2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm az da olsa açık havada durmak iyi geliyor, bir de yemek için kendini zorlama bence. nasılsa gün içinde hafifler. geçmiş olsun.

Kizlar gunaydinnn sabaha kadar hic uyumadim dunden beri basim cok agriyo gece cildiracak gibi oldum ilac almak istemedim ama dayanamadim biraz once parol aldim umarim bisey olmaz (((

çok teşekkür ederim

Hım ama folik asite devam et dedi. İkisinide içiyorum şimdi

ana da folik asite devam et elevitin yanında dedi 1 ay sonra fela folik asitide bıraktırır zaten

benimde sata göte 9 hafta bugün ama ultrasona göre 8+1, bi sorun yok o hangi gün döllendiği ile ilgili bir durum

Gebelik günlüğü tutuyormusunuz kızlar? Özellikle ilk gebeliği olanlara şiddetle tavsiye ediyorum. Pozitif sonucu ne zaman aldığınızı ağrılarınızı , bulantılarinizin ne zaman başladığını, doktor kontrollerinizi keseyi ne zaman gördüğünüzü, kalp atislari vs. Bir ajandaya veya deftere not edin hatta doktor kontrolüne giderken de yanınızda götürün bir tarih yazıp kafanıza takılan tüm soruları yazın böylece doktorda söyleyeceklerinizi unutup şaşırır kalmazsınız. Soz uçar yazı kalir demişler hayatınızın böylesine önemli bir zamanında hissettikleriniz yaşadıklarınız unutulup gitmesin.Ayrıca ikinci gebelikte bu günlük çok ise yarıyor. Ben kızımda pozitif test sonucundan itibaren herseyi yazmıştım yine başlayacağım yazmaya.

kızlar dün sağlıkocağı doktoruna gittim, hamilelik kaydı yapıyolarmış çünkü, mide bulantısında ilaç kullanmanı tavsiye etmiyorum dedi. çok çok aşırı kusma olursa serum takılıyor dedi.
cuma günü doktoruma , bebişin kalp atışlarını duymaya gidiyorum, kızlar alttan muayeneyle mi kalp atışları duyuluyor. yoksa göbekten ultrasonla mı, ona göre hazırlık yapcam da kendim tüylermi almakta zorladığım için kuaföre gidiyorum, tüyler tam uzamadı da öyle arada kaldım

Benim karından duydu alttan bakmadı hiç

Karından bakarlar canım. Bol su içip sıkışık gitmeyi unutma rahat gözüküyor o zaman.

günaydıınnnn kızlarr sabah işe gelince ilk işim bu topiği açmak iyi ki buluşmusuz aynı şeyleri yaşamak çok güzel gerçekten uzaktan destek oluyoruz birbirimize

Bende bu cumartesi için aldım randevuyu,hemen gitmek istemedim şimdi hemen gidersem kese görünmez der morelim bozulur diye,cumartesi gittiğimde kese görünür demi bende bilmiyordumsu içilip gidileceğini çok acemiyim yaaa

kızlar benim pantolonlarım artık olmuyo biliyorum erken ama ben kilo almışım hamilelikten önce şimdi 1 haftadır lastikli pantolonlarımı giyiyorum ohhh bee rahatladımm sizde ne var ne yok?

canım ben sıkışık gitmiştim doktora 4+5 de gördüm keseyi inş sende görürsün cumartesiye kadar büyür de biraz

kızlar benim pantolonlarım artık olmuyo biliyorum erken ama ben kilo almışım hamilelikten önce şimdi 1 haftadır lastikli pantolonlarımı giyiyorum ohhh bee rahatladımm sizde ne var ne yok?

Gecen haftalarda benimkilerde olmuyordu karnımda bir şişkinlik oldu çünkü birde bende hamile kaldığım ay kilo almıştım iştahım acaipti. Şimdi bulantılar saolsun eski formuma kavuştum :) Pantolonlarda sıkıntı yok suan. Hatta yılbaşı icin vücudu saran bir abiye alıcam. Tabi bulantılar alışverişe müsaade ederse ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…