2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok onlar başkatopiğin grubu buraya da yazmışlardı siz de gelin diye ordan hatırlıyorum

Sana da geçmiş olsun , çabucak iyileşirsin inşallah

burayla alakalı canım. emel ve ben varız da başka kim var bilmiyorum.
güzel orası da bence konuştuğumuz insanların fotografını görüyorsun.
bebişlerin de tabiki.
hemen bi konu açıp yorumlar altında.
ben burayı da orayı da takip ediyorum.
hatta ilk başta herkes nickini falan yazdı.
2013 ağustos anne adayları benim dediğim.
bir de 2013 ağustos anneleri var o ayrı...

Son düzenleme:
Kızlar bir de aklımdayken yazayım. Hipp mama marketlerde 24 tl civarı biliyorsunuz, arkadaşın tavsiyesiyle farmasanal diye bi siteden 7 kutusunu 122 tlye aldik, 17,45 e geliyor. Bilginiz olsun dedim.

Anladım canım. Benim büyük oğlumda doğduğunda o bölgede fazla kıllanma vardı. Dr şüphelendi ama o zman usg ile bakmışlardı. Belki mr a gerek kalmaz. Mr gerekiyorsa da problem etme. İçini ferah tut. İnşallah hiç bişeycik çıkmaz.

Çocuk ddoktoru yyumuşak bölge olduğu ıçin uultrasonla görülmüyor, mr dedi ama diğeri ne ddiyecek bakalım. Pztye kadar zaman geçmeyecek gibi

Gunaydin teyzelerrr operim sizi ve arkadaslarimi.Eki Görüntüle 1007713

Masallah cok tatli Allah nazardan korusun seni...

Herkese gunaydinlar umarim bebislerde sizlerde iyisinizdir...
Dun gece 12de uyudu benim cadi saat basi uyandi ne derdi vardi anlamadim 5ten 7 ye uyumusuz emzirdim bir saat daha uyudu... uyaninca altina bi bakayim dedim kaka yapmis yavrum kimbilir ne zaman yapti o yuzden uyumuyormus sanirim
Normalde gece hic yapmaz gunduz yapardi....
Cok uykusuzum ya basim agriyor

Dun aksamdan biriken gecmiside bitirdim....

Canim bende varin o gurupta
Bencede facede kapali grup cok guzel orada fazla tanidik olmadigi icin asiri muhabbete giremiyorum ama genel manada cok guzel resimler yemekler yorumlar cok daha kolay iletisim kuruluyor

slm kızlar..

Furkan kıpır kıpır ya kucakta ya oyundayız hiç giremiyorum gündüz geçmiştende hbrm yok fırsat buldukça bakacağım. dün ilk kez balık yedi çok sevdi sütüm azaldı mı ne çok da mız mız adet sonrası bi tuhaflık var inş. artar eski halim,ze döneriz benden hbrler bu kdr

Kilo 50 persentil boy 90 persentil dedi doktorumuz bize de.

Kizlar bu arada dun bogazim kasiniyordu, gece 3 gibi uyandim burun tikanik, bogaz sismis nefes alamitorum. Maske kullanacagim Kayra ile beraberken umarim gecmez
Geçmiş olsun canım inşallah geçmez Kayra ya.

Gunduz cok takip edemiyorum. 2013 agustos anneleri diye face de bir grup var. biz mi actik bu grubu? bu topicle baglantili mi? Aybike ve emele baktim grupta degiller

Canım o grup başka ama 2013 ağustos anne adayları diye bir grup var orada varım ben.

Doktordan geldik kızımın hiçbirşeyi yok çok şükür 500 gr almış 20 günde 6800 olduk çok şükür inşallah zamanla acığı kapatırız böyle kilo alarak ben yinede kan ve idrar tahlili istedim ne kadar doktorum istemesede. Kanımız temiz çıktı değerlerimiz de iyi ama kızım çiş yapmadı eve geldik yapınca götüreceğim bakalım.

evet seni mesajı yazdıktan sonra farkettim canim ama geneli öbür topic ten sanırım
3 topic 2 de face grubu var 2013 ağustos annelerinin anladığım kadarıyla...
kimin nerde olduğu önemli değil bence.
herkes birbirine saygılı olduğu sürece sorun olmaz sanırım...

canım seni ispiyonlamış gibi olmamışımdır inşaallah.
orada ismin ilgimi çekmişti kızının adı elif ya benim fıstık gibi.
bir de bi arkadaş emel ve aybike yazınca ben de öyle yazdım kusura bakmadın inşaallah.
bazen kimin neye alınacağını bilemiyor insan

Alınacak birşey yok canım :) Alınmam ben öyle şeylere.

canım sana arkadaşlık isteği gönderdim faceden.
bana bir zamanlar özel mesaj göndermişsin dün gördüm çünkü hiç oraya bakmıyordum.
teşekkür ettim öncelikle samimiyetin için.
seni tanımak güzel. düşüncelerimi anlayan biri varmış çok mutlu oldum.
seni seviyore...

