- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.361
insallah coook guzel haberler alirsin canim. bu is olursa manisa da mi olacaksin?
Atahan pasaya afiyet olsun goturmus kahvtilari anneanne elinden demek :)) yarasin kuzuya.
okuyunca bile yoruldum canım ya Allah kolaylık versin
Sorma canım, zamanla hepimiz artık işe güce daha fazla zaman ayıracağız bu miniklerin arkasından koşturmak gerekecek maalsf eskisi kadar çok çene çalamayacağız. Ama olsun, buradan kopmadığımız sürece birbirimizin hayatlarını paylaşmaya devam edeceğiz.
Dr işi kesin değil henüz ama hergün biraz daha hevesleniyorum, umarım olur ve olursada altından kalkabilirim, yarım bırakmış olmak istemem hiç bir işi. Bu diploma kızımın şerefine gidecek zaten bakalım ne olacak :)
Kayra yı öpüyorum :))
KIZLAR BU HOLMER MAMA SANDAYLEYİS İLE GÖRÜŞTÜM BANA ŞUNU YAZDILAR
Merhaba Lepistess Hanım,
Arkadaşınıza 165TL vermiştik ancak ikinci bir indirim talebinde bulununca 160TL verdik. Malesef döviz çok yüksek ve kargo şirketleri 2 gün önce zam yaptı ancak sizide memnun etmek adına ürünü 165TL den kargo bize ait gönderebiliriz.
Almaya karar verirseniz hesap bilgilerimizi gönderebiliriz
alıcak olanlar bence şimdiden alsın kızlar daha da bu kadar indirim yapmazlar bence ben hesap nolarını bekliyorum alıcam bugün
kızlar kızım kaka yaparken çok fazla ıkınıyor bu ara
birde son zamanlarda haftada bir kaka yapmaya başladı, kakası da çok koyu top gibi, acaba yeterince beslenmiyo mu, rengi sarı ama
katı gıda da çok az alıyo 2 günde 1 kez ve en fazla bir fincan genelde yarım fincan yiyor, neden böyle olduki anlamadım
5.5 aylık bir bebeğin ne kadar su tükemesi gereiyor 1 günde sadece anne sütü alıyor ve günde 3 kaşık yoğurtla yarım fincan sebze meyve püresi
o kadar çok ıkınıyorki kıpkırmızı oluyor kakasını yaparken normal mi bu dönemde bilmiyorum sizler de nasıl durumlar
Ee biz de ozledik olmaz kiiiiiii, emel de yok bu ara, sen ivy, hepiniz mi yogunsunuz arkadasim:)
Hatirlayamadim kimler karsi. Aman bana uzak olsun :))) ben severim motiliumu, ben lafimi koruuuuum, isteyen uzerine alinir istemeyen alinmaz. Salla:)
kızlar sizden 2 konuda yardım bekliyorum..
1- kızım mama yiyor. ek gıdaya geçti fakat 1 damla su içiremiyorum.. ne biberonla ne kaşıkla.. hemen püskürtüyor iğrenip.. nasıl içirebilirim
2- orasından akıtıntı geliyor ara ara. hani bizde de olur ya aynı onun gibi.. bulaşık şeklinde görüyorum.. bugünde altını bağlarken bi kaç damla orasından süzülürken gördüm.. siz hiç karşılaştınız mı? böyle beyazımtrak
ben adamlara bugün mesaj attım siteden ama cevap gelmedi, siz hangi mail adresine gönderiyorsunuz canım
Bende ne zamandır bunu soracağım unutuyorum :) bn normalde her 3-4 ayda bir şampuan dğiştiririm, 2 marka var kullandığım sırayla alıyorum ikisinide, john frida ve elseve. Elseve den memnun değilim artık, hangi şampuanı alsam diye size soracaktım. Çok saç döküyor v doğumdan sonrada arttı, gerçi bende saç bol ama yinede tedbirli olmak istiyorum. Bioxin i denyeyim bende çok saol canım.
Bir yakınımın verdiği bir tarifi de paylaşayım, ufak bir şişe zeytinyağına 1 diş sarımsak doğrayıp 5-6 gün bekletiyoruz. Sonra her banyo öncesi dökülen ve güçsüzleşen yerlere zeytinyağıyla masaj yapıp, yarın saat sonra yıkıyoruz saçları, sonrada bu tarifi veren kişiye dua ediyoruz :) benim kardeşim yaptı ufak ufak saçlar bile çıkmış, çok tavsiye etti ama ben henüz denemedim.
