- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.761
canımmm beniim çok geçmiş olsunn Allah esirgesin seni ve bebeğini
amin canımm mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
.....
bu arada benim de kızıma anneanesi baktı 3 aydan itibaren hergün soğukta sıcakta evden çıkardık yavrumu sabahın köründe yaşıtları mışıl mışıl uyurken akşam anneme gittim direk işten çıkıp eve gitmeyi çok aradım eşim gelecek de beni alacak yemek yiyecez eve geçecez falan filan şimdi kızım babannede aynı durum devam sabah oraya bırakıyoruz kreşe gidiyor akşambabanne alıyor ben oraya gidiyorum yine eşimi bekliyorum o kadar çok misafiri oluyoki hadi diye kalkamıyoruz sen işten geldin otur diyen de yok:)
öyle böyle büyüyolar işte şimdi ikinci gelecek aynı şeyler tekrar başlayacak maddi yönden sıkıntım olmasa inan oturup evde kendim bakarım bebeğime herşeyinden uzak kaldım ilk günlerde süt sağdım götürdüm eve...
anne dedi dediler ben ancak akşam duyabildim...
konuşmaya başladı anne gitme ben sana para veririm dedi taş gibi oturdu içime...
şimdi de günleri öğrendi yarın cumartesi demi tatil demi gitmiyosun demi anne diyooo
işine de gücüne de kariyerine de.......parasına daaa...
kızlar moral bozuyo gibi olmayım ama biran içimi döktüm işte...
Evet çarpıntılar olacakmış ama anlattığın gibiyse normal değil dedi dr. Tedbir olsun diye kalp taramalarını yapalım kafamız rahat etsin dedi.
Bende bir aydır kullanıyorum canım, dozu yüksek geldi diyor Endokrinoloji dr.u azaltıp bakacağız birde :44:
Dinlenemiyoruz ki canım, işe gel git, koşustrumaca, evde de yardım edenim yok. Evim de leş oldu. Haftasonu temizlikçi alacaktım ama onun başını bekleyecek halim bile yok.
Tam tersini söyledi dr. doz fazla gelmiş dedi, yarıya düşürdü. Bakalım böyle nasıl olacak. Annendeki de hipotiroid mi ?
Kan hapı kullanmıyorum ben daha erken son gittiğimde elevite biraz daha devam et, önümüzdeki ay başlarız demişti dr. sen ne kullanıyorsun ?
Uyku hali bende hep var. hep uyuyasam ne güzel olacak. Kan hapı ne kullanıyorsun canım?
Tekrar hepinize çok teşekkür ederim kızlar. İyiki varsınız, sizi ve meleklerinizi çok öpüyorum.
İşlerim çok fırsat bulunca döneceğim hemen....
Ay policim yaaa içim cız etti resmen gözlerim doldu.. Ne zor yaa bende bazen isyan ediyorum ilk bebeğim onu ben başkalarına mı doğuruyorum diye. Eşimde benim aldıgımla idare ederiz diosan çalışma ama rahat yaşarız die. Öyle ama bu halimize şükür bende en azından 1 sene çocuguma kendım bakıp emekledıgını ılk adımını ılk sesini ben duymak istiyorumKafam okadar karışık ki ne yapacağım konusunda düşünmekten kafayı yiyeceğim. Diyorum aman rabbim kayırmıstır son ana kadar durayım düşünmeyeyim ama kendime engel olamıyorum. İş yerinin kulagına verdim çıkabılırım die eşimede dedim 1 sene idare et ben büyüteyim ama ne olacak hiç bilmiyorummmm
çalışmak çok güzel kendi paranı kazanmak tamam ama biyere kadar...
ben çok zengin olup çocuğunu bakıcıya verip işe gidenlere çok kızıyorum.
çalışmak çok güzel kendi paranı kazanmak tamam ama biyere kadar...
ben çok zengin olup çocuğunu bakıcıya verip işe gidenlere çok kızıyorum.
ay onu da benım arkdasım sölemişti, kadınalr gününde olcak diye,aradım sordum hani olcaktı diye şimdi dediki salı günü toplanıyorlarmış bu iş için geçen salı toplanamamışlar belki önümüzdeki salı olur dedi, gerçi hevesım kırıldı bir kere. 6 ayda yetmez bize
Kan hapı kullanmıyorum ben daha erken son gittiğimde elevite biraz daha devam et, önümüzdeki ay başlarız demişti dr. sen ne kullanıyorsun ?
