- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.701
hayırlı olsun inşallah.
cnm inşallah geçer sabırlı ol. Rabbım dermansız dert vermesın.
bende gözden neler cekmedım kı 4 yasında kuzenımle kavga sırasında gözüme kalem gitmiş beyazına açıl amelıyat olmuşum.
göze darbe aldığım ıcın katarakt amelıyatı oldum
yetmedı lazerle tedavı
hipermetrop astigmat ve mıyopum var maalesef.
benımde bırkac gundur kızımı dra götürme fıkrı vardı hemen ayarlayıp gotureyım barı.
sende uzulme artık ama bebeklerde düzelme oluyor zamanla dıye bılıyorum
aybıkee aldın mı mesajlarımı???
face bencede
bu arada bız burada face falan derken herkes nerde hu huuuuuuu hıc ılerleme yok sayfalarda herkes nerde? yoksa bır yerlerde hesap falan mı açıldı
konuşmayın kendı aranızda hmmmm
Canim simdiden hayirli ugurlu bol kazanclarin olsun
Inşallah bol bol satışlarınız olur da bol bol para kazanırsınız.
Geçmiş olsun inşallah kendiliğinden düzelir . bende göz doktoruna götürmek istiyorum bir kaç haftaya kadar kısmette götüreceğim.
Kk izin vermedi ama ben çok beğendim
Iyi yolculuklar güzel bir hafta olur umarım.
:) acele etme. Gidersiniz trafik rahatlasın.Kizim kucagimda uyuyo ve emziriyorum, esim yanimda uyuyo. Eeeee yola cikacaktik?! Pfffff :)
Evet canım çok şükür :)Emel canim kizinin tahlilerinin iyi cikmasina sevindim kiloda almis masallah
Canım üzülme Rabbim dermamsız dert vermesin. İnşallah geçer yaşına kadar. Ben kızımı götürdüm 4.5 aylıktı yanılmıyorsam çok şükür birşey çıkmadı doktor 1 yaşında yada 1.5 yaşında yine gelin dedi.Dün kaan uykusundan uyandığında tek gözü şişmişti apar topar acile götürdüm acildeki doktor damla verdi ama göz doktorunun görmesinde fayda var dedi bugün doktora gittik mikrop kapmış önemli birşey değilmiş ancak yüksek derecede hipermetrop ve astigmat varmış her iki gözündede 1 yaşına kadar kontrol edeceğiz düzelme olmaz ise gözlük takıcak dedi. İlk başta çok metanetli davrandım sonuç olarak bende yıllarca gözlük kullanmıştım ve hiç şikayetçi değildim gözlüklerimden zaten yawruma benim mirasımdı bu. ama şuan onun dünyayı bulanık görüyor olma düşüncesi beni çok burktu acaba beni nasıl görüyor die düşünmeye başladım ve burkanın paylaştığı yazının tamamını ağlayarak okudum Allah daha büyük dert vermesin dermansız dert vermesin dedim hiç bir annenin kucağı boş kalmasın
Sizlere tavsiyem göz muayenesini ihmal etmeyin benim böyle bir niyetim yoktu tamamen tesadüfi oldu gidişimiz çünkü görünürde hiç bir belirtisi yok gerçekten belkide hiç beklemediğim için bu kadar sarsıldım
en gerçekten çok yoruldum aynı şeyleri okuyup aynı cevapları vermekten
Ne bebekler gördüm kolundaki serumdan beslenen,
kolunda delik açacak yer kalmamış burnuna takılı hortumdan mama akan ve burnunda da yer kalmamış
midesi delinerek hortum takıp mamasını direk midesiyle içen, bağırsakları dışarı çıkarılmış vs vs
Bu bebeklerden biriyle veannesiyle 5 gün aynı odada kaldım
Kadın mamayı hazırlayıp serum şişesine doldurup ucunu kızının burnuna takıyordu beslemek için ve
bir kez bile. Neden emziremiyorum neden emmmedi herkes nasıl emziriyor
Bebeğim 2 yaşına kadar emseydi vs lafı duymadım
Geceleri göğsünü sağıp sütleri plastik kaplara koyup hemşirelere veriyordu
Başka bebeklere verilsin diye.
Diğer annelerle 24 saat birlikte değildim ama onların hiçbirinden şikayet duymadım.(
Birinin kocası da terketmiş yapayalnız kalmıştı)
Sıcak evinde, belli bir maddi seviyede, kocası yanında,
Sağsalim yavrusu kucağında olup , aylarca( mama bile vermeden)
emzirmiş annelerin bu kadar karamsar ve negatif olmasını aklım almıyor
benim Anlayışsızlığıma verin ,
Merhaba gecenlerde de yazmistim balon cok tehlikeli arkadasim 7'5 aylik oglunu balon parcasi yuttugu icin kaybetti lutfen dikkatli olun cunku balon bogaza yapisinca el ile cikartilamiyor lutfen dikkatttttt edein kas ile goz arasinda balon patlar bi parcasini goremezsiniz allah korusun
merhaba kızlar.. umarım herkes iyidir.. 4 gündür giremedim buraya.. tütü ve saç bandı için alışverişe çıkmıştım.. biraz yaptım biraz yapamadım.. bugün geldik evimize.. sayfamı da açtım.. artık dualarınıza ihtiyacım var.. adını burda paylaşmam yasak mı MUNE?
