- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.641
gunaydin. Cok moralim bozuk. Dun anneli kizli gezdik diye seviniyordum. Dun aksam cok az emdi umursamadim. Sabahtan beri de emmiyor. Memeyi aliyor bir kere cekip birakiyor. Biraz zorladim agladi onu zorlayinca aglayinca bende dayanamadim agladim. Offf ya 6 aydir su meme sut olaylati bezdirdi yarabbim gucune gitmesin. Ne memenin tas gibi olmasini bildim ne saril saril sut boyle olunca emmek istmeyen memeye duskun olmayan bir cocuk oldu. Denemedigim yemedigim icmedigim kalmadi hey sllahim sen buyuksun bebegimin rizki bu kadarmiydi. Cok sinirlerim bozuldu.
Merhaba güzellik Maşallah sana kocamam hemde :)
canım ya yerim senin çilek elbiseni
-Günaydın sanada çileğim...
Çoooook tatlı maşallah, ne güzel gülmüş
Ayyyy çok tatlı maşallah. Hep gülsün inşallah böyle çilek kız :)
Ben onu yerimmmmmm!!! Masallah sana!!!!
Gunaydin. Cok moralim bozuk. Dun anneli kizli gezdik diye seviniyordum. Dun aksam cok az emdi umursamadim. Sabahtan beri de emmiyor. Memeyi aliyor bir kere cekip birakiyor. Biraz zorladim agladi onu zorlayinca aglayinca bende dayanamadim agladim. Offf ya 6 aydir su meme sut olaylati bezdirdi Yarabbim gucune gitmesin. Ne memenin tas gibi olmasini bildim ne saril saril sut boyle olunca emmek istmeyen memeye duskun olmayan bir cocuk oldu. Denemedigim yemedigim icmedigim kalmadi hey Sllahim sen buyuksun bebegimin rizki bu kadarmiydi. Cok sinirlerim bozuldu.
Gunaydin. Cok moralim bozuk. Dun anneli kizli gezdik diye seviniyordum. Dun aksam cok az emdi umursamadim. Sabahtan beri de emmiyor. Memeyi aliyor bir kere cekip birakiyor. Biraz zorladim agladi onu zorlayinca aglayinca bende dayanamadim agladim. Offf ya 6 aydir su meme sut olaylati bezdirdi Yarabbim gucune gitmesin. Ne memenin tas gibi olmasini bildim ne saril saril sut boyle olunca emmek istmeyen memeye duskun olmayan bir cocuk oldu. Denemedigim yemedigim icmedigim kalmadi hey Sllahim sen buyuksun bebegimin rizki bu kadarmiydi. Cok sinirlerim bozuldu.
Arkadaşlar bugün grubumuzu kuralım bizde o zaman .
1- Gmail
2- Facebook
3- Skype
Ben bunlara katılabilirim hangisi derseniz benim için uygun hepsi.Sizlerde fikirlerinizi söyleyin bu akşam bitirelim bu işi :)
Geçmişi okuyamadım bi kaldığım sayfayı birde son sayfayı okudum. Akşama yetişirim.
Gribeyaz kızına tek kelimeyle ba-yıl-dım kocaman da bi maşşallahh.
Nurumhiram izme kendini bi sefer emmese kesilmez sütün. Sonra sık verirsin memeni artar tekrar.
Bu ara kızlar emzirme kampı denen bi şey var. Nette araştırın derim. Sütüm yok diye karar vermeden önce denemek gerek yazıyor. Gerçi bebekler daha küçükken yapılıyor ama bi okuyun. Olmazsa ikinciler için aklınızda olur. Ve ne olur sütüm yok demeyin çağırmayın kötü enerjiyi.
Neyse bizim kızımla çıkmamız lazım hava çok güzel. Babamıza gelen hediyeleri değiştiricez. Benim aldığım takım üzerine dikilmiş gibi oldu. Niye ucuz diye araştırmaya kusur aramaya çalışan kp omuz dikişini çekiştirirken potluk yaptı ama düzelir herhalde onuda bi götüreyim diyorum. Öpüldünüz
Memede ve mamada gösterdiği oburcanligi katı gıdada göstermiyor Kayra efendi.