Tekrar hepinize çok teşekkür ederim kızlar. İyiki varsınız, sizi ve meleklerinizi çok öpüyorum.
İşlerim çok fırsat bulunca döneceğim hemen....
canımmm beniim çok geçmiş olsunn Allah esirgesin seni ve bebeğini
amin canımm mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
.....
bu arada benim de kızıma anneanesi baktı 3 aydan itibaren hergün soğukta sıcakta evden çıkardık yavrumu sabahın köründe yaşıtları mışıl mışıl uyurken akşam anneme gittim direk işten çıkıp eve gitmeyi çok aradım eşim gelecek de beni alacak yemek yiyecez eve geçecez falan filan şimdi kızım babannede aynı durum devam sabah oraya bırakıyoruz kreşe gidiyor akşambabanne alıyor ben oraya gidiyorum yine eşimi bekliyorum o kadar çok misafiri oluyoki hadi diye kalkamıyoruz sen işten geldin otur diyen de yok:)
öyle böyle büyüyolar işte şimdi ikinci gelecek aynı şeyler tekrar başlayacak maddi yönden sıkıntım olmasa inan oturup evde kendim bakarım bebeğime herşeyinden uzak kaldım ilk günlerde süt sağdım götürdüm eve...
anne dedi dediler ben ancak akşam duyabildim...
konuşmaya başladı anne gitme ben sana para veririm dedi taş gibi oturdu içime...
şimdi de günleri öğrendi yarın cumartesi demi tatil demi gitmiyosun demi anne diyooo
işine de gücüne de kariyerine de.......parasına daaa...
kızlar moral bozuyo gibi olmayım ama biran içimi döktüm işte...
Ah yavrum yaa ben de çok üzüldüm şimdi.Bazı çocuklar doğuştan şanssız derler ya senin ki de öyle canım.Benim çocuklarım da çoook eziyetler çekti.Ben daha işe 2 yıl önce başladım ama benim yavrularım da yokluktan çok çektiler yeri geldi bebeğime 1 sütü bile bulamadığım zamanlar oldu ki benim sütüm hiç çocuklarıma yetmezdi.Zaten ben de iyi beslenemezdim ki...Yani hamilelikte beslenmek çok önemli derler ya biz karnımızı zor doyuruyorduk.Eşimin aldığı 600 lira aylık ancak ev kirası,elektrik su ve masraflarla ayın sonu zor geliyordu kaldı ki küçük bir şehirdeydik yani ankarada asla yaşayamazdık o parayla.Komşularım bile aaa sen üniversite mezunusun ve çalışmıyorsun vah vah diye iyice moralimi bozarlardı(allah hepsini bildiği gibi yapsın!)
Policiğim evlatlarıma ne doğru dürüst bir kıyafet alabildim ne kızıma o tütüleri giydirebildim hiç birşey yapamadım inanki.Hala aklıma geldikçe içim acıyor.Bir yere gideriz herkesin çocukları güzel güzel giyinmiş olur ben çocuğumu rencide etmemek için nerdeyse terzilik yaparım.Sen umurda olmuyorsun ama evlatlarının boynu bükük kalınca insanın canı çok acıyor.Kızıma,oğluma size söz veriyorum şu sınavı kazanınca istediğinizi alacağım annem diye teselli ettim hep.Onlar da sınavımın iyi geçmesi için hep allaha yalvardılar.Bunları yazarken bile yüreğim çok acıyor.YANİ HER ÇOCUK ŞANSLI DOĞMUYOR NE YAPALIM.ÖMÜRLERİ UZUN OLSUN
1 yaşına gelene kadar ücretli olsun, isteyen ücretsiz izne 2 yaşına kadar ayrılabilsin. Nasıl fikir
Vekillerimize sesleniyorummmm duyun sesimiziiiiiiiii 3 de yetmez 5 taneee derken eyiydiiiii
tatlım çok geçmiş olsun... sen niye demir kullanmıyorsun canım ya? elevitin içeriği ne bilmiyorum o vitamindi sanırım ama 17. haftadan sonra demiri mutlaka kullanmak gerekiyormuş yiyeceklerden karşılamak zor ve çok kalorili olacağı için veriliyor ben 17. haftadan bu yana ferro sanol diye bi ilaç kullanıyorum demir b12 ve folikasit varmış içinde 10 gün falan oldu kullanmadan önce biraz ayakta kalayım bayılacak gibi oluyordum şimdi de süperim diyemem ama enerjim baya geldi kolumu kaldırasım yoktu öncesinde... neyse canım bi danış doktoruna gözden karçırmıştır belki...