Canım adresi hatırlamıyorum ama sitede 2 mail adresi var. Aşağıdaki iletişim formunda o ikisinede yolladım yarın korgoya verıcekler Kayseri'den bakalım kaç günde gelir nasıl bişey.165 e anlaştık.
bende degştrmyodum cnm ama altında pşik var diye tedrgn olmuştum genede uykusunu bölmek istemediğim için değiştrmedimcanım ben kaka yapmadığı için gece değiştirmiyorum benimki 21.30 22.30 arası uyuyor genelde gecede bir iki sefer uyanıyor emziriyorum geri uyuyor.. önceden sabaha kadar uyurdu ama artık sütüm mü yetmiyor acaba diye düşünüyorum??
anladım canım aman aslan bebeklerinin özelliği olmasın tüm bebeklerde var demekki
bende aslan burcuyum bakalım iki aslan ne yapacagız
bnm kızda öyle kaka yapınca falan pek uyanmıyor.ben farkedersem ancakben normalde geceleri hiç açmam kaka yapmaz o saatlerde .dün uyanır diye korkuyordum.
Sonra açtım altını sadece kenar bantlarının cırt sesine uyandı azıcık mıkırdandı sonra uykuya devam uyanmadı neyseki.
Ama iyiki değiştirmişim koca adam gibi kaka yapmış.
Bizimki kakalarıyla gayet mesut mutlu uyuyordu:)
aaa misafir davetsz ve habersz olmuş sanrmNe tesadüf bizde de temizlik var. Üstelik berra ile ilgilenmek için geleceğine söz veren kuzenim gezmelere gitmiş. Ve her sabah 2 saat uyuyan kızım 40dk uyudu uyandı. Halıları verdim koltuk kılıflarını yıkadım, perdeleri tülleri makinaya attım ve misafir gelecek bugün ne güzel dimi?
hımmm maşallah minik toprak aliye çok tatlısınız ikinizde
sen hemşire falan mısn hasibekızlar bugün kızım bağırıp çığırırken resmen anne dedi bilinçli olarak söylemediğini düşünüyorum ama yinede hoşuma gitti
bu arada yarın nöbetçiyim buralarda olamıcam cuma gününe kadar :2:
mesajın için teşekkür ederim canım...bende orta1 den üniversite sona kadar Manisada yaşadım, sen merkezde miydin?
bir bakıyorsun tanıdık çıkıyormuşuz :))
canım ellerine sağlık çok güzel izah etmişsin...tavsiye ettiğime pişman olmaya başlamıştım
sen hemşire falan mısn hasibe
Bende ne zamandır bunu soracağım unutuyorum :) bn normalde her 3-4 ayda bir şampuan dğiştiririm, 2 marka var kullandığım sırayla alıyorum ikisinide, john frida ve elseve. Elseve den memnun değilim artık, hangi şampuanı alsam diye size soracaktım. Çok saç döküyor v doğumdan sonrada arttı, gerçi bende saç bol ama yinede tedbirli olmak istiyorum. Bioxin i denyeyim bende çok saol canım.
Bir yakınımın verdiği bir tarifi de paylaşayım, ufak bir şişe zeytinyağına 1 diş sarımsak doğrayıp 5-6 gün bekletiyoruz. Sonra her banyo öncesi dökülen ve güçsüzleşen yerlere zeytinyağıyla masaj yapıp, yarın saat sonra yıkıyoruz saçları, sonrada bu tarifi veren kişiye dua ediyoruz :) benim kardeşim yaptı ufak ufak saçlar bile çıkmış, çok tavsiye etti ama ben henüz denemedim.
Kac zamandir yazacagim unutuyorum, Bioxcin femina şampuani , bioblas sac kremi ( sac dökülmesine karşı ) kullanıyorum , arada da (cok degil) argan yağlı ürünler varya durulanmayan ondan sürüyorum , hic kalmadı dökülme nerdeyse , sizlerede söyleyim dedim
Benim son iki dogum arası 2 yıl oldugu icin acayip dökülüyordu, birde önceki doğumdan sonra 1,5 yıla yakın dökülmüştü , hic ihtimal vermemiştim ama bu sac dökülmesi karşıtı şampuanlar vs ise yarıyormuş galiba :)
valla kv gidince sapıttım ben, oğluşumla yapışık geziyorum
bir düzene oturtmam lazım, hiçbirşeye yetişemez oldumsiz nasıl beceriyorsunuz takdir ediyorum valla
karşı olana lafım yok canım...kiminin içine siner kimininkine sinmez.... bi ara birileri çıktı eli sopalı bir şkeilde çocuklara ne yapıyorsunuz falan demişti, benim lafım onlara
yoksa kimse üzerine alınmasın aman, kırılmasın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?