2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim simdiden hayirli ugurlu bol kazanclarin olsun

teşekkür ederim kızlar.. :) sağolun..

Uzuunn bi aradan sonra slmm kızlar. :)

Ne kadar bişiler yazmayı özlemişim anlatamam aşırı yoğun 1.5 ay geçirdim :s nasıl toparlanacam onca yorgunluğun üstüne bide memlekete gittim 13 gün kaldım babamlarda internet yoktu bi türlü yazamadım kızım iyice çoştu şu günlerde acayip yaramaz olmuş :)) katı gıda işini hallettik gibi siz neler yapıyorsunuz nasılsınız :)

Dök içini rahatla.
Zor günler geçirmişsin. Şimdi ne durumdasınız? Kenyadaydın değil mi??
belki şiödi söylemek abes ablilir ama. Böyle bşr durumdan sonra eşlerin arası herzaankinden iyi olabiyor. İnşallah eşinle ara ız iyi olur. Eskisinden de iyi.

Son düzenleme:
Emel canim kizinin tahlilerinin iyi cikmasina sevindim kiloda almis masallah
Evet canım çok şükür :)

Canım üzülme Rabbim dermamsız dert vermesin. İnşallah geçer yaşına kadar. Ben kızımı götürdüm 4.5 aylıktı yanılmıyorsam çok şükür birşey çıkmadı doktor 1 yaşında yada 1.5 yaşında yine gelin dedi.

Günaydın kızlar ben bir kaç gün giremem çünkü bende bu akşam anneme gidiyorum ütü var valiz hazırlanacak evi süpüreceğim ve bugün günümüzde var:) Kızımda sağolsun gece uyumadı zombi gibiyim. Neyi var anlamadım.

Burkacım yazıları bende okudum ama işte biz malesef bazen yenik düşüyoruz ufacık dert bile edilmeyecek şeylere sonra da şikayet edip duruyoruz. Sadece çocuklar konusunda değil her konuda bu böyle. İnsanoğlu işte şükretmeyi unutuyor hep.

çook haklısın cnm anlayışsızlık değil bu asla..Rabbim e binlerce şükür olsun bazen şükretmeyi unutuveriyoruz silkelenmek lazım arada..

cnm bnm oğlan emzikli bi de sürekli yanındayım da çok dikkat etmek lazım dediğin gibi kaşla göz arasında patlar matlar Allah korusun yumuşak bi top alayım ben en iisi.saol yine uyarın için..

cnm buraya yazılmıyosa bana da msjla link atarmısın? kolay gelsin ellerine sağlık eminim harika şeyler yapacaksın..bol satışlar inş..

oo harika bi haber bu cnm ii yolculuklar..oto koltuğu durumlarını bize de anlat ben de en kısa zmnda alacağım. bnm annemlerde 2 hafta sonra gelecek ama h.sonu için, eşimi ikna edip onlarla dönsemde biraz kalsam diyorum ya bakalım..senn gidiş süper gelir şimdi sana ii eğlenceler bol muhabbetler cnm..

Ajda bardagi buyuk boy ince belli cay bardagi canim. Ajda pekkan pasabahceye urttirmis kendisine ozel, cok tutunca onun adiyla bilinmis.

ayy hiç duymamıştım yaa..wuuu diorum yine kadına..

sanada bol güneşli gezmeceler cnm.eminim çok eğleneceksiniz...bze yaza kadar tatil kaçamak yok anneanneye gidersek o yetecek..(dersanelerin kapanmasını çook istiyorum eşim h.sonu boşa çıksın die..)

cnm fırsat buldun mu çıkacaksın ben bunu bilir bunu sölerim, ne kadar sakınırsan o kadar çöp batıyo...bence ii yaptın çıkmak lazım..

saolsun eşim dün akşam bzi yemeğe götürdü, oğluşumla oradan 3-5eksik için markete uğradık sonra Furkişi babanneye bırakıp sinemaya gittik Eyvah Eyvah 3 e..(nerdeyse vizyondan kalkacak biz ancak gidebildik).. eyvah eyvah 3, sıcak, samimi bir o kadar da kaliteliydi. Küfür içermeden de insanların güldürülebileceğini gösterdi. bide 6aylık tontiş bebek bni çok etkiledi oğluşumu özledim, kaçırılma sahnesinde ağlamamak için kendimi zor tuttum..

cnm buraya yazılmıyosa bana da msjla link atarmısın? kolay gelsin ellerine sağlık eminim harika şeyler yapacaksın..bol satışlar inş..

teşekkür ederim canım.. mesaj attım.. bazı yaptıklarımı gösterim size...

BU ARADA HEPİNİZE GÜZEL BİR KADINLAR GÜNÜ DİLİYORUM.. HEPİMİZİN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

ben buldum face den ekledim seni ve sayfanı canım zaten ordada isim aynı bende tanırsın

kızlaaar nasılsınız. ben çalışmaya başlayınca hiç nete giremez oldum. iş dşındaki tüm zamanlarımıda kızıma adadım. sanki onu bırakıp gittiğim için kendimi suçlu hissediyorum ve evdeki zamanlarımda kendimi affettirmeye çalışıyorum gibi. bir de buaralar bi uyku hali var üzerimde kzım uyudukça bende uyuyorum. ee sizler nasılsınz bebişler nasıl dönenler emekleyenler diş çıkaranlar neler neler vardır şimdi azcık geçmişe uzanayım ben. bizim kız tembel acık öyle pek emeklemekte gözü yok ama dün gece uyurken ağladı ve hep ağlayrak uyanıyor sanki dişimiz yakın zamanda gelecek gibi geldi

Sagol canim gidiyoruz iste bakalim.

An itibariyle kizim uyudu oto koltugunda. 1.5saat oldu cikali oyun oynadik biraz mizirdandi sonra disari baka baka uyuyakaldi. Bence gayet basarili bu oto koltugu ya. İcim de rahat. Cybex pallas 2fix model. İsteyenlere mail ile foto cekip yollayabilirim.

Selam arkadaşlar, Kadinlar gunumuz kutlu olsun benim canim annelwrim.
cok uzun zamandir yatili misafirim vardi giremedim.
Dun 7.ay kontrolumuz vardı. 7600 gr. 73 cm olduk. Kilomuz biraz az bu ay
300 gr almis oglum. Kabızlık cekti baya kanadi totosu. Halbuki muz, elma
vermedim. Bu ay sadece yogurt, avakado, armut, elma, havuc püresi falan
vermistim. Dun ilk kez tarhana corbasi verdim icine bugday ekmegi ufaladim.
Yalniz bogazina puturlu takilinca oguruyor baya. Panikliyorum ben de.
Sabah da ceyrek yumurtayi sulandirip verdim. Kahvaltiya baslayacagim artik.
Direk yumurta, peynir, cevizi karistirsam mi hepsini ayri gunlerde mi versem bilemedim.
Gecmise baktim gecmis olsun hasta olan arkadaşımız varmis isimleri hatirlayamiyorum.
Neyi ne zaman vereyim hala saskinim((

Kizlar kadinlar klubunum yeni uygulamasi mi cikmis ben mi yeni goruyorum bu seferki cok kullanisli olmus hosuma gitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…