Canım demir ilacı bende gyno ferra sanol ve eleviti de hala kullanıyorum. Kan hapı deyince farklımı acaba dedim. 16. haftadan sonra başladım ona. Kan şurubu falan diyorlar ya öyle birşey kullanıyorsunuz sandım
Ondan değil demekki
Poli sen hep beni güldürüyordun, bu sefer ağlattın canımZaten mızmızlanacak yer arıyorum
Kızım üzülmesin diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum
Ah yavrum yaa ben de çok üzüldüm şimdi.Bazı çocuklar doğuştan şanssız derler ya senin ki de öyle canım.Benim çocuklarım da çoook eziyetler çekti.Ben daha işe 2 yıl önce başladım ama benim yavrularım da yokluktan çok çektiler yeri geldi bebeğime 1 sütü bile bulamadığım zamanlar oldu ki benim sütüm hiç çocuklarıma yetmezdi.Zaten ben de iyi beslenemezdim ki...Yani hamilelikte beslenmek çok önemli derler ya biz karnımızı zor doyuruyorduk.Eşimin aldığı 600 lira aylık ancak ev kirası,elektrik su ve masraflarla ayın sonu zor geliyordu kaldı ki küçük bir şehirdeydik yani ankarada asla yaşayamazdık o parayla.Komşularım bile aaa sen üniversite mezunusun ve çalışmıyorsun vah vah diye iyice moralimi bozarlardı(allah hepsini bildiği gibi yapsın!)
Policiğim evlatlarıma ne doğru dürüst bir kıyafet alabildim ne kızıma o tütüleri giydirebildim hiç birşey yapamadım inanki.Hala aklıma geldikçe içim acıyor.Bir yere gideriz herkesin çocukları güzel güzel giyinmiş olur ben çocuğumu rencide etmemek için nerdeyse terzilik yaparım.Sen umurda olmuyorsun ama evlatlarının boynu bükük kalınca insanın canı çok acıyor.Kızıma,oğluma size söz veriyorum şu sınavı kazanınca istediğinizi alacağım annem diye teselli ettim hep.Onlar da sınavımın iyi geçmesi için hep allaha yalvardılar.Bunları yazarken bile yüreğim çok acıyor.YANİ HER ÇOCUK ŞANSLI DOĞMUYOR NE YAPALIM.ÖMÜRLERİ UZUN OLSUN
Geçmiş olsun hayatım.Bende de geçen ay öyle çarpıntılar çok oldu hatta ölüyorum sandım.Kadın doğum tüm testleri yaptı(hemogram vs.) sonra kardioya konsülte etti.EKO ve EKG çekildi.Hamilelikte böyle olabilir dedi doktor sıkıntın devam ederse doğumdan sonra yeniden çekeriz dedi.O zaman net sonuçlar çıkarmış.Kan basıncıyla alakalı bir durum olabilir yani yine kalbin rahat etsin diyorsan EKO yu da çektie ama birşey çıkacağını sanmıyorum.Şimdi çarpıntılarım geçti sayılır ama ara ara oluyor.Tekrar geçmiş olsun canım.
Canım demir ilacı bende gyno ferra sanol ve eleviti de hala kullanıyorum. Kan hapı deyince farklımı acaba dedim. 16. haftadan sonra başladım ona. Kan şurubu falan diyorlar ya öyle birşey kullanıyorsunuz sandım
Ondan değil demekki
Poli sen hep beni güldürüyordun, bu sefer ağlattın canımZaten mızmızlanacak yer arıyorum
Kızım üzülmesin diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum
heee arada oluyo öyle idare et artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?