- 22 Ekim 2012
- 448
- 57
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.461
Günaydın Ağustos anneleri , bu gün Antalya'da çok güzel güneşli bir gün var , yürüyüşe çıkacağım. Belki bulantilarima iyi gelir , benim hayatım felç oldu ya hiç bitmeyen bir mide bulantım var ve hiç bir şey iyi gelmiyor.
Himm :) haklisin. Diyorum ya ben iyi değilim , içimdeki 2 gr lik canlı beni şimdiden mahvetti.sanırım gece yarısı canı çekmiş :)
Himm :) haklisin. Diyorum ya ben iyi değilim , içimdeki 2 gr lik canlı beni şimdiden mahvetti.
Hayırlı olsun inşallah..
İlk öğrendiğimde gittiğim dr.folbiol vermişti.10 gün önce dr. Değiştirdim. Yeni doktorum Elevit verdi, folbiolu bırk dedi. Söylediğine göre Elevit vücudunun ihtiyacı olan tüm vitamin ve minarelleri karşılıyormuş folik asitte dahil...
çok teşekkür ederim
Hım ama folik asite devam et dedi. İkisinide içiyorum şimdi
kızlar merhaba...uzun zamandır bebeğimi büyütüyordum:)yazamadım.3 gündür bulantılarım başladı ve işe giderken karların üzerine sarı lekeler bırakarak her bir köşeye ben hamileyim dercesine çıkardım:)neyse alıştım artık gözümü açar açmaz çubuk krakeri ağzıma doldurursam o sabah kusmuyorum.bunun dışında bir sorunum yok allaha şükür.Ayrıca bugün ilk defa doktora gittim.devlet hastanesine.kalabalıktı ve doktor eşimi içeri almama izin vermedi.biraz canım sıkıldı ama olsun dedim.ultrasonda keseyi gördü ve kalp atışlarını dinletti.6 hafta 2 günlükmüş :)sonrada bayağı sormuşsunuz ona cevap vereyim 4 tüp kan ve idrar verdim bütün testleri yaptı sanırım sonuçlarını yarın alıcam. bende önce şu testleri yaptırıyım da 3 aydan sonra giderim özel doktora diyordum.ama şu testleri bi alıyım bi daha gitmiycem devlet hastanesine.umarım bütün testleri yapmıştır.birde benim hamilelik takvimimde tam 7 hafta doldu gözüküyor sat 5 kasım olduğundan.ama 6 hafta 2 günlük dedi.gidenleriniz varsa bir sorun yok dimi bu durumda?
benimde çok bulantım oluyo doktora söyledim dün emedur diye bi ilaç verdi ve çok iyi geldi tavsiye ederim :)
Himm :) haklisin. Diyorum ya ben iyi değilim , içimdeki 2 gr lik canlı beni şimdiden mahvetti.
kızlar dün sağlıkocağı doktoruna gittim, hamilelik kaydı yapıyolarmış çünkü, mide bulantısında ilaç kullanmanı tavsiye etmiyorum dedi. çok çok aşırı kusma olursa serum takılıyor dedi.
cuma günü doktoruma , bebişin kalp atışlarını duymaya gidiyorum, kızlar alttan muayeneyle mi kalp atışları duyuluyor. yoksa göbekten ultrasonla mı, ona göre hazırlık yapcam dakendim tüylermi almakta zorladığım için kuaföre gidiyorum, tüyler tam uzamadı da öyle arada kaldım
kızlar dün sağlıkocağı doktoruna gittim, hamilelik kaydı yapıyolarmış çünkü, mide bulantısında ilaç kullanmanı tavsiye etmiyorum dedi. çok çok aşırı kusma olursa serum takılıyor dedi.
cuma günü doktoruma , bebişin kalp atışlarını duymaya gidiyorum, kızlar alttan muayeneyle mi kalp atışları duyuluyor. yoksa göbekten ultrasonla mı, ona göre hazırlık yapcam dakendim tüylermi almakta zorladığım için kuaföre gidiyorum, tüyler tam uzamadı da öyle arada kaldım
Bende bu cumartesi için aldım randevuyu,hemen gitmek istemedim şimdi hemen gidersem kese görünmez der morelim bozulur diye,cumartesi gittiğimde kese görünür demibende bilmiyordumsu içilip gidileceğini çok acemiyim yaaa
kızlar benim pantolonlarım artık olmuyo biliyorum erken ama ben kilo almışım hamilelikten önce şimdi 1 haftadır lastikli pantolonlarımı giyiyorum ohhh bee rahatladımm sizde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?