- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.521
alllammm alllammm yerim ben o dişleri ya, hem heyecanlı hem ço kzor umarım kolayca atlatır canım
ben yürümeye başladıktan sonra çıkarmışım dişlerimi, 9 aylıkken yürümüşüm, yani o kadar miniğimki ve ortalıkta dolanıyorum sehpaların arkasında falan gözükmüyorum öyle resimlerim var, ama dişerim nerdeyse 1 yaşında çıkmış
benim kızda da henüz diş belirtisi yok muhtemelen geç çıkartacak
ama çok heyecanlı ben de merakla bekliyorum
annem geç çıkartsın yoksa çok ısırıyolar diyo, benim de 1 yaşıma doğru dişlerim çıkıp annemi ısırmaya başlayınca annem sütten kesmiş, çok kızdım ona
bana bi ısırsın sen de bıraktırısın diyo, benim kzımın da damakları baya sertleşti aslında ama hiç diş belirtisi yok, ama o sertleşmiş damaklarla bile ısırıyo bazen, sonra da gözümün içine bakıp gülüyor
kaç diş var canım orda ben 2 gördüm
Sağol canım çok şükür birşeyimiz yokmuş.
Dokuzaycım canım ben eczaneden acd vitamini aldım tarihine baktım geçmiş. İade ettim. Düşün yani o yüzden biz dikkatli olmalıyız canım.
Eczaneden de mi tarihi gecmisti yuuuh! Ben hic kontrol etmiorum kontrol etmeli yaa sagol uyarin icin
kızlar portakal konuşulmuş alıntı yapamıyorum.Toprak Ali ye de portakal alerji yaptı.el bileklerinde kırmızı sivilcemsi şeyler çıktı sonra geçti.aslında verilmiyor en az 8. ay olmalı diye biliyorum ama bir kere ben yerken elini atmıştı verdim azıcık ama hemen tepki gösterdi aklınızda olsun.biz pek alerjik değiliz bence çoğunuzun bebeği tepki verebilir diye düşünüyorum.zaten faydasından çok zararı var şu an onlara.bende boş bulundum verdim. her şeye yalanıyor,sulanıyor artık dayanamıyorum
Selam, geçmişe dalıcam şimdi (100 sayfayı atlayaatlaya okuyarak size yetişmeyi düşünüyorum)
önce selam ve durum raporu vereyim dedim :)
Geçen Pzt annem geldi,
salı ozan hastane kontrol vardı, kan tahlikleri iyi çıktı çok şükür
Çarşamba kendim doktora gittim, perşembe evde büyük temizlik yaptım
Ama nekadar temizlesem de bina çok eski olduğu için belli olmuyordu , ve 4 insan 2 kedi ve 1bebek için çok küçük geliyordu ev artk. Annem "ben burdayken ev bulup taşınsanız ya " dedi ve ben de gaza gelip
cuma ev arayıp, cts tutup, pazar temizleyip, pzt taşındım :) salı çarşamba yerleştik (sayılır) bugün de kadıköyeindik gezmeye.
Çooook yoruldum,daha tam yerleşemedik, annem yarın Ankaraya dönüyor, o burdayken yaparım dediğim şeyleri yapamadım
Ama iyi oldu ne demişler tedbili mekanda ferahlık vardır!
kızlar en zor kısmı yarılma kısmı.. 5 inde başladı dişleri çıkmaya.. 3 günde anca bu kadar oldu hergün bir tırtığını çıkarttı diyelim.. Eki Görüntüle 966886
Kızlar alıntı yapmıştım ama ne oldu anlamadım.
