2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle giy canım, hepsi çok hoş, özellikle şorta bayıldım. bende alacağım, havalar biraz daha ısınsıın da...
Off yaz gelsin artık sıkıldım kat kat giyinmekten, böyle ifil ifilll kıyafetler gşymek istiyorum, yanıyorum bazen, ateş basıyor eşim evde bile şort giymeme izin vermiyor üşüteceksin diye kombiyi de açmış sonuna kadar........

yanıyorum kızlarrr

Bilmiyorum ki canım bende ilk defa gideceğim bu hastaneye ... ayyy bende bebeğimin heryerini görmek istiyorum, kime benziyor acaba

Offf asıl yazın yanıcaz o sıcaklarda bn kızımada Ağustos ta doğum yapmıştım ölmüştüm sıcaktan hatırlamak bile istemezken şimdi bidaha yaşıyıcam offff offfffff yandık biz yandık

canım güle güle giy aldıklarını

askılı body den bende almıştım. lcw niin kalıpları çok büyük maalesef. ben şu an 57 kilo oldum. xs almıştım. hala göbek kısmı bol geliyor.

Aslında kalıplarının büyük olduğunu biliyorum ama o zamana kadar çok kilo alırım diye düşündüm. Daha Unnoda 'dan aldıklarım gelmedi. Bi gelse anlayacağım. Bebeğe bişey almama izin vermiyor eşim. ben de bari kendimi süsleyeyim diyorum. Sanırım hala erkek olmasını umut ediyor. Ağzıyla bişey demiyor ama sürekli ayrıntılı ultrasonu bekleyelim diyor. Üzülüyorum valla. Bebeğim bize küs doğacak

Açıkçası ben de bunaldım kış kıyafetlerinden. Zaten kışı hiç sevmem. Bahar, yaz güneş, deniz efil efil rüzgar. ohhhh misssss. Her dene olduğu gibi şimdiden kaban ağır geliyor omuzlarıma. Kot pantolonun içine çorap giymekten nefret ediyorum bi de

canım güle güle giy aldıklarını

askılı body den bende almıştım. lcw niin kalıpları çok büyük maalesef. ben şu an 57 kilo oldum. xs almıştım. hala göbek kısmı bol geliyor.

canim ben npicam suanda normalde Xs giyerdm..suanda 47kiloyum..ama gobegim var.eski giysilerm giyemem.dun hamile kotu denedm henuz olmuyo ustume.gomlek ve tunik aldim kisi tayt ve tuniklerle cikardm napicam bilmiyorum:-(

canim ben npicam suanda normalde Xs giyerdm..suanda 47kiloyum..ama gobegim var.eski giysilerm giyemem.dun hamile kotu denedm henuz olmuyo ustume.gomlek ve tunik aldim kisi tayt ve tuniklerle cikardm napicam bilmiyorum:-(

yazın elbise giyicez nasıl olsa. kilonun bir önemi kalmayacak.

bende öyle zayıftım aslında ama hamile kalabilmek için kullandığım ilaçlardan dolayı 5 kilo fazla başladım gebeliğe.
bir de iştahım çok açıldı 5 de öyle aldım. ooohhhhh mis gibi

veririm nasıl olsa
zaten 52 nin altına düşmek istemiyorum... en güzeli 52 oluyor bana

bnmde istahm acildi bu ara canim biseyler istiyo hep oturdm yerdeyazin ohh elbiseler giycez zaten gazetede okudum gecen gun bu yaz kavrulucakmisZ allah hamilelere yardm eder bebislerimz icn

ananemis almş bgn oğluşuma kıyafetler :))

bu arada hamile pantolono almayanlara söyliyim çook rahat bişi...boşuna eziyet çekmeyn alın bebişlerde rahatlasın...ben lcw aldmm kot we kumaş aldm rahatım artık...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dr dan geliyorummm benimm bebiş kız deil erkekmiş meğer dr pipisini gösterdiii şoktayımmm hemde nasıı inanamıyorum 12. haftamda kız demişti :)) babasına sölemedim gittim bi çift mavi patik aldım akşam vericem bakalım ne tepki vericek :)) topic annesii listede değiştirirmisin beni :)

canım bebeğim kız mı?
listemizde erkek görünüyor sonradan mı değişti :44:

Evet beyazçekirgecim. Doktor önce erkek demişti. Bir sonraki kontrolde kız dedi. Ama kimseye söylemeyin diye de ekliyor. Kız daha kesin gibi diyor. Bababcık kendini erkeğe alıştırmış, ya erkek fatma diye dalga geçiyor ya da ayrıntılı ultrasonu bekleyelim diyor. Kızıyorum ama üzülüyorum da aynı zamanda böyle yapmasına

yananı görür allah allah, eeee görür inşallah, inşallah

12.hafta tahmin için çok erken demekki bu topikte kaç kişinin başına geldi bazılarımız sevindik bazılarımız üzüldük Dr larda hata yine demekki yorum yapmamaları lazımmış demekki

canım bızım surumun aynısı:) 12.haftada erkek dedı doktor pasam oglum 3 hfta sevdık..gecen gun ogrendıkkı prensesmıss :)bnm esım yanımdaydı..doktor cnsıyetı ogrenmek ıstermısınz dedı bız erkek dıcek dıye beklıyoruz...yuzde 90 kız dedı...bız esımle bakakaldık bırbırımıze guldukk...snra evırdı cevırdı bnm cımcımeyı yok yok yuzde 99 kız dedı :)allah hep gonlume gore verıyo sukurler olsun hep kızım olsun kendım gıbı susleyım ısterdm oldu :)saglıkla sıhhatle kokusunu ıcıme cekeyımm en buyuk ıstegım bu :)

Az önce bende lcw'deydim.hamile kıyafetlerinden doğru düzgün bişey kalmamış,yeni sezon ürünleri de tam gelmemiş yalnızca siyah tunik gibi bir kazak aldım.yarında 1-2 pantolonumu terziye götürüp hamile pantolonu haline dönüştürtücem.ben sizler gibi şanslı değilim,işte kot ve tayt falan giyemiyorum.klasik giyinmek zorundayım ve hamile kıyafetlerine pek heves etmiyorum.giymediğim pantolonlarım vardı onlar değerlenir böylece

en son kontrolun ne zamandı canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…