2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım arkdaşımmm benim nolur şaka de yaa inan çok üzüldüm dün ben yoktum kızım hastayı gelemedim bugün sayfaları baştan okudum dedim leydimde yokmuş heralde hiç yazmamış hatta özelden mesaj atmamış ..Allahım yaaa çok kötü oldum inan ben de seni çok sevdim sanki yıllardır tanıyodum seni şuan söyleyecek bişey bulamıyorum Allah sana sabır versin sağlığına dikkat et Allahım tekrar bebek versin sana inşallah seni çok seviyorummmm

Son düzenleme:

canımçok üzüldüm okurken gözlerim doldu. Iki tane arkadaşımın ikiside bebeklerini senin gibi kaybettiler. Ama şuanda ikiside anne ikinci bebekleri kucaklarında. Senin meleğin biricik bebeğin şuanda cennette. Sana şefaatçi olacak bunları düşünmek seni rahatlatır mı bilmiyorum canım ama ben sürekli aynı tedirginliği yaşayan birisi olarak hep böyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum.rabbim üzüntünü hafifletsin inşallah...

cnm cok uzuldum suan gozlerımden yas akıo..ben bunu yasadım aylar once yasadıgın acıyı ınan hıssedıyorumm..allahın takdırı elden bsı gelmıo..ama sabrını verıcek..tekrar anne olucaksın bu mutlulugu yıne yasıcaksn ..suan sana uzulme demek cok anlamsz olur uzulceksn ama gecıcek...sen burda bı renktın gercekten senı ozlıcez en kısa zamanda guzel haberlerını duyarz ıns kıb

bende gece yatarken içiyorum.hep öyle içtim.aslında iştahımda yok pek fazla ama nasıl olduysa kilo almayı engelleyemiyorum.

elevit kullanıpta kilo alan var mı?(1,5 ayda)ben kullanmaya başlayalı 3 kilo aldım ve korkuyorum çok kilo almaktan.çünkü erken doğum riski falan yapıyormuş.doktorla konuşup bıraksam mı?

ben bugün kullanmaya başladım ve başladığım gibi bırakmaya karar verdim:) folbiol u bile zor yutan bi insanım zaten 3 bardak su içtim eleviti yutana kadar. bi hafta dayancam haftaya gittiğimde muadili daha küçük bi vitamin varsa ondan yazdırcam:)

boyle uzucu haberler almak cok zor...hepımız aynı duyguları yasıyoruzz mutluluk heyecann ve en onemlısı kaybetme korkusu....suan o korkuyu derınden yasıyorum yıne daha once bı bebegımı kaybetttıgım ıcın...arkadslar hepımız ıcın dua edıyorumm ıns bebeklerımız saglıklı sıhhatlı kucagımızda olur kokularını ıcımıze cekerızz...allah onları bıze bagıslasın...seneye bu zamanlar yıne bebıslerımız hakkında konusuo oluruz ıns... acayıp bı ruh halıne gırdım suan .burda aıle gıbı olduk bırıbzden bırımz boyle haberler verınce cok yakın bı arkadasım yada aılemden bırının basına gelmıs kadar uzuluorm

İnan kaç kere okudum yazını bilmiyorum, ağlayamadım , içime bir yumru oturdu, dondum kaldım resmen. Seni teselli edebilecek bir söz bulamıyorum. Her ne kadar böyle bir durum yaşamamış olsam da ne kadar içini acıttıgını anlayabiliyorum. Senin gbi renkli birine bu renk hiç yakışmadı be gülüm. Ama Allah ın takdiri, eminim senin gibi güzel bir insana en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip edecektir. Seni tanımadan , gormeden bile cok sevdım. Umarım en kısa zamanda toparlanırsınız eşin ve sen.

Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum. Acini paylaşıyorum. Once inanamadim ,sonra gözlerimden yaslar akmaya başladı. Senin yerin başka benim icin.

ne kadar üzüldüğümü kelimelerle anlatamam lady, allah sabır versin, diyecek başka bir şey bulamıyor insan,
hep hayırlısını istemiştik en başıdan beri, inşallah en yakın zamanda yeni bir sevinçli haberini alırız ve bu sefer sağlıkla kucağına alır sağlıklı büyütürsün bebeğini...

canım çok üzüldüm hepimizin bebeğiydi o

canım çok üzüldüm..geçmiş olsun...moralini yüksek tut canım..allah en kısa zamanda tekrar annelik heyecanın tattırsın.kendine iyi bak..

okurken gözlerim doldu. Biz de seni çok sevdik. Allah öncelikle sabır, sonrasında hayırlı bir evlat versin size inşallah.

lady'im...

hep o şakacı tavrın vardı ya, tamam böyle bir şaka olmaz ama belki kötü bir rüya görmüştür diye okudum yazdıklarını. sonu başka olucak gibi geldi inanmak istemedim...

sen hepimiz için çok çok başkaydın. tanımıyoruz birbirimizi deniyor ya yalan o... yoksa şu yüreğime oturan acı, gözümden akan yaşlar ve yanında olma/sarılma hissi hiç tanımadığım insanlara karşı beslenen şeyler değil.

çok geçmiş olsun. ne olursun arada sesini duyur bize, ne olursa... merakta bırakma.

Son düzenleme:
Allah'ım şu mübarek cuma vaktinde hepimizin,tüm anne adaylarının bebeklerine sağlık sıhat ver. Bebeklerimizi Kendine ve bize hayırlı eyle. şüphesiz hikmetini senin bildiğin ama bizim bilemediğimiz bir sebepten dolayıda bebeklerimizi geri aldıysan bize bunun sabrını ver ve çok daha hayırlı evlatlarla bizi teselli et. inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız mucizelerimizi...çok dua edelim birbirimize

cnm çok üzüldüm bebğin için umarım yakın zamanda tekrar anne olursun yaşadıklarını bizimle paylaş merakta bırakma

aminnn arkadaşım binlerce kez aminn duana.

amiiin...canım.inşallah.

evet ya.elevit nal gibi bi hap kocaman o ne öyle:)bende zor yutuyorum da idare ediyorum şu kilo alma işi olmasa sorun değil yutmak...

uzun zaman sonra ilk defa ağlıyorum, herşey nekadar anlamsız şuan. ne desem bom boş..... Allah yardımcın olsun arkadasım, eşine ve sana sabırlar versin inşallah....
senin yerin hepimiz için ayrıydı, güzel bağlar kurmuştuk, bende seni çok seviyorum, kendine dikkat et... ne desem bilemiyorum inan çok çok üzüldüm.....

ladycim söyleyecek çok ve az şey var... umarım en kısa zamanda toparlar yeni bebeğinin hazırlıklarına başlarsın canım... Allah sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…