- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.421
Zaman karmaşası bizde de var ona çözüm bulursan yaz lütfen
Çok geçmiş olsun, patlıcan mı yedirdin bebeğine yasak o, kaşıntı iğneden de olabilir
Çook beğendim, bebekle dışarı çıkmak deil ön hazırlık ve. Evdeki diğer işleri yapmak yoruyor
Merhaba, biraz kendini tanıtsaydın
Arkadaslar merhaba gecen sene araliktan Bu yana sizi takip ediyorum 6 bucuk aylik dunya tatlisi bi kizim var kasikla beslenmesi cok zor ve az oluyor acaba corbalari yada likit tum gidalari biberonla vermelimiyim ne dersiniz??? muhallebiyi biberonla veriyorum severek iciyor
Kızlar birkaç ggündür takip edemiyorum. Inşallah herkes iyidir. Biz bugün doktora gittik. OÖnemli birşey olmayabilir her ihtimale karşın pzt bi beyin cerrahina gideceğiz ve büyük ihtimalle mr çekilecek. Mr zararsizmis ama anestezi meselesi benu çok korkutuyor. Daha şimdiden gözyaşım düştü düşecek. Bebeklerde anestezi hakkında bilgisi olan var mı?
Daha once uye olmadan fotograflar gorulebiliyordu herkesin bebegine aldigi cicilerine,hamileyken gobeklerine ,bebeklerinin dogum sonrasi fotograflarina tanik oldum sonra uye olma zorunlugu geldi biraz direndim en sonunda uye oldum
kof kiloya gelince 7.500 kilo bebisim ve kilo alimi durdu ne yapacagimi sasirdim ne yapsamda yese careler ariyorum kof bile almiyo yastigin uzerine yatirip biraz yediriyorum mama sandalyesinde Hic yemiyo sarki hoplama her turlu maymunlugu yapiyorum annem siz yerdiniz istahliydiniz diyo esim takma ka napsamkifana bak cin gibi diyo dudagini buzuyo bir kahve fincani yiyo sadece napsamki??
Bu arada cevaplar icin tesekkurler bi mutlu oldumki
Bu sezeryan yanlısı doktorlara gıcık oluyorum ne de seviyorlar kesmeyi
Ben Karşıyaka'da mitraya gitmiştim bi de medicalparkta bir doktor yarın bakıp söyleyin isimlerini ikiside ben normalden başka doğum düşünmüyorum falan deyince zaten olması gereken o şeklinde destekleyici konuşmuşlardı uygulamada nasıllar bilmiyorum çünkü doğum için izmire gidemedim
Senin moralin nedenbozuk canım sütün kesilmez ya Allah korusun onu da nerden çıkardın
Canim benim sagol merak ettigin icin.
Bugun oyyyle yoruu bir gundu ki benim icin.. Kizim 12.30da uyumustu, 15dk uyudu ve zınkkk! Diye kalktı. Hemen corbasini denedim ama cok cok az yedi, bi acele giydirdim kan ter icinde kendim giyindim
Ve tek basima cikiverdim kizimla. Doktor randevumuzdan haberler guzel ama ilk uyarimizi aldik. 10.520 olmus 660gr almis 75cm olmus, doktor bukadar almamasi lazimdi naaaaaaptinnn dedi. Valla tarhanayi seviyo napiyim
Dedim. Kontrol boyunca doktora gicik oldu kizim hep agladi. Neden anlamadim. Haftasonu annemlere gidicez kvyi gorelim dedim cikista evi doktora yakin, arabayla onu da alip bize geldik. Kalan cobayi yedirdim, kv hemen yaninda sandalyede oturuyordu bi oksurdu, benim annesiyle yalniz buyuyen sessizlige alisik
Kizim bi basladi mi yine aglamaya. Korktu yavrum.. O ara lise arkadasim aradi en son agustosta doguma gelmisti musait misin sana cok yakinim
Geleyim dedi, o geldi cay ictik filan(kv de de bizde!sonra esim geldi boylec kizim hiccccc uyumamis oldu!
