- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.561
Yine Atahanı bahane ederek bir şekilde yalan uydurupkabul etmeyin ,
kalmaya gelicem diye emrivaki yapan insanlar bunu hakediyor
ay evet ya bu akşam pek bir geveze ve herşeye karışır gördüm kendimi :))))
sanırım durumumu deliliğe vurdum ondan
kuzucum hangi eti haşlarsan haşla az suda yap ve o suda sebzelerini haşla, yani geriye neredeyse dökecek su kalmasın sebze tüm suyu çeksin...özelliklede kemikli et haşlıyorsan
Şirketin doktoruna gittim boğazın kötü antibiyotik vermem lazım dedi. Emziriyorum istemiyorum dedim, minosetle boğaz spreyi verdi ama boğazımdaki akıntı ve kaşıntı gıcık ve mide bulantısı yapıyor. Bu şekilde nasıl uyurum bilmiyorum. İlyerinden bir arkadaş keçiboynuzunu kaynat suyunu iç dedi. İçtim, burdan bir arkadaş, ballı limonlu ılık su iç dedi. Başka ne yapabilirim kızlar? Boğazımdaki gıcık midemi ağzıma getiriyor
Çok şükür canım :)Aaaaa super haber Emel'cim gozumuz aydin
Canım ben az suda haşlıyorum kıymayı o suyuda sonra sebzelerin suyu ile karıştırıyorum hani vitaminler çöpe gitmesin :)Emel'e Ben birsey soracagim ama gulmeyin. Emel'e soruyorum cunku en becerikli onu sectim aynı zamanda kendisi benim gelecekteki komşum olur:)))
Dediniz ya kıymayı onden hasla ya da kavur diye. Şimdi az su da kıymayı haşladım. Sonra sebzeleri pişirirken sadece haşlanmış kıymayı mı koyacağım, yoksa kıyma ile beraber haşlanan suyu da koyabilir miyim?
Oyy yakın olaydım alırdım Atahan ı bize.bugün İstanbuldan bir arkadaşımızın İzmirde nikahı vardı. sevgili kocam bornovaya gitmeye üşendi cumartesi buluşur bişeyler yaparız dedi
bak dedim canım kocam dedim bu adam buluşursa içelim der dedim sonra bizde kalırlar dedim...dedim de dedim yani
sonuç; az önce aradık kusura bakmayın gelemedik oğlumuz diş çıkarttığı için çok huysuz bugünlerde diye, önemli değil biz cumartesi size geliriz hem içeriz beraber sizde kalırız pazar döneriz istanbula dedi. abi dedim kv de geliyor yarın kalacak yer yok, olsun canım biz yabancımıyız zaten içki mamasında sabahlarız dedi. yuhhhhhhh diyorum başkada bişey demiyorum
heee tabi bide yarın kv geliyor hemde "one way ticket"
Allam sana geliyorummm
Şirketin doktoruna gittim boğazın kötü antibiyotik vermem lazım dedi. Emziriyorum istemiyorum dedim, minosetle boğaz spreyi verdi ama boğazımdaki akıntı ve kaşıntı gıcık ve mide bulantısı yapıyor. Bu şekilde nasıl uyurum bilmiyorum. İlyerinden bir arkadaş keçiboynuzunu kaynat suyunu iç dedi. İçtim, burdan bir arkadaş, ballı limonlu ılık su iç dedi. Başka ne yapabilirim kızlar? Boğazımdaki gıcık midemi ağzıma getiriyor
Benim hamileliğimde evde 4 kedim. Vardı, biri ben 5 aylık hamileyken gitti gelmedi, biri ozan 15 günlükken gitti
Büyük ihtimalle öldüler , hala aklıma onlar geldikçe üzülüp ağlıyorum, yani gitselerde dert kalsalarda dert
Çok saol bebemmmm :)
Bu arada sende neden 2 mavi kuş varda ben de 1 mavi kuş var?
