- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.381
Masallah balim oglusuna.
Emelll masallahhhh.. iyi gunlerde kullan saatini kizinda guzel guzel mamalar yesin sandalyesinde.
Sabah beri alintilayip bekliyordu bunlar.
Daha neler olmus.
Aybike sultan kizgin sultan. Bende seni kizdirmayim diye yaziyorum bak..
Bekle nassin arkidis
Bu arada kizim baba ve dede diyor tabi tesaduf cikartiyordur ama dun aksam bir kere ve ilk kez baba dedi. Tabi kocis uctuuu. Baba de canim ye diye asik ona. Bugunde surekli ba ba ba deyip duruyor.
Aybike bizim diste mantar gibi beyaz sma gelemedi. Geceleri degilde iki gundur gunduz uykularinda beni delirtiyorrrr..
Kuzlar su ivy nin liste bilgs.da kayitlu olan var mi demistim kaynadi gitti. Olan kisiye mail adrssi verim banada ativersin.
BITKI CAYI SORUSU: limonlu ihlamur veriyorum baska ne verelim ve su sallama dogadan falan veren var mi
Nerede satılıyor bu emzik ?
kızlar yaklaşık 10 gün sonra 7.ayımız doluyor
ben hala kıyma tavuk vs. vermedim kızıma
sizce ne zaman başlamalıım, şimdi başlayabilirmiyim yoksa 10 gün daha beklemelimiyim, tavuk doğal tavuk alıyoruz biz burda zaten, kıyma da yağsız kuzu kıyma çektircem
ben eti çok sevdiğimdne kızımda bir an önce yesin isityorum ama erken dişye de hala vermedim hata mı ettim
sizler ne zaman verdiniz
Masallah balim oglusuna.
Emelll masallahhhh.. iyi gunlerde kullan saatini kizinda guzel guzel mamalar yesin sandalyesinde.
Sabah beri alintilayip bekliyordu bunlar.
Daha neler olmus.
Aybike sultan kizgin sultan. Bende seni kizdirmayim diye yaziyorum bak..
Bekle nassin arkidis
Bu arada kizim baba ve dede diyor tabi tesaduf cikartiyordur ama dun aksam bir kere ve ilk kez baba dedi. Tabi kocis uctuuu. Baba de canim ye diye asik ona. Bugunde surekli ba ba ba deyip duruyor.
Aybike bizim diste mantar gibi beyaz sma gelemedi. Geceleri degilde iki gundur gunduz uykularinda beni delirtiyorrrr..
Kuzlar su ivy nin liste bilgs.da kayitlu olan var mi demistim kaynadi gitti. Olan kisiye mail adrssi verim banada ativersin.
BITKI CAYI SORUSU: limonlu ihlamur veriyorum baska ne verelim ve su sallama dogadan falan veren var mi
:) Karşılıklı duygular canım sende birtanesin :)
Canim maalesef onu bilmiyorum. Bize esimin is yerinden bir paket gelmisti, bu emzigide onlar gondermis. Hatta oyle guzel ve orjinal seyler yollamislarki, mesela avrupada ilk ev yapimi eski oyuncak, tarihleri ve kitapciklariyla birlikte. Cok begenmistim dogum sonrasinda aldigim en guzel hediyelerden birisiydi. Internette var bu emzik, ordada bebek magazalarinda vardir kesin. Soyle birsey: http://www.amazon.de/Wubbanub-Baby-...=UTF8&qid=1394030524&sr=8-10&keywords=Soothie
Tesekkur ederiz Aybike teyzesi. Atahan a birseyler istersen gelmeden once hemen alisverimizi yapariz onada, yaz lutfen aklina geldikce.
kızlar yaklaşık 10 gün sonra 7.ayımız doluyor
ben hala kıyma tavuk vs. vermedim kızıma
sizce ne zaman başlamalıım, şimdi başlayabilirmiyim yoksa 10 gün daha beklemelimiyim, tavuk doğal tavuk alıyoruz biz burda zaten, kıyma da yağsız kuzu kıyma çektircem
ben eti çok sevdiğimdne kızımda bir an önce yesin isityorum ama erken dişye de hala vermedim hata mı ettim
sizler ne zaman verdiniz
düşünmen yeter canım :))
bizde oğluşumun anı defterine birlikte çekildikleri fotoğrafı koyduk, geldiğinizde de iki satır yazarsınız artık paşama
Bunlarin uclari soothie degil canim. Buyudukce emzigi koparma kirma ihtimallerine karsi ben artik soothie kullanacagim, bu yolladigin linkteki oyuncaklar guzel ama emzikleri nasil acaba emin olamadim
Bende onu düşünüyordum acaba meme eskiyince ucu değişiyor mu Neyse olmazsa ist gittiğimde bakarım bulursam alırım netten bulamadım.
Canim bulamassan ben yollarim sana, kargoyla veya mart sonunda annem gelip gidecek onunla gonderirim. Haber ver bana.
Mesajiniz varrrrrrr
Burkacim,
Ben kizima hic saf su vermedim. Suyuna yedigi meyvenin kabugunu atiyorum veya ihlamur veriyorum. Saf su yerine gecer degil mi?
hep başkaları mı fırça atacak bize, birazda ben atayım...
oğlumun dişi ile ilgili mesaj yazdım ama hiçbiriniz cevap vermediniz. insan başına gelmeyince anlamıyor. siz böyle geyik yapmaya devam edin, bizim gibilere yardımcı olmayın
yaa harbiden şaka bir yana da saat başı uykudan çığlığı basıp uyanıyor. diş çıkarken böyle mi yapar. ateş falan yok çünkü, gündüzde keyfi çok yerinde.mesele akşam uykusuna yatınca
Rica ederim canim :)
Bu arada emzik sevdirmek icin soothie nin oyuncakli emziklerini tavsiye ederim.
Baktımda bulamadım biraz daha araştırayım bakalım.
Canim ben yazdim sana ama gormedin, emailini verirsen gondereyim ben sana.
Tamam canım eğer bulursam haber veririm :)benim kızımda bu aralar öyle gecede 5 kere kalkıyor ve çığlık çığlığagündüz hiç bir şey yok. gece uyanınca emzirerek mi uyutuyorsun.
bende baktım bulamadım Türkiye de satışı yok sanırım. benim kızımda emzik almıyor uyurken emzik alsın istiyorum denemediğim emzik kalmadı. Emel bulursan bana da haber verir misin.
ıvy listeni bende rica edebilir miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?