2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne desek boş....
Allah sabırlar versin canım gerçekten çok çok üzüldüm
Ama Allah tan ümit kesilmez herşey de vardır bir hayır...
seni cennette bekleyen bir meleğin var bir de böyle düşün...

sanki bi yakınımdan, çok sevdiğim bi arkadaşımdan haber almış kadar üzüldüm, maalesef diyecek pek birşey yok. Allah sabır versin.

Ladycim;
Çok ama çok üzüldüm. Acını paylaşıyorum. Allahım sana güç ve sabır versin. Umarım bir an önce toparlanırsın. Okurken ya hayır yaaaa diyerek okudum. Biz okurken inanamadık kabullenemedik. Sen kimbilir ne duygular yaşadın. Bir arkadaşımızın duasında yazdığı gibi inşallah Allah sizi daha hayırlı evlatlarla teselli etsin. Bizi habersiz bırakma . Bu topiğin neşeli , mutlaka okunan yazarlarından biriydin. Herkes de seni sevmişti eminim. Bunu unutma. Kendine dikkat et

dışardan ne desek gerçekten boş, Allah sabır ve güç versin arkadaşım. ama şöyle de düşünmek lazım, demek ki doğsaymış büyük ihtimalle sakat olucakmış ve acı çekicekmiş o minicik bedeniyle. onu her gördüğünde onun çektiği acıyı, mutsuzluğu görüp kimbilir kaç katını yaşıcaktın. genelde bu şekilde anne karnında kaybedilen çocuklar için doktorlar da şanslı çocukmuş diyolar bunu unutma. İnşallah istediğin zaman, sağlıklı, neşeli, tatlı mı tatlı, nur topu gibi bir bebeğin olacak, buna inan ve Allah'a güven...

lady Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin topikteki herkes gibi bende çok üzüldüm ama en kısa zamanda yeniden bu mutluluğu yaşar ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle

sanki kötü birşey olmamış gibi okudum hep. Sonunda kendimi tutamadım ağladın acın acım inan bana..
Allah sabır ve yeni evlat versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün..

bugun gercekten sok olduk kotu bi hberle bsladik gune.bu topikte butun bebisler hepimizn allahm korusn onlari ve bska aci yasatmasn .bicok sey atlattik halada atlatiyoruz bulantilar agrilar ...hergun burda bulusuyoruz ve bu sikayetlerimizi paylasiyoruz.yeri gelio kocalarimizi cekistiriorz egleniorz.birbirmizi tanimadan dunyann her yerinden birbirimize destek oluyoruz..bi aile olduk bebislerimz dogunca ailemz dahada buyucek.ben hepinizi ayri ayri seviyorum.lady nin haberinden snra acayip duygusallastim kizlar.allah bzi ve bebislerimizi korusun

cnm bnm allah sabır versın okurken gözlerım doldu,çok kötü oldum ..burdan ne desek boş bılıyorumkurban oldugum sana tekrardan evlat verecek toparlanacaksın allahın ıznıyle cnm ..............

söyleyecek tek bir söz bulamıyorum.

Rabbim verecektir sabrını eminim. İnşallah bir daha böyle birşey gelmez başına lady...
inşallah en kısa zamanda sana bu üzüntünü unutturacak bir bebek verir Rabbim..

Sakin olmaya çalış elinden geldiğince

evet cnm bugun içimizden bişey koptu sankı okudugumdan berı moralım bozzuk...allah bızlerı ve bebıslerımızı korusun bu guzel sevımlı k.k ailemizi üzmessin rabbim...

mulberry senle bı yonden aynı kaderi paylaşıyoruz.boyle uzucu haberler alınca sendede bi korku tedırgınlık oluyormu içinde cnm..bundan 3 bucuk ay once normal yolla cocuk sahıbı olamayacagımı öğrendıgımde hastanede yerlerde ağlamıştım ,eşimi arayıp nasıl haber verdıgımı bıle bılmıyorum...bizde sorun erkek ınfsi idi.. ama rabbım güç verdi 15 gun ıcınde arastırdık ettik tedavıle oldu bebişim şimdi kat kat tedirginlik oluyor ..ama sunu öğrendım rabbim dermansız dert vermiyorr ...3 bucuk 4 ay once her gece aglıyordum ama guzl seyler olunca unutuluyor ..rabbim mulberryede güç verecek inşallahh..

olmaz mı canım benim
hemde nasıl

şu an hem lady için üzülüyorum hem de hepimiz için dua ediyorum. Rabbim korusun emanetlerini inşallah. Hepimizinki ona emanet olsun.

insan katlandıklarını çabuk unutuyor sonuç iyi olunca. çok şükür o sıkıntıları atlattık ikimizde. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin.

Valla ne diyeceğimi şaşırdım. Şok oldum 3. Ayımızı dolduruyorduk artık tehlikeli dönemleri geçtik derken bu haber yıktı beni. Laydbird bu topiğin neşesiydi rabbim en kısa zamanda tekrar bebek versin inş. Kıyamam ben ona

bugün kasığımın sağ tarafından içerden bişey beni çekiştiriyo sanki. daha önce de olmuştu bikaç kez ama bebeişim hareketlerini hissettirmk için fazlasıyla küçük. sizce bu neden olabilir. tek bir noktada hissediyorum. zaten doktrada gidemedim bi türlü inşallah içerde herşey yolundadır

"Hamileliğin 3. ve 4. aylarından kasık bölgelerinde bıçak saplar gibi keskin bir ağrı hissedilebilir. Hareket etmekle, aniden ayağa kalkmakla bu ağrı birden şiddetlenebilir. Bu ağrının sebebi rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesidir. (Round ligament ağrısı) Rahmin büyümesine bağlı gelişen round ligament ağrısı genellikle sağ tarafta olur fakat her iki tarafta da olabilir. " yazıyor internette inşallah böyle bir şeydir

senin oğluşun nasıl canım? iyileşti mi biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…