- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.581
Bilmiyorum ki canım bende ilk defa gideceğim bu hastaneye ... ayyy bende bebeğimin heryerini görmek istiyorum, kime benziyor acaba
Güle güle giy canım, hepsi çok hoş, özellikle şorta bayıldım. bende alacağım, havalar biraz daha ısınsıın da...
Off yaz gelsin artık sıkıldım kat kat giyinmekten, böyle ifil ifilll kıyafetler gşymek istiyorum, yanıyorum bazen, ateş basıyor eşim evde bile şort giymeme izin vermiyor üşüteceksin diyekombiyi de açmış sonuna kadar........
yanıyorum kızlarrr
Offf asıl yazın yanıcaz o sıcaklarda bn kızımada Ağustos ta doğum yapmıştım ölmüştüm sıcaktan hatırlamak bile istemezken şimdi bidaha yaşıyıcam offff offfffff yandık biz yandık
canım güle güle giy aldıklarını
askılı body den bende almıştım. lcw niin kalıpları çok büyük maalesef. ben şu an 57 kilo oldum. xs almıştım. hala göbek kısmı bol geliyor.
Güle güle giy canım, hepsi çok hoş, özellikle şorta bayıldım. bende alacağım, havalar biraz daha ısınsıın da...
Off yaz gelsin artık sıkıldım kat kat giyinmekten, böyle ifil ifilll kıyafetler gşymek istiyorum, yanıyorum bazen, ateş basıyor eşim evde bile şort giymeme izin vermiyor üşüteceksin diyekombiyi de açmış sonuna kadar........
yanıyorum kızlarrr
canım güle güle giy aldıklarını
askılı body den bende almıştım. lcw niin kalıpları çok büyük maalesef. ben şu an 57 kilo oldum. xs almıştım. hala göbek kısmı bol geliyor.
canim ben npicam suanda normalde Xs giyerdm..suanda 47kiloyum..ama gobegim var.eski giysilerm giyemem.dun hamile kotu denedm henuz olmuyo ustume.gomlek ve tunik aldim kisi tayt ve tuniklerle cikardm napicam bilmiyorum:-(
yazın elbise giyicez nasıl olsa. kilonun bir önemi kalmayacak.
bende öyle zayıftım aslında ama hamile kalabilmek için kullandığım ilaçlardan dolayı 5 kilo fazla başladım gebeliğe.
bir de iştahım çok açıldı 5 de öyle aldım. ooohhhhh mis gibi
veririm nasıl olsa
zaten 52 nin altına düşmek istemiyorum... en güzeli 52 oluyor bana
beyazçekirge oğluşumu listeye ekleyebilirsin BERKAY EFE :))
canım bebeğim kız mı?
listemizde erkek görünüyorsonradan mı değişti :44:
yananı görür allah allah, eeee görür inşallah, inşallah
12.hafta tahmin için çok erken demekki bu topikte kaç kişinin başına geldi bazılarımız sevindik bazılarımız üzüldük Dr larda hata yine demekki yorum yapmamaları lazımmış demekkiEvet beyazçekirgecim. Doktor önce erkek demişti. Bir sonraki kontrolde kız dedi. Ama kimseye söylemeyin diye de ekliyor. Kız daha kesin gibi diyor. Bababcık kendini erkeğe alıştırmış, ya erkek fatma diye dalga geçiyor ya da ayrıntılı ultrasonu bekleyelim diyor. Kızıyorum ama üzülüyorum da aynı zamanda böyle yapmasına
Tabi canım zevkle :)
Sevgili annecikler benden size gelsin ; sözler çok duygusal-anlamlıama müziği beni çok rahatlatıyor
kazim koyuncu gidiyorum - YouTube
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dr dan geliyorummm benimm bebiş kız deil erkekmiş meğer dr pipisini gösterdiii şoktayımmm hemde nasıı inanamıyorum 12. haftamda kız demişti :)) babasına sölemedim gittim bi çift mavi patik aldım akşam vericem bakalım ne tepki vericek :)) topic annesii listede değiştirirmisin beni :)
ananemis almş bgn oğluşuma kıyafetler :))
bu arada hamile pantolono almayanlara söyliyim çook rahat bişi...boşuna eziyet çekmeyn alın bebişlerde rahatlasın...ben lcw aldmm kot we kumaş aldm rahatım artık...
12.hafta tahmin için çok erken demekki bu topikte kaç kişinin başına geldi bazılarımız sevindik bazılarımız üzüldük Dr larda hata yine demekki yorum yapmamaları lazımmış demekki
Evet beyazçekirgecim. Doktor önce erkek demişti. Bir sonraki kontrolde kız dedi. Ama kimseye söylemeyin diye de ekliyor. Kız daha kesin gibi diyor. Bababcık kendini erkeğe alıştırmış, ya erkek fatma diye dalga geçiyor ya da ayrıntılı ultrasonu bekleyelim diyor. Kızıyorum ama üzülüyorum da aynı zamanda böyle yapmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?