- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.321
SELMALAR GÜZEL ANNELER ÇOKTAN DÜZENLİ OLARK GİRİP SİZE TAKİP EDEMİYORTUM Ç0K ÇOK BÜYÜK EKSİKLİK YAŞIYORUM BU DURMDA.Bir yoğun hastalıklar misafirler günleri yaşıyoruz.Çok şükür hastalıklarımız öyle ciddi birşey yok ama iki çocuk olunca sırayla olunca hasta olmadan bir günümüz olmuyor.Okullar tatil evde iki paşayla olunca biraz yoğunum.Berke uyunca abisiyle ilgilenmeye çalışıyorum onu çok ihmal ediyorum ve fırsat bulunca birlikte resim ve deneyler yapıyoruz en sevdiği etkinlikleri.Şİmdi oturup kuru yemiş ve çay keyfi yapıyotuz bana izin verdi size bir mesaj yazmaysına:)))
Şükür tatil güzel geçiyor oğlum dinliyor sayılır:)))grip de bizden geçti gititi İnşalah bir daha gelmez.Berke de azıcık azcıı mamalara başladı.Lybof çok sağol yazın çok iyiy geldi bana.Ben de berkeye azar azar veriyorum ve günde iki kez veriyorum böyle uygun gördüm.Sabah 6 gibi emer sonra 7 den sonra uyanır ve artık saat 10 gübü uyur ve diyer bebekler giib uyanınca mer bili,yorsunuz sadecama severcek daha yeni yeni başladık tecrube konuşuyor sanırm çok rahatım şimdilik.İnşalalh hep böyle olurum.
maşallah size Toprak Ali çok tatlı ve annesi de çok güzelmiş.
Elmaa yı duydum geldim canım :) keşke haber verseydim size günler nasıl geçti anlamamışım koşturmaktanyarında sabah kurs, öğleden sonra kızımın kursu, akşam bir arkadaşa ev görmeye gidilecek...
kızlar kızım kaka yaparken çok fazla ıkınıyor bu ara
birde son zamanlarda haftada bir kaka yapmaya başladı, kakası da çok koyu top gibi, acaba yeterince beslenmiyo mu, rengi sarı ama
katı gıda da çok az alıyo 2 günde 1 kez ve en fazla bir fincan genelde yarım fincan yiyor, neden böyle olduki anlamadım
5.5 aylık bir bebeğin ne kadar su tükemesi gereiyor 1 günde sadece anne sütü alıyor ve günde 3 kaşık yoğurtla yarım fincan sebze meyve püresi
o kadar çok ıkınıyorki kıpkırmızı oluyor kakasını yaparken normal mi bu dönemde bilmiyorum sizler de nasıl durumlar
Hoş geldin. Umarım yaratırlar o pozisyonu. Ve atahanın ilk kahvaltısı hayırlı olsun. Ben 1 haftadır yumurtanın sarısından ve peynirden azıcık veriyorum. Şapur şupur yiyor ama fazlasını istemiyor. Topic olarak komple dua ettik bak kısmen işe yaramış. Bi daha abandık mı tamamdır bu iş. Hatta bu iyiye gidiş iyice ivmelenirse eşinde iyi bir anlaşma yapar ve süper olur.
hoşgeldin aybikecim hakkında hayırlısıyla olur umarım, bak 40 günlükken bırakıp çalışacaktın oğlunu nerdeys e6 aylıken başlayacaksın, tabi maddi sıkıntılar çektiniz zor olmuştur eminim ama onun kısmeti senin onun yanından 6 ay ayrılmamanmış,
şimdi artık sorun olmaz bu iş olursa atahan kocaman oldu zaten
kahvaltıya başlaycakmısnız artık canım, ben de 6 ay bitiminde yani 2 hafta sonra başlayayım kahvaltoıya diye düşünüyorum
zaten katı gıdayı da çok vermiyorum ama ona rağmen çok zor kaka yapıyıor
bir şey sormak istiyorum. olun emzik alıyor mu?
hoş geldin. inşallah senin için pozisyon oluştururlar da en kısa zamanda başlarsın.
Atahan paşanın ilk kahvaltısı hayırlı olsun , hem oksijen hem de bulunduğu ortam iyi gelmiştir :)
Hosgeldin canım , hakkında hayırlısı olsun insallah pozisyon çıkarırlar sana uygun
Atahan zaten oburix sen sütle ona eziyet etme ,ver yesin kuzu :))
Tüm gecmis olsun dilekleriniz icin cok teşekkürler arkadaslar , iyiki varsınız
Gece geniz akıntısı olup huzursuz oluyor ama gündüz iyi sukur , bakalım bugün aşılarımız var , insallah sorunsuz atlatiriz
canım ne güzel bebeğin pozitif enerji alıp enerji patlaması yaşamaış maşallah.
bu defada kötüü haftasonu ben geçirdim.
