2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilk başlarda merak etmiyordum ama gün geçtikçe büyüdükçe duydukça içime bir merak geldi.sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlısıyla doğsunbirde güzel ahlaklı olsun ne olursa olsunn

Kelimeler burada tükeniyor gerçekten. Allah sabır versin canım sana ve eşine.

geçmiş olsun.çok üzüldüm

iyi olduğuna sevindim canım sor tabi ben kağıda yazıp gidiyorum doktoru görünce çok heyecanlanıyorum hatta saçmalyorum inşallah kanda iyi çıkar arkadaşım:))

Çokkk üzüldüm canım yaa söylencek bir söz bile gelmiyor şuan aklıma. Şok oldum kitlendim gerçekten, tüylerim ürperdi yazını okuyunca Allahım sana eşine sabırlar versin.

bitanemm canımmm rabbim sabır versin sanada eşinede. boğazımda düğümlendi kelimeler ne desem bilemedim
şimdi her ne kadar hayırlısı böyleymiş desem saçma gelicek sana çünkü aynı şeyleri bende yaşamıştım söylenen herşey boş biliyorum.. sen şimdi iyice bi dinlen zamanla kafanı toparlıcaksın eminim sonra rabbim hayırlısını vericek sana. kendini çok yıpratma olurmu sen bu zamana kadar herşeyin en iyisini yaptın zaten herşey allahtan. kendine çok iyi bak emi sen sağlam olduktan sonra oooo kaç bebiş dünyaya gelir daha canım benimmmm gel bi sarılıyım sana canım arkadaşım

ladyyydim çok üzüldüm.Rabbim sabır versin inşallah

Kızlar cogunuz saglık ocagına gıdıyorsunuz sanırım benım henuz kaydım yok doktoruma sordum gıdeyım mı dıye ben soylemeden gıtme dedı :26:

Ben hamile kaldığımı yeni öğrenmiştim henüz kimseye de söylememiştim sağlık ocağından aradılar hamileymişsiniz dediler nereden biliyorsunuz hafiyelik mi yapıyorsunuz dedim :) sistemde görünüyor dediler ve sağlık Ocağı'na davet ettiler birçok test yaptılar bu testler doktorumun da işine yaradı 20. Haftada tekrar aranacaklarmış tetanoz aşısı için. Bence siz aile hekiminizle görüşün. Gebelik esnasında ve sonrasında sizi ve bebeği takip ediyorlar. Belki kaydınız yoktur.

cok ama cok uzuldum canım allah sabır versın opkurken tuylerım dıken dıken oldu gozyaslarımı tutamadım senı tanımıyorum ama dememkkı bu kadar benımsemısım senı gercekten allah sabır versın ne dıyecegımı bılemedım ınsallah allahım kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat daha nasıp eder kucagına alırsın

Önümğzdekı hafta gıdeyım en ıyısı...
doktorum da ben soyleyınce gıdersın dıyınce cok detaylı dusunmemıstım acıkcası...
Doğumdan sonra bu sehırde olmuycam artık ama en azından gebelık suresınde aklıma bırsey takıldıgında falan danısabılcegım bırılerı olur...

Böyle üzücü olayları okuyunca kendimden geçiyorum ve çok kötü oluyorum. Ne kadar zor bir durum ya aklım hep bebeğime gidiyor. Ya yaa diyorum kötü kelimeleri ağzıma almak istemiyorum Şuanda arkadaşımıza çok üzüldüm ve bebeğim şuan nasıl kafama taktım. Ne acı ya rabbim hiç birimize böyle bir durum yaşatmasın. AMİN

Sanki kasığıma sancılar girmeye başladı, çok etkileniyorum böyle bir durum duyunca..

elevit kullanıpta kilo alan var mı?(1,5 ayda)ben kullanmaya başlayalı 3 kilo aldım ve korkuyorum çok kilo almaktan.çünkü erken doğum riski falan yapıyormuş.doktorla konuşup bıraksam mı?

Aile hekimim 20. haftada olacağını söyledi. İnternetten de araştırdım 5. Ayda yapılır yazıyor.

elevit kullanıpta kilo alan var mı?(1,5 ayda)ben kullanmaya başlayalı 3 kilo aldım ve korkuyorum çok kilo almaktan.çünkü erken doğum riski falan yapıyormuş.doktorla konuşup bıraksam mı?

gece yatarken ıc cnm ben butun ılaclarımı gece uyatarken ıcıyorum ama ben kılo oalmaktan degıl mıdemı bulandırdıgı ıcın hap ıcmeyı sevmıyorum gece yatarken ıcıyorum dr bı sorun olmaz dedı gun ıcıcnde ıcte nasıl ıcersen ıc :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…