2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende dün ilk defa uydurma çorba yaptım her şeyden azıcık azıcık kattım: patates soğan havuç brokoli karnıbahar ıspanak pırasa, 1 tatlı kaşığı irmik, birer tutam bulgur mercimek pirinç ve tereyağ

Sebze purelerine sogan sarimsak koyuyor musunuz? Birde arkadasimin annesi tarhana verdi. Bugun onu pisirecegim. 1 yemek kasigi 1 ogun icin yeterli olur degil mi,
ben daha hiç sarımsak vermedim neden bilmiyorum ama
tarhanayıda izmire gittiğimde almıştım bebekler için özel yapmışlar acısız sebzeli vs. 1 çay bardağına 1.5 tatlı kaşığı tarhana koyup kaynatıyorum.

hımmmm çileğide çok severim maşallah kuzuma

Arkadaşlar bugün grubumuzu kuralım bizde o zaman .

1- Gmail
2- Facebook
3- Skype

Ben bunlara katılabilirim hangisi derseniz benim için uygun hepsi.Sizlerde fikirlerinizi söyleyin bu akşam bitirelim bu işi :)

Bi tek ben demiş olucam ama gmail. Face e karar verilirse ben gelemiycem maalesef.

Kıymayı bilmem ama benim kız sıvıların içinde yüzen taneleri istemiyor. Ya sıvı olacak ya katı. Ekmek yiyor öğürmüyor öksürmüyor yoğurda kattığım kaynatılmış erik taneciklerini istemiyor. Başlarda yoğurt çorbasındaki pirinçlerede tepki verdi ama ben yılmadım. Pirinçleri 1 saate yakın haşladım iyice yumuşadılar ve bu akşam gık demedi yedi hem pirinçleri hem çorbasını. Almıştır bence blendırdan geçirme derim ben.

Katılıyorum. Ama bizler şükretmeyi unutup şikayet etmeyi ihmal etmiyoruz.

Valla benimde hic vaktim olmuyordu ama anne yakinolunca bulunmaz nimet benim icin annem allahim tum anneleri korusun

akşam kızıma tarhana yaptım ve çok güzel yedi inşallah devamı gelir ya....

çok teşekkür ederiz teyzelerimize....

17sini de okudum gozlerim dolu dolu. Allahim sana binlerce sukur. 2gundur kizim uyumaz oldu, varsin uyumasin ya... Binlerce sukur olsun

Merhaba gecenlerde de yazmistim balon cok tehlikeli arkadasim 7'5 aylik oglunu balon parcasi yuttugu icin kaybetti lutfen dikkatli olun cunku balon bogaza yapisinca el ile cikartilamiyor lutfen dikkatttttt edein kas ile goz arasinda balon patlar bi parcasini goremezsiniz allah korusun

merhaba kızlar.. umarım herkes iyidir.. 4 gündür giremedim buraya.. tütü ve saç bandı için alışverişe çıkmıştım.. biraz yaptım biraz yapamadım.. bugün geldik evimize.. sayfamı da açtım.. artık dualarınıza ihtiyacım var.. adını burda paylaşmam yasak mı MUNE?

BURKA, sana mesaj yolladım canım..

Dün kaan uykusundan uyandığında tek gözü şişmişti apar topar acile götürdüm acildeki doktor damla verdi ama göz doktorunun görmesinde fayda var dedi bugün doktora gittik mikrop kapmış önemli birşey değilmiş ancak yüksek derecede hipermetrop ve astigmat varmış her iki gözündede 1 yaşına kadar kontrol edeceğiz düzelme olmaz ise gözlük takıcak dedi. İlk başta çok metanetli davrandım sonuç olarak bende yıllarca gözlük kullanmıştım ve hiç şikayetçi değildim gözlüklerimden zaten yawruma benim mirasımdı bu. ama şuan onun dünyayı bulanık görüyor olma düşüncesi beni çok burktu acaba beni nasıl görüyor die düşünmeye başladım ve burkanın paylaştığı yazının tamamını ağlayarak okudum Allah daha büyük dert vermesin dermansız dert vermesin dedim hiç bir annenin kucağı boş kalmasın

Sizlere tavsiyem göz muayenesini ihmal etmeyin benim böyle bir niyetim yoktu tamamen tesadüfi oldu gidişimiz çünkü görünürde hiç bir belirtisi yok gerçekten belkide hiç beklemediğim için bu kadar sarsıldım

Arkadaşlar bugün grubumuzu kuralım bizde o zaman .

