- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.381
Hatirlayamadim kimler karsi. Aman bana uzak olsun :))) ben severim motiliumu, ben lafimi koruuuuum, isteyen uzerine alinir istemeyen alinmaz. Salla:)
içimden bir ses bu motiliumun işi avm ye dönecek gibi geliyor :)))
özelliklede ilacın kullanılmasına karşı olanlara bakıncahiçbiri topicimizin müdavimi değil :)
bende degştrmyodum cnm ama altında pşik var diye tedrgn olmuştum genede uykusunu bölmek istemediğim için değiştrmedim
bnm kızda öyle kaka yapınca falan pek uyanmıyor.ben farkedersem ancak
aaa misafir davetsz ve habersz olmuş sanrm
hımmm maşallah minik toprak aliye çok tatlısınız ikinizde
sen hemşire falan mısn hasibe
hımm merkezdeydim liseyi nerde okudun belkide bi yerlerde kesişmiştr yollarmız ben FAL mezunuym.üniyide izmirde okudum. yani manisa izmiri severim temmuz ağustos aylarında dışında
Baby sling ile :))) nezaman geliyor kv? Sen biraz daha toparladin mi??
Aybike canim allah razi olsun senden ben soyleyene cok dua ediyorum demek sendin cooook tesekkur ederim sana
Kızlar biz bugün 6 aylık olduk kontrolümüz vardı. Sizin yazdıklarınızdan yararlanıyorum oyuzden bende yazayım dedim. Aşılarımızı olduk 3 tane. Bir tanesi cok acıdı ama kucaga alınca gecti😊 Burdan okuduklarımdan yola cıkarak: Doktorumuza devit 3 ü sordum ben öyle bişi duymadım dedi asıl kullanmazsan ne kadar zararlı yanı var onu biliyorsun dedi kullanmaya devam ediyoruz deviti.
Organik meyve pürelerinden veriyoruz diyenler olmuştu doktorları verebilirsin diyenler bende sordum ama bizim doktorumuz ben cocuguma bir kez verdim nasıl yediyse aynen cıktı hiç sindirilmeden dedi. Bir de fabrikasında nasıl yapıldıklarını gördüm ben yemem sen görsen sende yiyemezdin dedi. Bende evde zaten taze hazırlıyorum dısarıda vermek için sormuştum dedim. Onun yerine dışarıda tahıllı mamalardan verebilirsin dedi. ( tabi herkesin düşüncesi aynı olmak durumunda diil)
Kahvaltıya ve corbaya baslıyoruz bu ay. Çorba tarifi verdi. Yazdı suan tam aklımda diil yazamıyorum. Zaten genel bişiler söyledi sen kendin ne seviyor ne yiyor kesfedip yapıcaksın dedi. Kahvaltıda: Yumurta için ilk önce ayrı olarak çok az ver kontrol et sonraki gün ceyregini ver kontrol et alerji yapmazsa tamamını katıp verebilirsin dedi. Yumurta dışında içine bebek ekmeği ya da kendin tahıllı undan tuzsuz sekersiz kurabiye yapıp içine katabilirsin dedi.
(Ki ben bunu yapmayı düşünüyorum.) Bunların dısında peynir veya kasar loru ve pekmez le kahvaltı edicez.
Gece beslemelerini kesebilirmiyim diye sordum cünkü benim oğlum 2 saatte bir emiyor gece. 9 aydan önce kesme dedi. (Halbuki keserim diye plan yapmıştım annem gelicekti bikac gece bakıcaktı gece emzirilmeden uyumaya baslıycaktı😊 ama suya düştü hayallerim)
Artık odasında yatabilir dedi ama kıyamadım suan yine bizim odamızda😊 belki biraz daha sonra.
Şimdilik aklımda olanlar bunlardı. Baya konuştuk ama...
