- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.601
Evet beyazçekirgecim. Doktor önce erkek demişti. Bir sonraki kontrolde kız dedi. Ama kimseye söylemeyin diye de ekliyor. Kız daha kesin gibi diyor. Bababcık kendini erkeğe alıştırmış, ya erkek fatma diye dalga geçiyor ya da ayrıntılı ultrasonu bekleyelim diyor. Kızıyorum ama üzülüyorum da aynı zamanda böyle yapmasına
kesınlıkle sana katılıyorum canımmm
Bebeğimizin adını bulduk
ADA SARE
Cnm Pendik bana çok yakın gel görüşelim bn yakama kırmızı Gül takarım:)))Bugün de mesaimiz bitti çok şükür, hepinize iyi akşamlar. Kendinize ve de bebişlerinize iyi bakın...
Haftasonu ve önümüzdeki hafta aranızda olamayacağım, istanbula gidiyorum imkanım olursa topiğe uğramaya çalışırım; laptopu kendime yük etmek istemiyorum zaten havaalında giy çıkar deli ediyorlar
Hem belki bebişime ciciler alırım boşuna ağırlık olmasın demi :)
Hepinizi seviyorum allaha emanet olun...
Kavga etmeyin, birbirinizi üzmeyin, arada bir anketi hatırlatın, cinsiyeti kesinleşenler oy kullansın merakta kalmayalım...
Sizi özleyeceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...bebeklerinin-cinsiyetleri-4.html#post29113662
Bugün de mesaimiz bitti çok şükür, hepinize iyi akşamlar. Kendinize ve de bebişlerinize iyi bakın...
Haftasonu ve önümüzdeki hafta aranızda olamayacağım, istanbula gidiyorum imkanım olursa topiğe uğramaya çalışırım; laptopu kendime yük etmek istemiyorum zaten havaalında giy çıkar deli ediyorlar
Hem belki bebişime ciciler alırım boşuna ağırlık olmasın demi :)
Hepinizi seviyorum allaha emanet olun...
Kavga etmeyin, birbirinizi üzmeyin, arada bir anketi hatırlatın, cinsiyeti kesinleşenler oy kullansın merakta kalmayalım...
Sizi özleyeceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...bebeklerinin-cinsiyetleri-4.html#post29113662
hadi kızlar herkese iyi akşamlarrr iyi tatiller hafta sonu giremem büyük ihtimalle kendinize iyi bakın Allah emanet olun
bugün gittik kontrole...sağlığı gelişimi yerinde çok şükür Allah'a...
cinsiyetini de % 90 kız dedi...kızım oluyor hayırlısıyla...hep oğlum olsun istemiştim hayatım boyunca ama böylesi nasipmiş...
Allah sağlık versin...
Evet ekim annesiydim 2009 yilinda sendemi ekim annesisin yoksa :)
arkadaslaar benimde 2 tane paşam olacakmıs Allahın izniyle dün belli oldu 15+2 yiz:) babamız hep bi kızı olsun istiyordu ama rabbim bize iki tane tosun pasa verecekmiş meger.. bende gelinlerini seversin diyorum napim ben kocaman kızları dıyobugun gezmeye gittik kız cicilerine bakıp bakıp iç geçirdi ama napim bende hep oglum olsun istemistim :)))
Evet :) hatta senin bazi yazdiklarin bile aklimda kalmis. Yine ayni topikte bulustuk ne guzel
Ayy kaç kişi olduk acaba erkek denilipte kız çıkan genelde erkek çocukta yanılma olmaz ama bu topiktekilerin çoğunun başına geldi vardır bundada bi hayır :)) hayırlı olsun bu arada sende bnm gibi bu olaya sevinenlerdensin galibaKızımm geliyorr kızımmmm
Evet kızlar bügün doktora gittim doktorumun erkek dediği bebişime kız dedi nedense şaşırmadım ilginç bende cinsiyeti yanlış cıkan değişenler kervanına katıldım çok mutluyum kızımı nasıl süslerim bellii değilllll :)))) Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinn...
Takvimlere gelirsek:
Cin takvimi yanlış,Rus takvimi dogru,Yüzük ve saç teli testi doğru :)))
Kızımm geliyorr kızımmmm
Evet kızlar bügün doktora gittim doktorumun erkek dediği bebişime kız dedi nedense şaşırmadım ilginç bende cinsiyeti yanlış cıkan değişenler kervanına katıldım çok mutluyum kızımı nasıl süslerim bellii değilllll :)))) Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinn...
Takvimlere gelirsek:
Cin takvimi yanlış,Rus takvimi dogru,Yüzük ve saç teli testi doğru :)))
Ayy kaç kişi olduk acaba erkek denilipte kız çıkan genelde erkek çocukta yanılma olmaz ama bu topiktekilerin çoğunun başına geldi vardır bundada bi hayır :)) hayırlı olsun bu arada sende bnm gibi bu olaya sevinenlerdensin galiba
livanisacm evt genelde cnsiyet erkek olunca yanilma olmaz derler ama oyle degilmis doktorlarn cnsel organi gormesi gerekiyo demekki nub yaniltiyooo sanirim
Valla bnm nub paraleldi ama Dr erkeğe benzetti B'nde anlamadım nasıl oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?