- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.601
canım bilmiyorumki bir denesen belki oluyordur
evet canım hepimiz bu yüzden burdayız..
dişleriniz hayırlı olsun canım...
bugün İstanbuldan bir arkadaşımızın İzmirde nikahı vardı. sevgili kocam bornovaya gitmeye üşendi cumartesi buluşur bişeyler yaparız dedi
bak dedim canım kocam dedim bu adam buluşursa içelim der dedim sonra bizde kalırlar dedim...dedim de dedim yani
sonuç; az önce aradık kusura bakmayın gelemedik oğlumuz diş çıkarttığı için çok huysuz bugünlerde diye, önemli değil biz cumartesi size geliriz hem içeriz beraber sizde kalırız pazar döneriz istanbula dedi. abi dedim kv de geliyor yarın kalacak yer yok, olsun canım biz yabancımıyız zaten içki mamasında sabahlarız dedi. yuhhhhhhh diyorum başkada bişey demiyorum
heee tabi bide yarın kv geliyor hemde "one way ticket"
Allam sana geliyorummm
Tekden alıntı yapamıyorum,
Fikriyeciğim geçmiş olsun paylaşımın için teşekkurler
Nurumhiram ohhh sefan olsun , ana kız daha bol bol gezin inşallah
Vee Emellll gözün aydın canım, çok sevindim inan
sanki benim bebğim gibi sevindim
Kardelenciğim teşekkurler
Bugün hava güzel olunca ben de ozanı alıp gezmeye çıktım,
Hem yemek yemek hem de ona mamasını( yulaflı) yedirmek için bir cafeye oturdum
Ozan mamasını 2-3 kaşık aldı bıraktı ben de hiç ısrar etmedim kendi çorbamı
içiyordum ki benim kaşığıma ağzı açık baktığını farkettim garsona ve
emin olmak için aşçıyı çağırıp içindekileri sordum .zararlı birşey yoktu
(tuz dışında ) ona 5 kaşık çorba içirdim.
Ekgıdanın 2. Günü kavanoz mama 4. Gün cafede çorba artık
7. Gün de mcdonaldsda patates kızartması yediririm heralde.
(Çorbanın tarifini yazıcam akşama)
yok canım emzirmiyorum, eğer alışırsa sonra baş edemem diye korkuyorum. hogg teyzenin şştt pat yöntemini uyguluyorum
Geçmiş olsun canım inşallah geçmez Kayra ya.
Canım o grup başka ama 2013 ağustos anne adayları diye bir grup var orada varım ben.
Doktordan geldik kızımın hiçbirşeyi yok çok şükür 500 gr almış 20 günde 6800 olduk çok şükür inşallah zamanla acığı kapatırız böyle kilo alarak ben yinede kan ve idrar tahlili istedim ne kadar doktorum istemesede. Kanımız temiz çıktı değerlerimiz de iyi ama kızım çiş yapmadı eve geldik yapınca götüreceğim bakalım.
diş mi değil mi derken bugün paşamın dişi gelmiş bile :)))
çok huzursuz diye ana oğul dışarı çıkıp herzamanki cafemize gittik. Burcu ablası sen niye ağlıyorsun bakıyım diye severken dişini görüverdi :)))
Şirketin doktoruna gittim boğazın kötü antibiyotik vermem lazım dedi. Emziriyorum istemiyorum dedim, minosetle boğaz spreyi verdi ama boğazımdaki akıntı ve kaşıntı gıcık ve mide bulantısı yapıyor. Bu şekilde nasıl uyurum bilmiyorum. İlyerinden bir arkadaş keçiboynuzunu kaynat suyunu iç dedi. İçtim, burdan bir arkadaş, ballı limonlu ılık su iç dedi. Başka ne yapabilirim kızlar? Boğazımdaki gıcık midemi ağzıma getiriyor
slm kızlar ben geldim
bugün aşımızı olduk saat 14:30 gibi. şimdilik ateşimiz yok. inşallah çok yükselmez
takibimizde şu şekilde boy:72 cm kilo:8100gr
inşallah bebişleriniz iyidir. biraz geçmişe göz atıp yatmayı düşünüyorum
öptüm hepinizi
slm kızlar ben geldim
bugün aşımızı olduk saat 14:30 gibi. şimdilik ateşimiz yok. inşallah çok yükselmez
takibimizde şu şekilde boy:72 cm kilo:8100gr
inşallah bebişleriniz iyidir. biraz geçmişe göz atıp yatmayı düşünüyorum
öptüm hepinizi
Kizlar nasilsiniz sabahtan beri yeni oturuyorum biara bakayim neler yapiyorsunuz dedim ama ne mumkun ben bugun aksama dogru kendime izin verdim oglumu anneme biraktim kuafore attim kendimi saclar boyandi kesildi kas alindi eve gelindi mis gibi banyo ohhh rahatladim kac gundur mahf olmustuk...
Emel teyzesi tesekkur ederiz
Burka olurmu oyle sey neden yanlis anlayayim burda birbirimize yol gostermek icin variz
Kardelen bilgileri ozelden atayim istersen daha iyi olur
Aman da aman. Kuzucuk yavaş yavaş kilosunu toparlıyormuş maşallah ona:))
Çimenlerin arasındaki çiçekleri benimkide yoldu geçen gün. Ama toprakta tetanoz mikrobu oluyor diye biliyorum ben.
Açıkçası 9 aylık olduğunda bizimle aynı yemekleri yer diye düşünüyorum ben. Bizim hala esas besinimiz anne sütü. Ek gıda ek sadece. Doktorumuz da günde 200 ml ek gıda yeterli demişti.
