2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fikriyecim biz de seni merak ediyorduk hoşgeldin, kolaylıklar canım sana 2 çocukla gerçekten zor ama bak ne güzel resim yapacak kadar vakit bulabiliyorsun oğlunla
faydalı paylaşımlarını özledik

kızlar kızım kaka yaparken çok fazla ıkınıyor bu ara
birde son zamanlarda haftada bir kaka yapmaya başladı, kakası da çok koyu top gibi, acaba yeterince beslenmiyo mu, rengi sarı ama
katı gıda da çok az alıyo 2 günde 1 kez ve en fazla bir fincan genelde yarım fincan yiyor, neden böyle olduki anlamadım
5.5 aylık bir bebeğin ne kadar su tükemesi gereiyor 1 günde sadece anne sütü alıyor ve günde 3 kaşık yoğurtla yarım fincan sebze meyve püresi
o kadar çok ıkınıyorki kıpkırmızı oluyor kakasını yaparken normal mi bu dönemde bilmiyorum sizler de nasıl durumlar

yoğunluk iyidir ivycim:):):) insanlar çok boş kaldığında gereksiz şeyelere sarıyorlar:):):):)
bu yoğunluk arasında bizi de gelişmelerden haberdar etmeyi unutma!!!

yulaf bulsan ona da,onu yedirsen benim çok kabızlık problemim vardı yoğurtla karışık yulaf yerdim çok iyi gelirdi.belki bağırsaklarını o kadarı da zorluyor olabilir sonuçta bu bi geçiş dönemi.ya da mesela hangi sebze yapıyorsa onu vermeyebilirsin.patateste kabız yapar mesela,ishal olunca patates yeriz ya hani.

inşallah canım ya...gerçi ben onun iş hayatından iyice ümidi kestim ama belli mi olur

teşekkür ederim canım :)
ben artık bu beslenme işini tamamen paşaya bıraktım nezaman neye hazır aslında onlar bize çok güzel anlatıyor...baktım kahvaltıdan çok keyif aldı. bugün organik pazarımız var, peynirini falan alıp ufak ufak başlayayım diyorum artık

teşekkür ederim canım :) kusuruma bakma ancak yazabildim...ah ne iyi geldi oksijen, geldiğimizden beri enerji saçıyor çocuk :)

valla canım gıdım gıdım sütle eziyet ediyorum ben bu çocuğa...yavrum açlıktan ne bulsa yiyiyor :)))
bu arada geç oldu ama çoook geçmiş olsun size

çok teşekkür ederim canım :)
bu arada kesinlikle sana katılıyorum...Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, hatta kocasına bile

Aha super:) biz de ilk kahvaltimizi cts yaptik peynir ve yunurta sarisiyla:)) gorusmen de hayirlisiysa olur insallah canim, hosgeldin tekrar.

hoş buldummm :)) özledim valla sizide bu canavar artık bana hiç fırsat vermiyor :)

çok teşekkür ederim canım benim :))

Biz gunde 3 yapiyoruz bazen amagunde bir veya iki genelde. Bazen baya kati oluyo ben ek gida cok. Veriyorum aetik oyizden sari kakalar cok nadir rengi hep bi garip ve kokulu.

saol canım :)
şimdi bişey dicem Mune gelicek yine sopa gösterecek :))
okumasada okuyan haber uçurur emin ol

Ee biz de ozledik olmaz kiiiiiii, emel de yok bu ara, sen ivy, hepiniz mi yogunsunuz arkadasim:)

aybike özelden mesaj attım

cevap verdim canım
benim fikrim daha çok küçük oldukları için evde bakıcı ile kalmaları ama imkan yoksa ne yapacağız, mecbur kreş tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…