2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet 2 si bir arada :) canım darısı seninde başına o zaman.. evet ilk ısırdığında çok heyecanlanmıştım.. çünkü daha 1 gün önce kontrol etmiştim hiç birşey yoktu. 1 günde yarılıp diş çıkarttı :) evet canım meme ucu çok hasas özellikle ve dişleri jilet gibi çok ince ve keskin.. emerken ısırırsa çok canın yanar.. benimde 7 aylıkken çıkmış.. annem 18. aya kadar dayanabilmiş.. ben istemeden memesini alamıyormuş ağzımdan hemen ısırırmışım..

Son düzenleme:
Dişi çıkan bebekleri görünce heyecan sarıyor darısı başıma diyelim,kızım 10 aylıkken ard arda çıkarmaya başlamıştı oğlum ne yapacak görecez. hasta bebeklere şifa diliyorum ALLAH sağlık versin. kızlar içim buruk,hüzünlü. kv ve kp tarafından dışlanmak umrumda değildi ama cocuklarımıda umursamadıklarını görünce coook üzülüyorum ağlıyorum. şimdiye kadar çocuklarıma hiçbirsey almadılar işe yaramaz camasır dışında. eltimin 2 oğlu özel okula gidiyor sponsor dedeleri ve daha birsürü ihtiyaçlarını seve seve karşılıyorlar. bizimle küs değiller ama çocuklarımı yok sayıyorlar. eşime bu konuda tek laf etmem o da bir şey demez ama içten içe cok yıpranıyorum. maddi hiçbirsey yapmasınlar sadece telde kızımla konuşsunlar yeter. zaten çocuklarımın anneanneleri yok bari babaanne sevgisi görseler. kızım çizgi film izlıyo sonra benimde anneannem gelsin falan diyo cok kötü oluyorum. kızım hiç akraba sevgisi bilmiyor cok kötüyüm ya.

Eczaneden de mi tarihi gecmisti yuuuh! Ben hic kontrol etmiorum kontrol etmeli yaa sagol uyarin icin

Evet canım daha geçtiğimiz ayın 23 de oldu bu olay eve gelince baktım tarihe kızım kucağımda diye alıp çıkmıştım bi baktım geçmiş aradım olamaz dediler sonra götürdü eşim değiştirmişler karışıklık olmuş demişler .

Ben gcen mandalina verdim ama bisi yapmadi cok sukur. Dayanamadim:) fileye koydum şappır şuppur yedi:)

burkacım yeni eviniz hayırlı olsun inşallah bundan sonraki taşındığınız kendi eviniz olur. taşınma konusunda senin üstüne kimse yoktur herhalde okurken ben yoruldum. tahlillerinizde çok şükür iyi çıkmış.

kızlar en zor kısmı yarılma kısmı.. 5 inde başladı dişleri çıkmaya.. 3 günde anca bu kadar oldu hergün bir tırtığını çıkarttı diyelim.. Eki Görüntüle 966886

hayırlı olsun dişleriniz. çok şirin görünüyor küçücük dişler. çok zorlanmadan çıkarır inşallah.

sizin de dişler geliyor demek hayırlı olsun. kolay atlatırsınız inşallah.

Benim de kv oyle der, hele bi disler ciksin bak hem isiracak hem sana gulecek diyor. Ablam da bir pedodontist olarak nekadar cikarsa okadar iyi diyor.

Tahris olmus olabilir mi? Aklima ilk atopik dermatit geldi. Hassas mi kizinin cildi?

Teyze dayi filan da mi yok? Ya niye boyle yapar insanlar anlamiyorum ya. Cok sevdigin annen yasinda birileri var mi? Cici anneanne filan olayina girsen, kizin o boslugu onunla doldurur belki. İnsan oyle pahali hediyeler beklemiyor ama iki elma gonul alma diye bisey var bu hayatta iste. Peh...

Teyze yok bir dayı var o da kendi sıkıntısıyla ugrasiyor zaten erkekler farklı oluyor. Memuriyet sebebiyle bulunduğumuz şehide akrabamiz yok kızım babaannem le konuşayım diyor birilerinni istiyor ve kahroluyorum. Beni istemediler tamam ama hiç mi torun sevgisi olmaz. Tek kız torunlari var zamaninnda kv demişti biz kizlari sevmeyiz oğlum oldu onuda sevmediler. Eskiden umrumda değillerdi ama kızım eksiklik hissedince uzuluyorum. Acaba kızım sevgiye aç mi olacak ezik mi olacak diye düşünüp yıpranıyorum

Neden çocuklara karşı öyleler. Eşinle konuş canım çocuk bu ister tabi anneanne babaanne.

Neden çocuklara karşı öyleler. Eşinle konuş canım çocuk bu ister tabi anneanne babaanne.

