- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.421
canim hersey yolundaymishadi bakalim cok sevindimkızlar drdan geldim kesem biraz daha büyümüş progestan iğne oldum dr içini ferah tut herşery allhtan dedi eşim baya panikti 31inde kont var rabbim hayırlısını versin inş
benimde satim16 kasimcanm seninle sat mız aynı gün heralde dogumumuzda aynı gün olcak :) sen keseyi gördün mü canım? gerçi ben 30 kasımda aşılama oldum ondan sonra hamile kaldım ama doktorlar sat dan hesaplıyorlarmıs öyle olunca erkenden doğurtcaklar beni :) senin nasıl geçiyo hamileliık? kasıklarında agrılar oluyo mu?
çanakkale küçükkuyu mu yoksaAllah kolaylık versin bu arada...
aaaa küçükkuyu muuuu??? neresinde oturuyosunuz canmmm bende 2 senedir burdayım???? eşin polis mi??
Evet canım eşim Polis. Ayvacıkta görevli. Öğretmenler sitesine taşınıyoruz çarşambaya inşallah. Sen nerede oturuyorsun???
:)) ben de altınolukta oturuyorum ayvacığı da biliyorummm
Yakınız, ne kadar güzel. Oturmaya da gel bir gün :) kubra_17 senide beklerim :)
Burada önerebileceğin bir Doktor varmı biz geleli daha 4 ay oldu dolayısıyla bilgi alabileceğim de fazla kişi yok.
Sanırım sadece Edremit de doğru dürüst Doktorlar var Körfez hastenesini önerdiler ama bilemiyorum tabiki. Çanakkale uzak kalıyor.
Doğuma Edremite yetişebilirmiyim onu da bilemiyorum. 3üncü Bebeğim ve doğumlarım 1-2 saat içinde oluyor hemen.
ay çok sevindim yakın olmamıza :) 3 kişi olduk bak[/QUOT
canım hesabını kendin yap ben bugün dolmuşla 30 dk da körfez hastanesine gittim arba ile 15 dk da gidiyorduk doğuma yetişirsin merak etme :) bende dr. araştırdım da ismail keser diye biri varmış herkes ondan memnunmuş ben de öğretmen bi bayandan öğrendim çok memnun olduğunu söyledi.. bakalım haftaya yda bu hafta sonu bi gidiyim diyorum. size de bilgi veririm.. kızlarrrrrr ben de bekleriiiiiiiimmm :)))
Evet inşallah gider geliriz birbirimize.
Bu bahsettiğin Doktor hangi Hastanede?
özel muayenehanesi varmış edremitte.. ama istersen körfeze de gidebilirsin ben hiç memnun kalmadım amaaaa
Benim Eşim özel muayenehanelerden pek hoşlanmıyor. Körfezde Pınar Hanım varmış onu önerenler çok oldu ona gitmeyi düşünüyorum.
Normal Doğumda doktordan çok Ebe önemli zaten. İnşallah buda normal olur.
Bugün Sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım hafif enfeksyon çıktı, yarında kan tahlili için gideceğim. Pınar Hanıma da 2 hafta sonra falan giderim.
ben faceden aradım grubu bulamadım malesefkac kereeeeeeeeeeeee bır grup kurdum faceden dedım kımse oralı olmadı
6+0 ile 6+6 arası 7 hafta oluyor zaten bir sonraki haftaya yuvarlanıyorbiliyorum canım öyle olduğunu ama benim yarın hamilelik takvimim 8. haftayı gösteriyor olacak.yani sat a göre 7 hafta bitti doktora göre 6+2.bu normal mi diye merak ettim sadece.arada 5 günlük bir süre varya o neden kaynaklanıyor
Kızlar bende 4 yıldır görmek istediğim sonucu 5 aralıkta gördüm... Dünyalar benim olmuştu fakat ters giden şeyler var sizlerde yada çevrenizde bu durumu yaşamış olan varsa lütfen paylaşın benimle. Benim kesem gelişmiyor ve kesemde şekil bozukluğu var dedi 2 doktor. Inanın 1 haftadır sıkıntıdan uyuyamıyorum bile. Bu durumu yaşayıp düzelen varmı???
ooooo canakkaleli arkadaslar kaynasmis masallahhhgider gelirsinizbn ayrica kasim annesiyim
biz ankarada bulusmustuk mesala
ama bnden tavsye
cok acik adrs vermeyn arkadaslar
Evet inşallah gider geliriz birbirimize.
Bu bahsettiğin Doktor hangi Hastanede?
evet cnm 2011 kasim annesymNasil kasim annesisiniz bu ikinci mi yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?