- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.461
Yok onlar başkatopiğin grubu buraya da yazmışlardı siz de gelin diye ordan hatırlıyorum
Sana da geçmiş olsun , çabucak iyileşirsin inşallah
Kızlar desteginiz iiçin teşekkürler. Bebegimin kuyruk sokumunda doğuştan bi delik var. Ciddiye almamistik ama kafama takılıp biraz araştırınca dr gittik. Basit bi delik de olabilirmiş ama omurilikle bağlantısıda oolabilirmiş. Bunu da ancak mr la anlayabilirlermis. Bizi bi beyin cerrahina yönlendirdi, maalesef istanbula çok uzağız. Eğer ddoktor iiçime sinmezse başka ddoktorlarada gideriz. BBakalım ne ddiyecek ama araştırdım nette, mrla bakmışlar. Narkoz için de rahatlatici şeyler okudum ama anne yüreği işte: ( gaz sancısı olsa benim içim yanardi. Beni uyutmadi, şimdi kendi uyuyor sipa. Gece gece kaka yapiyor bu ara, temizleyene kadar uyku kaçıyor. Derken sabah oluyor, anne işe.
Kapalı face grubuna ben de sıcak bakiyorum, rahat rahat yazisilir, foto paylaşılır. Oglumu tanistiamiyorum sizle herkes görebilir diye. Bi de dezenfekte konusu konuşulmuş, ben 6 aydan sonra bıraktım. Bi hastalığıda oolmadı şükür.
Hepinizi öpüyorum, saolun yanımda oldugunuziiçin
Anladım canım. Benim büyük oğlumda doğduğunda o bölgede fazla kıllanma vardı. Dr şüphelendi ama o zman usg ile bakmışlardı. Belki mr a gerek kalmaz. Mr gerekiyorsa da problem etme. İçini ferah tut. İnşallah hiç bişeycik çıkmaz.
Gunaydin teyzelerrr operim sizi ve arkadaslarimi.Eki Görüntüle 1007713
burayla alakalı canım. emel ve ben varız da başka kim var bilmiyorum.
güzel orası da bence konuştuğumuz insanların fotografını görüyorsun.
bebişlerin de tabiki.
hemen bi konu açıp yorumlar altında.
ben burayı da orayı da takip ediyorum.
hatta ilk başta herkes nickini falan yazdı.
2013 ağustos anne adayları benim dediğim.
bir de 2013 ağustos anneleri var o ayrı...
Geçmiş olsun canım inşallah geçmez Kayra ya.Kilo 50 persentil boy 90 persentil dedi doktorumuz bize de.
Kizlar bu arada dun bogazim kasiniyordu, gece 3 gibi uyandim burun tikanik, bogaz sismis nefes alamitorum. Maske kullanacagim Kayra ile beraberken umarim gecmez
Gunduz cok takip edemiyorum. 2013 agustos anneleri diye face de bir grup var. biz mi actik bu grubu? bu topicle baglantili mi? Aybike ve emele baktim grupta degiller
Dun aksamdan biriken gecmiside bitirdim....
Canim bende varin o gurupta
Bencede facede kapali grup cok guzel orada fazla tanidik olmadigi icin asiri muhabbete giremiyorum ama genel manada cok guzel resimler yemekler yorumlar cok daha kolay iletisim kuruluyor
canım seni ispiyonlamış gibi olmamışımdır inşaallah.Geçmiş olsun canım inşallah geçmez Kayra ya.
Canım o grup başka ama 2013 ağustos anne adayları diye bir grup var orada varım ben.
Doktordan geldik kızımın hiçbirşeyi yok çok şükür 500 gr almış 20 günde 6800 olduk çok şükür inşallah zamanla acığı kapatırız böyle kilo alarak ben yinede kan ve idrar tahlili istedim ne kadar doktorum istemesede. Kanımız temiz çıktı değerlerimiz de iyi ama kızım çiş yapmadı eve geldik yapınca götüreceğim bakalım.
canım seni ispiyonlamış gibi olmamışımdır inşaallah.
orada ismin ilgimi çekmişti kızının adı elif ya benim fıstık gibi.
bir de bi arkadaş emel ve aybike yazınca ben de öyle yazdım kusura bakmadın inşaallah.
bazen kimin neye alınacağını bilemiyor insan
70 persentil mi? Naptin cnmcm sen ya ben sana persentilimizi bir soylesem. Takilma yaniAynen Hic umdugum gibi olmamisti
Her gun bi macera hergun bi yogurdu cok seviyor baskada sorunsuz yedigi bir sey yok kilosu artista degil durusta bi yetmis persentil olsa
Kilo 50 persentil boy 90 persentil dedi doktorumuz bize de.
Kizlar bu arada dun bogazim kasiniyordu, gece 3 gibi uyandim burun tikanik, bogaz sismis nefes alamitorum. Maske kullanacagim Kayra ile beraberken umarim gecmez
Kızlar desteginiz iiçin teşekkürler. Bebegimin kuyruk sokumunda doğuştan bi delik var. Ciddiye almamistik ama kafama takılıp biraz araştırınca dr gittik. Basit bi delik de olabilirmiş ama omurilikle bağlantısıda oolabilirmiş. Bunu da ancak mr la anlayabilirlermis. Bizi bi beyin cerrahina yönlendirdi, maalesef istanbula çok uzağız. Eğer ddoktor iiçime sinmezse başka ddoktorlarada gideriz. BBakalım ne ddiyecek ama araştırdım nette, mrla bakmışlar. Narkoz için de rahatlatici şeyler okudum ama anne yüreği işte: ( gaz sancısı olsa benim içim yanardi. Beni uyutmadi, şimdi kendi uyuyor sipa. Gece gece kaka yapiyor bu ara, temizleyene kadar uyku kaçıyor. Derken sabah oluyor, anne işe.
Kapalı face grubuna ben de sıcak bakiyorum, rahat rahat yazisilir, foto paylaşılır. Oglumu tanistiamiyorum sizle herkes görebilir diye. Bi de dezenfekte konusu konuşulmuş, ben 6 aydan sonra bıraktım. Bi hastalığıda oolmadı şükür.
Hepinizi öpüyorum, saolun yanımda oldugunuziiçin
evet seni mesajı yazdıktan sonra farkettim canim ama geneli öbür topic ten sanırım
3 topic 2 de face grubu var 2013 ağustos annelerinin anladığım kadarıyla...
kimin nerde olduğu önemli değil bence.
herkes birbirine saygılı olduğu sürece sorun olmaz sanırım...
canım sana arkadaşlık isteği gönderdim faceden.
bana bir zamanlar özel mesaj göndermişsin dün gördüm çünkü hiç oraya bakmıyordum.
teşekkür ettim öncelikle samimiyetin için.
seni tanımak güzel. düşüncelerimi anlayan biri varmış çok mutlu oldum.
seni seviyore...
Doktordan geldik kızımın hiçbirşeyi yok çok şükür 500 gr almış 20 günde 6800 olduk çok şükür inşallah zamanla acığı kapatırız böyle kilo alarak ben yinede kan ve idrar tahlili istedim ne kadar doktorum istemesede. Kanımız temiz çıktı değerlerimiz de iyi ama kızım çiş yapmadı eve geldik yapınca götüreceğim bakalım.
Aybike teyzesi sana selam olsun
Dün ilk defa somon balığı yedi kızım :) Hep seni andım ahh ahh dedim aybike de olaydı yerdi. Ben çipura istemiştim eşim somon almış. Kızımda yedi maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?