2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özelden gönderir misin canım

Merhabs teyzelerimEki Görüntüle 1012054

Annelik iste herseyi yaptiriyor insana bebeklerimizle ilgili hersey cok cok onemli oluyor cunku ilk defa yasiyoruz

sana da merhaba güzellik.

emel senin kızı face ağustos annelerinde gördüm hemen tanıdım sensin diye ben de katıldım gruba burdan birkaç kişi de var senin kız aynı babası bu arada :)

o gruba dün bende katıldım. bizde kendi grubumuzu kuralım ama sanırım ortak bir karar alınamıyor herkese face ya da diğer gruplar uymuyor

Arkadaşlar bugün grubumuzu kuralım bizde o zaman .

1- Gmail
2- Facebook
3- Skype

Ben bunlara katılabilirim hangisi derseniz benim için uygun hepsi.Sizlerde fikirlerinizi söyleyin bu akşam bitirelim bu işi :)

1- Gmail
2- Facebook
3- Skype

Ben bunlara katılabilirim hangisi derseniz benim için uygun hepsi.Sizlerde fikirlerinizi söyleyin bu akşam bitirelim bu işi :)

bence arasında en mantıklı kolay sohbet imkanı olay skype

Evet canım aynı babası bir tek gözleri ve göz yapısı bana benzedi :)

benim kız da aynı benim küçüklüğümmüş annem öyle dedi ama herkes babasına benzetiyor çünkü babası kumral sarışın gibi bense küçükken sarıymışım şimdi eser kalmadı

1- Gmail
2- Facebook
3- Skype

en anlamıyorum gmail ve skype :)) face biliyorum bi..özürlüyüm teknoloji konusunda çoğunluğa uyarım öğreten olursa hemen kaparım diğerlerini de..

Gunaydin. Cok moralim bozuk. Dun anneli kizli gezdik diye seviniyordum. Dun aksam cok az emdi umursamadim. Sabahtan beri de emmiyor. Memeyi aliyor bir kere cekip birakiyor. Biraz zorladim agladi onu zorlayinca aglayinca bende dayanamadim agladim. Offf ya 6 aydir su meme sut olaylati bezdirdi Yarabbim gucune gitmesin. Ne memenin tas gibi olmasini bildim ne saril saril sut boyle olunca emmek istmeyen memeye duskun olmayan bir cocuk oldu. Denemedigim yemedigim icmedigim kalmadi hey Sllahim sen buyuksun bebegimin rizki bu kadarmiydi. Cok sinirlerim bozuldu.

Merhabs teyzelerimEki Görüntüle 1012054

Annelik iste herseyi yaptiriyor insana bebeklerimizle ilgili hersey cok cok onemli oluyor cunku ilk defa yasiyoruz

Çoooook tatlı maşallah, ne güzel gülmüş

en anlamıyorum gmail ve skype :)) face biliyorum bi..özürlüyüm teknoloji konusunda çoğunluğa uyarım öğreten olursa hemen kaparım diğerlerini de..

Ben hiçbirini bilmiyorum en teknoloji özürlü benim ben öğrenene kadar çocuklar büyür grup falan kalmaz herhalde

Niye emmedi bilmiyorum ama sen pompan varsa onunla boşalt biraz bari,

gerçi sadece 3 ay o da günde 100 ml falan emziren

Biri olarak ne kadar yardımcı olurum. Bu konuda bilmiyorum

cnmm üzülme bu sorunları benzerlerini bzler de yaşıyoruz sorunsuz kimse yok ki..aç olsa emer bnce zorlama bnm pompam sağma makinem yok elimle biberona sağıp verdiğim çok oldu. şu bi haftadır bnm süt de yok bgne kdr şükür mamasız yetti ama hiç şakır şakır olmadı bazıları süt depoladı bnde çk imrendim bnm de hiç olmadı ağlama üzme kendini daha kötü olursun cnm

Geçmişi okuyamadım bi kaldığım sayfayı birde son sayfayı okudum. Akşama yetişirim.

Gribeyaz kızına tek kelimeyle ba-yıl-dım kocaman da bi maşşallahh.

Nurumhiram izme kendini bi sefer emmese kesilmez sütün. Sonra sık verirsin memeni artar tekrar.

Bu ara kızlar emzirme kampı denen bi şey var. Nette araştırın derim. Sütüm yok diye karar vermeden önce denemek gerek yazıyor. Gerçi bebekler daha küçükken yapılıyor ama bi okuyun. Olmazsa ikinciler için aklınızda olur. Ve ne olur sütüm yok demeyin çağırmayın kötü enerjiyi.

Neyse bizim kızımla çıkmamız lazım hava çok güzel. Babamıza gelen hediyeleri değiştiricez. Benim aldığım takım üzerine dikilmiş gibi oldu. Niye ucuz diye araştırmaya kusur aramaya çalışan kp omuz dikişini çekiştirirken potluk yaptı ama düzelir herhalde onuda bi götüreyim diyorum. Öpüldünüz

Memede ve mamada gösterdiği oburcanligi katı gıdada göstermiyor Kayra efendi.

Bugun ilk defa tarhana verdim icine de doktorun dediği gibi 3 defa çekilmiş kiyma (2 çay kasığı) koydum. Çorbayı sevdi ama kiymayi ogurdu. Pistikten sonra Kiymayi rondodan geçiren var mı?

Ya dr bakti dis goremiyorum dedi. Dur haftasonu annemlere gidiyoruz, ablam pedodontist yani cocuk dis hekimi, ona gostericrm

Canım ben de 5-6 gün önce doktora gitmiştim. Çok huzursuz, acaba dişi mi çıkacak diye özellikle sordum, o da kontrol etti, hayır diş değil dedi, ama 1 hafta geçmeden alttan iki diş patladı. O yüzden diş yüzünden olabilir huzursuzluğu, belki 1-2 gün içinde o da patlatır inci tanelerini:)

Ben varim:)
Dun kiymali tarhana yapmistim yemedi. Rondoladim yine yrmrdi:) ekmek kattim iyice yogun oldu o sekide yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…