annem söylediklerime alınıp evine gitme kararı aldı eşimede çağır anneni gelsin diyor ve kayınvalidemi çokta istemediğimi bilerek sırf beni sinir etmek için yapıyor bunu.ANLADIM Kİ HİÇBİRİ ZORA GELEMİYOR YAVRUMA BAKMAK HERKESE ZOR GELDİ.ÇOK GÜCÜME GİDİYOR. bakıcı bulsam ben çokmu baktırmaya baygınım sanki size.
alındığıda bişey olsa içim yanmıcak sadece gitmek için bahane arıyor işte.muhtacım ya bebeğime bakıyor.
kafama kakarak bakılıyor. bunalımdayım.yemek yapma diyorum canım sıkılır diyip yapıyor ben yapıyorum zaten yemeğimi.sonra yemeğini yaptım diyor
kendimi yorgun ve yalnız hissediyorum.
olaya gelince;
eşim oğlumun altını değiştirdi sonra birazda çıplak kaldı ben de üşütür diye düşündüm ama eşime çokta karışmak istemedim aman giydir üşütür filan diye oynaşa oynaşa giyindiler birde beline kadar kaka olmuş altını yıkadım poposu nefes alsın diye.çıtçıtlı badisi filan batmıştı.çıplak geçirilmiş 10 dakkalık sosyal zaman .
sonuçta o da babası anannesinden daha çok düşünür oğlunu.birde giyinirken sıkılıp ağlıyor oynayarak soy oynayarak giydir aglatmamak için.vakit kaybı.ama oğlum mutlu :)
(annemide defalarca kibar dille uyardım anne eşime karışma zaten baskıcı bir ailede büyümüş hala da akıl veren bir aileye sahip.kimsenin kalbini kırmamak için içine atıyor cevap vermiyor biriktirip sebepsizce surat asıp suratsızca dolanıyor evde sonra.kocam deprosyana gircek ya karışılmaktan yumuşak yüzlü diye.böyle yap şöyle yap deme rahat etsin koskocaman adam. ben de hoşlanmıyorum akıl verilmesinden aklımız var çok şükür dedim ne isteiyorsa yapsın . örneğin ampulmü değişecek şimdi yapma sonra yap, patates kızartması sitiyor şimdi yemek var sonra yap vb... bbunun gibi şeyler ya belki ALLAH korusun yarın ölecek o patates kzıartmasını şimdi yemek istiyorsa şimdi yicek bu kadar.tamam bazen ben de derim eşime ama benım demem farklı onunki farklı.
neyse sonra oğlum biraz mızmızlandı annemde hemen ''çocugu 2 saatte giydirdiniz çıplak durdu hastalandı işte dedi'' ben de ne alaksı var hemen de hasts olucak değil ya dedim .sonra köpürdü hemen herşye cavap veriyormusum o cocuguma bakıyormus alttan alıcakmışım falan fistan.
birde bunun üstüne eşimde anneye babaya öyle yapılmaz deyince iyicene dellendim bir de çocugun yanında eşim sesini yükseltti kan beynime sıçradı sinirden bende ona kızdım bu defa '' ya ben sen çocugu 2 saatte giydirdin diye annem laf söleyınce ona köpürdüm o bana akıl veriyor ''ya yavrumun yanında kimse yüksek sesli konuşamaz ya ....ben sokaktamı buldum oğlumu .onun psikolojisi şimdi oluşuyor .
annem kocama , kocam anneme akıl verip laf söyleyemez ama onların haklarını ben savunuyorum ben kötü oluyorum.onlar iyi masum ben cadı.
ikisinede sorsam annem eşimi, eşimde annemi daha çok sevdiğimi düşünüyordur:) onları savununca.
yok ben artık en çok kendimi seviyorum...
yorulan ben ,kalbi paramparça olan ben kötü yine ben
Allah kimseye muhtaç etmesin.
Aha super:) biz de ilk kahvaltimizi cts yaptik peynir ve yunurta sarisiyla:)) gorusmen de hayirlisiysa olur insallah canim, hosgeldin tekrar.
Benim kızım 6 aylık iken 6300gr dü canım.
Teşekkür ederim canım . :)
Bende deneyerek alma taraftarıyım ama o zaman İstanbul a gelmemiz lazım dediğim gibi burada pek seçenek yok ben netten alacaktım. Bakalım eşimle konuşayım ona göre annemlere gelince alırız.
Evet canım ama silemiyorum burada hava çok ama çok soğuk ve kar atıştırıyor
Ne yapayım canım Temizliğe gelen kişinin işini pek sevmiyorum. O yüzden kendim silerim dedim. Ama hava buz kar atıştırıyor.
Çok geçmiş olsun canım. Allahtan birşey olmamış. Dişinizde hayırlı olsun.
Gördüm ama geç kaldım galiba canım
Evet canım gittik geldik çok şükür gelirken babamız aldı. Evet canım çok tez can'ım kızımda anasına çekmiş içerde yatamadı 9 ay :) Ya aslında gitmeyecektim de canımı sıktılar bebekler gidilmezmiş bilmem ne sanki bebeği olan eve hapis olmak zorunda.