Gittik doktora diştenmiş 1-2 güne çıkar dedi. Ateşi 37 çıktı orada. Gelmişken kilosuna bakalım dedi 250gr almış 10 günde:) başımızda yarım santim büyümüş.Biliyorsunuz bizim bıngıldak kapandı kapanacak. Başımız büyürse her ay sorun yokmuş. Boyumuzu ölçmedik. 10 gün içinde ateşi çok yükselirse ve öksürük çoğalırsa gideceğiz. Ara ara öksürüyor 3 gündür. Boğazı çok az kızarmış dedi ilaca gerek yok dedi. bu kadar. Tarhana çorbası ver dedi kaşık maması yerine daha sağlıklı ve besleyici dedi. :)
günaydınlarrr :)
ben avcilar hospitalda dogum yaptim orda goturmek istedim ama giden tanidigim olmadigi icin gidememistik ozlem hanim nasil telefonla falan ulasabiliyormusunuz bizim dr cok iyiydi her aradigimizda anlatir cok detayciydi biligi verirsen cok sevinirim canim cunku burasi bizim icin cok yakin iyi olucak
bende avcılar hospıtal de doğum yaptım orada başka bir doktora yönlerdirdiler bir kere gittim sevmedim. sonra Özlem hanım ın yeni başladığını öğrendim ve denemek istedim. ilk gittikten bir süre sonra kızım hastalandı enfeksiyon çıktı ve dönemde çok güzel ilgilendi. telefonla aradığımda da çok rahat ulaşıyorum. gittiğinde bebekle ayrı anneyle ayrı ilgileniyor hep sorar sen nasılsın bir sorunun var mı zorlandığın bir şey var mı diye?
sanada yakınmış bir dene istersen memnun kalmazsan başka doktor araştırırsın.
alllammm alllammm yerim ben o dişleri ya, hem heyecanlı hem ço kzor umarım kolayca atlatır canım
ben yürümeye başladıktan sonra çıkarmışım dişlerimi, 9 aylıkken yürümüşüm, yani o kadar miniğimki ve ortalıkta dolanıyorum sehpaların arkasında falan gözükmüyorum öyle resimlerim var, ama dişerim nerdeyse 1 yaşında çıkmış
benim kızda da henüz diş belirtisi yok muhtemelen geç çıkartacak
ama çok heyecanlı ben de merakla bekliyorum
annem geç çıkartsın yoksa çok ısırıyolar diyo, benim de 1 yaşıma doğru dişlerim çıkıp annemi ısırmaya başlayınca annem sütten kesmiş, çok kızdım ona
bana bi ısırsın sen de bıraktırısın diyo, benim kzımın da damakları baya sertleşti aslında ama hiç diş belirtisi yok, ama o sertleşmiş damaklarla bile ısırıyo bazen, sonra da gözümün içine bakıp gülüyor
kaç diş var canım orda ben 2 gördüm
kızlar kızım bu sabah uynadığında sol yanağı kıpkırmızıydı daha hala da geçmedi,
gece yıkayıp uyutmuştum saat 8 de, ilk uykusnu uzun uyudu ve sol tarafına yatarak uyudu
acaba banyo sırasında cildi kuruyup uzunca sürede üzerine yatınca tahriş mi olduki
böyle yanık gibi kocaman bi kırmızılık, kaç saat oldu hala geçmedi, ilk uykusunda soluna yattı sonra hep sağına çevirip uyuttum
başka bi şey değildir demi allah korusun
Dişi çıkan bebekleri görünce heyecan sarıyor darısı başıma diyelim,kızım 10 aylıkken ard arda çıkarmaya başlamıştı oğlum ne yapacak görecez. hasta bebeklere şifa diliyorum ALLAH sağlık versin. kızlar içim buruk,hüzünlü. kv ve kp tarafından dışlanmak umrumda değildi ama cocuklarımıda umursamadıklarını görünce coook üzülüyorum ağlıyorum. şimdiye kadar çocuklarıma hiçbirsey almadılar işe yaramaz camasır dışında. eltimin 2 oğlu özel okula gidiyor sponsor dedeleri ve daha birsürü ihtiyaçlarını seve seve karşılıyorlar. bizimle küs değiller ama çocuklarımı yok sayıyorlar. eşime bu konuda tek laf etmem o da bir şey demez ama içten içe cok yıpranıyorum. maddi hiçbirsey yapmasınlar sadece telde kızımla konuşsunlar yeter. zaten çocuklarımın anneanneleri yok bari babaanne sevgisi görseler. kızım çizgi film izlıyo sonra benimde anneannem gelsin falan diyo cok kötü oluyorum. kızım hiç akraba sevgisi bilmiyor cok kötüyüm ya.
