- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.361
Ben emzik ve agzina soktugu oyuncaklari 2 haftada 1, biberon kasik tabak gibi icine besin konan seyleri haftada 1 steril ediyorum canim.
hani şu damdan düşer gibi gelip soru soran sonrada cevap alamayınca kalayı basıp gidinler varya durup durup onlara gıcık olasım laf söyleyesim geliyor :) ama yok susucam laf etmicem artık
bide okuyup okuyup kuş olup uçanlar var sabah sabah
kapalı grup mevzusunu en çok bu 2. kategori için istiyorum
Rabarba mm silermiyim ben seni hic askolsun. Ozelden yazarmisin yeniden nick ini hemen kontrol edeyim. Beni sacma sapan nickler eklemeye calisti, takip ettiklerine bakiyorum hic iyi niyetli bir ekleme degil. Kus beyinli kisiler profillerini gizli yapmayi beceremiyorlar bide beni kandiracaklar :)) o yuzden bazi bilmedigim veya hatirlaymaadigim nicklere bloke koymus olabilirim canim.
yerim ben o güzelliği :))) bayıldım bu arada kostüme
İvy kulağına bişey söylicem. Mesaj kutuna bakabilir misin??
oğlumun biberon annesi :))) o yüzden almıyorum zaten, sen yolla diye
siz ne ara dizi izleyebiliyorsunuz??? bende mi bi anormallik var acep
Söylerim canım hemen halleder :)
yahu 2gr karizmam var millete kurtlar vadisi izlediğimi hatırlatıp ne sarsıyorsun :)))
sülümanımı ve karadayımı unutmayalım, onlarıda ben hatırlatayım bari
Ohh afiyet olsun :)Pfff bize yemek tamam.
Şimdi gidip çocuklarıma yemek haızrlamalıyımm
yarım kilo kıymadan 3 çeşit yemek çıkacak.
Bize çakma karnıyarık. Patlıcanı küpü küp kızarttım. Kavrulmuş kıymayla karıştırdım. Bu mevsimde haytta patlıcan yapmam ama eşim almış.
Oğluma köfte yapıcam
ufaklığa da kıymalı tarhana yapıcam
Hadi görüşürüz ben kaçtım.
Eşim ev bulmaz direk bizde kalsınlar der :)Bende tam insan sarrafiyim goruyorsunuz kizlar :) saygilar esine canim. Zaten luleburgazda sizden baska kimimiz var, kalkip gelicez :)
oyuncakları nasıl steril ediyosun ivycim, sterilize makinesinde mi?
benim öyle bi makine almadım, emziği ve diş kaşıyıcılarını kaynatıyorum suda 10 dakika o da ayda bir falan
diğer ağzına soktuğu peluş oyuncakları da ayda bir bebek deterjanıyla yıkıyorum
biz biberon kullanmıyoruz zaten
yemek yediği bardakları var chiccodan almıştım 10lu kapaklı bardak plastikten onları da yıkıyorum deterjanla sonra kaynar suyla duruluyorum
eskiden arada kaynatırdım onalrı artık kaynatmıyorum da
kaşıkları çatalları var onları da yıkayıp sıcak suyla iyice duruluyorum
yanlış mı yapıyorum acaba
Ohh be saol , oyuncakları ağzına sokuyor ama onları sterilize etmek aklıma gelmemişti,
hala mı uğraşıyorla senle ivycim ya!!!!
Ohh afiyet olsun :)
Eşim ev bulmaz direk bizde kalsınlar der :)
Başımın üstünde yeriniz var canım. Her zaman beklerim.
Rica ederim canim :)
Bu arada emzik sevdirmek icin soothie nin oyuncakli emziklerini tavsiye ederim.
Birtanesin ! :)))))
Benim oğluma meme mama ver de ister memeden ister biberondan ver. Gündüzleri 150 cc veriyorum ama Gece son mamasını (sulandırılmış kaşık maması dediğim) 210 cc veriyorum.
Kızlar dün babamız bize süpriz yapmış çok mutlu oldum dün tanışma yıldönümüzdü normalde kutlamam ben böyle günleri yani kutlayacağım evlilik yıl dönümü ve doğum günleri dışında.Ama eşim sağolsun 2 senedir de kutluyor süpriz yaparak. Pasta almış ve bana romanson dan saat almış kızıma da mama sandalyesi almış :) Ben ise eşimi şort ve tshırt ile karşıladım düşünün. Çok komikti ya :)
Mama sandalyemiz papetto ma 404 mü ne güzel beğendim ben :)
Masallah balim oglusuna.
Emelll masallahhhh.. iyi gunlerde kullan saatini kizinda guzel guzel mamalar yesin sandalyesinde.
Sabah beri alintilayip bekliyordu bunlar.
Daha neler olmus.
Aybike sultan kizgin sultan. Bende seni kizdirmayim diye yaziyorum bak..
Bekle nassin arkidis
Bu arada kizim baba ve dede diyor tabi tesaduf cikartiyordur ama dun aksam bir kere ve ilk kez baba dedi. Tabi kocis uctuuu. Baba de canim ye diye asik ona. Bugunde surekli ba ba ba deyip duruyor.
Aybike bizim diste mantar gibi beyaz sma gelemedi. Geceleri degilde iki gundur gunduz uykularinda beni delirtiyorrrr..
Kuzlar su ivy nin liste bilgs.da kayitlu olan var mi demistim kaynadi gitti. Olan kisiye mail adrssi verim banada ativersin.
BITKI CAYI SORUSU: limonlu ihlamur veriyorum baska ne verelim ve su sallama dogadan falan veren var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?