Kizlar dr malesef gitti sizlerin onerecegi iyi bir dr varmi bu konuda sizlerinde titiz oldugunu biliyorum bu yuzden size soruyum istedim istanbulda avrupa yakasinda avcilara beylikduzune kucukcekmeceye yada buralara yakin bir semtte arkadaslardan biri ozlem ozsoyuo onerdi iyi bir dr baska fikri olan varmi
günaydın kızlar.. bugün bizim 6. ay aşımız var.. lütfen bizim için dua edin.. çünkü kızım 3 gündür diş çıkarmaya başladı. etleri yarıldı ve dişleri gözüktü tırrrrtttıkkk tırrttıkkk :) umarım dişin üstüne ateşlenip iyice çekilmez bir hal almaz.. dün ki sorularımın cevabını alıp sizinle de paylaşıcam..
hadi yaaa.. bende dışarda yemesi için meyve pürelerinden alıyordum.. benim de hayallerim suya düştüüü
biz geldik teyzeleriiii, 9900 gr, 73cm olmusuuuuz doktor cok iyi buldu kahvaltiyi sadece peynir ve yunurta sarisi ike yaptircakmisim, corba veya purelere rondodan gecirip kiyma ekleyebilirmisim. Donuyo mu? Dedi. Eee yok popoyu kaldiramiyoruz dedik:)) cok iyi buldu bizi, ama bizim sol goz hala capaklaniyo, goz doktoruna gidin artik dedi. Kaar tikaliysa ameliyatla aciyolarmis umarim gerek kalmaz
Hadi gözün aydın canım annen seni düşünmüş yine. Öperim annenin ellerinden :)Hatrlar misiniz esimle kiyafet yuzunden tartismistik, ben hala daha alamamistim kiyafet. Annem bugun bi kargo yapti bana. Kizima da bana da bir suru sey almis. Her turlu ihtiyacimiz var. Oturdum agliyorum mutluluktan. Canim annem.
İyi olunda yoğun ol canım . Birde haber ver yeter bize :)gecmisi okuyamadim henuz, 3 gundur cok yogunum. kursum basladi, baya agir geciyor, unuversite ile gorusmek icin randevu aldim 14 subata , hazirlanmaya basladim simdiden. hepsinden onemlisi minik yavrum daha fazla ilgi istiyor. her gun bir oncekinden ne kadarda farkli 2 haftadir.
esyalari firlatiyor, emeklemeye calisiyor, biberon, suluk ve kasigini kendisi tutmak istiyor. beslenme suremiz neredeyse 4 katina cikti, banyo suremiz uzadi suyla oynuyoruz bol bol. disarida pusetinde gezdirip gelmek yetmiyor, insan gormek, degisik seyler gormek istiyor. dahada onemlisi artik benimle baya iletisim kuruyor:) gozume baka baka gark gurk ihhh rhh ehh anniiii pepeee bidi bidi birseyler anlatiyor kaslarini kaldira kaldirabende dinliyorum cevap veriyorum boyle dakikalar suruyor :) cep telefonu tablet pc gorunce atliyor bizde etrafinda bunlari kullanmamaya basladik artik, o yuzdende yazamadim.
bu hafta yorgunum, yogunum ama keyifliyim veee sizi ozluyorum. simdi duzenimiz oturuyor yavas yavas yine buralardayim.
Aynı sesleri benim kızda yapıyor hatta isterken elini gel babası gel yaptırıyordum onun gibi yapıyor ver der gibi :)arkadaşlar benim kız birşey istediğinde ııııııııı diye sesler çıkartıyor kızar gibi
birde elinden birşey aldığımız zaman bir kızıp ağlıyorki görmeniz lazım
sizinkilerde böylemi?
Annem vardı ya canım gitti bugün pofff. Bugünde yokum cumartesi olan günümüzü bugüne aldık tatil diye :)Ee biz de ozledik olmaz kiiiiiii, emel de yok bu ara, sen ivy, hepiniz mi yogunsunuz arkadasim:)
Biz geldik teyzeleriiii, 9900 gr, 73cm olmusuuuuz doktor cok iyi buldu kahvaltiyi sadece peynir ve yunurta sarisi ike yaptircakmisim, corba veya purelere rondodan gecirip kiyma ekleyebilirmisim. Donuyo mu? Dedi. Eee yok popoyu kaldiramiyoruz dedik:)) cok iyi buldu bizi, ama bizim sol goz hala capaklaniyo, goz doktoruna gidin artik dedi. Kaar tikaliysa ameliyatla aciyolarmis umarim gerek kalmaz
Canım benim doktorum da evdeyken taze ver dedi dışarıda iken eğer seni emmezse durmazsa al ver dedi. Benim görümcem kızını hep o mamalarla büyütmüş mesela kızı hala meyve sever.Kızlar biz bugün 6 aylık olduk kontrolümüz vardı. Sizin yazdıklarınızdan yararlanıyorum oyuzden bende yazayım dedim. Aşılarımızı olduk 3 tane. Bir tanesi cok acıdı ama kucaga alınca gecti😊 Burdan okuduklarımdan yola cıkarak: Doktorumuza devit 3 ü sordum ben öyle bişi duymadım dedi asıl kullanmazsan ne kadar zararlı yanı var onu biliyorsun dedi kullanmaya devam ediyoruz deviti.
