2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım teşekkür ederiz :)

Nerede satılıyor bu emzik ?

Canim maalesef onu bilmiyorum. Bize esimin is yerinden bir paket gelmisti, bu emzigide onlar gondermis. Hatta oyle guzel ve orjinal seyler yollamislarki, mesela avrupada ilk ev yapimi eski oyuncak, tarihleri ve kitapciklariyla birlikte. Cok begenmistim dogum sonrasinda aldigim en guzel hediyelerden birisiydi. Internette var bu emzik, ordada bebek magazalarinda vardir kesin. Soyle birsey: http://www.amazon.de/Wubbanub-Baby-...=UTF8&qid=1394030524&sr=8-10&keywords=Soothie

Canım ben veriyorum yaklaşık 15 gün filan oldu ama tavuk vermedim balık ve et verdim.

Canim ben yazdim sana ama gormedin, emailini verirsen gondereyim ben sana.

Baktımda bulamadım biraz daha araştırayım bakalım.

Tesekkur ederiz Aybike teyzesi. Atahan a birseyler istersen gelmeden once hemen alisverimizi yapariz onada, yaz lutfen aklina geldikce.

düşünmen yeter canım :))
bizde oğluşumun anı defterine birlikte çekildikleri fotoğrafı koyduk, geldiğinizde de iki satır yazarsınız artık paşama

Ben 6,5 aylikken basladim canim. Haftada iki defa demir icin onerdi doktorumuz. Bence vermeye baslasan iyi olur.

Burkacim,

Ben kizima hic saf su vermedim. Suyuna yedigi meyvenin kabugunu atiyorum veya ihlamur veriyorum. Saf su yerine gecer degil mi?

Bunlarin uclari soothie degil canim. Buyudukce emzigi koparma kirma ihtimallerine karsi ben artik soothie kullanacagim, bu yolladigin linkteki oyuncaklar guzel ama emzikleri nasil acaba emin olamadim

Bende onu düşünüyordum acaba meme eskiyince ucu değişiyor mu Neyse olmazsa ist gittiğimde bakarım bulursam alırım netten bulamadım.

Burkacim,

Ben kizima hic saf su vermedim. Suyuna yedigi meyvenin kabugunu atiyorum veya ihlamur veriyorum. Saf su yerine gecer degil mi?

Geçer tabii önemli olan su içmesi bitki çayı ya da meyveli ama sade de içse ve onun tadına da alışsa iyi olur bence

Ben mesela günde 3 litre su içerim ama eşim su içmez hep çay birki çayı vs içer

Annesine sormuştum küçükken su pek vermediklerini söylemişti onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama

benim kızımda bu aralar öyle gecede 5 kere kalkıyor ve çığlık çığlığa gündüz hiç bir şey yok. gece uyanınca emzirerek mi uyutuyorsun.

Rica ederim canim :)

Bu arada emzik sevdirmek icin soothie nin oyuncakli emziklerini tavsiye ederim.

Baktımda bulamadım biraz daha araştırayım bakalım.

bende baktım bulamadım Türkiye de satışı yok sanırım. benim kızımda emzik almıyor uyurken emzik alsın istiyorum denemediğim emzik kalmadı. Emel bulursan bana da haber verir misin.

Canim ben yazdim sana ama gormedin, emailini verirsen gondereyim ben sana.

ıvy listeni bende rica edebilir miyim :)

Tamam canım eğer bulursam haber veririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…