2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba deyıp cıkmıstım gecen. kendımı de bugun tanıtayım. 23 yasındayım agustosun 6 sında doğan minik bir prensesım var. kayseride yasıyorum. şimdilik ev hanımıyım. bir de cocuk gelişimi kursuna gidiyorum. şimdlik bu kadar sizinle olmaktanda cook mutluyum.

Sağol canım.Teşekkür ederim aslında alışmaması güzel sonrasında birde emzik bıraktırması var. Ben bulursam bakarım canım.

Bencede aliskin olmamasi daha iyi canim, ozellikle su saatten sonra. Ben uyku eslestirmesi yaptigim icin emzikle, uykuya dalmadan once 3-4 dakika emiyor dalinca atiyor. Disaridaykende sadece soothie yi kullaniyordum onu kaldirip atamiyordu arabasidndan :) simdi onuda savuruyor :) ama hem emzik hem oyuncak tasimaktansa bu baya guzel. Cok tatli oluyor hemde cok yakisiyor bebeklere. Hemde isteyerek emiyor kizim, tum oyuncaklar agiza gittigi icin :)

Son düzenleme:

Saol canim. Suyu cok seviyor benim kizim, bari suyla beraber birseyler daha gitsin midesine diye icine birseyler atiyorum :)

Canim listeyi buraya eklemistim ama goruntuleyemedin mi? Email ile mi istiyorsun?

Hosgeldiniz :) bende bir prenses annesiyim :)

Cocuk gelisimi kursu mu? Ne kadar guzel... Kendi bebegine daha faydali olabilmek icin mi yoksa ileride buna bagli is dusundugun icin mi gidiyorsun canim? Ve ogrendiklerini bizimlede paylasirsin degil mi?

hoşgeldin canım. ben de yozgattayım. yakınız yani...

Cnm mail atarim listeyi sana

Doktor randevunuz nasıl geçti ve daha iyimisin?

Canim benim sagol merak ettigin icin.

Bugun oyyyle yoruu bir gundu ki benim icin.. Kizim 12.30da uyumustu, 15dk uyudu ve zınkkk! Diye kalktı. Hemen corbasini denedim ama cok cok az yedi, bi acele giydirdim kan ter icinde kendim giyindim
Ve tek basima cikiverdim kizimla. Doktor randevumuzdan haberler guzel ama ilk uyarimizi aldik. 10.520 olmus 660gr almis 75cm olmus, doktor bukadar almamasi lazimdi naaaaaaptinnn dedi. Valla tarhanayi seviyo napiyim
Dedim. Kontrol boyunca doktora gicik oldu kizim hep agladi. Neden anlamadim. Haftasonu annemlere gidicez kvyi gorelim dedim cikista evi doktora yakin, arabayla onu da alip bize geldik. Kalan cobayi yedirdim, kv hemen yaninda sandalyede oturuyordu bi oksurdu, benim annesiyle yalniz buyuyen sessizlige alisik
Kizim bi basladi mi yine aglamaya. Korktu yavrum.. O ara lise arkadasim aradi en son agustosta doguma gelmisti musait misin sana cok yakinim
Geleyim dedi, o geldi cay ictik filan(kv de de bizde! sonra esim geldi boylec kizim hiccccc uyumamis oldu!

Aksam civitti artik uyuttum emziryim derken uyandi ama neyse ki keyifliydi. Kv icli kofte yapmis ayiptir soylemesi ben salata yaptim esim ayran yapti yemek yedik kizimla oynadilar sonra esimconu birakmaya gitti, ben de kizimi uyuttum simdi emziriyorum,

Ve sonunda gun bitti....

Daha iyi miyim? Bilmem. Sutum kesilmesin diye dusunmemeye calisiyorum cok. Kesinlesirse yazarim.

Oyh,,, yorgunum be ya.

Arkadaslar eski
Bir arkadasim izmirde oturuyor, hamileymis, taZe anne olarak benimle konusmak istedi de bugun lafladik biraz, ama doktoru sezeryanciymis. İzmir karsiyakada normal
Dogumcu bildiginiz doktor var midir? Sizinkilerin isimleri neydi ve memnun muydunuz? Bi el ativerin gari :)

Arkadaslar merhaba gecen sene araliktan Bu yana sizi takip ediyorum 6 bucuk aylik dunya tatlisi bi kizim var kasikla beslenmesi cok zor ve az oluyor acaba corbalari yada likit tum gidalari biberonla vermelimiyim ne dersiniz??? muhallebiyi biberonla veriyorum severek iciyor

Sakın öyle birşey yapma. Ne kadar yemesini istiyorsun ki?? Ek gıdaya alışıyor şu anda. Bebeğine uygun kıvamı bul kaşıkla besle bence. Misal ben dün tavuk suyuna şehriye çorbası yaptım. Genzine kaçtı içemedi. Ekmek ufaladım yine olmadı. Blendırdan geçirdim. Muhallebi kıvamında oldu o zaman raht yedi. Biberonla bebek zevk alarak emer. Bazen aldığı haz doyma hazzını bastır. Kof kilo alır.

Kızlar birkaç ggündür takip edemiyorum. Inşallah herkes iyidir. Biz bugün doktora gittik. OÖnemli birşey olmayabilir her ihtimale karşın pzt bi beyin cerrahina gideceğiz ve büyük ihtimalle mr çekilecek. Mr zararsizmis ama anestezi meselesi benu çok korkutuyor. Daha şimdiden gözyaşım düştü düşecek. Bebeklerde anestezi hakkında bilgisi olan var mı?

Bu sezeryan yanlısı doktorlara gıcık oluyorum ne de seviyorlar kesmeyi
Ben Karşıyaka'da mitraya gitmiştim bi de medicalparkta bir doktor yarın bakıp söyleyin isimlerini ikiside ben normalden başka doğum düşünmüyorum falan deyince zaten olması gereken o şeklinde destekleyici konuşmuşlardı uygulamada nasıllar bilmiyorum çünkü doğum için izmire gidemedim
Senin moralin nedenbozuk canım sütün kesilmez ya Allah korusun onu da nerden çıkardın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…