2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ivy'cim Ben de sizleri ozledim. Ne buyuk keyifmis sizlerle yazışmak, yazılana hemen cevap vermek. Şimdi ya sabahın köründe işe gitmeden ya da bu saatlerde girebiliyorum.

Bu arada akademik kariyer yapmaya karar vermişssin. Şahsen tanımıyorum ama insan sanal da olsa uç aşağı beş yukarı yazıştığı kişilerin profilini, kültürünü, tarzını anlayabiliyor. Ben eminim bu işin altından başarı ile kalkacaksın. İstediğin bir şeyi yapmak kadar güzeli mi var. İnşallah buradaki arkadaşlığımız devam eder ve herkesin başarılarına, sevinçlerine ortak oluruz.

kızlar dün nöbetçiydim bugün nöbetten çıktım dinlendim akşam misafirim geldi anca fırsat bulup girebildim az biraz geçmişe baktım ama çok geriye dönemedim
benim kızımda bir şey istemediği zaman ıııııı yapıyor istediğinde sevinip sesler çıkarıyor bazen annnnneee der gibi oluyor değişik değişik çıkarıyor işte sesler :)
birde bugün yüz üstü yatarken kollarının üzerinde kalktı (bunu zaten yapıyordu) sonra ayaklarınıda kaldırdı şınav pozisyonu gibi durdu biraz bacağını öne çekse emekliyecek gibi olacaktı :) 2-3 kez yaptı bugün bunu bakalım ne zaman sürünüp emekliyecek :)

Hatrlar misiniz esimle kiyafet yuzunden tartismistik, ben hala daha alamamistim kiyafet. Annem bugun bi kargo yapti bana. Kizima da bana da bir suru sey almis. Her turlu ihtiyacimiz var. Oturdum agliyorum mutluluktan. Canim annem.

anneler candır. bizi en iyi onlar anlıyor. Rabbim annelerimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.

ağlamak ne kelime geçen gün oyalansın diye eline ekmek kabuğu verdim yumuşamaya başlayınca elinden aldım ağlamaktan resmen katılıp kıpkırmızı oldu

demekki bebekler ııı sesi ile anlatıyor derdini
ya da aslan bebekleri böyle :))
karşı komşumun oğlu 2.5 yaşında aslan burcu ve oda sinirlendiğinde bişeyi istemediğinde aynı sesi çıkartıyor...

Birlikte banyoya girmeyi deneyecegim canim sagol. O sandalyeleri gormustum ama daha tam oturamiyoruz diye bakmamistim

aynen bu sabah ekmeği aldım diye bastı çığlığı dayanamadım yumuşayan yeri aldım geri verdim :)))

bugün bizimki ekmeğin kabuğunu kopartmış ben de elinden alınca bastı çığlığı. kızlar ya kızım 8 de uyudu altıda pişikliydi bi altını değiştirsem mi bilemedim şuanda çok da tatlı uyuyor. siz hiç gece alt değiştiriyo musunuz? dün 9 saat aç ve kakalı uyumuş. bugün ne kadar uyur bilmiyorum ama pişiğin artmasından korkuyorum

Ayyy maşallah. Küpeli prenses olmuş bu kız :)) çok yakışmış, güle güle kullansın canım

Elmaa yı duydum geldim canım :) keşke haber verseydim size günler nasıl geçti anlamamışım koşturmaktan yarında sabah kurs, öğleden sonra kızımın kursu, akşam bir arkadaşa ev görmeye gidilecek...

9 saat mi maşallah kızına bu kadar deliksiz uyuyor, gece acıkınca uyanmıyor mu? uyanırsa o zaman değiştir. benim kızım 2-3 saatte bir uyanıyor en çok uyuduğu 1-2 kez 5 saate yakın uyumuştu.

Ben türkiyedyken kızımın poposu bir iki defa pişik oldu, birde sürekli azda olsa kızarıktı. Gelince doktoruma gösterdim, pampers bez kullan ve penaten ürünlerinden vazgeçme dedi. Birde burada üretilen pamperslarda koku yok, çiş yapınca bezin içi sararmıyor, tr de üretilenlerde garip bir koku vardı, kimyasal kokusu gibi... Ben bepanthen, zeytinyağı kullanıyordum bebeğim için, onlarıda kullanma, sadece penaten in zink içeren beyaz kremini kulland edi. Şimdi poposunda hiç kızarıklık yok, pişik hiç olmadık.

Çok güzel bilgiler luboyfcum, bahsettiğin siteye bende göz atayım. Teşekkürler

demekki bebekler ııı sesi ile anlatıyor derdini
ya da aslan bebekleri böyle :))
karşı komşumun oğlu 2.5 yaşında aslan burcu ve oda sinirlendiğinde bişeyi istemediğinde aynı sesi çıkartıyor...
benim bebeğim başak ama 27 ağustos doğumlu

Kanlarında var luboyfcum, benim kızımada naynini naynini diye alkış yapıyordu akrabalar, çıldırıyordu, zıplamaktan yorgun düşüp uyuyordu yani nasıl çoşturuyorsa oyun havası :)

Yuzmuyor da filede eller kollar cirpiliyo mutlaka, ama ters cevirdigim anda kafasini yikayacagimi anliyor hemen surat degisiyor eskiden aglamazdi ama gerilirdi, bikac banyodur kiyamet kopuyor

Canım başını yıkarken bebek oturur pozisyonda olursa daha güvende hisseder, koca kız oldu artık niye hala file kullanıyorsunki, oturt küvetine azcık ıslansın yavrucak :)

Maşallah Toprak Ali nin uyku düzeni çok güzelmiş bence, azmini taktir ettim canım. Benim kızımında rutini bu şekilde ama 3 gun boyleyse 2 gün gündüz uykuları dağanık. Bunada şükür :)

Sorma canım, zamanla hepimiz artık işe güce daha fazla zaman ayıracağız bu miniklerin arkasından koşturmak gerekecek maalsf eskisi kadar çok çene çalamayacağız. Ama olsun, buradan kopmadığımız sürece birbirimizin hayatlarını paylaşmaya devam edeceğiz.

Dr işi kesin değil henüz ama hergün biraz daha hevesleniyorum, umarım olur ve olursada altından kalkabilirim, yarım bırakmış olmak istemem hiç bir işi. Bu diploma kızımın şerefine gidecek zaten bakalım ne olacak :)

Kayra yı öpüyorum :))

ben akşam 10-11 arası muhallebi maması yedirip gazını alıp altını değiştiriyorum sonra uyutuyorum. muhallebi maması tok tutuyor 4-5 arası uyanıyorum benimki bazen mıkırdanıyor bazen sesi çıkmıyor ama yinede mama veriyorum uykusunda içiyor. kalkmamız 7buçuk 8 oluyor kalkınca ilk iş altını alıyorum. gece uyurken kaka yapmıyor. doğumundan şimdiye kadar 2 kere yapmıştı sanırım onuda bekletmeden almıştım. şimdi gece altını açınca uykusu kaçıyor uyutamıyorum 2 saat. bende kaka yapmadıkça almıyorum ki zaten uzun zamandır yapmıyorda.

Senin kız heran yol alabilir gibi geldi bana :) maşallah Hasibecim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…