2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

insallah coook guzel haberler alirsin canim. bu is olursa manisa da mi olacaksin?

Atahan pasaya afiyet olsun goturmus kahvtilari anneanne elinden demek :)) yarasin kuzuya.

saol canım :)) valla anneanne elini bekliyormuş oğlum, bir tatlı kahvaltı yaptı :)
yok canım, bu iş de aynı sektörde satış...homeoffice olacak daha çok, toplantılara fabrikaya gideceğim. eee zaten Manisa benim evden 1,5 saat

okuyunca bile yoruldum canım ya Allah kolaylık versin

Sağol canım. Tabiki ben yapamam o kadar işi. Kızım izin verse gücüm yetmez. Yardım alıyorum. Ama misafir sebebiyle yetişmedi işler. Tülleri asamadım hala bu saat oldu. Mutfağa hiç elleyemeddik. Güya bende yardım edecektim. Dolaplara ve buzdolabına dalacaktık.

Aybike yine beğendi, kk yine izin vermedi

ben adamlara bugün mesaj attım siteden ama cevap gelmedi, siz hangi mail adresine gönderiyorsunuz canım

ah canım benim paşa suyu hiç sevmedi hiç içmiyor
bende çareyi akşam hazırladığım mamasını çok sulu yapmakta buldum..ama tabi bu sadece geçici bir çözzüm farkındayım
bir şekilde içmesi lazım artık

Hatirlayamadim kimler karsi. Aman bana uzak olsun :))) ben severim motiliumu, ben lafimi koruuuuum, isteyen uzerine alinir istemeyen alinmaz. Salla:)

karşı olana lafım yok canım...kiminin içine siner kimininkine sinmez.... bi ara birileri çıktı eli sopalı bir şkeilde çocuklara ne yapıyorsunuz falan demişti, benim lafım onlara
yoksa kimse üzerine alınmasın aman, kırılmasın bana

canım erkek annesi olarak ikinci soruna cevap veremiyorum
ilk sorunun cevabını ise merakla bende bekliyorum, aynı dert bizde de var

ben adamlara bugün mesaj attım siteden ama cevap gelmedi, siz hangi mail adresine gönderiyorsunuz canım

Canım adresi hatırlamıyorum ama sitede 2 mail adresi var. Aşağıdaki iletişim formunda o ikisinede yolladım yarın korgoya verıcekler Kayseri'den bakalım kaç günde gelir nasıl bişey.165 e anlaştık.

canım sana verilen tavsiyeyi ben yıllar önce denemiştim...lisedeyken bir rahatsızlık geçirdim ve resmen kel kaldım
bir ay ancak yapabildim çünkü Manisanın sıcağında sarımsak kokusuna daha fazla dayanamadım...ama kesinlikle çok işe yaradı
unutmuştum aklıma getirdin, başlayayım tekrar kullanmaya...paşam döktü bütün saçlarımı, sanki çok vardı da önceden :))

Canım adresi hatırlamıyorum ama sitede 2 mail adresi var. Aşağıdaki iletişim formunda o ikisinede yolladım yarın korgoya verıcekler Kayseri'den bakalım kaç günde gelir nasıl bişey.165 e anlaştık.

bende oraya mesaj attım ama cevap gelmedi
tekrar deneyeyim bakalım...aras ve yurtiçi kayseriden istanbula 1 günde teslim ediyor diye biliyorum canım

mesajın için teşekkür ederim canım...bende orta1 den üniversite sona kadar Manisada yaşadım, sen merkezde miydin?
bir bakıyorsun tanıdık çıkıyormuşuz :))

bende degştrmyodum cnm ama altında pşik var diye tedrgn olmuştum genede uykusunu bölmek istemediğim için değiştrmedim

bnm kızda öyle kaka yapınca falan pek uyanmıyor.ben farkedersem ancak

aaa misafir davetsz ve habersz olmuş sanrm

siz paylaştınız hep bebeklerinizin resimlerini.ayıp olmasın dedim bende.

hımmm maşallah minik toprak aliye çok tatlısınız ikinizde

sen hemşire falan mısn hasibe

mesajın için teşekkür ederim canım...bende orta1 den üniversite sona kadar Manisada yaşadım, sen merkezde miydin?
bir bakıyorsun tanıdık çıkıyormuşuz :))

hımm merkezdeydim liseyi nerde okudun belkide bi yerlerde kesişmiştr yollarmız ben FAL mezunuym.üniyide izmirde okudum. yani manisa izmiri severim temmuz ağustos aylarında dışında

arkadaşlar benim hamilelik öncesinde de saçlarım kırılgan ve güçsüz olduğu için loccitane nin saç maskesini kullanıyordum faydasını gördüm. hamilelikte saçlarım tutam tutam dökülmeye başladığın da ise yine loccitane nin saç kremini, şampuan olarak da bioxine başladım. halen devam ediyorum(1 yıl oldu) kesinlikle faydasını gördüm. en önemlisi ürünlerin bitkisel olması ve hiç değiştirmeden aynı markayı kullanmak. bu arada loccitane Fransız markası ve şu cilt bakımda mucize olan shea yağını kullanıyor ürünlerinde. el kremleri de harika.

Kizlar dr malesef gitti sizlerin onerecegi iyi bir dr varmi bu konuda sizlerinde titiz oldugunu biliyorum bu yuzden size soruyum istedim istanbulda avrupa yakasinda avcilara beylikduzune kucukcekmeceye yada buralara yakin bir semtte arkadaslardan biri ozlem ozsoyuo onerdi iyi bir dr baska fikri olan varmi

Ben o olayi da hatirlayamadim aybikecim ya. Aman herkes kendi cocuguna icine nasi siniyosa biseyler veriyo iste. Bence gayet olagan bu motilium

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…