Organik meyve pürelerinden veriyoruz diyenler olmuştu doktorları verebilirsin diyenler bende sordum ama bizim doktorumuz ben cocuguma bir kez verdim nasıl yediyse aynen cıktı hiç sindirilmeden dedi. Bir de fabrikasında nasıl yapıldıklarını gördüm ben yemem sen görsen sende yiyemezdin dedi. Bende evde zaten taze hazırlıyorum dısarıda vermek için sormuştum dedim. Onun yerine dışarıda tahıllı mamalardan verebilirsin dedi. ( tabi herkesin düşüncesi aynı olmak durumunda diil)
Kahvaltıya ve corbaya baslıyoruz bu ay. Çorba tarifi verdi. Yazdı suan tam aklımda diil yazamıyorum. Zaten genel bişiler söyledi sen kendin ne seviyor ne yiyor kesfedip yapıcaksın dedi. Kahvaltıda: Yumurta için ilk önce ayrı olarak çok az ver kontrol et sonraki gün ceyregini ver kontrol et alerji yapmazsa tamamını katıp verebilirsin dedi. Yumurta dışında içine bebek ekmeği ya da kendin tahıllı undan tuzsuz sekersiz kurabiye yapıp içine katabilirsin dedi.
(Ki ben bunu yapmayı düşünüyorum.) Bunların dısında peynir veya kasar loru ve pekmez le kahvaltı edicez.
Gece beslemelerini kesebilirmiyim diye sordum cünkü benim oğlum 2 saatte bir emiyor gece. 9 aydan önce kesme dedi. (Halbuki keserim diye plan yapmıştım annem gelicekti bikac gece bakıcaktı gece emzirilmeden uyumaya baslıycaktı😊 ama suya düştü hayallerim)
Artık odasında yatabilir dedi ama kıyamadım suan yine bizim odamızda😊 belki biraz daha sonra.
bende deldirmek istiyorum ama daha erken diye düşünmüştüm demek ki deldirilebiliyormuş. bu arada kızına da kocaman maşallah.
çok iyi fiyata almışsın bende hafta sonu baktım hatta kızımı koydum içine hemen oyuncaklarla oynamaya başladı ama bize biraz pahallı geldiği için almadık.
aslında tam senin büyükler için. ben şimdiden biriktirmeye başladım büyüyene kadar anca dolar marketi.
günaydın kızlar.. bugün bizim 6. ay aşımız var.. lütfen bizim için dua edin.. çünkü kızım 3 gündür diş çıkarmaya başladı. etleri yarıldı ve dişleri gözüktü tırrrrtttıkkk tırrttıkkk :) umarım dişin üstüne ateşlenip iyice çekilmez bir hal almaz.. dün ki sorularımın cevabını alıp sizinle de paylaşıcam..
hadi yaaa.. bende dışarda yemesi için meyve pürelerinden alıyordum.. benim de hayallerim suya düştüüü
Hadi gözün aydın canım annen seni düşünmüş yine. Öperim annenin ellerinden :)
İyi olunda yoğun ol canım . Birde haber ver yeter bize :)
Aynı sesleri benim kızda yapıyor hatta isterken elini gel babası gel yaptırıyordum onun gibi yapıyor ver der gibi :)
Maşallah Toprak Ali ye ve sana canım . Seninde güzelliğine kocaman maşallah valla oh hiç kilon filanda kalmamış. Öp benim yerime Toprak Aliyi.
Annem vardı ya canım gitti bugün pofff. Bugünde yokum cumartesi olan günümüzü bugüne aldık tatil diye :)
Maşallah senin tosuncuğa benim kız artık yavaş yavaş emekliyor kızlar. Yani bir ayağını atıyor ikinciyi atıyor sonra yüzüstü yatıyor :) Birde çok uzun süre şınav pozisyonunda duruyor.
Canım benim doktorum da evdeyken taze ver dedi dışarıda iken eğer seni emmezse durmazsa al ver dedi. Benim görümcem kızını hep o mamalarla büyütmüş mesela kızı hala meyve sever.
