- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.401
gıttım cnm gıtmez olurmuyum ama ben etlıkde dıskapı yıldırım beyazıt hastanbesı var ordakı kadın dogumcuyu cok sevıyorum sadece 2 aylıga kadar bakıyor acayıp ıyı bır doktor 2 aylıga kadar ona sonra zubeyde hanım doguma gıdıyorum 9 haftadan sonra
isetberrynbr sekerım
canım bide bişey daha sorucam Zübeyde hanımda önerebileceğin doktor var mı ben hem ssk ya hem özele gidicem de inş.
Canım, saol yaa hatırımı sorduğun icin çok mutlu oldum, insan bu donemde ilgiye çok muhtaç oluyor. Ben bulantilara uğraşıyorum .Senin durumun nasil? Birde ben cep telefonundan girdiğim icin hep online gözüküyorum nette olmasamda bu nedenle cevabım gec oldu.
canım bide bişey daha sorucam Zübeyde hanımda önerebileceğin doktor var mı ben hem ssk ya hem özele gidicem de inş.
500 mg tek ampul canım inş o günleride görürürüzdahada buyuyecekler ınsallah.banada doktorum telefonda progestan ıgne ol dedı ama ben kac vurulacagımı sormayı unuttum.onceden ıkı ampulu tek seferde vuruyorlardı.sen ıkı ampulmu yaptırdın?
hapınıda verdi progestanın kalp atışlarını daha duymamıza var 5+2 yiz daha ancak kesemizi gördükCanım cok sevındım büyük problem çıkmadığına sen kalp atışını almışmıydın daha önce.pekı ıgneden başka ekstradan kullanman ıcın ılac vermedımı? Bende kan tahlili sonucumu beklıyorum 4 e kadar çıkmış olur inşallah güzel haberler alırım.
8.36mm imiş canım hayırlısını allahtan istiyorum ama inanıyorum bebeğim benimle olucaktatlım inşallah sağlıkla kucağımıza almak naasip olur bebişlerimizi kaç mm olmuş kese seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı da ondan merak ettim canım
bende bu perşembe için Mehmet Beysanoğlundan randevu aldım ben ilk testlerim için gidecem inş.sen ankara nerde oturuyorsun ben etlıkdeyım
bende bu perşembe için Mehmet Beysanoğlundan randevu aldım ben ilk testlerim için gidecem inş.
Keçiörende oturuyorum ben de
bende bu perşembe için Mehmet Beysanoğlundan randevu aldım ben ilk testlerim için gidecem inş.
Keçiörende oturuyorum ben de
ben 2lı 3lu cınsıyet veeee ayrıntılı ultrason ıcın sadece ozele gıdıcem lına var yenımallede oraya
kızlar kalp atışlarını duyduktan sonra vitamin başladı mı doktorlarınız.ya da vitaminlere kaçıncı ay başlanıyor bilgisi olan var mı?
benim bi doktorum var çukurambarda muayenehanesi ama hastanede çalışmıyo çok iyi bi doktor benim eşimin özel sigortasından yararlanıcam inş yani önemli olanlara özele diğerlerine sskya gidiyim diyorum.dediğin gibi 3lü taramaya falan yaaa ayrıntılı ultrason ne zaman oluyodu.
ayrıntılı ultrasn genelde 7 aya yaklasırken yapılıyor galıbaaaaa ay sankı ılk gıbı kıııııııı ben ayrıntılı ultrasona 3 kere baktırdım bıraz pımpırıklıyımde doktor konusunda
kecıoren ozel varya oraya gıttım lınaya gıttım devlete gıttım ılk gebelıgımde sureklı gezıyordum hastane hastane :) zevke donmustu oglumu ızlemek
Kızlar bende 4 yıldır görmek istediğim sonucu 5 aralıkta gördüm... Dünyalar benim olmuştu fakat ters giden şeyler var sizlerde yada çevrenizde bu durumu yaşamış olan varsa lütfen paylaşın benimle. Benim kesem gelişmiyor ve kesemde şekil bozukluğu var dedi 2 doktor. Inanın 1 haftadır sıkıntıdan uyuyamıyorum bile. Bu durumu yaşayıp düzelen varmı???
bende bu cumartesi keçeiören hastanesindeydim :)
doğumu nerde yaptın canım. benim de 2. olacak inş.
cnm ben zubeydede yaptım gayetde ıyııdı sabah 6da sancım basladı aksama kadar bekledım gıtmek ıstemedım gıttım 5 santım acıklık ve 9:52 gece oglum dunyaya geldı ve hemen ayakdaydım hıc yatmadım allahım bunuda ınsallah oyle nasıp eder kolayyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?