2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oğlumun enerjisi evde biriken işler mahvetti beni ancak gelebildim
daha geçmişe yeni bakıyorum göremedim daha , ivy çıktı mı ortaya

yettim kuzum yettimmm :)))
oğlum haftasonu tatilinin acısını çıkartıyor benden

içimden bir ses bu motiliumun işi avm ye dönecek gibi geliyor :)))
özelliklede ilacın kullanılmasına karşı olanlara bakınca hiçbiri topicimizin müdavimi değil :)

Hatirlayamadim kimler karsi. Aman bana uzak olsun :))) ben severim motiliumu, ben lafimi koruuuuum, isteyen uzerine alinir istemeyen alinmaz. Salla:)

Valls gidik filsn superdi:) aman masallah yesin icsin s.csin löp löp et pıt pıt yag olsun. :))

doğru diyorsun valla yeme içme iyi de s.çma işi bi tuhaf ya 3 gün bitti daha ben kaka bekliyorum.ek gıda da yok bizde günde 2 kere yapıyordu,günde bire düştü,sonra iki günde bi yapmaya başladı,ara sıra da böyle 3,4 gün bekliyorum.sonra yaptığı da katı olmuyor anlamıyorum,kabız böyle mi olur sadece beklediği için sanırsam kötü kokuyor çok

Yalanci kabizlik diye bisey varmis sanirim. Ondan olabilir mi? Bizim kama azalmisti suyu arttirdim direk kakamiz artti:)

erkek çocuğunda ateşli yüzmin koloni baya ağır enfeksiyondur çünkü yapı olarak penisde vajen gibi bakterilerin içe girmesi kolay değildir bazı doktorlar erkek çocuğunda ellibin koloniyi ateş varsa enfeksiyon olarak görür.

kızlar sizden 2 konuda yardım bekliyorum..

1- kızım mama yiyor. ek gıdaya geçti fakat 1 damla su içiremiyorum.. ne biberonla ne kaşıkla.. hemen püskürtüyor iğrenip.. nasıl içirebilirim

2- orasından akıtıntı geliyor ara ara. hani bizde de olur ya aynı onun gibi.. bulaşık şeklinde görüyorum.. bugünde altını bağlarken bi kaç damla orasından süzülürken gördüm.. siz hiç karşılaştınız mı? böyle beyazımtrak

canım ben bilmıyorum ama kızı olan birine sordum üşütmekten filan mantar oalbilir kız bebekte dedi onun 2 kızı var .
suyuda bu bazı ilaçların damlalık gibi bişeyi varya ben onla veriyordum azının kenarından şimdi alıştı içiyor.o damlalık gibi şeylerden alabilrisin.

canım püresinin içinde patates varsa o yapıyordur.. patates malesef kabızlaştırıyor..

teşekkür ederim canım.. üşütmekten olacağını sanmıyorum çünkü doğduğundan beri var. 40 ının içindeyken doktora sormuştum içi temizleniyor ondan normal gelmesi demişti.. haal daha ara ara devam ediyor.. cuma günü aşımız var.. birde ordaki hemşireye sorayım bakalım.. o ne dicek..

benim kızımda da ara ara görüyorum ama çok sık değil. sorunca haber ver olur mu bende merak ettim şimdi.

Kaka yapmazsa değiştirmiyorum canım ben
TOPRAK ALİ VE BEN (4 AYLIK KIZLAR BURDA)
ilk defa resim yüklüyorum umarım yanlış bir şey yapmam.

siz paylaştınız hep bebeklerinizin resimlerini.ayıp olmasın dedim bende.

Oy maşallah toprak Ali ve annesine , op bizim yerimize kuzuyu annesi maşallah size
Canım öyle sert ve top gibiyse ek gıda kabiz yapmış olabilir
Sen zaten yulaf veriyordun , biraz da suyu arttir istersen, bizimki de günde 4 kez yaparken 2 güne 1 filan yapmaya başladı , ek gıdalara zeytinyağı katıyoruz , hemde alıştı heralde daha iyi artık

canım ellerine sağlık çok güzel izah etmişsin...tavsiye ettiğime pişman olmaya başlamıştım

kızlar bugün kızım bağırıp çığırırken resmen anne dedi bilinçli olarak söylemediğini düşünüyorum ama yinede hoşuma gitti
bu arada yarın nöbetçiyim buralarda olamıcam cuma gününe kadar :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…