- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.541
Emelbaha teşekkür ederim büyüyünce sormaz dedin içime şu serptin inşallah öyle olur
Emel Allah razı olsun senden yazdiklarinla ferahladim kendimi caresiz yalnız hissediyordum. Meseleyi çok büyütmüşum demekki
Kızlar mama sandalyemiz holmer geldi tam gözüktüğü gibi polly gibi sağlam , ağır odadan odaya taşımak zor çünkü ön tarafta tekerleri yok sadece arkada sanırım güvenlik için. Ben önden iterek taşıyorum. Minderi yumuşak .güvenlik on numara taş gibi.
En önemlisi berkay bayıldı sanki yıllardır onu bekliyormuşakşama resimler yollucam ama sımdı yarına misafirm olduğu için hazırlık yapmam lazım. Dik pozisyonda oturduk çizgi film izliyoruz.
Hafif bişey arayanlara göre değil sağlam olsun diyorsanız alın. Benim oğlum çok hareketli olduğu için tam bize göre diye düşünüyorum.
Tahris olmus olabilir mi? Aklima ilk atopik dermatit geldi. Hassas mi kizinin cildi?
Kızlar mama sandalyemiz holmer geldi tam gözüktüğü gibi polly gibi sağlam , ağır odadan odaya taşımak zor çünkü ön tarafta tekerleri yok sadece arkada sanırım güvenlik için. Ben önden iterek taşıyorum. Minderi yumuşak .güvenlik on numara taş gibi.
En önemlisi berkay bayıldı sanki yıllardır onu bekliyormuşakşama resimler yollucam ama sımdı yarına misafirm olduğu için hazırlık yapmam lazım. Dik pozisyonda oturduk çizgi film izliyoruz.
Hafif bişey arayanlara göre değil sağlam olsun diyorsanız alın. Benim oğlum çok hareketli olduğu için tam bize göre diye düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar...dişi çıkan bebişlerimiz için bi bilgi paylaşmak istedim. Kızımın dişi 20 gün önce çıktı ve dr kontrolü de bi hafta sonraya denk gelmişti. Drumuz prof. ve çok güveniyoruz. Dişi görür görmez fırçalamaya başlayın dedi. Dalda mı geçiyor diye yüzüne baktım ve ciddiydiparmağa takılan ilk dişler için diş fırçası varmış gerçekten. Kıllı diil yumuşak dilikondan fırçası. Diş etlerine de masaj yapıo. Kızım sevdi. Günde iki kez bebek macunuyl fırçalıyorum. Bu dişler çabuk çürürmüş bakılmazsa. Ben dr tavsiyesiyle fırçalıyorum. Bilginiz olsun. Heerkese mutlu bebişler...
hmmm o da olabilir beklecim, ama atopik dermatit de nokta nokta kızarıyor değil mi bizimki bütünce kızarıp kalkmış, yani sanki o tarafına yatmışta kızarmış gibi
ve hala geçmedi
normalde cildi hiç hassas değil daha hiç kızarıklık olamdı bugüne kadar
Yok bizimki butun olarak kizarsi mesela, nokta nokta olmadi ve atopik dermatit teshisi kondu.yeni bi kiyafet filan giymis miydin? Veya ona giydirmis miydin??
canım çok tatlısın ya çok güldüm,
ben de ne kadar süt olsa o kadar mutlu oluyorum
ama şu motilium olayı biraz abarttı ben de aşırı sütten öne çekimli yürüyordum bi de benim sağılmıyo malesef sütüm
az sütte çok sütte başa bela:):):)
ısırgan otunun suyunu içmeyi dene, şu ara bolca vardır orda, o da baya süt yapıyomuş
bu bana ders oldu cnm artk bende hemen kontrol edermyok canım güvenmemek lazım, her zaman kontrol etmek lazım, ben doktorlara bile güvenmiyorum artık, dikkatsiz bi anlarına denk gelip bi şey yapıveriyolar, pürdikkat olmak bize düşüyor
ama üzülme bak katkı maddesi olmadığı için sorn olmazmış
bizim de öyle zavallı yavruma türkiyede 2.ay da yapılan ve o zaman bile çocukalara çok ağır gelen verem aşısı ve karma aşıyı 15.gününde yapmışlar
düşünsene 15 günlük bebek ne kadar ağır geldi allah bilir, zaten ilk 2 hafta hep melek gibi sürekli uyuyan yavrumun düzeni bozulmuştu, demekki aşılar yüzünden oldu öyle sonradan uyukaları çok kötü oldu, neyseki düzeni otruttuk tekrar
insanlık hali dikkatten kaçmşıtr dıcem ama söz konusu bi bebeğin sağlığı olunca diyemiyorum.bi sağlıkçı nasıl dikkatinden kaçırır son kullanma tarihiniSağol canım çok şükür birşeyimiz yokmuş.
Dokuzaycım canım ben eczaneden acd vitamini aldım tarihine baktım geçmiş. İade ettim. Düşün yani o yüzden biz dikkatli olmalıyız canım.
bence makyajdan olabilir luboyfcum benm kızıda bi keresinde farklı bir battaniyenın üzerine yatrmıştım yanağı epey kırmızı ve benek benek kaldı. çok hassas ciltleriyok beklecim yen bi kıyafet değil de aklıma şey geldi
dün işten gelince makyajımı silmeden onunla öpüşüp koklaşıp ortalıkta dolandım, ve yanağını yanağıma koydum falan, yüzümde de baya makyaj vardı, fonfotön pudra vs. muhtemelen o yaptı, mineral makyaj ürünleri nasıl olsa diye çok sakınca görmemiştim ama alerji yaptı sanırım kızıma
Merhaba arkadaşlar...dişi çıkan bebişlerimiz için bi bilgi paylaşmak istedim. Kızımın dişi 20 gün önce çıktı ve dr kontrolü de bi hafta sonraya denk gelmişti. Drumuz prof. ve çok güveniyoruz. Dişi görür görmez fırçalamaya başlayın dedi. Dalda mı geçiyor diye yüzüne baktım ve ciddiydiparmağa takılan ilk dişler için diş fırçası varmış gerçekten. Kıllı diil yumuşak dilikondan fırçası. Diş etlerine de masaj yapıo. Kızım sevdi. Günde iki kez bebek macunuyl fırçalıyorum. Bu dişler çabuk çürürmüş bakılmazsa. Ben dr tavsiyesiyle fırçalıyorum. Bilginiz olsun. Heerkese mutlu bebişler...
diş bizi mahvetti ishal iştahsızlık ateş hepsi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?