Kızlar biz bugün 6 aylık olduk kontrolümüz vardı. Sizin yazdıklarınızdan yararlanıyorum oyuzden bende yazayım dedim. Aşılarımızı olduk 3 tane. Bir tanesi cok acıdı ama kucaga alınca gecti😊 Burdan okuduklarımdan yola cıkarak: Doktorumuza devit 3 ü sordum ben öyle bişi duymadım dedi asıl kullanmazsan ne kadar zararlı yanı var onu biliyorsun dedi kullanmaya devam ediyoruz deviti.
Aynı sesleri benim kızda yapıyor hatta isterken elini gel babası gel yaptırıyordum onun gibi yapıyor ver der gibi :)
kızlar aşımızı olduk geldik.. bi an yavrum hiç susmayacak sandım.. 2 tane sol bacağından bir tane sağ bacağından oldu. gözlerini açamadı ağlamaktan.içim parçalandı.. kilomuz hala üst sınırda tesellim ise kilo alımının biraz olsun yavaşlaması. 10 kilo 70 cm olmuşuz.
kardelen cim.. bizde ki vajinal akıntı prima yüzünden.. direk primamı kullanıyorsun diye sordu evet dedim.. en çok parfüm ve ilaç prima da var o yüzden orasında ki salgı bezlerinin bozulmasına yol açtığı için akıntıya sebep verebilir dedi.. en az ilaç ve parfüm huggies de var istersen onu dene dedi..
aybike cim.. bizim sıpalara sopa gösterme vakti. kesinlikle su içmeleri lazım dedi.. sürekli ver dedi 1 yudum bir yudumdur istersen çok az olması şartı ile şekerle birlikte karıştırabilirsin ama su içmesi şart diye konuştu.. ben ağzından miğdesine pipet sallandırıp içirmeyi ve ya ağzına huni dayayıp öle içirmeyi düşünüyorum artık
canım aşılarınızı olmuşssunz geçmiş olsun
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim böyle bilgilendirmeler güzel oluyor
bizim doktorumuz da dviti vermemizi söylemişti geçen ay ki kontrlde
meyve püreleri ile ilgili benim içime hiç sinmemişti herkesin kendi fikri ve düşüncesi asla birşey diyemem ama evde verdiğimiz püreyi birkaç saat sonrasında vitamin değerleri azaldığı için bekletip veremezken hazır ürün nekdar masum olabilir diye düşünmeden edemedim illaki bi miktar katkı maddesi vardır diye kanaat getirdim ama kimseye karışmam ahkam kesmek istemem herkesin kendi kararı neticede
üç gündür kızım kendi odasında yatıyor bende senin gibi düşünüyordum nasıl ayrılacagım diye ama zor olmadı ağladığında sesi rahatlıkla geliyor zaten :)))
bide bu kızlar babalarına acayip düşkünler şimdiden onlara ayrı bi hareket cilve var farkındamısn?
canım aşılarınızı olmuşssunz geçmiş olsun
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim böyle bilgilendirmeler güzel oluyor
bizim doktorumuz da dviti vermemizi söylemişti geçen ay ki kontrlde
meyve püreleri ile ilgili benim içime hiç sinmemişti herkesin kendi fikri ve düşüncesi asla birşey diyemem ama evde verdiğimiz püreyi birkaç saat sonrasında vitamin değerleri azaldığı için bekletip veremezken hazır ürün nekdar masum olabilir diye düşünmeden edemedim illaki bi miktar katkı maddesi vardır diye kanaat getirdim ama kimseye karışmam ahkam kesmek istemem herkesin kendi kararı neticede
üç gündür kızım kendi odasında yatıyor bende senin gibi düşünüyordum nasıl ayrılacagım diye ama zor olmadı ağladığında sesi rahatlıkla geliyor zaten :)))
bide bu kızlar babalarına acayip düşkünler şimdiden onlara ayrı bi hareket cilve var farkındamısn?
Biz geldik teyzeleriiii, 9900 gr, 73cm olmusuuuuz doktor cok iyi buldu kahvaltiyi sadece peynir ve yunurta sarisi ike yaptircakmisim, corba veya purelere rondodan gecirip kiyma ekleyebilirmisim. Donuyo mu? Dedi. Eee yok popoyu kaldiramiyoruz dedik:)) cok iyi buldu bizi, ama bizim sol goz hala capaklaniyo, goz doktoruna gidin artik dedi. Kaar tikaliysa ameliyatla aciyolarmis umarim gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?