1- Gmail
2- Facebook
3- Skype

Ben bunlara katılabilirim hangisi derseniz benim için uygun hepsi.Sizlerde fikirlerinizi söyleyin bu akşam bitirelim bu işi :)

bende face diyenlerdenim canım....bence hem dosya yükleyebiliriz (yazı, foto, video) hem gizlilik konusunda kişiye özel ayar yapabiliriz (mesela yeni üye geldiğinde hemen tüm arşivimizi görmez tanıdıkça emeklerimizi paylaşırız o kişiyle)
ayrıca gmailde var mı bilmiyorum grup üye listesini kapalı tutabiliriz. bu şekilde dışarıdan bakan biriside üyelerin kimler olduğunu görmez. yani ben full gizlilik istiyorum mümkünse

canım çook geçmiş olsun.. Allah çaresi olmayan dert vermesin.. inş düzelme olur kaan kuzucuğun gözünde.. sen onun annesisin.. eminim seni bir melek gibi görüyordur.. üzülme. benim de gözlerim bozuk ve eşiminde.. benimde kızımda olabilir malesef.. yapıcak başka birşey yok.. buna da şükür diyeceğiz.. gözlerinden öp benim için Kaan ını

Rabarba bizde de astigmat var daha önce yazmıştım biri 2 biri 2,25. Biz 3 aylıkkken öğrendik. Dört yaşından önce gözlük verilmiyormuş. O zamana kadar hep kontrol edilecek. Ve evet bizim de aklımıza ilk gelen bulanık görmesi oldu. Aramızda baya dalga geçtik bu konuda. Dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin. Bi yerde okumuştum yazan kişi şöyle dua ediyormuş. Allahım yavruma dert vereceksen çaresini bana ver bana dert vereceksen ona sabır ver diye...

Cnm msj gonderemiorum sana, cok gecmis olsun. Daha once de soylesmitim super bi cocuk goz doktoru biliyorum heraya tavsiye etmistim gordun mu bilmiyorum. Sule:ziylan. Yeditepe bagdat cd poliklinigine geliyo persmbe gunleri.

Cnm msj gonderemiorum sana, cok gecmis olsun. Daha once de soylesmitim super bi cocuk goz doktoru biliyorum heraya tavsiye etmistim gordun mu bilmiyorum. Sule:ziylan. Yeditepe bagdat cd poliklinigine geliyo persmbe gunleri.

Nette biraz araştırma yaptım karşıma direkt o çıktı ama randevuları çok doluymuş 3 ay sonrasına veriliyormuş die okudum henüz aramadım yeditepeyi. Gerçi biraz gıcığım o hastaneye oranın gastroentroloji uzmanı Kaan'ı kabız yaptı götürdüğüm hastaneyede güveniyorum ama en az iki uzmana daha göstereceğim bunlardan biride Şule hanım

hayırlı olsun inşallah.
cnm inşallah geçer sabırlı ol. Rabbım dermansız dert vermesın.
bende gözden neler cekmedım kı 4 yasında kuzenımle kavga sırasında gözüme kalem gitmiş beyazına açıl amelıyat olmuşum.
göze darbe aldığım ıcın katarakt amelıyatı oldum
yetmedı lazerle tedavı
hipermetrop astigmat ve mıyopum var maalesef.
benımde bırkac gundur kızımı dra götürme fıkrı vardı hemen ayarlayıp gotureyım barı.
sende uzulme artık ama bebeklerde düzelme oluyor zamanla dıye bılıyorum
aybıkee aldın mı mesajlarımı???
face bencede
bu arada bız burada face falan derken herkes nerde hu huuuuuuu hıc ılerleme yok sayfalarda herkes nerde? yoksa bır yerlerde hesap falan mı açıldı
konuşmayın kendı aranızda hmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…