Dişi çıkan bebekleri görünce heyecan sarıyor darısı başıma diyelim,kızım 10 aylıkken ard arda çıkarmaya başlamıştı oğlum ne yapacak görecez. hasta bebeklere şifa diliyorum ALLAH sağlık versin. kızlar içim buruk,hüzünlü. kv ve kp tarafından dışlanmak umrumda değildi ama cocuklarımıda umursamadıklarını görünce coook üzülüyorum ağlıyorum. şimdiye kadar çocuklarıma hiçbirsey almadılar işe yaramaz camasır dışında. eltimin 2 oğlu özel okula gidiyor sponsor dedeleri ve daha birsürü ihtiyaçlarını seve seve karşılıyorlar. bizimle küs değiller ama çocuklarımı yok sayıyorlar. eşime bu konuda tek laf etmem o da bir şey demez ama içten içe cok yıpranıyorum. maddi hiçbirsey yapmasınlar sadece telde kızımla konuşsunlar yeter. zaten çocuklarımın anneanneleri yok bari babaanne sevgisi görseler. kızım çizgi film izlıyo sonra benimde anneannem gelsin falan diyo cok kötü oluyorum. kızım hiç akraba sevgisi bilmiyor cok kötüyüm ya.
Neden çocuklara karşı öyleler. Eşinle konuş canım çocuk bu ister tabi anneanne babaanne.
Eşimle ben uni de tanıştık ben doğuluyum ve kapaliyim kv ve kp bunlara kafayı taktılar. Ayrilalim diye ugrastilar olmadı. Onlara karşı hep saygılı oldum hizmette kusur etmedim ama sevmediler yinede. Eşimle araları iyi ama biz yokuz sanki.
Kızım eksiklik hissedinceye kadar umrumda değildi. Acaba babaannne yada anneanne eksikliği annnesizlik gibimidir ? Ben hep eksiklik yaşadım keşke annnem olsaydı dedim acaba kizimda mi öyle olacak. Yoksa geçici bir durummudur?
Eşimle ben uni de tanıştık ben doğuluyum ve kapaliyim kv ve kp bunlara kafayı taktılar. Ayrilalim diye ugrastilar olmadı. Onlara karşı hep saygılı oldum hizmette kusur etmedim ama sevmediler yinede. Eşimle araları iyi ama biz yokuz sanki.
Kızım eksiklik hissedinceye kadar umrumda değildi. Acaba babaannne yada anneanne eksikliği annnesizlik gibimidir ? Ben hep eksiklik yaşadım keşke annnem olsaydı dedim acaba kizimda mi öyle olacak. Yoksa geçici bir durummudur?
Ben gcen mandalina verdim ama bisi yapmadi cok sukur. Dayanamadim:) fileye koydum şappır şuppur yedi:)
Teyze yok bir dayı var o da kendi sıkıntısıyla ugrasiyor zaten erkekler farklı oluyor. Memuriyet sebebiyle bulunduğumuz şehide akrabamiz yok kızım babaannem le konuşayım diyor birilerinni istiyor ve kahroluyorum. Beni istemediler tamam ama hiç mi torun sevgisi olmaz. Tek kız torunlari var zamaninnda kv demişti biz kizlari sevmeyiz oğlum oldu onuda sevmediler. Eskiden umrumda değillerdi ama kızım eksiklik hissedince uzuluyorum. Acaba kızım sevgiye aç mi olacak ezik mi olacak diye düşünüp yıpranıyorum
Emelbaha bugün ben ağlarken eşim aradı ilk defa icimi döktüm. O da dediki benim cocuklarimi sevmeyen benide sevmesin ben konusacam dedi ama benim zoruma gidiyor ya keşke benden nefret edip cocuklarimi sevselerdi. Kizim çok sormaya başladı artık.
Renan sende haklısın her babaanne iyi olmuyor öyle seylerede çok şahit oldum en azından uzaktayız ve soğuk davranan kimseyi yada herhangi bir tartisma gormuyor.
Mt2010 sanslisin sevdiğin teyzen var. Bebekler gerçekten hissederler sevgiyi. Burda yalnız yasayan yaşlı komşularımız var o kadar torun eksikligi hissediyorlar ki. Bizimkilerde torun istemezler ama bugünün yarini da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?