- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.441
Benim Eşim özel muayenehanelerden pek hoşlanmıyor. Körfezde Pınar Hanım varmış onu önerenler çok oldu ona gitmeyi düşünüyorum.
Normal Doğumda doktordan çok Ebe önemli zaten. İnşallah buda normal olur.
Bugün Sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım hafif enfeksyon çıktı, yarında kan tahlili için gideceğim. Pınar Hanıma da 2 hafta sonra falan giderim.
kızlar biri bana yorum yapabilir mi 4+5 olduk bugün ve keseyi gördük 5,5mm imiş.. rahimin içinde ve yukarda gözüküyor kese bunun iyi olduğunu söyledi dr. hala dış gebelik ihtimali var mı kalp atışı için ne zaman gideyim tekrar?? benim spontan olan gebelik değil bu arada. dün değil önceki beta 1440.5 ondan 2 gün önce 850 yani katlamalarda sorun yok yorum yapın lütfen şimdi de acaba dış gebelik mi diye kafayı yemeye başladım
kıslar daha geçmişi okumadım ama dayanamadım önce yazıyımm...dr gittik çok şükür ki bebişimizin kalp atışını duyduk kesenin içinde gördük çoook mutluyum Allah herkese nasip etsin ve bebeklerimizi korusun Allahım sağlıklı sıhhatli dünyaya getirelimmm ben geç gittim 4 olmuştu saat haftaya testler için gel dedi aç karnına ne testi yapcak sormadımm bakalım hayırlısı :))
canım dış gebelikte kese görünmez çok şükür görmüşsün şimdi kalp atışlarında Allahım vermesin onu duymazsak boş gebelik olabilirama aklına böle şeler getirme bizim sınav bitmez kese kalp 20 taram test 9 ay:))) doğummm ooooooo
bende senin yazmanı bekliyordum seninle doğum tarihlerimiz aynı bende inş. yarın görürüm bebişimi
aç karnınamı gitmek gerekir acaba test falan isterse diye
ben 4 gibi drdaydım açmısın falan demedi direk ocağın ilk haftası gel dedi o zmn testler yapılcak dedi bence randevun sabahsa sen aç git belki yapar test belkide zamanı değildir daha bende tam sormadım okadar şaşkındımki bişey soramadım inşç sende rahatça görürsün bebişini we duyarsın kalp atışlarını...
evet Çanakkale Küçükkuyu :)
Kızlar merhaba, bir şey sormak istiyorum,biri bana cevap verebilir mi? Az önce afedersiniz rahmime bir sancı girdi, sancı bir gelip bir gidiyor, sizce normal mi? endişe etmeli miyim?Lütfen bana cevap verir misiniz?Çok acıyor.
canım endişelenme muhtemelen bebeğin yerleşip büyüdüğü için oluyodur..kanaman falan yoksa keyfini çıkar canım hayırlı dogumlr şimdiden
sanırım felaket aşeriyorum :18: deliricem kızlar asırı derecede nesquik çekıo canım yaaaaaaaaaaa buz gibi bole offffffnapcam ya çok kotuyum aglayasım gelıo yemın ederım yengem armut ıcın aglamıstı zamanında ona cok gulmustum bu ne bıcım bıseymıs ya bole
sanırım felaket aşeriyorum :18: deliricem kızlar asırı derecede nesquik çekıo canım yaaaaaaaaaaa buz gibi bole offffffnapcam ya çok kotuyum aglayasım gelıo yemın ederım yengem armut ıcın aglamıstı zamanında ona cok gulmustum bu ne bıcım bıseymıs ya bole
Canım hiç usenme en yakın marketten git al veya birine aldir her yerde bulunabilen bir şey nesquick.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?