Çok şükür canım :)
Canım ben az suda haşlıyorum kıymayı o suyuda sonra sebzelerin suyu ile karıştırıyorum hani vitaminler çöpe gitmesin :)
Oyy yakın olaydım alırdım Atahan ı bize.
Canım ben boğazım gıcık yaptığında elma ayva ve portakal kabuğu ve ıhlamur kaynatıyorum bal ile içiyorum ama sıcak de"ğil ılık. sabaha birşeyim kalmıyor genelde.
Kızım yin"e iş baş"INDA AHH HAlimi görseniz her yere yetişiyor artık emeklemesi çok fena oldu direk yürüseydi daha iyiydi
Çok şükür canım :)
Canım ben az suda haşlıyorum kıymayı o suyuda sonra sebzelerin suyu ile karıştırıyorum hani vitaminler çöpe gitmesin :)
Oyy yakın olaydım alırdım Atahan ı bize.
Canım ben boğazım gıcık yaptığında elma ayva ve portakal kabuğu ve ıhlamur kaynatıyorum bal ile içiyorum ama sıcak de"ğil ılık. sabaha birşeyim kalmıyor genelde.
Kızım yin"e iş baş"INDA AHH HAlimi görseniz her yere yetişiyor artık emeklemesi çok fena oldu direk yürüseydi daha iyiydi
beğeni meselesi kuşum
Ozanın cafede içtiği çorbanın tarifi
Brokoli çorbası
Brokoli (dal dal ayrılmış olarak) ,arpacık soğan,
havuç,patates küp küp doğranıp biraz zeytinyağında pişirilir
Tencereye un konup ( biz yulaf unuyla yapabiliriz) kavrulur
Su eklenir. Sebzeler blenderdan geçirilir,
( biz tel süzgeçten yada çatalla ezerek) üzerine unlu su eklenir
Tekrar biraz daha pişirilir
Krema isteyen ekleyebilir
bugün İstanbuldan bir arkadaşımızın İzmirde nikahı vardı. sevgili kocam bornovaya gitmeye üşendi cumartesi buluşur bişeyler yaparız dedi
bak dedim canım kocam dedim bu adam buluşursa içelim der dedim sonra bizde kalırlar dedim...dedim de dedim yani
sonuç; az önce aradık kusura bakmayın gelemedik oğlumuz diş çıkarttığı için çok huysuz bugünlerde diye, önemli değil biz cumartesi size geliriz hem içeriz beraber sizde kalırız pazar döneriz istanbula dedi. abi dedim kv de geliyor yarın kalacak yer yok, olsun canım biz yabancımıyız zaten içki mamasında sabahlarız dedi. yuhhhhhhh diyorum başkada bişey demiyorum
heee tabi bide yarın kv geliyor hemde "one way ticket"
Allam sana geliyorummm
Ve biz kizimla disari attik kendimizi. Karnini doyurdum. Simdi uyudu.
Teknosa ben blender bakarken calisanlar kizimi sevmek isteyince olan oldu veee basladi dudagini buke buke aglamaya. Sakinlestidim ve ciktik simdi de yemek yicem siparisi bekliyorum. Ohh be hava aliyorux anneli kizli.
Pfff bize yemek tamam.
Şimdi gidip çocuklarıma yemek haızrlamalıyımm
yarım kilo kıymadan 3 çeşit yemek çıkacak.
Bize çakma karnıyarık. Patlıcanı küpü küp kızarttım. Kavrulmuş kıymayla karıştırdım. Bu mevsimde haytta patlıcan yapmam ama eşim almış.
Oğluma köfte yapıcam
ufaklığa da kıymalı tarhana yapıcam
Hadi görüşürüz ben kaçtım.
