- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.641
Dun gece sabaha kadar sancim oldu. Evin icinde dolastim dolastim bebegimle konustum. Yapma annecim dedim. Ne olur beni birakma dedim. Saati en son gordugumde 5 ti. Uyumusum. 7 de tekrar uyandim. Kocama hic soylemedim. Korkutmak kotusunu dusunmek istemedigimden galiba. Servise bindim. Ise gittim. Doktorumu aradim. Hemen gel dedi. Is yerinden bi arkadasim bizi hastaneye goturdu. Gidene kadar dua ettim. Kalbim duracak gibi atiyodu. Doktorum geldi. Beni ultrasona aldi. Bebegimi gordum. Kollari bacaklari vardi. Tam bir bebek olmustu benim melegim. Ama hic kipirdamiyodu. Hic..
Doktor bi muddet konusamadi. Bakti bakti bakti. Kalp atisini alamiyorum dedi. O ana kadar tuttugum gozyaslarim sicim gibi gozlerimden indi. Bebegim beni terketmisti.
Esim ve annem geldi. Ogleden sonra saat 2 de bebegimi benden koparip aldilar. O artik yok. Cok sevmistim ben seni annecim. Her seyden cok.
Iste boyle arkadaslarim. Hic birinizi tanimiyorum. Buna ragmen her birinizi ayri ayri cok sevdim ben. Hic kimseyi bile isteye kirmadim. Kirdiysam da affedin. Her sey icin hepinize tesekkur ederim. Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin
Dun gece sabaha kadar sancim oldu. Evin icinde dolastim dolastim bebegimle konustum. Yapma annecim dedim. Ne olur beni birakma dedim. Saati en son gordugumde 5 ti. Uyumusum. 7 de tekrar uyandim. Kocama hic soylemedim. Korkutmak kotusunu dusunmek istemedigimden galiba. Servise bindim. Ise gittim. Doktorumu aradim. Hemen gel dedi. Is yerinden bi arkadasim bizi hastaneye goturdu. Gidene kadar dua ettim. Kalbim duracak gibi atiyodu. Doktorum geldi. Beni ultrasona aldi. Bebegimi gordum. Kollari bacaklari vardi. Tam bir bebek olmustu benim melegim. Ama hic kipirdamiyodu. Hic..
Doktor bi muddet konusamadi. Bakti bakti bakti. Kalp atisini alamiyorum dedi. O ana kadar tuttugum gozyaslarim sicim gibi gozlerimden indi. Bebegim beni terketmisti.
Esim ve annem geldi. Ogleden sonra saat 2 de bebegimi benden koparip aldilar. O artik yok. Cok sevmistim ben seni annecim. Her seyden cok.
Iste boyle arkadaslarim. Hic birinizi tanimiyorum. Buna ragmen her birinizi ayri ayri cok sevdim ben. Hic kimseyi bile isteye kirmadim. Kirdiysam da affedin. Her sey icin hepinize tesekkur ederim. Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin…
Ladycim;
Çok ama çok üzüldüm. Acını paylaşıyorum. Allahım sana güç ve sabır versin. Umarım bir an önce toparlanırsın. Okurken ya hayır yaaaa diyerek okudum. Biz okurken inanamadık kabullenemedik. Sen kimbilir ne duygular yaşadın. Bir arkadaşımızın duasında yazdığı gibi inşallah Allah sizi daha hayırlı evlatlarla teselli etsin. Bizi habersiz bırakma . Bu topiğin neşeli , mutlaka okunan yazarlarından biriydin. Herkes de seni sevmişti eminim. Bunu unutma. Kendine dikkat et
Iste boyle arkadaslarim. Hic birinizi tanimiyorum. Buna ragmen her birinizi ayri ayri cok sevdim ben. Hic kimseyi bile isteye kirmadim. Kirdiysam da affedin. Her sey icin hepinize tesekkur ederim. Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin
yaşadığım bu sıkıntılı günlerde en çok bebeğime üzülüyorum o da etkileniyor diye
Iste boyle arkadaslarim. Hic birinizi tanimiyorum. Buna ragmen her birinizi ayri ayri cok sevdim ben. Hic kimseyi bile isteye kirmadim. Kirdiysam da affedin. Her sey icin hepinize tesekkur ederim. Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin…
çok üzüldüm allah sana sağlık versin .
bugun gercekten sok olduk kotu bi hberle bsladik gune.bu topikte butun bebisler hepimizn allahm korusn onlari ve bska aci yasatmasn .bicok sey atlattik halada atlatiyoruz bulantilar agrilar ...hergun burda bulusuyoruz ve bu sikayetlerimizi paylasiyoruz.yeri gelio kocalarimizi cekistiriorz egleniorz.birbirmizi tanimadan dunyann her yerinden birbirimize destek oluyoruz..bi aile olduk bebislerimz dogunca ailemz dahada buyucek.ben hepinizi ayri ayri seviyorum.lady nin haberinden snra acayip duygusallastim kizlar.allah bzi ve bebislerimizi korusun
söyleyecek tek bir söz bulamıyorum.
Rabbim verecektir sabrını eminim. İnşallah bir daha böyle birşey gelmez başına lady...
inşallah en kısa zamanda sana bu üzüntünü unutturacak bir bebek verir Rabbim..
Sakin olmaya çalış elinden geldiğince
mulberry senle bı yonden aynı kaderi paylaşıyoruz.boyle uzucu haberler alınca sendede bi korku tedırgınlık oluyormu içinde cnm..bundan 3 bucuk ay once normal yolla cocuk sahıbı olamayacagımı öğrendıgımde hastanede yerlerde ağlamıştım ,eşimi arayıp nasıl haber verdıgımı bıle bılmıyorum...bizde sorun erkek ınfsi idi.. ama rabbım güç verdi 15 gun ıcınde arastırdık ettik tedavıle oldu bebişim şimdi kat kat tedirginlik oluyor ..ama sunu öğrendım rabbim dermansız dert vermiyorr ...3 bucuk 4 ay once her gece aglıyordum ama guzl seyler olunca unutuluyor ..rabbim mulberryede güç verecek inşallahh..
bugun gercekten sok olduk kotu bi hberle bsladik gune.bu topikte butun bebisler hepimizn allahm korusn onlari ve bska aci yasatmasn .bicok sey atlattik halada atlatiyoruz bulantilar agrilar ...hergun burda bulusuyoruz ve bu sikayetlerimizi paylasiyoruz.yeri gelio kocalarimizi cekistiriorz egleniorz.birbirmizi tanimadan dunyann her yerinden birbirimize destek oluyoruz..bi aile olduk bebislerimz dogunca ailemz dahada buyucek.ben hepinizi ayri ayri seviyorum.lady nin haberinden snra acayip duygusallastim kizlar.allah bzi ve bebislerimizi korusun
Valla ne diyeceğimi şaşırdım. Şok oldum 3. Ayımızı dolduruyorduk artık tehlikeli dönemleri geçtik derken bu haber yıktı beni. Laydbird bu topiğin neşesiydi rabbim en kısa zamanda tekrar bebek versin inş. Kıyamam ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?