Bugun ilk defa tarhana verdim icine de doktorun dediği gibi 3 defa çekilmiş kiyma (2 çay kasığı) koydum. Çorbayı sevdi ama kiymayi ogurdu. Pistikten sonra Kiymayi rondodan geçiren var mı?
Canım ben de 5-6 gün önce doktora gitmiştim. Çok huzursuz, acaba dişi mi çıkacak diye özellikle sordum, o da kontrol etti, hayır diş değil dedi, ama 1 hafta geçmeden alttan iki diş patladı. O yüzden diş yüzünden olabilir huzursuzluğu, belki 1-2 gün içinde o da patlatır inci tanelerini:)
Ben varim:)
Dun kiymali tarhana yapmistim yemedi. Rondoladim yine yrmrdi:) ekmek kattim iyice yogun oldu o sekide yedi.
Ben varim:)
Dun kiymali tarhana yapmistim yemedi. Rondoladim yine yrmrdi:) ekmek kattim iyice yogun oldu o sekide yedi.
normal tartıyla tartıyorum koyuyorum üstüne oluyor hep aynı gösteriyor artsaydı kilosu farklı çıkardı ama
Aman sağlık olsunda kime benzerse benzesin ben zaten çok istedim babasına benzemesini.benim kız da aynı benim küçüklüğümmüş annem öyle dedi ama herkes babasına benzetiyor çünkü babası kumral sarışın gibi bense küçükken sarıymışım şimdi eser kalmadı
Ben bazen geçiyorum canım mesela bugün geçtim :)Memede ve mamada gösterdiği oburcanligi katı gıdada göstermiyor Kayra efendi.
Bugun ilk defa tarhana verdim icine de doktorun dediği gibi 3 defa çekilmiş kiyma (2 çay kasığı) koydum. Çorbayı sevdi ama kiymayi ogurdu. Pistikten sonra Kiymayi rondodan geçiren var mı?
Geçmişi okuyamadım bi kaldığım sayfayı birde son sayfayı okudum. Akşama yetişirim.
Gribeyaz kızına tek kelimeyle ba-yıl-dım kocaman da bi maşşallahh.
Nurumhiram izme kendini bi sefer emmese kesilmez sütün. Sonra sık verirsin memeni artar tekrar.
Bu ara kızlar emzirme kampı denen bi şey var. Nette araştırın derim. Sütüm yok diye karar vermeden önce denemek gerek yazıyor. Gerçi bebekler daha küçükken yapılıyor ama bi okuyun. Olmazsa ikinciler için aklınızda olur. Ve ne olur sütüm yok demeyin çağırmayın kötü enerjiyi.
Neyse bizim kızımla çıkmamız lazım hava çok güzel. Babamıza gelen hediyeleri değiştiricez. Benim aldığım takım üzerine dikilmiş gibi oldu. Niye ucuz diye araştırmaya kusur aramaya çalışan kp omuz dikişini çekiştirirken potluk yaptı ama düzelir herhalde onuda bi götüreyim diyorum. Öpüldünüz
Sogan koydum ama sarimsak denemedim cnm. Valla cezvede pisirince 1 tatli kasigi koyuyorum ben.Sebze purelerine sogan sarimsak koyuyor musunuz?
