2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yavas yavas hersey yerine oturuyor hic merak etme. Afiyet olsun minigine :)

Bebekli evde sabahlara kadar icilmez, bunu dusunebilecek olgunluklari yok heralde (( allah sana sabir versin canim ya, sen Atahan ile ilgilen onlar takilsinlar masalarinda o zaman.

Aybikecim hayırlı olsun dişiniz.

Kızartmaları hangi yağla yapıyorsunuz. Ben tamamen sızma kullanıyorum artık. Birkaç yerde sızma yağın210 deceye kadar dayanacağı güvenle kızartma yapılabileceği yazıyordu.

Eeee bu kadar pozitif ozelligin icinde bir yari negatif ozellikde oluversin canim, nazar boncukluk :)

Benim esimde hic bir seye karismaz. Deli gibi calisir, kizina tapar, benide memnun etmeye calisir surekli. Cok stresli oldugu zamanlarda erkek arkadaslariyla spora veya icmeye gider. Kimse kimseye karismaz, germez, gecinip gidiyoruz iste. Ozellikle gecen sene yasananlar iyi bir ders oldu bize.

Gozunuz aydinnn. Bol bol meyveler sebzeler isirsin, annesini isirsin iz biraksin :) masallah kuzuma.

aminnn canım :)) kurban olurum ben onun dişlerine, ısırsın söz hiç kızmıycam :)

Bebekli evde sabahlara kadar icilmez, bunu dusunebilecek olgunluklari yok heralde (( allah sana sabir versin canim ya, sen Atahan ile ilgilen onlar takilsinlar masalarinda o zaman.

bizim paşamdan önceki hayatımız öyleydi...arkadaşlarla dışarı çıkmak yerine birinin evinde toplanırdık haftasonları istanbulda ve sabaha kadar hem içer hem muhabbet ederdik. mesela bu arkadaş geçen yaz bize geldi 1 hafta kaldı mangal rakı deniz takıldık..şimdi hala öyle sanıyor. bende dedim telefonda abi artık hayat değişti, burası bebekli bir ev, kusura bakmayın salonda kısık müzik sesiyle içersiniz 12 de herkesi yatağına gönderirim dedim. gülüyor..yok hiç gülme valla şaka yapmıyorum, artık paşam var düzen onun düzeni biz ona uyucaz dedim. gerçi çok yakın arkadaşımız olduğu için alınmadı. alınırsada alınsın...bakmayın kızdığıma dünya tatlısı insandır da höt işte biraz. benim kızdığım yeni gelin hanım. hadi o erkek, y kromozomu var sen kadınsın halden anlasana

saolasın canım :)
zeytinyağı ile kızartma yapın diye tavsiye eden de var kesinlikle yapmayın diyende... zeytinyağının yanma noktası 240 derece, bitkisel yağların ise 180 derece..yani bu mantıkla bakarsak sadece yanmış yağ tehlikeli olacağı ve zeytinyağı daha geç yanacağı için zeytinyağı ile kızartma yapmak daha mantıklı görünüyor

ancak tüm yağlar ısı arttıkça özelliklerini kaybettiği gibi reaksiyona girmeye başlıyor. bunun için yanma noktasına gelmesine gerek yok. zeytinyağı ise bitkisel yağlara göre daha fazla reaksiyona girer bileşimi nedeniyle

bence en güzeli hiç kızartma yapmamak ama günümüz koşullarında bu pek mümkün değil sanırım

Saat 23.45 ve simdi uyudu, 9dsm beri ugrasiyoruz. Dis de yok. Buna ne diyeceksin :)

Bana bal zencefil limon karışımı iyi geldi. 2 tatlı kaşığı bal çeyrek limon dsuyu ve 1 tatlı kaşığı toz zencefil. Karıştırıp yenecek. Zencefil öksürüğe boğazdaki gıcığa iyi geliyormuş.

Saol cnm bizimki de temiz çıkar inşallah.
Tabi atarım cnm, özel mesajla foto gönderiliyor mu ?
canım bilmiyorumki bir denesen belki oluyordur

Buradayiz hala demek istedin sanirim canim :))

evet canım hepimiz bu yüzden burdayız..

dişleriniz hayırlı olsun canım...

Minnosh ben de kızartma için Mısır özü veya kanola yağı iyi diye duymuştum. Ama kendim ayçiçek kullanıyorum.

İste o doktorun dedigi sakinilan goze cop batar :)

Aman da aman. Kuzucuk yavaş yavaş kilosunu toparlıyormuş maşallah ona:))

Biz simdi toprak cimene cok yaklasiyoruz, hatta sabah cok gunesliydi kahvaltiyi bahcede yaptirdim. Tetenoz asisiyla ne alakasi var canim cimenlerde oynamasinin? Ben hic dusunmemistim asili olup olmamasi konusunu :s

Çimenlerin arasındaki çiçekleri benimkide yoldu geçen gün. Ama toprakta tetanoz mikrobu oluyor diye biliyorum ben.

Açıkçası 9 aylık olduğunda bizimle aynı yemekleri yer diye düşünüyorum ben. Bizim hala esas besinimiz anne sütü. Ek gıda ek sadece. Doktorumuz da günde 200 ml ek gıda yeterli demişti.

Biraz pahalı bir dikkat olmuş burcu ablasına. :)) yeni sezon alsın bari :)

Kelle paca ney yaaa ahahahahah :))))

Kurbandaki koyun kemiklerini kaynatıp etleriyle birlikte buzluğa atmıştım. Düğün çorbası yaparım diye. 4 aylık bile değildi düğün çorbasının suyundan vereli kızıma. Azıcık verdim ama yedi :)

Bugün gerçekten hava çok güzeldi. Uykusu gelen kızımı kapıp yürüyüşe çıktım. Hatta çoraplarını çıkardım ayakları Güneş'te ısındı. Tavukları olan bi Amca'dan yumurta aldık. Çok geçmeden uyuyakaldı kızım. Ve açık havada 45 dk falan uyudu. Çok güzeldi. Bende yorulmuşum baya bi yürüdüm.

Bu arada ben sebze çorbalarını hep uyduruyorum. Elime geçen sebzeyi irmiği ve az bir miktar tereyağını kaynatıp blendırdan geçiriyorum. Hop hazır oluyor. En son yaptığımın sebzelerini sayıyorum ıspanak, pazı, brokoli, maydonoz, dere otu, bal kabağı, havuç sanırım bi kaç şeyide unuttum.

Kizlar nasilsiniz sabahtan beri yeni oturuyorum biara bakayim neler yapiyorsunuz dedim ama ne mumkun ben bugun aksama dogru kendime izin verdim oglumu anneme biraktim kuafore attim kendimi saclar boyandi kesildi kas alindi eve gelindi mis gibi banyo ohhh rahatladim kac gundur mahf olmustuk...
Emel teyzesi tesekkur ederiz
Burka olurmu oyle sey neden yanlis anlayayim burda birbirimize yol gostermek icin variz
Kardelen bilgileri ozelden atayim istersen daha iyi olur

Kizlar kizim simdi uyudu kafayi yedirtti bize. 5 sayfa gerideyim sabah okuyacagim acil yatiyorum. Meltem aybike bana maillerinizi ozelden yazabilir misiniz sakincasi yoksa?

paşam dişi kime göstereceğini biliyor
baktı kız kendisine aşık, paraya kıyar bu benim için dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…