2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 6 aylıkken bile verilebiliyor gözlük bir yakınımın kızı 1 yaşında takmaya başladı istersen başka bir doktorada göster canım çünkü göz 6 yaşından sonra tedavi edilemiyor kendimden biliyorum. Çok güzel bir duaymış canım

Masallah sana ya cok tatli kizin 41 kere masallah

teşekkür ederim canım

kaantoya çok geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin...

aybikecim sana katılıyorum hatta forumdaki niklerimizle yada bebeklerimize face açabiliriz

Asistani esra var bende bumarasi var rica eser ve acil dersen yardimci oliyor sana msj atayim numarasini (atabilirsem).

Biz iki kez gittik sule hanima capaklaa icin biliosun. On numaradir. Ben baskasina gotrmem zaten cok guven veriyor. Cocuklarla da konusmayi biliyor

Kizlarr safak dogan gunesss yarin anneme babama kavusuyorum insallah, hftaya pazara kadar oradayiz kizimla. Allah'ım nasil mutluyummm nasil mutluyummm:))) sabah çıkıyoruz yola, uzun yolda oto koltugunda oturmaktan sıkılmaz insallah benimki.

Herkeslere iyi gecelerrrr heyecandan uykum kacsa da uyumaya calisacagim :))

Ajda bardagi buyuk boy ince belli cay bardagi canim. Ajda pekkan pasabahceye urttirmis kendisine ozel, cok tutunca onun adiyla bilinmis.

Son düzenleme:
Kizlar maalsef gecmisi okuyamadan konuya girecegim, biraz okudum ama bitiremedim. Esim kizim ve ben haftasonu minik bir kacamak yapiyoruz. Y Hava cok guzel. Cantalari hazirladim arabamiza yerlestirdim. Yemek olayini halledecegim simdi. Sabah yola cikacagiz. Gece kalacagimiz otelde bebek dostuymus, nasil oluyor bilemiyorum donunce yazarim.

Bize iyi tatiller. Haftasonu cok kaynatmayin.

Herkese guzeeeel, dolu dolu bir haftasonu dilerim...

Biri gezenti mi dedi?

Iyi tatiller.

Evet ben de yeniden doktora götürmeyi düşünüyorum. Daha doğrusu araştırıyoruz . İnşallah gözlüğe hiç gerek kalmaz

Canim simdiden hayirli ugurlu bol kazanclarin olsun

Cok cok gecmis olsun canim insallah yasina kadar gecer daha once bir yerde okumustum bebeklerde rastlaniyormus ama yasina kadar cogunun gecermis umarim kaaninda gecer birseycigi kalmaz

Uyanınca öpeceğim canım çok sağol. Ablam ve eniştemde de görme bozukluğu var ancak yeğenlerimde yok umarım masalda da yoktur canım

Inşallah bol bol satışlarınız olur da bol bol para kazanırsınız.

Geçmiş olsun inşallah kendiliğinden düzelir . bende göz doktoruna götürmek istiyorum bir kaç haftaya kadar kısmette götüreceğim.

Kk izin vermedi ama ben çok beğendim

Iyi yolculuklar güzel bir hafta olur umarım.

17sini de okudum gozlerim dolu dolu. Allahim sana binlerce sukur. 2gundur kizim uyumaz oldu, varsin uyumasin ya... Binlerce sukur olsun

Sen okuyunca öyle oldun, ben gözlerimle gördüm böyle bebekleri ve 1 hafta birlikte yaşadım artık başka türlü düşünüyorum

Geçen Rabarbaya da kızmıştım Kaan uyumuyor diyeşikayet ediyordu "uyusun ya da oynasın evinde ve sağlıklı ya

Üzme kendini" demiştim. Her sıkıntısını yazana aa o da sıkıntımı? Daha neler var demekistemiyorum çünkü herkesin sıkıntısı

kendisine büyük. Beni de böyle kabul edin neyapayım ben artık ufak şeyleri büyğtüp dağ gibi yapıp sonra odağın altında ezilenleri

Uyarma sorumlusu olayım

Evet kizlar katiliyorum size allahim baska dert keder vermesin burka paylasimin cok guzrl

Teşekkurler, sen de hepsini bir kere de okudun dimi insan bırakamıyor

Aaa Ozanın da iki kere sağ gözü öyle şişti ben ne acile götürdüm ne birşey yaptım kendi kendine geçti

Çok umursamaz ve kötü anneyim

Benimde sabahları gözlerim şiş olur o yan yatıyor oyüzden teki şişti sandım

Ama göz muayeneleri yapıldı zaten hastanedeyken ve sonra ,

birşey yok çok şükür, ama 6 ayda bir muayeneolacak

Kaana da geçmiş olsun , ilerde kendi kendine düzelebilir,

benim astigmatım vardı gözlük bile takmadım doğru dürüst

Kendiliğinden geçti.

Hadi bakalim iyi tatiller size ozaman. Ne cesursun ya' anneme bile giderken kiz yerini yadirgar mi diye tirsiyorum ben.

Amiiin insallah sagol canim

Yok canim oyle dusunme sen, cok agir seyler yasadin dogal olarak bizim bu "gunluk" sikayetlerimiz cok hafif geliyor. Uyarilarin icin de sagol ayrica. Birz titriyoruz ve kendimize geliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…