2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım şimdilik böyle kalsın o zaman netleşince değiştiririz :)
Ya bende böyle olunca üzülüyorum,tam alışıyorsun kıza yada erkeğe aaaaaaa değilmiş diyor doktor. duygular alt üst.
Benim bebiş göstermemekle iyi yapmış aslında
Artık tamamen bellidir ne olduğu pıtırcığımın
Bu arada benim eşimde içten içe erkek istiyor, söze dökmüyor ama anlıyorum ben :) Fakat bizimki hala göstermediğinden kız fikrine alışmış gibi, kızım nasıl diye soruyor bazen üzülme senin ki de alışır
Allah herkes için en hayırlısını versin....

Son düzenleme:
merhaba şeker bebiklerin göbişli annişleri öncelikle nasılsınız umarım hepiniz iyi mutlu ve umut dolusunuzdur. bugün sanırım bebişimi hissettim saanki içimde bişey dönüyor beni itiyor gb hissedilecek şey buysa ben hissettim çok tuhaf ve heycan vericiydi ne olduğunu anlayamadım ilk anda yaaaaa

bu arada kızlar ben koşu abndında hafif yürüyüşe başladım bi sakıncası olmadığını söyledi doktorum. hava çok soğuk olunca dışarda yürüyemiyorum malesef

Bugün de mesaimiz bitti çok şükür, hepinize iyi akşamlar. Kendinize ve de bebişlerinize iyi bakın...

Haftasonu ve önümüzdeki hafta aranızda olamayacağım, istanbula gidiyorum imkanım olursa topiğe uğramaya çalışırım; laptopu kendime yük etmek istemiyorum zaten havaalında giy çıkar deli ediyorlar
Hem belki bebişime ciciler alırım boşuna ağırlık olmasın demi :)

Hepinizi seviyorum allaha emanet olun...

Kavga etmeyin, birbirinizi üzmeyin, arada bir anketi hatırlatın, cinsiyeti kesinleşenler oy kullansın merakta kalmayalım...
Sizi özleyeceğim

http://www.kadinlarkulubu.com/anket...bebeklerinin-cinsiyetleri-4.html#post29113662

Cnm Pendik bana çok yakın gel görüşelim bn yakama kırmızı Gül takarım:)))

hadi kızlar herkese iyi akşamlarrr iyi tatiller hafta sonu giremem büyük ihtimalle kendinize iyi bakın Allah emanet olun

bugün gittik kontrole...sağlığı gelişimi yerinde çok şükür Allah'a...

cinsiyetini de % 90 kız dedi...kızım oluyor hayırlısıyla...hep oğlum olsun istemiştim hayatım boyunca ama böylesi nasipmiş...

Allah sağlık versin...

hadi kızlar herkese iyi akşamlarrr iyi tatiller hafta sonu giremem büyük ihtimalle kendinize iyi bakın Allah emanet olun

Hayırlısı olsun Cnm ilk bebeğinmi

arkadaslaar benimde 2 tane paşam olacakmıs Allahın izniyle dün belli oldu 15+2 yiz:) babamız hep bi kızı olsun istiyordu ama rabbim bize iki tane tosun pasa verecekmiş meger.. bende gelinlerini seversin diyorum napim ben kocaman kızları dıyo bugun gezmeye gittik kız cicilerine bakıp bakıp iç geçirdi ama napim bende hep oglum olsun istemistim :)))

ikiz mi canım senin?

Kızımm geliyorr kızımmmm
Evet kızlar bügün doktora gittim doktorumun erkek dediği bebişime kız dedi nedense şaşırmadım ilginç bende cinsiyeti yanlış cıkan değişenler kervanına katıldım çok mutluyum kızımı nasıl süslerim bellii değilllll :)))) Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinn...
Takvimlere gelirsek:
Cin takvimi yanlış,Rus takvimi dogru,Yüzük ve saç teli testi doğru :)))

Evet :) hatta senin bazi yazdiklarin bile aklimda kalmis. Yine ayni topikte bulustuk ne guzel

Ayy kaç kişi olduk acaba erkek denilipte kız çıkan genelde erkek çocukta yanılma olmaz ama bu topiktekilerin çoğunun başına geldi vardır bundada bi hayır :)) hayırlı olsun bu arada sende bnm gibi bu olaya sevinenlerdensin galiba

canm telden giriyorum kac hftalik hamilesn gorunmuyo.kacnci hftanda erkek demisti doktor ...gozun aydnsende bnm gbi cok sevnmisnçin takvimi rus takvimi yuzuk testi bndede dogru cikti

livanisacm evt genelde cnsiyet erkek olunca yanilma olmaz derler ama oyle degilmis doktorlarn cnsel organi gormesi gerekiyo demekki nub yaniltiyooo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…