2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben şunu öğrenmek istiyorum. Kızımla haftasonu ailece bi yerlere gideriz eğlenir mutlu olur hafta içi de ben parka goturuyorum ikisini. Acaba cocugum bugün sorduğu babaanne ve anneanneyi herzaman mi soracak eksiklik bitecekmi? Anne baba olarak eksik mi kalacaz ? ve anneannesini her sorduğunda konuyu değiştiriyorum ona vefat ettiğini nasıl soyleyecem yada hep uzakta mi desem bilemiyorum. Zihni o kadar acikki söylediğim birşeyi aylar geçse unutmaz

Emelbaha teşekkür ederim büyüyünce sormaz dedin içime şu serptin inşallah öyle olur

Sormaz aklı erince öğrenecek bazı şeyleri. İnan ne sen ne eşin babanne ve annene eksiliğini göstermeyeceksiniz. Çok basit ben babannemi hiç görmedim ölmüştü babam bile hayal meyal hatırlıyordu düşün. Bir kere sorduk bir daha da sormadık ve babam annem asla eksikliklerini göstermedi. Düşün babam yoğun çalışan insandı annem ev işi yemek 3 çocuk derken yine de bizimle ilgilendi. Bizler annelerimize göre daha çok ilgileniyoruz çocuklarımızla o yüzden çocuklarımız bizlerin eksikliğini yaşamasın yeter. Varsın olmasın sevgi göstermeyen babaanneleri ve dedeleri.

Merhaba arkadaşlar...dişi çıkan bebişlerimiz için bi bilgi paylaşmak istedim. Kızımın dişi 20 gün önce çıktı ve dr kontrolü de bi hafta sonraya denk gelmişti. Drumuz prof. ve çok güveniyoruz. Dişi görür görmez fırçalamaya başlayın dedi. Dalda mı geçiyor diye yüzüne baktım ve ciddiydi parmağa takılan ilk dişler için diş fırçası varmış gerçekten. Kıllı diil yumuşak dilikondan fırçası. Diş etlerine de masaj yapıo. Kızım sevdi. Günde iki kez bebek macunuyl fırçalıyorum. Bu dişler çabuk çürürmüş bakılmazsa. Ben dr tavsiyesiyle fırçalıyorum. Bilginiz olsun. Heerkese mutlu bebişler...

Kızlar mama sandalyemiz holmer geldi tam gözüktüğü gibi polly gibi sağlam , ağır odadan odaya taşımak zor çünkü ön tarafta tekerleri yok sadece arkada sanırım güvenlik için. Ben önden iterek taşıyorum. Minderi yumuşak .güvenlik on numara taş gibi.
En önemlisi berkay bayıldı sanki yıllardır onu bekliyormuş akşama resimler yollucam ama sımdı yarına misafirm olduğu için hazırlık yapmam lazım. Dik pozisyonda oturduk çizgi film izliyoruz.
Hafif bişey arayanlara göre değil sağlam olsun diyorsanız alın. Benim oğlum çok hareketli olduğu için tam bize göre diye düşünüyorum.

Güle güle kullan canım. Berkay bol bol mamalar yesin üzerinde.

Tahris olmus olabilir mi? Aklima ilk atopik dermatit geldi. Hassas mi kizinin cildi?

hmmm o da olabilir beklecim, ama atopik dermatit de nokta nokta kızarıyor değil mi bizimki bütünce kızarıp kalkmış, yani sanki o tarafına yatmışta kızarmış gibi
ve hala geçmedi
normalde cildi hiç hassas değil daha hiç kızarıklık olamdı bugüne kadar

hayırlı olsun mama sandalyeniz güle güle kullanın.

ben bumbo koltuk almıştım şimdilik onu kullanıyoruz içine sığmamaya başladığında almayı düşünüyorum.

bu mama sandalyelerinde kaç yaşına kadar oturacaklar? yürümeye başladıklarında da oturmaya devam edecekler mi?

benimki kesin fırçayı da macunu da yer:):):)
hayırlı olsun dişleriniz

Zaten kızım da yiyo macunu. Çoook az sürüyorum o yüzden. Teşekkürler bu arada. Bi de dişlerimiz diil dişimiz. Bi tanecik daha :) o yüzden de komik gelio fırçalamak fiili..

Yok bizimki butun olarak kizarsi mesela, nokta nokta olmadi ve atopik dermatit teshisi kondu.yeni bi kiyafet filan giymis miydin? Veya ona giydirmis miydin??

Yok bizimki butun olarak kizarsi mesela, nokta nokta olmadi ve atopik dermatit teshisi kondu.yeni bi kiyafet filan giymis miydin? Veya ona giydirmis miydin??

yok beklecim yen bi kıyafet değil de aklıma şey geldi
dün işten gelince makyajımı silmeden onunla öpüşüp koklaşıp ortalıkta dolandım, ve yanağını yanağıma koydum falan, yüzümde de baya makyaj vardı, fonfotön pudra vs. muhtemelen o yaptı, mineral makyaj ürünleri nasıl olsa diye çok sakınca görmemiştim ama alerji yaptı sanırım kızıma

teşekkür ederim canım.
maşaallah sütünün olması çok güzel yaaaa...

bu bana ders oldu cnm artk bende hemen kontrol ederm
Sağol canım çok şükür birşeyimiz yokmuş.

Dokuzaycım canım ben eczaneden acd vitamini aldım tarihine baktım geçmiş. İade ettim. Düşün yani o yüzden biz dikkatli olmalıyız canım.
insanlık hali dikkatten kaçmşıtr dıcem ama söz konusu bi bebeğin sağlığı olunca diyemiyorum.bi sağlıkçı nasıl dikkatinden kaçırır son kullanma tarihini

bence makyajdan olabilir luboyfcum benm kızıda bi keresinde farklı bir battaniyenın üzerine yatrmıştım yanağı epey kırmızı ve benek benek kaldı. çok hassas ciltleri

uyarın için teşekkür ederim.. diş macunu bana pek mantıklı gelmedi ağzını yıkayamadığı için.. prof biberon çürüğünden bahsetmiş.. genelde gece sütlerinden kaynaklı olur. oda temizlenmediği için.. biz her mama sonrası 1 kaşıkta olsa ağzına su verebilirsek öyle bir sorun kalmaz. diş macununu yemek zorunda çünkü. tabi herkes kendi doktoruna güvenip onu uygular.. yine de teşekkürler.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…