Aksam civitti artik uyuttum emziryim derken uyandi ama neyse ki keyifliydi. Kv icli kofte yapmis ayiptir soylemesi ben salata yaptim esim ayran yapti yemek yedik kizimla oynadilar sonra esimconu birakmaya gitti, ben de kizimi uyuttum simdi emziriyorum,
Ve sonunda gun bitti....
Daha iyi miyim? Bilmem. Sutum kesilmesin diye dusunmemeye calisiyorum cok. Kesinlesirse yazarim.
Oyh,,, yorgunum be ya.
Kızlar birkaç ggündür takip edemiyorum. Inşallah herkes iyidir. Biz bugün doktora gittik. OÖnemli birşey olmayabilir her ihtimale karşın pzt bi beyin cerrahina gideceğiz ve büyük ihtimalle mr çekilecek. Mr zararsizmis ama anestezi meselesi benu çok korkutuyor. Daha şimdiden gözyaşım düştü düşecek. Bebeklerde anestezi hakkında bilgisi olan var mı?
Ben Karşıyaka'da mitraya gitmiştim bi de medicalparkta bir doktor yarın bakıp söyleyin isimlerini ikiside ben normalden başka doğum düşünmüyorum falan deyince zaten olması gereken o şeklinde destekleyici konuşmuşlardı uygulamada nasıllar bilmiyorum çünkü doğum için izmire gidemedim
Senin moralin nedenbozuk canım sütün kesilmez ya Allah korusun onu da nerden çıkardın
Ohh masallah yavruna gelisimi cok iyi canim iyi gectigine sevindim buarada nerelisiniz icli kofte falan bizdede vardirda bu yuzden soruyorum...buarada canin sikintisi gecmistir insallah gecmisi yeni okuyorum belki yazmissindir ama yinede yazayim dedim uzme canini
Sagol canim evet gelisimi iimis cok sukur. Esim sivasli onlar yapiyorlar. Gerci ablamin esi de adanali onun da kvsi yapar. Ben de iyi olmaya calisiyorum iste.
Arkadaslar eski
Bir arkadasim izmirde oturuyor, hamileymis, taZe anne olarak benimle konusmak istedi de bugun lafladik biraz, ama doktoru sezeryanciymis. İzmir karsiyakada normal
Dogumcu bildiginiz doktor var midir? Sizinkilerin isimleri neydi ve memnun muydunuz? Bi el ativerin gari :)
benim kızımda bu aralar öyle gecede 5 kere kalkıyor ve çığlık çığlığagündüz hiç bir şey yok. gece uyanınca emzirerek mi uyutuyorsun.
bende baktım bulamadım Türkiye de satışı yok sanırım. benim kızımda emzik almıyor uyurken emzik alsın istiyorum denemediğim emzik kalmadı. Emel bulursan bana da haber verir misin.
ıvy listeni bende rica edebilir miyim :)
Masallah balim oglusuna.
Emelll masallahhhh.. iyi gunlerde kullan saatini kizinda guzel guzel mamalar yesin sandalyesinde.
Sabah beri alintilayip bekliyordu bunlar.
Daha neler olmus.
Aybike sultan kizgin sultan. Bende seni kizdirmayim diye yaziyorum bak..
Bekle nassin arkidis
Bu arada kizim baba ve dede diyor tabi tesaduf cikartiyordur ama dun aksam bir kere ve ilk kez baba dedi. Tabi kocis uctuuu. Baba de canim ye diye asik ona. Bugunde surekli ba ba ba deyip duruyor.
Aybike bizim diste mantar gibi beyaz sma gelemedi. Geceleri degilde iki gundur gunduz uykularinda beni delirtiyorrrr..
Kuzlar su ivy nin liste bilgs.da kayitlu olan var mi demistim kaynadi gitti. Olan kisiye mail adrssi verim banada ativersin.
BITKI CAYI SORUSU: limonlu ihlamur veriyorum baska ne verelim ve su sallama dogadan falan veren var mi
Yazmazmiyim :)
Benim esimde arada sirada soruyor -aybike ile gorusuyor musunuz? Evet diyorum - Atahan ne yapiyormus? :)))
Dur ben de kızgın olayım
Benden başka Kimse emzik vermiyor mu bebeğine ?
Bir soru sorduk cvp yazan yok ne biçim topic burası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?