Eşimle ben uni de tanıştık ben doğuluyum ve kapaliyim kv ve kp bunlara kafayı taktılar. Ayrilalim diye ugrastilar olmadı. Onlara karşı hep saygılı oldum hizmette kusur etmedim ama sevmediler yinede. Eşimle araları iyi ama biz yokuz sanki.
Kızım eksiklik hissedinceye kadar umrumda değildi. Acaba babaannne yada anneanne eksikliği annnesizlik gibimidir ? Ben hep eksiklik yaşadım keşke annnem olsaydı dedim acaba kizimda mi öyle olacak. Yoksa geçici bir durummudur?

Eşin bu durumu konuşsun bence ailesi ile artık senin ve çocuklarının varlığını kabul etsinler. Etmiyorsalar eşinde konuşmasın onlarla. Öyle şey mi olur yahu ne tuhaf insanlar var. Oğlun sevmiş almış sana nur topu gibi iki de torun vermişler daha ne istiyorsun. Millet torun sevmek için çalmadık kapı bırakmıyor.

her iki tarafta olmadığı için kendini böyle hissediyorsun.ve bu duruma bu kadar canını sıkma lütfen.eşinin de bunu görüyor olması ve senden daha çok bu duruma bozuluyor olması lazım.ayy çok canımı sıktın bak şimdi.sana birşey diyeyim mi ben babaannemi hiç sevmem,görmediğimden bilmediğimden değil,görüp de bilip de onun yüzünden anne babamın sürekli tartıştıklarına şahit olduğumdan.o yüzden olsa çok da iyi bir ortamınız olmaz emin ol.görüp de kötü olmaktansa görmeyip de babaanne kavramının ne olduğunu bilsin daha iyi bence.öyle ayrım yapıyorlarsa zaten alsınlar babaanneliklerini dedeliklerini başlarına çalsınlar

Canım aynı dert bende de var. Bizim babanne güya seviyor ama yapmacık olduğunu kızım bile anlıyor onu hiç istemiyor. Defalarca ve sık sık görüştükleri halde sevmiyor babanneyi. Ananne yok ama benim teyzem var çok yakınızdır. Onunda çocuğu olmadı ve oda bizi evlat bilir. Kızımıda torun olarak seviyor. Nenesi diye seviyor kızımı. Kızım nene olarak teyzemi bilecek inşallah. Allah teyzeme uzun ömür versin de kızım ananne yerine teyzemle anlaşsın diye dua ediyorum.

Canım benim bende ne ananne ne dede gördüm bi babanne vardı oda üvey olduğumuzu herhalukarda belli ederdi. Abimle biz ananne ve dede yerine annemin dayılarını ve onların eşleri olan yengelerimi koyduk. Bizde uzak oturuyorduk küçükken ama annem kendi anne-babasına götürür gibi bizi oraya götürürdü sık sık. Sevgi karşılıklı gelişir özellikle kendi tarafınsa. Sende dayına ve yengene biraz yanaşmaya çalış. Giderken sende onların varsa torunlarına hediye falan götür. Yada başka akrabalar mutlaka vardır samimiyet gösterecek birileri. Bu senin elinde bence.

Bence umursama. Benim üvey babannede ayırım yapardı torunları arasında sonra mühendislik kazandığımı duyunca en mikemmel torun ben oldum. Başlarda kızdım hatta sadece bayramlarda giderdik onada gitmedim. Ama sonra üzüldüm hallerine ve küçük beyinlerine yaşlılıklarına verdim. Hasta oluncada kimse ne anneme ne bana sırayla bakıyoruz hadi sende al arada diyemedi. Görünen köy kılavuz istemez.

Emelbaha bugün ben ağlarken eşim aradı ilk defa icimi döktüm. O da dediki benim cocuklarimi sevmeyen benide sevmesin ben konusacam dedi ama benim zoruma gidiyor ya keşke benden nefret edip cocuklarimi sevselerdi. Kizim çok sormaya başladı artık.
Renan sende haklısın her babaanne iyi olmuyor öyle seylerede çok şahit oldum en azından uzaktayız ve soğuk davranan kimseyi yada herhangi bir tartisma gormuyor.
Mt2010 sanslisin sevdiğin teyzen var. Bebekler gerçekten hissederler sevgiyi. Burda yalnız yasayan yaşlı komşularımız var o kadar torun eksikligi hissediyorlar ki. Bizimkilerde torun istemezler ama bugünün yarini da var.

Boşver canım hiç üzülme. Aynen bugünün yarını var. Sen evlatlarına bak. Yakınında ki konu komşuna götür komşu annane komşu babane desin onlarla geçirsin zaman. Şimdi küçük büyüdükçe aklı erecek o zaman hiç sormayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…