Biraz pahalı bir dikkat olmuş burcu ablasına. :)) yeni sezon alsın bari :)
Kurbandaki koyun kemiklerini kaynatıp etleriyle birlikte buzluğa atmıştım. Düğün çorbası yaparım diye. 4 aylık bile değildi düğün çorbasının suyundan vereli kızıma. Azıcık verdim ama yedi :)
Bugün gerçekten hava çok güzeldi. Uykusu gelen kızımı kapıp yürüyüşe çıktım. Hatta çoraplarını çıkardım ayakları Güneş'te ısındı. Tavukları olan bi Amca'dan yumurta aldık. Çok geçmeden uyuyakaldı kızım. Ve açık havada 45 dk falan uyudu. Çok güzeldi. Bende yorulmuşum baya bi yürüdüm.
Bu arada ben sebze çorbalarını hep uyduruyorum. Elime geçen sebzeyi irmiği ve az bir miktar tereyağını kaynatıp blendırdan geçiriyorum. Hop hazır oluyor. En son yaptığımın sebzelerini sayıyorum ıspanak, pazı, brokoli, maydonoz, dere otu, bal kabağı, havuç sanırım bi kaç şeyide unuttum.
Ne çektiniz su kocalarınızdan arkadaş:) ne kahveleri bitiyor, ne kaprisleri. Yok kk ya girme, yok organik besleme , yok antin yok kuntin
Bizde de farklı sorunlar var, en büyük sorun bilgisayar oyunu. Sanırım hep de sorun olarak kalacak bizimkinin oyun oynamama gibi bir durumu olamaz. Hayal bile edemiyorum. Elektrik kesilince eşimin dünyası yıkılıyor. Te allahım yaaaaa. Bilgisayara ve oyunlara bağımlı bir hayat sanırım kabule demiyorum. Ama bu yaştan sonra da değişmez
Ama Allah için ben değil o bana çay kahve yapar. Organik beslenme konusunda teşvik eder veeeee baktı ki ben daraldım hadi çocuğu bana bırak sen git forumdaki anneler ne yapıyor onlarla yazış der.
bugün İstanbuldan bir arkadaşımızın İzmirde nikahı vardı. sevgili kocam bornovaya gitmeye üşendi cumartesi buluşur bişeyler yaparız dedi
bak dedim canım kocam dedim bu adam buluşursa içelim der dedim sonra bizde kalırlar dedim...dedim de dedim yani
sonuç; az önce aradık kusura bakmayın gelemedik oğlumuz diş çıkarttığı için çok huysuz bugünlerde diye, önemli değil biz cumartesi size geliriz hem içeriz beraber sizde kalırız pazar döneriz istanbula dedi. abi dedim kv de geliyor yarın kalacak yer yok, olsun canım biz yabancımıyız zaten içki mamasında sabahlarız dedi. yuhhhhhhh diyorum başkada bişey demiyorum
heee tabi bide yarın kv geliyor hemde "one way ticket"
Allam sana geliyorummm
ben sizlerin halini bu iki günde anladım ve hepinizi ayakta alkışlıyorum...ben bugüne kadar bebek büyütmüyormuşum
Aman da aman. Kuzucuk yavaş yavaş kilosunu toparlıyormuş maşallah ona:))
Çimenlerin arasındaki çiçekleri benimkide yoldu geçen gün. Ama toprakta tetanoz mikrobu oluyor diye biliyorum ben.
Açıkçası 9 aylık olduğunda bizimle aynı yemekleri yer diye düşünüyorum ben. Bizim hala esas besinimiz anne sütü. Ek gıda ek sadece. Doktorumuz da günde 200 ml ek gıda yeterli demişti.
Biraz pahalı bir dikkat olmuş burcu ablasına. :)) yeni sezon alsın bari :)
Kurbandaki koyun kemiklerini kaynatıp etleriyle birlikte buzluğa atmıştım. Düğün çorbası yaparım diye. 4 aylık bile değildi düğün çorbasının suyundan vereli kızıma. Azıcık verdim ama yedi :)
Bugün gerçekten hava çok güzeldi. Uykusu gelen kızımı kapıp yürüyüşe çıktım. Hatta çoraplarını çıkardım ayakları Güneş'te ısındı. Tavukları olan bi Amca'dan yumurta aldık. Çok geçmeden uyuyakaldı kızım. Ve açık havada 45 dk falan uyudu. Çok güzeldi. Bende yorulmuşum baya bi yürüdüm.
Bu arada ben sebze çorbalarını hep uyduruyorum. Elime geçen sebzeyi irmiği ve az bir miktar tereyağını kaynatıp blendırdan geçiriyorum. Hop hazır oluyor. En son yaptığımın sebzelerini sayıyorum ıspanak, pazı, brokoli, maydonoz, dere otu, bal kabağı, havuç sanırım bi kaç şeyide unuttum.
yeterki sen iste şekerim, yazdım bile
Canim disin cok yakinda geleceginin habercisidir
Sebze purelerine sogan sarimsak koyuyor musunuz?
Birde arkadasimin annesi tarhana verdi. Bugun onu pisirecegim. 1 yemek kasigi 1 ogun icin yeterli olur degil mi,
Merhabs teyzelerimEki Görüntüle 1012054
Annelik iste herseyi yaptiriyor insana bebeklerimizle ilgili hersey cok cok onemli oluyor cunku ilk defa yasiyoruz
Merhabs teyzelerimEki Görüntüle 1012054
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?