2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bide bişey daha sorucam Zübeyde hanımda önerebileceğin doktor var mı ben hem ssk ya hem özele gidicem de inş.

olsun cnm onemlı degıl benımde mıdem bulanıyor bazen ama ıdare edıorum kraker ye cnm maden suuyu ıcıyorum ben

aslında mıdem yanıyor benım gebelıgın sonunda olması gerekıyordu sımdı basldı anlamadım

evet bu aralar ınsanın acayıp ılgıye ıhtıyacı oluyorrrr katılıyorum sana

dahada buyuyecekler ınsallah.banada doktorum telefonda progestan ıgne ol dedı ama ben kac vurulacagımı sormayı unuttum.onceden ıkı ampulu tek seferde vuruyorlardı.sen ıkı ampulmu yaptırdın?
500 mg tek ampul canım inş o günleride görürürüz
hapınıda verdi progestanın kalp atışlarını daha duymamıza var 5+2 yiz daha ancak kesemizi gördük
tatlım inşallah sağlıkla kucağımıza almak naasip olur bebişlerimizi kaç mm olmuş kese seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı da ondan merak ettim canım
8.36mm imiş canım hayırlısını allahtan istiyorum ama inanıyorum bebeğim benimle olucak

kızlar kalp atışlarını duyduktan sonra vitamin başladı mı doktorlarınız.ya da vitaminlere kaçıncı ay başlanıyor bilgisi olan var mı?

ben 2lı 3lu cınsıyet veeee ayrıntılı ultrason ıcın sadece ozele gıdıcem lına var yenımallede oraya

benim bi doktorum var çukurambarda muayenehanesi ama hastanede çalışmıyo çok iyi bi doktor benim eşimin özel sigortasından yararlanıcam inş yani önemli olanlara özele diğerlerine sskya gidiyim diyorum.dediğin gibi 3lü taramaya falan yaaa ayrıntılı ultrason ne zaman oluyodu.

kızlar kalp atışlarını duyduktan sonra vitamin başladı mı doktorlarınız.ya da vitaminlere kaçıncı ay başlanıyor bilgisi olan var mı?

canım ilk muanede verdi doktor bana folic plus
kalp atışından sonra kan testi vs yapılıyoya ona göre kansızlık falan varsa ilaç verebiliyolar.

Son düzenleme:
kızlar ya hesap kıtap yapmıyım dıyorum ama ksılıgım boyle ılla kafam rahat olucak cok arastırma yaptıgım ıcın kafamdakı sorulara bazen net cvp alamıyorum doktora sorsam bıle

sımdı bazıların nerdeyse 5 bıtırmesıne ragmen keseyı yenı gorenler var benımkı sata gore gerıden gelıyor ama ben nerdeys e3/4 haftalıkken kesesını gordum madem gerıden gelıyor nasıl keseyı erken goruyorum keseyı erken gormem gebelıgın ılerde gelmesını gerekır benceeeeee anlamadım kı

sata gore 8 haftayı bıtırcem nerdeyse ama 6 hafta ıcıne daha yenı gırdım nerdeyse haftaya kalkp atısını dınlemeye gıdıcem

ayrıntılı ultrasn genelde 7 aya yaklasırken yapılıyor galıbaaaaa ay sankı ılk gıbı kıııııııı ben ayrıntılı ultrasona 3 kere baktırdım bıraz pımpırıklıyımde doktor konusunda

kecıoren ozel varya oraya gıttım lınaya gıttım devlete gıttım ılk gebelıgımde sureklı gezıyordum hastane hastane :) zevke donmustu oglumu ızlemek

Kızlar bende 4 yıldır görmek istediğim sonucu 5 aralıkta gördüm... Dünyalar benim olmuştu fakat ters giden şeyler var sizlerde yada çevrenizde bu durumu yaşamış olan varsa lütfen paylaşın benimle. Benim kesem gelişmiyor ve kesemde şekil bozukluğu var dedi 2 doktor. Inanın 1 haftadır sıkıntıdan uyuyamıyorum bile. Bu durumu yaşayıp düzelen varmı???

bende bu cumartesi keçiören hastanesindeydim :)
doğumu nerde yaptın canım. benim de 2. olacak inş.

Son düzenleme:

cnm ben bruda okumustum bırıne oyle demıs doktor kesen gelısmıyor ve bozuk ama sonradan sevınmıstı ama eger olurda kesen bozulursa sakın uzulmeeee tamam demesı cok kolay bende yasadım ılk dusugum oldu sonrasında cok ugrastım tup bebege kadar geldık sonra yuce mevlam verdı kendımı tup bebege hazırlarken bazen doktorlr cok acımasız oluyorlar bana dırek tup bebek o bıle zor demıslerdı sımdı 2 gelıyor

neyse hakkında hayırlısı cnm umarım herkes yanılıyordur ve gebelıgın saglıklı bır sekılde ılerlerrrr

bende bu cumartesi keçeiören hastanesindeydim :)
doğumu nerde yaptın canım. benim de 2. olacak inş.

cnm ben zubeydede yaptım gayetde ıyııdı sabah 6da sancım basladı aksama kadar bekledım gıtmek ıstemedım gıttım 5 santım acıklık ve 9:52 gece oglum dunyaya geldı ve hemen ayakdaydım hıc yatmadım allahım bunuda ınsallah oyle nasıp eder kolayyyyyy

maşallah maşallah
darısı 2.ye

ınsallah erkenden gıtmemek lazım doktora tabı acıl durumlar harıc en ufak sancıda gıdersenız hemen sunı sancı verıyorlr sureklı gelıp sıkıntıya sokuyorlar evde rahatca cekın sancınızı duramayacak hale gelınce gıtmek daha mantıklı ben daha durcaktımda annemler hadı gıdelı hadı gıdelım

benı gorsen saclarımı duzlestırdım makyajımı yaptım dusumu aldım oyle gıttım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…