2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yine Atahanı bahane ederek bir şekilde yalan uydurupkabul etmeyin ,
kalmaya gelicem diye emrivaki yapan insanlar bunu hakediyor

zaten dedim, çocuk diş yüzünden çok huzursuz zor uyutuyorum saat başıda uyanıyor dedim. sırayla ayağımızda sallarız diyip güldü
ben daha ne diyeyim, bi açık açık gelmeyin demem kaldı

Çok saol bebemmmm :)

Bu arada sende neden 2 mavi kuş varda ben de 1 mavi kuş var?

bak şimdi bu topada girmek isterdim ama bana çok uzak bir konu oldu çok geçmiş olsun canım

bide bende seni çok seviyorum :))

Aaaaa super haber Emel'cim gozumuz aydin
Çok şükür canım :)

Canım ben az suda haşlıyorum kıymayı o suyuda sonra sebzelerin suyu ile karıştırıyorum hani vitaminler çöpe gitmesin :)

Oyy yakın olaydım alırdım Atahan ı bize.

Canım ben boğazım gıcık yaptığında elma ayva ve portakal kabuğu ve ıhlamur kaynatıyorum bal ile içiyorum ama sıcak de"ğil ılık. sabaha birşeyim kalmıyor genelde.

Kızım yin"e iş baş"INDA AHH HAlimi görseniz her yere yetişiyor artık emeklemesi çok fena oldu direk yürüseydi daha iyiydi

valla canım benim şuandaki halimi görsen gittiklerine üzülmezdin...evet onları çok seviyorum ama oğlumada bir zarar gelirse diye aklım çıkıyor
mesela biraz büyüyüp peşlerinde koşmaya başladığında ters bir yerine tırnak atarlarsa, mamasını bi yerde bulur ağzına götürürse, kumları etrafa dökülüyor ağzına atarsa...yani bir sürü dert

iki tane olunca dikkat ederbilirsin ama emin ol canım 4 ü beraber bide Ozan varken gözünden kaçırdığın yetişemediğin çok şey olacaktı, hiç üzme kendini

Emel'cim çok saol

Ben de emeklemesini dört gözle bekliyorum. Omuz kol sırt her yerimiz kopmuş durumda

aaaa ben onu kaçırmışım, kuzucuk emekliyor mu :))))
Emelcim ben sana kargoyla göndereyim yarın valla her eve bi Emel lazım

kocam trip attı 2 saattir yanına gitmiyormuşum, aslında derdi 2 saattir kahve içemiyor

ben şununla bi kahve içip geleyimde sussun

ozan kuzuya afiyet olsun..bende dün brokoli havuç patates çorbası yaptım çatalla ezdim un koymadım ama, bi ufak kase yedi kalanları bze salata yaptım :))

bide geçmişi okurken gördüm emzik bnde kullanıyorum arada kaynamış su ile yıkıyorum ama kaynatmıyorum, gün içinde ağzıma alıp veriyorum, geçen biri paylaşmış ya dr da onaylamış :)) nasıl bıraktıracağım emziği ya da ne zmn bilemiyorum ama şimdi memnunum..

ne diyeceğimi bilemedim ki.. Allah yardımcın olsun cnm ( dişiniz de hayırlı olsun bu arada..çk sevimli olmuştur paşacık eminim..huzursuzluğu geçer inş. ama uyku düzenleri bi bozuldu mu düzelmiyo sanki..bzde öle oldu maalesef

ohh ne güzel gezmişsiniz, benm oğlan her çağırana atlıyo herkes öpmek istiyo bnde sinir oluyorum

çok hamaratsın cnm canım patlıcan istedi bayılırım ben alıyorum kışın da ama ayda bir iki...afiyet olsun sizee

geçmiş olsun cnmm..kefir çok öneriliyo ama ben tadını hiç sevemedim belki denerim bi ara oğluma..adete gelince bnmde çoğaldı doğumdan önce böle diildi..

ayyyy çook cici yaa..ellerine sağlık senn ve heranın kız çok şanslı becerikli anaları var..

adet sonrası sütüm çok azaldı hep mızıldıyo furkan hep kucakta hep oyun ilgi istiyo, puding(kendim yapıyorum) elmalı armutlu bebe bizküvisi, çorba, aptamil tahıllı herşeyden veriyorum,hangi sıklıkla ne kadar vereceğimi bilemiyorum nete giremiyorum tek yaptığım o uyurken ymk ve ev toplama..
tezime yoğunlaşacaktım bu hafta..yrn cuma tık yok offf zmn su gibi geçiyoo

şimdilik bu kadar..furkan uyandı ii geceler hepinizee

Son düzenleme:
Emel'cim çok saol

Ben de emeklemesini dört gözle bekliyorum. Omuz kol sırt her yerimiz kopmuş durumda
Rica ederim canım .

O zaman tez vakitte emeklesin Kayra beyimiz :)

aaaa ben onu kaçırmışım, kuzucuk emekliyor mu :))))
Emelcim ben sana kargoyla göndereyim yarın valla her eve bi Emel lazım

Evet canım 1 hafta yada 10 gün oldu emekliyor ama emeklemeden yürüse daha iyi :) Her yeri karıştırmaya başladı :)
Olur canım ama dediğim gibi :)

Valla yakın olsam mezeleri de yapardık sonra ben Atahan ı alır bize geçerdim ohh sizde eğlenirdiniz.

slm kızlar ben geldim
bugün aşımızı olduk saat 14:30 gibi. şimdilik ateşimiz yok. inşallah çok yükselmez
takibimizde şu şekilde boy:72 cm kilo:8100gr
inşallah bebişleriniz iyidir. biraz geçmişe göz atıp yatmayı düşünüyorum
öptüm hepinizi

kocam trip attı 2 saattir yanına gitmiyormuşum, aslında derdi 2 saattir kahve içemiyor

ben şununla bi kahve içip geleyimde sussun

Ne çektiniz su kocalarınızdan arkadaş:) ne kahveleri bitiyor, ne kaprisleri. Yok kk ya girme, yok organik besleme , yok antin yok kuntin

Bizde de farklı sorunlar var, en büyük sorun bilgisayar oyunu. Sanırım hep de sorun olarak kalacak bizimkinin oyun oynamama gibi bir durumu olamaz. Hayal bile edemiyorum. Elektrik kesilince eşimin dünyası yıkılıyor. Te allahım yaaaaa. Bilgisayara ve oyunlara bağımlı bir hayat sanırım kabule demiyorum. Ama bu yaştan sonra da değişmez

Ama Allah için ben değil o bana çay kahve yapar. Organik beslenme konusunda teşvik eder veeeee baktı ki ben daraldım hadi çocuğu bana bırak sen git forumdaki anneler ne yapıyor onlarla yazış der.

Hoş geldin. Geçmiş bitmez, buradaki hatunlar susmuyor

yok canım yanlış anladın, Atahanı yarın kargoyla sana göndereyim dedim :)))

canım o oyun meselesinde hiç belli olmaz...benimki deli gibi oynuyordu,bide para harcıyordu oyun için ilk aylarda çocukla birazda sen ilgilen dediğimde yarım saat beklesin savaş var diyordu. öyle hastaydı yani. adam bir gün geldi ben oyunu bıraktım dedi (3 yıldır oynuyor aynı oyunu) dalga geçiyor dedim ama gerçekten bırakmış. o bıraktıysa emin ol birgün hepsi bırakır

benimki öyle çay kahve yapsın paşama baksın ben daraldım diye razıyım oyun oynamasına...öp başına koy bu devirde böyle kocayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…