2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar drdan geldim kesem biraz daha büyümüş progestan iğne oldum dr içini ferah tut herşery allhtan dedi eşim baya panikti 31inde kont var rabbim hayırlısını versin inş
canim hersey yolundaymishadi bakalim cok sevindim
benimde satim16 kasim

kızlar biri bana yorum yapabilir mi 4+5 olduk bugün ve keseyi gördük 5,5mm imiş.. rahimin içinde ve yukarda gözüküyor kese bunun iyi olduğunu söyledi dr. hala dış gebelik ihtimali var mı kalp atışı için ne zaman gideyim tekrar?? benim spontan olan gebelik değil bu arada. dün değil önceki beta 1440.5 ondan 2 gün önce 850 yani katlamalarda sorun yok yorum yapın lütfen şimdi de acaba dış gebelik mi diye kafayı yemeye başladım

:)) ben de altınolukta oturuyorum ayvacığı da biliyorummm

Yakınız, ne kadar güzel. Oturmaya da gel bir gün :) kubra_17 senide beklerim :)

Burada önerebileceğin bir Doktor varmı biz geleli daha 4 ay oldu dolayısıyla bilgi alabileceğim de fazla kişi yok.
Sanırım sadece Edremit de doğru dürüst Doktorlar var Körfez hastenesini önerdiler ama bilemiyorum tabiki. Çanakkale uzak kalıyor.
Doğuma Edremite yetişebilirmiyim onu da bilemiyorum. 3üncü Bebeğim ve doğumlarım 1-2 saat içinde oluyor hemen.

ay çok sevindim yakın olmamıza :) 3 kişi olduk bak

Son düzenleme:

bu arada ben de buraya ankaradan geldim yaklaşık 8 ay önce.. inşallah benimde gebeliğimde bi problem olmaz da bahara doğru işte tammm böyle çay partileri veririzzzz tek dolmuşluk uzaklıktayız 3 ümüzde

özel muayenehanesi varmış edremitte.. ama istersen körfeze de gidebilirsin ben hiç memnun kalmadım amaaaa

Benim Eşim özel muayenehanelerden pek hoşlanmıyor. Körfezde Pınar Hanım varmış onu önerenler çok oldu ona gitmeyi düşünüyorum.
Normal Doğumda doktordan çok Ebe önemli zaten. İnşallah buda normal olur.
Bugün Sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım hafif enfeksyon çıktı, yarında kan tahlili için gideceğim. Pınar Hanıma da 2 hafta sonra falan giderim.

Ben pinar hanima gittim bugun fakat 2.kez baska dr a gittim ekin tip merkezindeki. Pinar hanim keseyi karnimda goremedi poliklinikteki dr gordu vajinadan bakmadan. Ve gayet guzel yerde falan dedi. Benimki ivf oldugu icin cok korkuyorum birde yumurtalik kistleri varmis rahimde insallah atar vucudum. Pinar hanimda cok ilgili ve cana yakin ama gel gor ki docent olunca bi tuhaf oluyorum. Ankarada olsam bigun icinde 3-5 prof gezmistim burda bile 2 dr gezdim :)) insallah kalp atisinu da duyarim offfffff

Kalp atışlarını da duyacaksın inşallah içini ferah tut. Tabi senin durumun farklı daha bir endişeli yaklaşılıyor öyle durumlarda. Ama gör bak Hamileliğimizin tadini çıkaracağız, muhteşem doğumlar yaşayıp bebişlerimizi hayırlısıyla kucağimiza alacağız.

ooooo canakkaleli arkadaslar kaynasmis masallahhhgider gelirsinizbn ayrica kasim annesiyim
biz ankarada bulusmustuk mesala
ama bnden tavsye
cok acik adrs vermeyn arkadaslar

kac kereeeeeeeeeeeee bır grup kurdum faceden dedım kımse oralı olmadı
ben faceden aradım grubu bulamadım malesef
6+0 ile 6+6 arası 7 hafta oluyor zaten bir sonraki haftaya yuvarlanıyor

strese girme canım gönlünü ferah tut gelişmelerdende haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…