Birde arkadasimin annesi tarhana verdi. Bugun onu pisirecegim. 1 yemek kasigi 1 ogun icin yeterli olur degil mi,
Cnm sorsana ablana kac aya kadar normal dis cikarmasi bizimde cikmadi beyazlik var ama dis yokk.Ya dr bakti dis goremiyorum dedi. Dur haftasonu annemlere gidiyoruz, ablam pedodontist yani cocuk dis hekimi, ona gostericrm
Atomu parcaliyorlar mi anlamam ama dogdu dogali sut+meme+emme olayindan ben kendimi parcaladim orasi kesin.saol canım :) anne olmadan önce gülerdim insanlara amma abartıyorlar diye şimdi aynısını ben yapıyorum :) mutluluğumu gören oğlum atomu parçaladı sanır :)
Masallah yesinler seni cilekcikk.Merhabs teyzelerimEki Görüntüle 1012054
Annelik iste herseyi yaptiriyor insana bebeklerimizle ilgili hersey cok cok onemli oluyor cunku ilk defa yasiyoruz
Hehh burcu ben emel ne cektik be yaaaa ben bbir okuz oldum kizimsa çırpı gibi.kızlar ya benim bebeğim hiç kilo almıyor 20 gündür tık yok sanki tartıyorum hep 6900 ne ileri ne geri napıcam ben mi beceremiyorum beslemeyi
Valla bende face diyenlerdenim herseyi tek tek okuruz daha anlasilir olur hem kolaydaArkadaşlar bugün grubumuzu kuralım bizde o zaman .
1- Gmail
2- Facebook
3- Skype
Ben bunlara katılabilirim hangisi derseniz benim için uygun hepsi.Sizlerde fikirlerinizi söyleyin bu akşam bitirelim bu işi :)
Askolsun olmazmisin hic mesaji gorup yazman bile bana destek veriyor. Pompa var kaldirmistim soyledigin iyi oldu pompali hayata geri donucem sanirim.Niye emmedi bilmiyorum ama sen pompan varsa onunla boşalt biraz bari,
gerçi sadece 3 ay o da günde 100 ml falan emziren
Biri olarak ne kadar yardımcı olurum. Bu konuda bilmiyorum
O sut depolayanlari ayakta alkisliyorum delolamak bir yana yetemedim bile meme ve mama gittik bu gune kadar. Bu aralar benimde oldukcaa azzz saldim artik yeter.cnmm üzülme bu sorunları benzerlerini bzler de yaşıyoruz sorunsuz kimse yok ki..aç olsa emer bnce zorlama bnm pompam sağma makinem yok elimle biberona sağıp verdiğim çok oldu. şu bi haftadır bnm süt de yok bgne kdr şükür mamasız yetti ama hiç şakır şakır olmadı bazıları süt depoladı bnde çk imrendim bnm de hiç olmadıağlama üzme kendini daha kötü olursun cnm
Yok canim o iki yas falan bana da o kadarrr uzak ki. Cevremde herkesin sutu olmysken benim nasil olamadı anlayamiyorum cok ozendigin olmazmus zaten.sanki beni anlatmışsın canım.
Ben de aynı dertten muzdaribim.
Emmediği için sütüm azalıyor gibi geliyor.
Hele sağ memeyi hiç almıyor.
Sağıp uyuyunca veriyorum.
Insanlar 2 sene emzirip zorla bıraktırıyorlar.
Ben her gün dua ediyorum bari 1,5 yaşına kadar emsin diye.
Allah yardımcımız olsun.
Ayni anda yazmisiz kendimi yedim tukettim tukendim artik. Ins distir diyelim ve umud edelim biz zaten ayakta gezerek emiyorduk simdi amuda mi kalkmaliyim bilmiyorum.kızım 2 gündür emmeme grevinde geceleri emiyo gündüzleri sıfır, bi kez daha yapmıştı böyle
çok sinirlerim bozuk
karnı aç biliyorum ama yok eliyle iteliyo göğsümü ne yapmalıyım bilmiyorum
mama vermiyorum şimdi bi de ona alışırsa hiç almaz memeyi
ama aç kalmasına da dayanamıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum acaba emmeyi bırakmaya mı çalışıyo
Saol cnm dahaiim. Keyfi ii bilmiyorum neoldu gece uykuda emdi ama gu duz almadi karni acti zorladigimda sabah kahvalti mama cmisti o saate cokfan acikmisti bu arada senin is noldu aman bak haa sutun iise dikkat et gitmesin bebegin icin uzme kendiniCanim aglama , bak en uzun bu sorunu yasayan bendim. Cani istemiordur. Belki acikmamistir filan. Keyfi nasil?
