çay kaşığı daha
verebilirsiniz. İlk üç gün hep aynı besini verirseniz alerji açısından
gözlem kolaylaşır. Bu takip için ek gıdaya başlanması 6. aya
bırakılmamalı. 4,5-5 ayda ufak ufak tattırmaya başlarsanız tam
öğünlere geçtiğinizde 6. ayda zorluk ve panik yaşamazsınız
bebeğiminyemekleri.com sitesinde bu bilgiye rastladım kızlar, bazıları sanki tabuymuş gibi 6. aya kadar kesinlikle ağzına hiç bi şey dokundurmama taraftarıya, ben hep deneyimli annelerden ve iyi tanınmış doktorlardan duyduğum 6. ay öncesinde tatatırılması, 6.ayda da katı gıdaya geçilmesi yönünde
bazı forumlarda ay aman sakın vermiyoruz 6.aydan önce diye bilgiler varya ona sinirlendim o yüzden bu tür daha doyurucu bilgiler toplamaya çalşıyorum:):):)
benim bebeğim başak ama 27 ağustos doğumludemekki bebekler ııı sesi ile anlatıyor derdini
ya da aslan bebekleri böyle :))
karşı komşumun oğlu 2.5 yaşında aslan burcu ve oda sinirlendiğinde bişeyi istemediğinde aynı sesi çıkartıyor...
kzılar bu arada hep şikayet ediyorum ya kızım sürekli evde asosoyal olacak diye
o yüzden haftasonları hep dışarı çıkıyoruz, ama kızım bazen burnumuzdan getiriyor, haftasonları genelde yemeğe gidiyoruz, annem eşim ben ve kızımız
kızım genelde yemek aşamasına geçtiğimizde kucakta dolaşmak istediğinden yemeği burnumuzdan getiriyordu, burda iyi restoranlar genelde fransız tarzı, fransızca müzikler çalıyor falan
bu hafta sonu bir lübnan restoranı var oraya gidelim dedik, tüm gün gezdik akşamda oraya gittik, bu lünban restoranı biraz daha izbe bi yer, esnaf lokantası gibi, ama muhteşem kebaplar var, humuslar, muammaralar, babagannuşlar yapıyorlar:):)::) kızımla ilk kez giitk, gittiğimizde akşam 6 gibiydi, kızım 8 gibi uyduğu için bu saatlerde genelde çok huysuz oluyor
restorana giitiğimizde bangır bangır george yusuf çalıyordu şakkıdı şakkıdı arap düğünü havaları:):):) eyvah dedim bu gürültüde şimdi basıcak ağıdı zaten uykusuda var
yemekleri sipariş verdik kızımıda arabasına yatırdık, biraz oturdu bakındı falan sonra mzırdandı tabi, yemeklerde hala gelmemişti, sonra eşim az iöerde arabasıyla dolaştırdı bi getirdi uyumuş o bangır bangır müzikte
bi güzel yemeğimizi yedik tam 2 sdaat uyudu o şekilde, bizde rahat rahat keyif yaptık, çok güzledi, meeğer benim kız slow fransız tarzından ziyade şakkıdı arap müziği istiyormuş
george yusufun cd sini alıcaz:):):):)
Yuzmuyor da filede eller kollar cirpiliyo mutlaka, ama ters cevirdigim anda kafasini yikayacagimi anliyor hemen surat degisiyoreskiden aglamazdi ama gerilirdi, bikac banyodur kiyamet kopuyor
toprak ali adı canım.benim oğlum sabah 9da kalkar 11.30 da tekrar uyur 13.00 kadar sonra tekrar 3te uyur 16.15e kadar.sonra 18.30da bir uyku daha 19.45 e kadar genellikle.sonra yatırmam bir daha 22.30 da uyuturum o bi yarım saat sonra uyanır,bi daha emer uyur.gece 1.30,2 gibi uyanır emer,5,7 ve 9 diye gidiyor yani ben şükrediyorum çok beterdi.gece en az 3 kere uyanır yani.tabi gündüz uykuları hep böyle olmuyor.yatırırım bazen yarım saat sonra kalkar öbür uyku saatine kadar uyutmam uyumak istesede,çünkü gece saati değişiyor kayınca.ama eksik uyuduğunu genellikle bir sonraki uykuda tamamlıyor.belki seninkinin tam olarak uykusu gelmiyordur o saatte ama zorladığı için kendini sık sık uyanıyor olabilir.sonuçta uykusunu 13,14 saate tamamlıyorsa daha fazlasını beklememek lazım.hesapla sende. uyutmasan o saatte huysuzluk eder mi mesela bunlar etkenler.senin ne istediğin de önemli çünkü.
Ivy'cim Ben de sizleri ozledim. Ne buyuk keyifmis sizlerle yazışmak, yazılana hemen cevap vermek. Şimdi ya sabahın köründe işe gitmeden ya da bu saatlerde girebiliyorum.
Bu arada akademik kariyer yapmaya karar vermişssin. Şahsen tanımıyorum ama insan sanal da olsa uç aşağı beş yukarı yazıştığı kişilerin profilini, kültürünü, tarzını anlayabiliyor. Ben eminim bu işin altından başarı ile kalkacaksın. İstediğin bir şeyi yapmak kadar güzeli mi var. İnşallah buradaki arkadaşlığımız devam eder ve herkesin başarılarına, sevinçlerine ortak oluruz.
bugün bizimki ekmeğin kabuğunu kopartmış ben de elinden alınca bastı çığlığı. kızlar ya kızım 8 de uyudu altıda pişikliydi bi altını değiştirsem mi bilemedim şuanda çok da tatlı uyuyor. siz hiç gece alt değiştiriyo musunuz? dün 9 saat aç ve kakalı uyumuş. bugün ne kadar uyur bilmiyorum ama pişiğin artmasından korkuyorum
kızlar dün nöbetçiydim bugün nöbetten çıktım dinlendim akşam misafirim geldi anca fırsat bulup girebildim az biraz geçmişe baktım ama çok geriye dönemedim
benim kızımda bir şey istemediği zaman ıııııı yapıyor istediğinde sevinip sesler çıkarıyor bazen annnnneee der gibi oluyor değişik değişik çıkarıyor işte sesler :)
birde bugün yüz üstü yatarken kollarının üzerinde kalktı (bunu zaten yapıyordu) sonra ayaklarınıda kaldırdı şınav pozisyonu gibi durdu biraz bacağını öne çekse emekliyecek gibi olacaktı :) 2-3 kez yaptı bugün bunu bakalım ne zaman sürünüp emekliyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?