- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.621
kızlar ya benim bebeğim hiç kilo almıyor 20 gündür tık yok sanki tartıyorum hep 6900 ne ileri ne geri napıcam ben mi beceremiyorum beslemeyi
emel senin kızı face ağustos annelerinde gördüm hemen tanıdım sensin diye ben de katıldım gruba burdan birkaç kişi de var senin kız aynı babası bu arada :)
Kizlar nasilsiniz sabahtan beri yeni oturuyorum biara bakayim neler yapiyorsunuz dedim ama ne mumkun ben bugun aksama dogru kendime izin verdim oglumu anneme biraktim kuafore attim kendimi saclar boyandi kesildi kas alindi eve gelindi mis gibi banyo ohhh rahatladim kac gundur mahf olmustuk...
Emel teyzesi tesekkur ederiz
Burka olurmu oyle sey neden yanlis anlayayim burda birbirimize yol gostermek icin variz
Kardelen bilgileri ozelden atayim istersen daha iyi olur
Merhabs teyzelerimEki Görüntüle 1012054
Annelik iste herseyi yaptiriyor insana bebeklerimizle ilgili hersey cok cok onemli oluyor cunku ilk defa yasiyoruz
emel senin kızı face ağustos annelerinde gördüm hemen tanıdım sensin diye ben de katıldım gruba burdan birkaç kişi de var senin kız aynı babası bu arada :)
Arkadaşlar bugün grubumuzu kuralım bizde o zaman .
1- Gmail
2- Facebook
3- Skype
Ben bunlara katılabilirim hangisi derseniz benim için uygun hepsi.Sizlerde fikirlerinizi söyleyin bu akşam bitirelim bu işi :)
Annelik iste herseyi yaptiriyor insana bebeklerimizle ilgili hersey cok cok onemli oluyor cunku ilk defa yasiyoruz
Canım tartıyorum derken evde bebek tartısı mı var ?
1- Gmail
2- Facebook
3- Skype
Ben bunlara katılabilirim hangisi derseniz benim için uygun hepsi.Sizlerde fikirlerinizi söyleyin bu akşam bitirelim bu işi :)
Evet canım aynı babası bir tek gözleri ve göz yapısı bana benzedi :)
1- Gmail
2- Facebook
3- Skype
en anlamıyorum gmail ve skype :)) face biliyorum bi..özürlüyüm teknoloji konusundaçoğunluğa uyarım öğreten olursa hemen kaparım diğerlerini de..
Gunaydin. Cok moralim bozuk. Dun anneli kizli gezdik diye seviniyordum. Dun aksam cok az emdi umursamadim. Sabahtan beri de emmiyor. Memeyi aliyor bir kere cekip birakiyor. Biraz zorladim agladi onu zorlayinca aglayinca bende dayanamadim agladim. Offf ya 6 aydir su meme sut olaylati bezdirdi Yarabbim gucune gitmesin. Ne memenin tas gibi olmasini bildim ne saril saril sut boyle olunca emmek istmeyen memeye duskun olmayan bir cocuk oldu. Denemedigim yemedigim icmedigim kalmadi hey Sllahim sen buyuksun bebegimin rizki bu kadarmiydi. Cok sinirlerim bozuldu.
Gunaydin. Cok moralim bozuk. Dun anneli kizli gezdik diye seviniyordum. Dun aksam cok az emdi umursamadim. Sabahtan beri de emmiyor. Memeyi aliyor bir kere cekip birakiyor. Biraz zorladim agladi onu zorlayinca aglayinca bende dayanamadim agladim. Offf ya 6 aydir su meme sut olaylati bezdirdi Yarabbim gucune gitmesin. Ne memenin tas gibi olmasini bildim ne saril saril sut boyle olunca emmek istmeyen memeye duskun olmayan bir cocuk oldu. Denemedigim yemedigim icmedigim kalmadi hey Sllahim sen buyuksun bebegimin rizki bu kadarmiydi. Cok sinirlerim bozuldu.
Ya dr bakti dis goremiyorum dedi. Dur haftasonu annemlere gidiyoruz, ablam pedodontist yani cocuk dis hekimi, ona gostericrm
Memede ve mamada gösterdiği oburcanligi katı gıdada göstermiyor Kayra efendi.
Bugun ilk defa tarhana verdim icine de doktorun dediği gibi 3 defa çekilmiş kiyma (2 çay kasığı) koydum. Çorbayı sevdi ama kiymayi ogurdu. Pistikten sonra Kiymayi rondodan geçiren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?