2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canm ayvacığa yeni bi kadın doğum doktoru gelmiş bayagı iyi diye duydum herseyi begenmeyen bı arkadastan:) bende ona bi gitmeyi düsünüyorum ama ben c kaley üniverste hastanesıne gidiyorum dogumu ise hiiiç bilmiyorum eğer yetiirsem yıne oraya gidicem doğuma ama aradakı gıt gellerı ayvacığa bi gidicem cnm

canım dış gebelikte kese görünmez çok şükür görmüşsün şimdi kalp atışlarında Allahım vermesin onu duymazsak boş gebelik olabilirama aklına böle şeler getirme bizim sınav bitmez kese kalp 20 taram test 9 ay:))) doğummm ooooooo

merhaba arkdaşlar ben pek yazmıyorum ama sürekli takip edıyorum yarın doktor randevum var inş. hepimiz için herşey güzel olur benim lekelenmem var bunun için biraz endişeliyim.

kıslar daha geçmişi okumadım ama dayanamadım önce yazıyımm...dr gittik çok şükür ki bebişimizin kalp atışını duyduk kesenin içinde gördük çoook mutluyum Allah herkese nasip etsin ve bebeklerimizi korusun Allahım sağlıklı sıhhatli dünyaya getirelimmm ben geç gittim 4 olmuştu saat haftaya testler için gel dedi aç karnına ne testi yapcak sormadımm bakalım hayırlısı :))

bende senin yazmanı bekliyordum seninle doğum tarihlerimiz aynı bende inş. yarın görürüm bebişimi
aç karnınamı gitmek gerekir acaba test falan isterse diye

Son düzenleme:

Ayy cnm ya allah razi olsun cok rahatladimmmmm. Simdi sira acaba bos gebelik korkusu dedigin gibi bizim korkular bitmezzz

bende senin yazmanı bekliyordum seninle doğum tarihlerimiz aynı bende inş. yarın görürüm bebişimi
aç karnınamı gitmek gerekir acaba test falan isterse diye

ben 4 gibi drdaydım açmısın falan demedi direk ocağın ilk haftası gel dedi o zmn testler yapılcak dedi bence randevun sabahsa sen aç git belki yapar test belkide zamanı değildir daha bende tam sormadım okadar şaşkındımki bişey soramadım inşç sende rahatça görürsün bebişini we duyarsın kalp atışlarını...

inş saol canım randevum sabah değil saat 2 de kızımı anaokuluna bırakıp öyle gidiceğim inş. bakalım hayırlısı

Kızlar merhaba, bir şey sormak istiyorum,biri bana cevap verebilir mi? Az önce afedersiniz rahmime bir sancı girdi, sancı bir gelip bir gidiyor, sizce normal mi? endişe etmeli miyim?Lütfen bana cevap verir misiniz?Çok acıyor.

canım endişelenme muhtemelen bebeğin yerleşip büyüdüğü için oluyodur..kanaman falan yoksa keyfini çıkar canım hayırlı dogumlr şimdiden

canım endişelenme muhtemelen bebeğin yerleşip büyüdüğü için oluyodur..kanaman falan yoksa keyfini çıkar canım hayırlı dogumlr şimdiden

Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için,çok şükür ki kanamam yok ama az önce karmp şeklinde giren ağrılarım oldu,çok telaşlandım,biraz rahatlamaya ihtiyacım var,haklısın sonuçta rahim de alışık olmadığı bir duruma alışmaya çalışıyor,çok teşekkür ederim yeniden

sanırım felaket aşeriyorum :18: deliricem kızlar asırı derecede nesquik çekıo canım yaaaaaaaaaaa buz gibi bole offffff napcam ya çok kotuyum aglayasım gelıo yemın ederım yengem armut ıcın aglamıstı zamanında ona cok gulmustum bu ne bıcım bıseymıs ya bole

Aaa süper olurdu bak benimde canım istedi bulabileceğin bişeyse hemen iç Benim yerimede

Günaydın Ağustos anneleri , bu gün Antalya'da çok güzel güneşli bir gün var , yürüyüşe çıkacağım. Belki bulantilarima iyi gelir , benim hayatım felç oldu ya hiç bitmeyen bir mide bulantım var ve hiç bir şey iyi gelmiyor.

Kızlar günaydınnn,
Sabah bulantılarım azalıyor sanki, sanırım mide bulantım yakında kalmayacak. Artık kendimi daha çabuk toparlıyorum, öğleden sonradan gece yatana kadar da gayet iyiyim. Ama et canım istemiyor, zorla yiyorum. Saçma sapan şeyler canım istiyor, mesela patlamış mısır, pasta gibi
Bir de bu sabah rahmimde kıpırdanma gibi bişey hissettim. Sanki bebiş yukarı kayıyor gibiydi, göbeğimin üstüne ve rahmimin içinde acayip bi kıpırdanma hissettim, umarım bebişim yavaşça yerini belirliyordur. :)

Bu arada en çok canımın çektiği şey kremalı pastalaarrrrrr ne yazık kiiii

Canım hiç usenme en yakın marketten git al veya birine aldir her yerde bulunabilen bir şey nesquick.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…