Ahhh ahhhhkendimi yaxdıktan sonra seninkini gördüm canım, ne yapıcaz biz bu kızlarla, bazı çocuk meme diye ölür anne açınca hetecanlanır falan
bizimki arada yapıyodu öyle ama 2 gündür iteliyo eliyle acaba diyorum 3. diş mi geliyor
diğer 2 dişi çıkarken de yapmıştı böyle
geceleri emiyo uykuluyken emiyo o zaman sorun yok ama uyanıksa koluma yatırdığım an başlıyuo beni iteleyip ağlamaya
katı gıda hazırlıyorum püre çorba falan onu görünce heyecalanıyo şapur şupur yiyo beni iteliyo
sırf hikmeti nedneiyle iki yaşına kadar emzirmek istiyorum çok mu şey istiyorum blmiyorum allahtan, inşaalah nasip olur 2 yaşına kadar emzirmek
Ohhh "anneye baba evine gitmek" kulaga nasilda hos geliyor gitmeyeli aylar oldu. Halbuki aramiz bir bucuk saat ana kiz hasta olur duzeni bozulur diye gidemiyorum. Duygulandim simdi. Kazasiz gidin gelin bol bol saril annene dolaplari kurcala simar kendi yataginda yat.Yarin da anneme gidiyoruz ve 1hfta oradayiz, disi ilk annem gorurse beler alabilecegini dusunemiyorum senlik olur :))) hadi bakalim.
Yerim ben o balon oynayan oglusu.cnm bnde okumuştum o yazıyı çok da beğendim ama 6. ay da yapılır mı ki..hiç ek gıda vermesek sadece emzirsek mi :26: bilemedim şimdi..ya bi ben eve tıkıldım kaldım herkes geziyo.. bzm içinde takılın cnm.burda hava kapalı
gribeyaz: kızın prenses gibi olmuş çook yakışmış cnmçilek elbiseniz..nasıl imreniyorum cici kız elbiselerine
luboyf: diş bnmde merakım belki 3.ler geliyodur cnm ama bişi görünmüyor bzde daha..inş. 2 yaşına kdr bnde emzirmek istiyorum.paylaştığın yazı çok güzel okudum cnm ama hangisi bilemedim yine diş en mantıklı geldi bana..
kıyma bn daha hiç denemedim haftaya başlıcam inş.
furkan balon oynuyo nasıl keyifli anlatamam kırmızı bi balonu az şişirdim tavsiye ederim yanına oturuyorum ama..
Kız normal tartı da nasıl duruyor kızın. Canım onları en güzel bebek tartısında tartabilirsin neden dersen orada yatarak tartıldıkları için.
Aman sağlık olsunda kime benzerse benzesin ben zaten çok istedim babasına benzemesini.
Ben bazen geçiyorum canım mesela bugün geçtim :)
Bana doktor ilk başta normal beyaz bakkal ekmeği ver demişti. Bir hafta sonra sizin yediğiniz özel ekmeklerden yiyebilir demişti. Ben halk ekmeğin beyaz ekmeğini verdim ilk. Sonrada tam buğdayını. Şimdi biz hangisinden yersek onu veriyorum. Halk ekmeğe güveniyorum. Tuzu da az.minoşcum nasıl ekmek katıyosun, bildiğimiz beyaz ekmek mi yoksa tuzsuz tam buğday ekmeği falan mı buluyosun
burda beyaz ekemk var, tuzsuz tam buğday ya da tam tahıllı ekmek bulamadım, normal tuzlu diğer ekmekten katsam ne olur ki
ayaklarının üzerinde duruyor dijital tartı ama hep aynı gösteriyor
Canım ben kızımla kucağımda tartıldım 7000 çıktı dün doktorda 6800 çıktı :) yani en güzel tartı her ya tartıldığınız yer:)
haftaya 7 ayı doluyor sağlık merkezine götürüm tarttırırım da korkuyorum kilo almadı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?