- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.401
Bende bizim doktoru arayayım randevu alayım :)
Beklecim senin doktora benim kızın durumunu sorsan cevap verir mi acaba. 2400 gr doğduğunu ve şuan 7 aylık 6300gr olduğunu kilosu için ne dicek acaba.
Sağol canım.Teşekkür ederim aslında alışmaması güzel sonrasında birde emzik bıraktırması var. Ben bulursam bakarım canım.
Geçer tabii önemli olan su içmesi bitki çayı ya da meyveli ama sade de içse ve onun tadına da alışsa iyi olur bence
Ben mesela günde 3 litre su içerim ama eşim su içmez hep çay birki çayı vs içer
Annesine sormuştum küçükken su pek vermediklerini söylemişti onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama
benim kızımda bu aralar öyle gecede 5 kere kalkıyor ve çığlık çığlığagündüz hiç bir şey yok. gece uyanınca emzirerek mi uyutuyorsun.
bende baktım bulamadım Türkiye de satışı yok sanırım. benim kızımda emzik almıyor uyurken emzik alsın istiyorum denemediğim emzik kalmadı. Emel bulursan bana da haber verir misin.
ıvy listeni bende rica edebilir miyim :)
merhaba deyıp cıkmıstım gecen.kendımı de bugun tanıtayım. 23 yasındayım agustosun 6 sında doğan minik bir prensesım var. kayseride yasıyorum. şimdilik ev hanımıyım. bir de cocuk gelişimi kursuna gidiyorum. şimdlik bu kadar sizinle olmaktanda cook mutluyum.
merhaba deyıp cıkmıstım gecen.kendımı de bugun tanıtayım. 23 yasındayım agustosun 6 sında doğan minik bir prensesım var. kayseride yasıyorum. şimdilik ev hanımıyım. bir de cocuk gelişimi kursuna gidiyorum. şimdlik bu kadar sizinle olmaktanda cook mutluyum.
heh işte buna deli oluyorum...arkadaş sana ne nerde ne yazdım ne yapıyorum..sen git geyiğine bak
burda bir bilgi paylaşırken bir yandan da yazmak istemiyorum. gel alacağını al sonrada selamsız sabahsız git, o da güzel
kendimi çok kızgın gördüm yine :))))
Masallah balim oglusuna.
Emelll masallahhhh.. iyi gunlerde kullan saatini kizinda guzel guzel mamalar yesin sandalyesinde.
Sabah beri alintilayip bekliyordu bunlar.
Daha neler olmus.
Aybike sultan kizgin sultan. Bende seni kizdirmayim diye yaziyorum bak..
Bekle nassin arkidis
Bu arada kizim baba ve dede diyor tabi tesaduf cikartiyordur ama dun aksam bir kere ve ilk kez baba dedi. Tabi kocis uctuuu. Baba de canim ye diye asik ona. Bugunde surekli ba ba ba deyip duruyor.
Aybike bizim diste mantar gibi beyaz sma gelemedi. Geceleri degilde iki gundur gunduz uykularinda beni delirtiyorrrr..
Kuzlar su ivy nin liste bilgs.da kayitlu olan var mi demistim kaynadi gitti. Olan kisiye mail adrssi verim banada ativersin.
BITKI CAYI SORUSU: limonlu ihlamur veriyorum baska ne verelim ve su sallama dogadan falan veren var mi
Doktor randevunuz nasıl geçti ve daha iyimisin?
Arkadaslar merhaba gecen sene araliktan Bu yana sizi takip ediyorum 6 bucuk aylik dunya tatlisi bi kizim var kasikla beslenmesi cok zor ve az oluyor acaba corbalari yada likit tum gidalari biberonla vermelimiyim ne dersiniz??? muhallebiyi biberonla veriyorum severek iciyor
Niye yazmadın bakiim şimdiye kadar:)Gecen sene aralik derken 2O12 aralik Yani hamile oldugumu ogrenir ogrenmez:))
Arkadaslar eski
Bir arkadasim izmirde oturuyor, hamileymis, taZe anne olarak benimle konusmak istedi de bugun lafladik biraz, ama doktoru sezeryanciymis. İzmir karsiyakada normal
Dogumcu bildiginiz doktor var midir? Sizinkilerin isimleri neydi ve memnun muydunuz? Bi el ativerin gari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?