BURKA, sana mesaj yolladım canım..
Kizlarr safak dogan gunesss yarin anneme babama kavusuyorum insallah, hftaya pazara kadar oradayiz kizimla. Allah'ım nasil mutluyummm nasil mutluyummm:))) sabah çıkıyoruz yola, uzun yolda oto koltugunda oturmaktan sıkılmaz insallah benimki.
Herkeslere iyi gecelerrrr heyecandan uykum kacsa da uyumaya calisacagim :))
Ajda bardagi buyuk boy ince belli cay bardagi canim. Ajda pekkan pasabahceye urttirmis kendisine ozel, cok tutunca onun adiyla bilinmis.
Kizlar maalsef gecmisi okuyamadan konuya girecegim, biraz okudum ama bitiremedim. Esim kizim ve ben haftasonu minik bir kacamak yapiyoruz. Y Hava cok guzel. Cantalari hazirladim arabamiza yerlestirdim. Yemek olayini halledecegim simdi. Sabah yola cikacagiz. Gece kalacagimiz otelde bebek dostuymus, nasil oluyor bilemiyorum donunce yazarim.
Bize iyi tatiller. Haftasonu cok kaynatmayin.
Herkese guzeeeel, dolu dolu bir haftasonu dilerim...
Yerim ben o balon oynayan oglusu.
Yaziyi okudum bende dun disarida olmamiz mi etkikedi acep hani ne zamandir cikmiyordu
Chenn bende oyle cnm dun ilk kez ciktim ama yinede havalar usinincaya kadar cikmamaya karar verdim usuttu mu hasta mi olacak diye dysunmektense cikmcam
teşekkür ederim canım.. mesaj attım.. bazı yaptıklarımı gösterim size... Eki Görüntüle 1013378
BU ARADA HEPİNİZE GÜZEL BİR KADINLAR GÜNÜ DİLİYORUM.. HEPİMİZİN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
:) acele etme. Gidersiniz trafik rahatlasın.
Annen nerde oturuyor ??
merhaba kızlar.. umarım herkes iyidir.. 4 gündür giremedim buraya.. tütü ve saç bandı için alışverişe çıkmıştım.. biraz yaptım biraz yapamadım.. bugün geldik evimize.. sayfamı da açtım.. artık dualarınıza ihtiyacım var.. adını burda paylaşmam yasak mı MUNE?
BURKA, sana mesaj yolladım canım..
Her yolculuk oncesi boyle olur zaten. Kocam uyuuur hazirlaniiir tras oluyur ben kizla onun valizleri indirmesini beklerim. Be adam oncden hazir etsene sunu dimi?? Anca ciktik!! Hava berbat
Hayırlı yolculuklar canım.
çook haklısın cnm anlayışsızlık değil bu asla..Rabbim e binlerce şükür olsun bazen şükretmeyi unutuveriyoruz silkelenmek lazım arada..
cnm bnm oğlan emzikli bi de sürekli yanındayım da çok dikkat etmek lazım dediğin gibi kaşla göz arasında patlar matlar Allah korusun yumuşak bi top alayım ben en iisi.saol yine uyarın için..
cnm buraya yazılmıyosa bana da msjla link atarmısın? kolay gelsin ellerine sağlık eminim harika şeyler yapacaksın..bol satışlar inş..
oo harika bi haber bu cnm ii yolculuklar..oto koltuğu durumlarını bize de anlat ben de en kısa zmnda alacağım. bnm annemlerde 2 hafta sonra gelecek ama h.sonu için, eşimi ikna edip onlarla dönsemde biraz kalsam diyorum ya bakalım..senn gidiş süper gelir şimdi sana ii eğlenceler bol muhabbetler cnm..
ayy hiç duymamıştım yaa..wuuu diorum yine kadına..
sanada bol güneşli gezmeceler cnm.eminim çok eğleneceksiniz...bze yaza kadar tatil kaçamak yok anneanneye gidersek o yetecek..(dersanelerin kapanmasını çook istiyorum eşim h.sonu boşa çıksın die..)
cnm fırsat buldun mu çıkacaksın ben bunu bilir bunu sölerim, ne kadar sakınırsan o kadar çöp batıyo...bence ii yaptın çıkmak lazım..
saolsun eşim dün akşam bzi yemeğe götürdü, oğluşumla oradan 3-5eksik için markete uğradık sonra Furkişi babanneye bırakıp sinemaya gittik Eyvah Eyvah 3 e..(nerdeyse vizyondan kalkacak biz ancak gidebildik).. eyvah eyvah 3, sıcak, samimi bir o kadar da kaliteliydi. Küfür içermeden de insanların güldürülebileceğini gösterdi. bide 6aylık tontiş bebek bni çok etkiledi oğluşumu özledim, kaçırılma sahnesinde ağlamamak için kendimi zor tuttum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?