Aybike teyzesi sana selam olsun

Dün ilk defa somon balığı yedi kızım :) Hep seni andım ahh ahh dedim aybike de olaydı yerdi. Ben çipura istemiştim eşim somon almış. Kızımda yedi maşallah.

Doktordan geldik kızımın hiçbirşeyi yok çok şükür 500 gr almış 20 günde 6800 olduk çok şükür inşallah zamanla acığı kapatırız böyle kilo alarak ben yinede kan ve idrar tahlili istedim ne kadar doktorum istemesede. Kanımız temiz çıktı değerlerimiz de iyi ama kızım çiş yapmadı eve geldik yapınca götüreceğim bakalım.[/QUOTE]
Cnm coook sevindim valla sanki kendi kizim almis kadar sevindim.
Ayni dertten muzdaribiz ya bakalim bende cumartesi gotureyim diyorum
Ohhh ya valla cok sevindim. Maşallah acigi kapatiyor guzel kuzucuk.

Aynen Hic umdugum gibi olmamisti
Her gun bi macera hergun bi yogurdu cok seviyor baskada sorunsuz yedigi bir sey yok kilosu artista degil durusta bi yetmis persentil olsa
70 persentil mi? Naptin cnmcm sen ya ben sana persentilimizi bir soylesem. Takilma yani
Kilo 50 persentil boy 90 persentil dedi doktorumuz bize de.

Kizlar bu arada dun bogazim kasiniyordu, gece 3 gibi uyandim burun tikanik, bogaz sismis nefes alamitorum. Maske kullanacagim Kayra ile beraberken umarim gecmez

Cook gecmis olsun balim.
Iliksuya limon ve bali atip iciyirsun. Biraz toparlaniyorsun. Opuyorummmm

Cnm insallah onemli birsey degildir, ama soylenenler gibi en az 3 dr a gotur. Yoktur ya birseyi annesi senin kuruntundur inşallah.

canım çok saol beril daha iyi, alıştı sanırım anneannesinin yokluğuna
bakıcısıyla arası iyi gidiyor
küçücük cimcime ikimizi de pert etmeyi başarıyor nasıl yapıyor anlamıyorum
o yüzden çok takdir ediyorum arkadaşım senin gibi iki çocuklu olup tüm sorumluluk üzerinde olan anneleri allah yardımcınız olsun

canım benim izmirdeyken gittiğim doktorlardan birnin adı mitra özdemir di karşıyaka da muayenehanesi var
diğeri de medicalparkta çiğdem hanımdı ama ayrılmış ordan soyadı karas çiğdem karas o da çok olumlu pozitif bi insandı
bir de doktorların cv lerine bakmak lazım aslında normal doğum üzwerine uzmanlığını yapanları tercih etmek gerek sanırım bilmiyorum ki allah insaflı doktorlara denk getirsin diyelim, hemen sezeryan demek kolay doktor adına sıfır risk, senin psikolojin falan umrundamı
ya bu arada arkadaşım var demiştimya çok zayıf olan hala doğum yapamadı 42. haftası
doktoru sezeryan diyo ama arkadaşım istemiyo, bebeğin de herşeyi yolunda, suyu, kalp atışları falan
ben de normal doğumu beklemesi konusunda destekliyorum
amerikada falan 3 hafta gecikmeye kadar normal doğumu bekliyorlar, bizde 40. hafta dolunca hemen sezeryan
kızı destekliyorum iyi yapıyosun kesinlikle bekle diye ama bi taraftanda insan tedirgin oluyo 42.hafta dolacak bebekte hala doğma belirtsi yok
umarım sağlıkla kavuşur
bu arada süt kesilmez dostum bebeğin emdiği sürece bi şeycik olmaz sen canını sıkma

evet canım ağustos anaları pek bi bölük pörçük :) önemli olan saygı dediğin gibi

kabul ettim canım
evet o zaman mesaj atmıştım sana cevap gelmeyince önemsemedin zannetmiştim meğer görmemişsin
samimiyette duygularda karşılıklı.. seni tanımakta çok güzel... dediğin gibi aynı düşünceyi paylaşmak insanı mutlu ediyor malesef bu tarz düşünceler hep geri kafalılık olarak görülüyor... topik ayrılmadan öncekiler herşeyle dalga geçtikleri için.. içim çok acımıştı...
bende seni seviyorum tatlım...

canım çok sevindim kızının kilo almasına... inşallah zamanla çok daha iyiye gider annesini üzmez fındık kurdu...

Aybike teyzesi sana selam olsun

Dün ilk defa somon balığı yedi kızım :) Hep seni andım ahh ahh dedim aybike de olaydı yerdi. Ben çipura istemiştim eşim somon almış. Kızımda yedi maşallah.

afiyet bal şeker olsun kuzuma :))
soktunuz aklıma balığı bizde paşamla sardalya almaya çıkıcaz bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…