Çok sevindim canım hadi bakalım inşallah güzel haberler duyarız. Maşallah Atahan paşaya da :)
Hakkınızda hayırlısı canım . Sevindim konuşmanıza :)
Bizim doktorumuz acd verdi canım.
hayırlısı olsun canım inşallah olumlu sonuç olur
atahanada maşallah
kızlar kızım kaka yaparken çok fazla ıkınıyor bu ara
birde son zamanlarda haftada bir kaka yapmaya başladı, kakası da çok koyu top gibi, acaba yeterince beslenmiyo mu, rengi sarı ama
katı gıda da çok az alıyo 2 günde 1 kez ve en fazla bir fincan genelde yarım fincan yiyor, neden böyle olduki anlamadım
5.5 aylık bir bebeğin ne kadar su tükemesi gereiyor 1 günde sadece anne sütü alıyor ve günde 3 kaşık yoğurtla yarım fincan sebze meyve püresi
o kadar çok ıkınıyorki kıpkırmızı oluyor kakasını yaparken normal mi bu dönemde bilmiyorum sizler de nasıl durumlar
merhaba kızlar. perşembe günü döndük eve.. cuma eşimi hastaneye götürdük o da nee.. açtık kan şekeri 380 tokkluk 500 çıktı.. benim adam ondan sinirliymiş.. iğneye başlayacak ama onun öncesinde ilaca başladı bi görün melake oldu
birdeeeee benim kızımın dişi çıktı bugün teyzeleri.. parmağımı bi ısırdı öyle farkettim.. dünde ısırmıştı ama yoktu... 4-5 gündür çok erken uyanmaya başlamıştı ve rüyasında ağlıyordu.. 2 haftadırda kaka artışı oldu.. bugün gördük incimizi.. darısı çıkmayanların başına.. bizim kızında 6. ay aşısı cuma günü.. bu dişin üstüne aşılar nasıl olur bilmem..
NEVALE: canım hakkınızda hayırlısı olsun.. eşine söyleyip rahatlamana sevindim.. belki kızıcaksın ama ben olsam aldırmazdım.. kocamla boşanma aşamasında olsam aç açıkta kalsam dahi.. bebek için uğraşan olumsuz sonuçlar elde eden o kadar kadın varken Allah benim karnıma ruhundan üflemiş can vermiş.. ben kıyamazdım ona.. tabi ben benimm.. senden ricam noluuurr iyi düşün.. sonra pişman olma.. vardır bunda bir hayır..
ayyy ne güzel bir kare yaa :) inş bize de nasip olurda eksiklik var yahuuu.. şu benim gözümün nuru kızın neredee
afiyet olsun paşaya.. inş hayırlı haberler gelir canım..
bu arada delimavi gelip sana çatmıştı beni neden sildin diye.. o da beni silmiş. tabi ki kendi kararı.. burayıda okuyorsa sana haksızlık yaptığını ve gözümden kaçmadığını bilsin diye yazıyorum bunuda...
yoğunluk iyidir ivycim:):):) insanlar çok boş kaldığında gereksiz şeyelere sarıyorlar:):):):)
bu yoğunluk arasında bizi de gelişmelerden haberdar etmeyi unutma!!!
inşallah canım ya...gerçi ben onun iş hayatından iyice ümidi kestim ama belli mi olur
teşekkür ederim canım :)
ben artık bu beslenme işini tamamen paşaya bıraktımnezaman neye hazır aslında onlar bize çok güzel anlatıyor...baktım kahvaltıdan çok keyif aldı. bugün organik pazarımız var, peynirini falan alıp ufak ufak başlayayım diyorum artık
teşekkür ederim canım :) kusuruma bakma ancak yazabildim...ah ne iyi geldi oksijen, geldiğimizden beri enerji saçıyor çocuk :)
valla canım gıdım gıdım sütle eziyet ediyorum ben bu çocuğa...yavrum açlıktan ne bulsa yiyiyor :)))
bu arada geç oldu ama çoook geçmiş olsun size
çok teşekkür ederim canım :)
bu arada kesinlikle sana katılıyorum...Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, hatta kocasına bile
hoş buldummm :)) özledim valla sizide bu canavar artık bana hiç fırsat vermiyor :)
çok teşekkür ederim canım benim :))
saol canım :)
şimdi bişey dicem Mune gelicek yine sopa gösterecek :))
okumasada okuyan haber uçurur emin ol
aybike özelden mesaj attım
Kılzar bebeğimi bi kreş kabul etti tanıdık hatrına 500 tlye
tek bebek benım oğlum olucak .diğerleri büyük kadına içim ısındı .dedim ağlarsa zırlarsa nolucak dedim orasını bize bırak bzım işimiz bu dedi bayan. Aslında evde bakıcı daha iyi olur dedi.istersen öylede araştırayım çevremi dedi.
Ama çok zor durumdaysan bakarım ben seni amdur etmeyiz dedi.
Sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?