2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Patlicanida yumurtayida ben yedim :)emzirdigim icin yediklerimede dikkat ediyorum simdiye kadar hep dikkatli olduk ama arda kaciyor misafirlige falan gittigimizde kasintimiz igneden once basladi dr da yediklerimden oldugunu soyledi ek gidaya hala tam anlamiyla gecmis degiliz tadimlik bugun ilk defa sebze corbasi yaptim klasik havuclu patatesli pek yemedi istahliyiz ama ek gidalari sevmedik insallah alisma surecidir de gecer

Canım bence de biberonla çorba olmaz önemli olan ne kadar içtiği değil aslında çorbayı nasıl içmesi gerektiğini öğrenmesi emziriyormusun bebeğini 1 yaşa kadar anne sütü ya da formül süt esas diğer gıdalar yemeyi öğrenmesi için
O nedenle çorbayı kaşıkla içmesi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor karnını ise anne sütü veya formül süt ile doyuracak

Geçmiş olsun canım. Neden beyin cerrahiye yönlendirildiniz?? Yazdıysan bile kaçırdım kusuruma bakma. Eğer anestezi gerekiyorsa içini ferah tut kilosuna uygun anestezi veriyorlar. Derin uykusna daldığında da belki mrda kalabilir. O aletin kendine göre bir sesi var. Ninni gibi gelir.

Daha once uye olmadan fotograflar gorulebiliyordu herkesin bebegine aldigi cicilerine,hamileyken gobeklerine ,bebeklerinin dogum sonrasi fotograflarina tanik oldum sonra uye olma zorunlugu geldi biraz direndim en sonunda uye oldum
kof kiloya gelince 7.500 kilo bebisim ve kilo alimi durdu ne yapacagimi sasirdim ne yapsamda yese careler ariyorum kof bile almiyo yastigin uzerine yatirip biraz yediriyorum mama sandalyesinde Hic yemiyo sarki hoplama her turlu maymunlugu yapiyorum annem siz yerdiniz istahliydiniz diyo esim takma ka napsamkifana bak cin gibi diyo dudagini buzuyo bir kahve fincani yiyo sadece napsamki??
Bu arada cevaplar icin tesekkurler bi mutlu oldumki

Vallahi bana soracak olursan hiç mi hiç zormala. Yediği kadar. Onun da bir damak tadı var unutma. Bazen de tam aç olmuyor. Yemek istemiyor. On dokşka sonra üç gündür açmış gibi saldırıyor. Ayrıca kahve fincanı çorba az değil.

Ohh masallah yavruna gelisimi cok iyi canim iyi gectigine sevindim buarada nerelisiniz icli kofte falan bizdede vardirda bu yuzden soruyorum...buarada canin sikintisi gecmistir insallah gecmisi yeni okuyorum belki yazmissindir ama yinede yazayim dedim uzme canini

Öncelikle geçmiş olsun, sakin ol ve kafandaki ıötü senoryoları uzaklaştır,

Sakın bebeğine bakarak ağlama o uyurken uzaklaş ondan ağlayıp rahatla

ona üzüntnü hele onunla ilgili Olduğunu hiç belli etme.

Mr da hiç birşey çıkmayacak içini ferah tut , ama mr a sokmadan önce mutlaka

2. Hatta 3. Doktora muayene olsun sakn tek dra güvenmeyin.

Beyin cerrahı değil genel cerrah ama prof nüvit hocayı önerebilirim gerçekten İNSAN bir cerrah

(Memorial okmeydanında).

Canim cok gecmis olsun insallah hersey istediginiz gibi ve rahat gecer anestezi ile ilgili pek bilgim yok ama zararli olsa drlar teklif etmezdi herhalde buyuzden sikma canini hersey iyi gecer insallah sen guclu ol aglamaki yavruna bakabilesin onun sana ihtiyaci olucak dualarimiz sizinle

Bende bende hemen keselim bicelim bi mecburiyet varsa tabiki ocu degil ama hic birsey yokken sinir oluyorum

İnsallah kesilmez sutum hayatta en basima gelmez dedigin seyler basina gelince insan uzuluyo tabii.

Sagol canim bekliyorum doktor isimlerini

Sagol canim evet gelisimi iimis cok sukur. Esim sivasli onlar yapiyorlar. Gerci ablamin esi de adanali onun da kvsi yapar. Ben de iyi olmaya calisiyorum iste.

Luboyf ve minosh dediginizi yapip sabretmeye karar verdim sonradan biberonu birakmasi zor olur haklisiniz anne sutu aliyor Bu arada ek gidanin eglenceli olacagini kim demis:))

canım benimki karşıyaka değildi, Egepol Hastanesinde Hakan Bey...kesinlikle izmirin en iyi doktorlarının başında geliyor diye iddialı konuşabilirim. normal doğumu destekleyen birisi ve hastasının halinden çok iyi anlıyor. benim her türlü kaprisimi çekti hamileliğim boyunca...cumartesi sezeryana almak zorundayım dedi. yok dedim ben pazar siz yokken taburcu olmam nöbetçi doktorla...tamam ozaman pazar sabah gelirim senin doğumu yaparız sonra eve gider kahvaltıma devam ederim dedi :))) gerçektende öyle oldu 10.00 da beni doğurttu gitti adam

bak şimdi bi kez daha hatırladım o günü :) Karşıyaka diye bir zorunluluğu yoksa Hakan Beyi tavsiye ederim kesinlikle

yok canım emzirmiyorum, eğer alışırsa sonra baş edemem diye korkuyorum. hogg teyzenin şştt pat yöntemini uyguluyorum

Aybike bunu beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…