Selam canlarım hastalık bizede vurdu sonunda önce ben hasta oldum nasıl becerdim hiç bilmiyorum benden kaantoya bulaştı valla oğlum benden daha dayanıklı doktora götürdüm bugün kulağında su birikmiş enfeksiyon değil burun akıntısı azaldıkça düzelir ama artıp enfeksiyona çevirebilir dedi ateşlenirse ve sebepsiz ağlarsa hemen getir dedi peditus verdi hemen başlama serum fizyolojik ile bol bol temizle burnunu gece mutlaka açık olsun dedi.
Ek gıdada biz yavaş ilerliyoruz kilomuz fazla olduğu için 10.4 olmuş sabah meyve öğlen çorba akşam yoğurt yada kefir özellikle kefiri öneriyor doktor evde kefir mayalamış olan varmı arkadaşlar doktor anlattı ben o şekilde deneyeceğim bakalım birde yulaf unu kullanan arkadaşlar nereden ve hangi marka alıyorsunuz. kahvaltıya bir ay sonra başlayalım dedi yürüteci sordum kesinlikle hayır dedi özellikle bu aylar için çok erken O bacak olur dedi.
Bu arada bende yeni adet oldum Allah'ım o nasıl bir şey ped dayanmıyor inanılmaz çok geliyor zaten önceden de çok olurdu şimdi Çağlayan ırmak gibi sizde de böyle mi oldu yoksa bende mi anormallik var. Öpüyorum sizleri
kızıma tütü etek yaptım Eki Görüntüle 1008712
Eeee çok bilmiş olursan öyle herseyi begenenin de çok olur kuşun da:)
Rica ederim canım .Emel'cim çok saol
Ben de emeklemesini dört gözle bekliyorum. Omuz kol sırt her yerimiz kopmuş durumda
aaaa ben onu kaçırmışım, kuzucuk emekliyor mu :))))
Emelcim ben sana kargoyla göndereyim yarınvalla her eve bi Emel lazım
kocam trip attı 2 saattir yanına gitmiyormuşum, aslında derdi 2 saattir kahve içemiyor
ben şununla bi kahve içip geleyimde sussun
canım kk nın sana bi garezi var, beğeneyim dedim yazdığını beğendirtmiyor
bence senin ikinci kuşa kk engel oluyor, paralel kk olmasın sakın
slm kızlar ben geldim
bugün aşımızı olduk saat 14:30 gibi. şimdilik ateşimiz yok. inşallah çok yükselmez
takibimizde şu şekilde boy:72 cm kilo:8100gr
inşallah bebişleriniz iyidir. biraz geçmişe göz atıp yatmayı düşünüyorum
öptüm hepinizi
Rica ederim canım .
O zaman tez vakitte emeklesin Kayra beyimiz :)
Evet canım 1 hafta yada 10 gün oldu emekliyor ama emeklemeden yürüse daha iyi :) Her yeri karıştırmaya başladı :)
Olur canım ama dediğim gibi :)
Valla yakın olsam mezeleri de yapardık sonra ben Atahan ı alır bize geçerdim ohh sizde eğlenirdiniz.
yok canım yanlış anladın, Atahanı yarın kargoyla sana göndereyim dedim :)))
Ne çektiniz su kocalarınızdan arkadaş:) ne kahveleri bitiyor, ne kaprisleri. Yok kk ya girme, yok organik besleme , yok antin yok kuntin
Bizde de farklı sorunlar var, en büyük sorun bilgisayar oyunu. Sanırım hep de sorun olarak kalacak bizimkinin oyun oynamama gibi bir durumu olamaz. Hayal bile edemiyorum. Elektrik kesilince eşimin dünyası yıkılıyor. Te allahım yaaaaa. Bilgisayara ve oyunlara bağımlı bir hayat sanırım kabule demiyorum. Ama bu yaştan sonra da değişmez
Ama Allah için ben değil o bana çay kahve yapar. Organik beslenme konusunda teşvik eder veeeee baktı ki ben daraldım hadi çocuğu bana bırak sen git forumdaki anneler ne yapıyor onlarla yazış der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?